Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#17276 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A sto niko ne spominje da nam je najbolja i najzvucnija navijacka pjesma "Hajmo Istok" i "Hajmo Zapad"
Cuo sam da to daje poseban motiv igracima 
- lua
#17277 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma pričam ba o psihološkom momentu i primljenom golu u 44 minuti i 32 sekunde 12 stotinjki il' kad već tačno. Nisam spomenula drugo poluvrijeme, jer je ono, logično, rezultat svega što se desilo u prvom poluvremenu i tokom svlačioničke Papetove dijareje.ultima_palabra wrote: Fakat bezveze sudija, sudio nam bezveze penal u 89.minuti... toliko nepravedno da Pjanić, merhametli kakav jeste, nije htio da zabije gol. To je ekipu toliko potreslo da nisu zabili dva komada u sudijskom vremenu, što je bio plan.
I neam pojma što je Pjanke fulio, kad je lijepo Papetu rekao da je on taj koji u Romi poslije Tottija puca penale. Ne znam stvarno kako se može usudit' da tako laže jednog onakvog gospodina od selektora i ovaj napaČeni narod.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17278 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemoj spominjati Prcica, to je igrac forumskih selektora. Kad je hrakati selektora i nepozeljne igrace, onda treba stati u red, ali igrac o kojem se trubi danima po forumu....to se fino preskoci.SSemir wrote:ako prcic jos koju bude ovako lose igrao, neki "insajderi" ce doci do informacije da mu je sead menadzer i da ga susic namjerno gura u ekipu...
Ovo dosad sto je pokazao....mizerija u najblazem obliku....al eto, valjda nema boljih, pa ga treba zvati (al za klupe, Pape je debelo zayebo sto ga je u prvu postavu stavio).
I vidis ti licemjera, kad je stavio TSS-a, onda je ovdje gorjelo, sto sad niko ne prica kako je stavio Prcica, a nije trebo?! To je u redu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17279 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E jest vala svaka ti cast na tom zapazanju. Godinama i godinama i godinama nisam cuo posteno navijanje osim hajmo istok hajmo zapada, ko ne skace mrzi bosnu.....i Bosnom behar probeharao mada toga sinoc koliko sam vidio nije bilo. I nece ni biti dok se na tribinama ne pojave najvece BH navijacke grupe.Mustang1 wrote:A sto niko ne spominje da nam je najbolja i najzvucnija navijacka pjesma "Hajmo Istok" i "Hajmo Zapad"Cuo sam da to daje poseban motiv igracima
- karanana
#17280 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
imo je izmjenu. za shutanje penala je trebo ubaciti salihija
- hrasno38
#17281 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa kako nije uredu kad je to forumsko-novinarski igrac i vec proglasena mega-zvijezda. Jebi ga on igra u Renu nije to zajebancija. A spahic je karina jer igra samo u nekakvoj Bundesligi i iz kola u kolo igrac utakmice. ma ne moze on vec je star a i ne jebe 2% ove forumaske stavove i nece da prica sa Spahom i kompanijom. Jebo selektora treba pustiti javnost da sastavlja ekipu a staviti bilo koga na klupu pa makar bio to i Velid Spaho!Tomahawk11 wrote:Nemoj spominjati Prcica, to je igrac forumskih selektora. Kad je hrakati selektora i nepozeljne igrace, onda treba stati u red, ali igrac o kojem se trubi danima po forumu....to se fino preskoci.SSemir wrote:ako prcic jos koju bude ovako lose igrao, neki "insajderi" ce doci do informacije da mu je sead menadzer i da ga susic namjerno gura u ekipu...
Ovo dosad sto je pokazao....mizerija u najblazem obliku....al eto, valjda nema boljih, pa ga treba zvati (al za klupe, Pape je debelo zayebo sto ga je u prvu postavu stavio).
I vidis ti licemjera, kad je stavio TSS-a, onda je ovdje gorjelo, sto sad niko ne prica kako je stavio Prcica, a nije trebo?! To je u redu
- OldMayor
#17282 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ok, sada je kriva i pjesma navijaci.
Pa Kipar sumnjam da je imao ijednog navijaca, pa pobjedise.
Pustite se ba sad sitnica, mi imamo vece probleme za rjesavati od toga koja ce biti pjesma navijaca. Kao prvo treba pitati Papeta kako nas misli odvesti na EP?! I koju caroliju misli izvesti, ako je uspio izgubiti od ekipe koja 140. mjesto na svijetu dijeli sa Čadom.
