Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
FreakyStyley

#17326 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by FreakyStyley »

dalje wrote:Meni ovdje nešto smrdi na namještaljku.
Nije moguće izgubiti od Kipra... pola Kipra.
Kipar ima jednog ili dva internacionalca (u nekim lijevim klubovima), fudbaleri im nisu profesionalci nego igraju onako, usput. Naš najgori prvoligaš bi pobjedio kiparsku reprezentaciju.
Ako je ko vidio Seada Susica ili Borceta Sredojevica u SportPlusu, misterija je rijesena. :lol:

Hajmo bit realni. Selektor nam je neznalica koja ne radi dobro ni reprezentaciji, ni sebi, ni braticu. Postavlja se samo jedno pitanje: Ko je ovdje dobar? Mozda jedino oni rijetki kojima je radnica u kladari slucajno pukla dvicu umjesto keca na Kipar. :?

Frajer rizikuje mjesto selektora, gubi od trecerazredne ekipe, ne cini nikakvu uslugu ni bratu ni njegovim igracima, okrece igrace i javnost protiv sebe... :?

U cemu je fazon? Frajer je ili enigma ili neshvaceni genije ili potpuni amater ili troll. Mozda kombinacija svega toga?
Kih

#17327 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kih »

Prvo:

Sušića uhapstiti i suditi mu za korupciju i izdaju zemlje.

Komentari na neke od kritičnih igrača:

Begović - Ministar Nepostojeće Odbrane

Vršajević - RUPA (udaljiti ga ZAUVIJEK ,a umjesto njega doživotno Mujdža)

Lulić - RUPA (udaljiti ga iz reprezentacije ZAUVIJEK)

Bičakčić - RUPA (pogledajte gdje se nalazi kod prvog gola,igrač koji daje gol nije pokriven a Bičakčić se okreće okolo kao budala,ponovo ga preletila lopta (kao protiv Argentine) i ponovo gol popismo,kod drugog gola isto je krivac - VAN SA NJIM ZAUVIJEK (na njegovo mjesto doživotno Zukanović)

Šunjić - RUPA (doživotno ga najuriti iz reprezentacije - bolje je igrati utakmicu bez njega ,sa 10 igrača,nego sa njim)

Bešić - za dobre rezerve je (pozvati ponovo Zahirovića i staviti ga na njegovo mjesto)

Prcić - RUPA (napolje sa njim ZAUVIJEK)

Sušić- RUPA (napolje sa njim ZAUVIJEK)

Idealan (raspoloživi) sastav :

Begović,Mujdža,Zukanović,Kolašinac,Salihović,Zahirović,Hajrović,Medunjanin,Pjanić,Ibišević,Džeko

Držati ovaj sastav kao STANDARDNI.

Nove igrače testirati da ulaze kao rezerve dugo vremena dok se pravo ne pokažu a NIKAD ne počinjati sa debitantima u prvih 11,dakle ne eksperimentisati bezglavo kao što to hajvan Sušić radi...i imaćemo strašnu ekipu. :bih: :bih: :bih:
Last edited by Kih on 10/09/2014 14:30, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#17328 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by FreakyStyley »

Kih wrote:Prvo:

Sušića uhapstiti i suditi mu za korupciju i izdaju zemlje.

Komentari na neke od kritičnih igrača:

Begović - Ministar Nepostojeće Odbrane

Vršajević - RUPA (udaljiti ga ZAUVIJEK ,a umjesto njega doživotno Mujdža)

Lulić - RUPA (udaljiti ga iz reprezentacije ZAUVIJEK)

Bičakčić - RUPA (pogledajte gdje se nalazi kod prvog gola,igrač koji daje gol nije pokriven a Bičakčić se okreće okolo kao budala,ponovo ga preletila lopta i gol popismo,kod drugog gola isto je krivac - VAN SA NJIM ZAUVIJEK (na njegovo mjesto doživotno Zukanović)