Ono sinoc je bila sramota. I za selektora, a i za igrace.
Iskreno, ja fakat ne znam ni kako smo uspjeli izgubiti onakvu utakmicu, protiv onako smijesne ekipe. Da, smijesne. To sto su protiv nas izgledali onako nadmocno je druga stvar.
Pustite se ba sad sitnica, mi imamo vece probleme za rjesavati od toga koja ce biti pjesma navijaca. Kao prvo treba pitati Papeta kako nas misli odvesti na EP?! I koju caroliju misli izvesti, ako je uspio izgubiti od ekipe koja 140. mjesto na svijetu dijeli sa Čadom.
Iskreno, ja fakat ne znam ni kako smo uspjeli izgubiti onakvu utakmicu, protiv onako smijesne ekipe. Da, smijesne. To sto su protiv nas izgledali onako nadmocno je druga stvar.
- animus
#17283 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
"Nismo bili na nivou. Nismo igrali kako smo dosad igrali. Falilo nam je iskustvo na sredini terena. Bilo je potrebno znati kad treba da se smiri lopta. Imali smo rezultat koji nam je odgovarao. Imamo dosta mladih igrača, ali treba da se svi zapitamo, pa i selektor, je li ovo bila prava postava", rekao je Senad Lulić.
Evo mu ga i Lula spusti u vezi "ajducke" postave. Nadam se da samo ne bude kakvih kazni kao za Zukanovica. Mada nemaju oni muda za to.
Evo mu ga i Lula spusti u vezi "ajducke" postave. Nadam se da samo ne bude kakvih kazni kao za Zukanovica. Mada nemaju oni muda za to.
- Steph
#17284 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pogledajte kipransku ligu, a onda našu i sve će vam biti jasno.
Sve dok Savez boli kurac za našim Premiershipom i trebamo propadati.
- Partijaner
#17285 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pogledaj ti samo ove defanzive, nigdje bekova.

- hrasno38
#17286 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije krivo nista drugo osim igraca i selektora koji jednostvano nemaju opravdanje zasto nije dobijena ova utakmica. Ali to ne znaci da im sad treba kidati glave. Isto tako i jest teren bilo nejasno klizav ali je bio klizav i jednim i drugim i jest istina da nema pravog navijanja vec dugo dugo vremena ali naravno ni to nema veze sa izgubljenom utakmicom.OldMayor wrote:Ok, sada je kriva i pjesma navijaci.
-
NeenaSa
#17287 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mozemo analizirati do beskonacnosti.
Nas mentalitet; potcijeniti ekipu Kipra.
Da ne velim o besmislicama.
Muka mi je, kao i svim'.
Nas mentalitet; potcijeniti ekipu Kipra.
Da ne velim o besmislicama.
Muka mi je, kao i svim'.
-
lazna desetka
#17288 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa ko ostavlja bekove haveru kad je korner za tebe svaki team na svijetu ostavi dva covjeka nazad an centruPartijaner wrote:Pogledaj ti samo ove defanzive, nigdje bekova.
- Herr Flick
#17289 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kiparska liga jeste jaka barem 5 puta je jaca od nase ali u tim kiparskim klubovima pvih 11 cine stranci,kiparski igraci tu ne igraju nikakvu uloguSteph wrote:Pogledajte kipransku ligu, a onda našu i sve će vam biti jasno.
- OldMayor
#17290 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa kako ne kidati glave. Mi u ovoj grupi smo imali pravo na jedan ovakav kiks, ako mislimo ici direktno!!!
I gdje smo potrosili taj kiks? Protiv Kipra!
Samo da malo docaram ovim vrlim optimistima, u proslim kvalifikacijama za SP smo jednu izgubili i jednu nerijeseno odigrali pa jedva odosmo na SP. Jedva.
Sada smo vec jednu zijanili i to od jedne od losijih ekipa u grupi.
Morace se nama sad brdo rezultata poklopiti da utrefimo to trece mjesto za baraz.

Samo da malo docaram ovim vrlim optimistima, u proslim kvalifikacijama za SP smo jednu izgubili i jednu nerijeseno odigrali pa jedva odosmo na SP. Jedva.
Morace se nama sad brdo rezultata poklopiti da utrefimo to trece mjesto za baraz.
- hrasno38
#17291 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kiparska liga vrijedi 90 miliona EURA a nasa 47 (prema Transfermarktu). Mada je to manje bitna stvar jer i za jednu i za drugu reprezentaciju igraju ponajmanje igraci iz domacih liga.Herr Flick wrote:Kiparska liga jeste jaka barem 5 puta je jaca od nase ali u tim kiparskim klubovima pvih 11 cine stranci,kiparski igraci tu ne igraju nikakvu uloguSteph wrote:Pogledajte kipransku ligu, a onda našu i sve će vam biti jasno.
- Steph
- KPNCTNJAH
#17293 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
De ba, kakvo je kukanje, cuj mora se poklopiti brdo rezultata za trecu poziciju
jos 9 utakmica ostalo... mene brine to sto ne licimo na nas, to sam spominjao nakon vodstva, stali smo jednostavno, nije bilo napada kao inace kad smo samarali ovakve reprezentacije... da li je samo losa taktika u pitanju ili tu ima jos nesto, nemam pojma... Safet bi trebao otici s klupe i prepustiti to mjesto VECEM strucnjaku, a ne nekom ko ce biti tu samo da ga zamijeni...
- Arteta
#17294 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kiparska liga i nije nesto, njihovi klubovi su samo usavrsili bunker pa uspijevaju u Evropi.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#17295 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U pravu si,ne ostavlja niko,samo je razlika sto se ostavljaju dva najbrza covjeka,a ne spori Sunjic i Bicakcic. Tu na centru je to trebao pokriti Avdija,koji na slici kako vidimo kasni barem 15mlazna desetka wrote:pa ko ostavlja bekove haveru kad je korner za tebe svaki team na svijetu ostavi dva covjeka nazad an centruPartijaner wrote:Pogledaj ti samo ove defanzive, nigdje bekova.
-
SSemir
#17296 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
to je idealni scenario. niko nije protiv toga, kada jedan bude zamijenjen boljim, to je napredak. niko normalna ne moze biti protiv napretka. ali srati, da treba otjerat susica, pa da dodje bilo, da dodje neko ko nema nikakvog trenerskog iskustva (barbarez npr.), da dodje neko ciji je vrhunski domet bh liga...onda jebiga, to nisu normalne osobeKPNCTNJAH wrote:... Safet bi trebao otici s klupe i prepustiti to mjesto VECEM strucnjaku, a ne nekom ko ce biti tu samo da ga zamijeni...
- ultima_palabra
#17297 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Imaju Brazilce, Argentince, Špance, pokojeg Srbina za kreaciju.Arteta wrote:Kiparska liga i nije nesto, njihovi klubovi su samo usavrsili bunker pa uspijevaju u Evropi.
- hrasno38
#17298 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Po cemu???? Ima se jos odigrati jedno citavo brdo utakmica ali ti si vec odlucio i skonto da mi malte ne nemamo nikakvih sansi. jebi ga onda ode i Portugal, ode i Holandija jer izgleda po tvom prva utakmica odlucuje ko ce ici a ko nece na EP. Pa jos 27 bodova je u igri a mi smo vec koliko vidim otpisali nasu reprezentaciju nakon odigrane jedne jedine utakmice od mogucih 10!!!!OldMayor wrote:Pa kako ne kidati glave. Mi u ovoj grupi smo imali pravo na jedan ovakav kiks, ako mislimo ici direktno!!!
- omega369
#17299 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hrasno38 wrote:Kiparska liga vrijedi 90 miliona EURA a nasa 47 (prema Transfermarktu). Mada je to manje bitna stvar jer i za jednu i za drugu reprezentaciju igraju ponajmanje igraci iz domacih liga.Herr Flick wrote:Kiparska liga jeste jaka barem 5 puta je jaca od nase ali u tim kiparskim klubovima pvih 11 cine stranci,kiparski igraci tu ne igraju nikakvu uloguSteph wrote:Pogledajte kipransku ligu, a onda našu i sve će vam biti jasno.
safete, sam se skloni. steta da ovaj talenat propada
-
Paul F.
#17300 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Matematika je čudna nauka. Kad popiješ sve drugačije izgleda.OldMayor wrote: Samo da malo docaram ovim vrlim optimistima, u proslim kvalifikacijama za SP smo jednu izgubili i jednu nerijeseno odigrali pa jedva odosmo na SP. Jedva.
Onda smo trebali biti prvi a sad drugi tako da se ja ne sekiram povodom toga. Mene brine naša igra.