Šunjić - RUPA (doživotno ga najuriti iz reprezentacije - bolje je igrati utakmicu bez njega ,sa 10 igrača,nego sa njim)

Bešić - za dobre rezerve je (pozvati ponovo Zahirovića i staviti ga na njegovo mjesto)

Prcić - RUPA (napolje sa njim ZAUVIJEK)

Sušić- RUPA (napolje sa njim ZAUVIJEK)

Idealan (raspoloživi) sastav :

Begović,Mujdža,Zukanović,Kolašinac,Salihović,Zahirović,Hajrović,Medunjanin,Pjanić,Ibišević,Džeko

Držati ovaj sastav kao STANDARDNI.

Nove igrače testirati da ulaze kao rezerve dugo vremena dok se pravo ne pokažu a NIKAD ne počinjati sa debitantima u prvih 11,dakle ne eksperimentisati bezglavo kao što to hajvan Sušić radi...i imaćemo strašnu ekipu. :bih: :bih: :bih:

missko

#17329 Re: AW: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovi

Post by missko »

Ajatolah_ wrote:
p206 wrote:puno znoja moramo proliti da ove dobijemo... puno lakša je bila ona grupa za SP
Ma dobro, uvijek ima ono jedno mjesto više koje vodi na Euro, a i baraž će realno biti dosta lakši nego inače.
Nama je baraz uspijeh sa ovakvom ekipom. Realno Belgija bez pro lema prva, Izrael isto bez pola muke drugi i mi se moramo boriti s Welsom za to trece mjesto i za njega su nam sanse bile do jucer podjednake a od jucer je Wels u blagoj prednosti
SaNsEo

#17330 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SaNsEo »

phillie wrote:
Kipar ima jednog ili dva internacionalca (u nekim lijevim klubovima), fudbaleri im nisu profesionalci nego igraju onako, usput. Naš najgori prvoligaš bi pobjedio kiparsku reprezentaciju.
Jest, sila smo...Inace taj Kipar sa Portugalom odigra 4:4 al Drina bi ih dobila glat...
Nisu kvalitetna reprezentacija, al nemojmo se sad preseravati....
i isti taj Kipar ima tim u Ligi prvaka , al dzaba ti....kakao oni nasi navijaju "bosna je sampion"
kaze Pape prije tekme stacu ja zamarati igrace sa utakmicama Kipra mi smo ti koji cemo imati loptu non stop :-)
ali eto jos jednom smo vidjeli da se lopta moze imati non stop pa ga opet popusiti..
Stoner

#17331 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stoner »

Ostane li Ubleha selektor do Velsa, ja igram na njih cvaju.
saibaba

#17332 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by saibaba »

Stoner wrote:Joj, pa kako se riješiti ove ublehe Papeta.

Pa čovjek redovno fuli taktiku, nikad da nešto dobaci igračima, nije motivator, nije autoritet...nije ništa ... meni je stvarno više muka gledati ga.
Jes stvarno ... Pa daj malo živni na toj klupi ... Ti igraci su ipak djeca od dvadeset godina dobaci im malo ohrabri motivisi...
Ali ne.... on kao dalajlama smireno mudro suti i ibreti se ...
cindrlimindrli

#17333 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Stoner wrote:Ostane li Ubleha selektor do Velsa, ja igram na njih cvaju.
Zijanices pare bezveze...

Ubleha vise nema prostora za svoje bravurozne kombinacije, on ovo od jucer vise ne smije uraditi.
FreakyStyley

#17334 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by FreakyStyley »

saibaba wrote:
Stoner wrote:Joj, pa kako se riješiti ove ublehe Papeta.

Pa čovjek redovno fuli taktiku, nikad da nešto dobaci igračima, nije motivator, nije autoritet...nije ništa ... meni je stvarno više muka gledati ga.
Jes stvarno ... Pa daj malo živni na toj klupi ... Ti igraci su ipak djeca od dvadeset godina dobaci im malo ohrabri motivisi...
Ali ne.... on kao dalajlama smireno mudro suti i ibreti se ...
:lol:

Ja kad ga gledam na klupi odmah mi se u glavi pojavi scena iz nekog crtanog.

Ono gleda, nista ne konta, ibreti se, a upitnik iznad glave...Onda se umjesto upitnika pojavi ona sijalica: "Znam! Borce, skonto sam! De da ubacim jos kojeg veznjaka."
Stoner

#17335 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stoner »

cindrlimindrli wrote:
Stoner wrote:Ostane li Ubleha selektor do Velsa, ja igram na njih cvaju.
Zijanices pare bezveze...

Ubleha vise nema prostora za svoje bravurozne kombinacije, on ovo od jucer vise ne smije uraditi.
Ma zijaniću k...

Ko da je on to uradio zato što je htio a ne zato što ne zna.

Zar nema ko Ublehi reći da bi ipak bilo dobro da se Kipar malo pogleda prije kvalifikacione utakmice? Zar mu nema ko reći ne možeš bez bekova? Ne mogu Pjanić, Prcić i Sušić zajedno?

Onaj Borče, Baljić, šta oni rade?
cindrlimindrli

#17336 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Stoner wrote:Ko da je on to uradio zato što je htio a ne zato što ne zna.
Ti stvarno mislis da je on toliko glup?
ultima_palabra

#17337 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

missko wrote: Nama je baraz uspijeh sa ovakvom ekipom. Realno Belgija bez pro lema prva, Izrael isto bez pola muke drugi i mi se moramo boriti s Welsom za to trece mjesto i za njega su nam sanse bile do jucer podjednake a od jucer je Wels u blagoj prednosti
Ma ja, ekipa nam je stvarno toliko loša... jadni Pape mora raditi sa takvim klocevima :D
Mustang1

#17338 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Odijelo je krivo za poraz i ocekujem Safeta da isto izjavi u narednih nekoliko dana ! Prodavac mu je dao ukleto odijelo !
Logovan

#17339 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

missko wrote: Nama je baraz uspijeh sa ovakvom ekipom. Realno Belgija bez pro lema prva, Izrael isto bez pola muke drugi i mi se moramo boriti s Welsom za to trece mjesto i za njega su nam sanse bile do jucer podjednake a od jucer je Wels u blagoj prednosti
1. Zasto ovakav post nisi napisao prije poraza?
2. Kako je to Izrael bez pola muke drugi?
3. Kako odjednom i Vels u prednosti?
4. Je l' ti i Andora u prednosti? :lol:

Ovakvi postovi se uvijek pisu poslije poraza. Ovo smo citali i poslije Amerike i poslije Slovacke, itd. Nas narod zakljuci na osnovu jedne utakmice (nebitno poraz ili pobjeda), tako da ovdje nema ni malo realnosti.
dalje

#17340 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dalje »

phillie wrote:
Jest, sila smo...Inace taj Kipar sa Portugalom odigra 4:4 al Drina bi ih dobila glat...
Pa baš to, namještaljka.
Fizički je nemoguće izgubiti od tima sastavljanog od hobi igrača. Da su ne znam šta radili pobjedili bi ih.
Logovan

#17341 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

dalje wrote: Pa baš to, namještaljka.
Fizički je nemoguće izgubiti od tima sastavljanog od hobi igrača. Da su ne znam šta radili pobjedili bi ih.
Pa vidis da je moguce. :mrgreen:

Ma kakva namjestaljka. Nidje veze.
dalje

#17342 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dalje »

Logovan wrote:

Ovakvi postovi se uvijek pisu poslije poraza. Ovo smo citali i poslije Amerike i poslije Slovacke, itd. Nas narod zakljuci na osnovu jedne utakmice (nebitno poraz ili pobjeda), tako da ovdje nema ni malo realnosti.
Ok je izgubiti od Velsa, Amerike, Slovačke. Jbg dešava se.
Al od Kipra, Andore, San Marina, Lihtenštajna, Farskih ostrva i sl. hobi reprezentacija nije moguće izgubiti. Tim koji vrijedi 121 milion eura vs. tim kiparskih amatera je isto kao trka Fice i Ferarija. Nemoguće je da Ferari izgubi osim ako vozač namjerno ne pusti gas.
Crvena Tifoza

#17343 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

dalje wrote:
phillie wrote:
Pa baš to, namještaljka.
Kakvi hobi igrači? Meni se čini da je od Bahe na TV krenuo taj termin 'konobari', 'ribari' za ove malo manje poznate reprezentacije, a u pola tih država se fudbal duže igra nego na većini teritorije BiH. Ali fazon je izgleda omaložavati 'manjeg' od sebe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
cyprus

#17344 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cyprus »

Iz ove selekcije Kipra više od pola igrača će sad igrati u grupnoj fazi što Lige prvaka, što Europa lige... Koliko će igrača Radnika iz Bijeljine igrati u grupnoj fazi? :mrgreen:
missko

#17345 Re: AW: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovi

Post by missko »

Logovan wrote:

Zato sto mi nikad prije nisu izgledali ovako losi. Ja ne spominjem niti branim Papeta kriv je isto kao i igraci. Ili opet po starom ovi igraci bi sami prosli prosle kvalifikacije pa ako su tako mocni sto nisu sami sinoc pobjedili nisu imali velesilu na drugoj strani. Ja sam do jucer mislio da cemo se boriti sa Izraelom za drugo mjesto jer smo tu negdje a od sinoc mislim da je i Wels u prednosti ne zato sto je dobio Andoru nego zato sto smo mi zijanili od ekipe koju ce Wels oba puta dobit. I da fali nam muda u ekipi bar pola koliko su imali Spaha i Miske
missko

#17346 Re: AW: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovi

Post by missko »

ultima_palabra wrote:
Ma ja, ekipa nam je stvarno toliko loša... jadni Pape mora raditi sa takvim klocevima :D
Jel nam ekipa bolja od Belgije? Nije.
Jesmo kao ekipa ne pojedinacno sada trenutno bolji od Izraela to ne znam al se ne bih zakleo da jesmo. Od Welsa smo bolji ali smo od jucer u losijoj poziciji
animus

#17347 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by animus »

Logovan wrote:
dalje wrote: Pa baš to, namještaljka.
Pa vidis da je moguce. :mrgreen:

Ma kakva namjestaljka. Nidje veze.
Al je bas zaparalo usi ono kad je Kristic na pocetku drugog poluvremena rekao da je na sluzbenoj stranici UEFE 1:2, nakon toga sam podsvjesno nekako ocekivao da nam daju drugi. Znam da je ovo teorija zavjere ali jebi ga kad je na kraju tako ispalo a plus sto ovaj rezultat nema veze sa logikom.
MOSALJOZE

#17348 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

U Splitu uplaćena 2 listića sa prelazima x/2 .
pozz
It_is_a_Leclerc

#17349 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

MOSALJOZE wrote:U Splitu uplaćena 2 listića sa prelazima x/2 .
pozz
:D
ultima_palabra

#17350 Re: AW: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovi

Post by ultima_palabra »

missko wrote:
ultima_palabra wrote:
Jel nam ekipa bolja od Belgije? Nije.
Jesmo kao ekipa ne pojedinacno sada trenutno bolji od Izraela to ne znam al se ne bih zakleo da jesmo. Od Welsa smo bolji ali smo od jucer u losijoj poziciji
Izrael i Vels nisu igrali velika takmičenja otkako ja pratim fudbal, nisu igrali ni baraž. Svakom treneru koji sa našim timom ne osvoji prvo ili drugo mjesto u ovakvoj grupi bi trebalo oduzeti licencu.
Post Reply