Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Partijaner

#16901 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Partijaner »

wannabe_ultra wrote:al' fakat dzeko go daje izjavu :lol:
malo papanski
A Pape se smije. 8-)
mO k3

#16902 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mO k3 »

wannabe_ultra wrote:al' fakat dzeko go daje izjavu :lol:
malo papanski
Sta je rekao ??
Labirint

#16903 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Labirint »

wannabe_ultra wrote:al' fakat dzeko gol daje izjavu :lol:
malo papanski
Malo? Bitno je da se traka nije skinula :

Iz dzezve na Kipar ooo oo o.. i budale petobu izlete na ove legionare..
Ajatolah_

#16904 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ajatolah_ »

Koje se ublehe bacaju o onom Prciću na forumu, bože sačuvaj. Nisam ni najmanje uvjeren da je kvalitetniji od Sušića, a kad/ako dobijemo Vrančića, trebat će se on oznojiti i za poziv. Pape da udovolji javnosti s Prcićem i sebi sa amidžićem, napravi katastrofu i igru bez krila. Ima još izvikanih igrača u ekipi, ali da ne skrećem temu...
Koliko su neki prizivali odlazak Misimovića da se stvori mjesto za Messija iz Rennesa... pazite šta želite. :)

Druga stvar, tranzicija u odbranu - katastrofa. Podsjeća na ono kad smo igrali sa Medunjaninom kao jedinim zadnjim veznim, pa su Slovaci pravili budale od nas, samo što je ovo protiv ekipe koja nije dala gol u službenoj utakmici od 2012. pa je tim teže. Rezultat je to preofanzivnih i loših bekova, nepostojanje krila da ih malo rasterete, te jednostavno slabim defanzivnim navikama kod većine igrača na terenu... Ukupno tri igrača na terenu sa odbrambenim sklonostima (Šunjić, Bičakčić, Bešić) su loša ideja i protiv San Marina. Bale bi protiv ovakve postavke pravio 18+ snimak.
Last edited by Ajatolah_ on 09/09/2014 23:25, edited 2 times in total.
nKrkan

#16905 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nKrkan »

alzu1977 wrote:
'Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.
orgazam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Labirint

#16906 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Labirint »

isx wrote:
Labirint wrote:Ali tek kvalitet terena :shock: Na nivou Obarske,doduse nema kukuruzišta u pozadini..ili ipak ima :D
Zanimljivo kako su bosnje u stanju unistiti austrijsku perfektnu vutru za pola godine i napraviti krompiriste.
Kazu milion ulozili :D

Mi u subotu sad trebamo tu trčati, po tom njivištu a zna se da naše "bebe" preferiraju tepih :twisted: :mrgreen:
anonimus03

#16907 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by anonimus03 »

hrasno38 wrote:
HomeArt wrote:Na stranu sve ali Papetu ne stoji odijelo nikako :oops:
Kad vec toliko serete oko tog odijela vjerovatno ste mogli do sada skontati da je obukao crno odijelo iz postovanja prema poginulim rudarima a ne zato sto je promjenio imidz ili sto mu se digao kurac.
A zbog toga je znaci obukao trenerku na komemoraciji poginulim rudarima?
jeza u ledja

#16909 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

nije problem ni u prcicu ni u susicu, vec sto obojica igraju zajedno, a sto nemamo nikakvih krila, tj sto dva realno ofanzivna beka ne znaju igrat u odbrani. znaci taktika propuh. slicno ko protiv nigerije samo ovaj put jos vise izrazeno.
north

#16910 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by north »

Ja ne znam jesu li trener i igrači šta znači ovaj poraz...umjesto da sa tri bobe ideš rasterećen u Wales gdje ni bod ne bi bio loš, a sa tri već polako otvaraš vrata Francuske iako bi i tada naravno bilo prerano ali bi bio u odličnoj situaciji, sad si u situaciji da ne smiješ zijaniti, jer sa još jednim porazom gluho bilo ti si na -6 od Walesa, a znaš da ne možeš prije Belgije...strašno kako to može loše izgledati sve ako se ne izvade protiv Walesa...jao kakav kiks večeras :skoljka:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16911 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrasno38 »

Labirint wrote:
isx wrote:
Labirint wrote:Ali tek kvalitet terena :shock: Na nivou Obarske,doduse nema kukuruzišta u pozadini..ili ipak ima :D
Zanimljivo kako su bosnje u stanju unistiti austrijsku perfektnu vutru za pola godine i napraviti krompiriste.
Kazu milion ulozili :D

Mi u subotu sad trebamo tu trčati, po tom njivištu a zna se da naše "bebe" preferiraju tepih :twisted: :mrgreen:
A fakat igracu su padali po terenu i sa loptom i bez nje a kise nije bilo ni kapi!!! Jedva su stopali loptu
mega_mashcine

#16912 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mega_mashcine »

Veceras, osim Besica svi katastrofa. Sta se sa Pjanicem desava, Bog sami zna, cijelu ga utakmicu nije bilo i onda jos i penal fula. Po meni ocjene, od 0 do 5 su:
-Begovic 1.5, glavni krivac za prvi gol
-Bicakcic, 2.0
-Sunjic, 1.5
-Vrsajevic, 0.5, dobro poceo, dva odlicna centarsuta i asistencija, nakon toga pogubljen sav, bezbroj izgubljenih lopti, u odbrani propuh.
-Lulic, 1.5, tanko skroz
-Besic, 4.0, ubjedljivo nas najbolji igrac veceras, dobar i u defanzivi i u napadu, steta za onu precku.
-Prcic, 0.5, lose skroz. Nakon poprlicino slabe utakmice sa Liht. uopste nije zasluzio da igra od prve minute, tu je Medo trebao poceti.
-Susic, 1.0, igrac manje za nas
-Pjanic, 0.0, Iako izuzmem promasen penal, razocarao me je.
-Ibisevic, 3.0, zbog gola malo veca ocjena. Inace i on poprilicno nevidljiv
-Dzeko, 3.0, borio se, imao nekoliko dobrih pokusaja glavom i izboren penal.
-Medunjanin, 2.5
-Hajrovic, - Ocajan.

Sve u svemu, jedno veliko razocarenje. Volio bih da Susic napokon da otkaz, ali sam siguran da sad za sad nece. Ovaj poraz treba sto prije zaboraviti i okrenuti se narednoj utakmici. Sta ce nas strucnjak tu smisliti vidjecemo, nek nam je Bog na pomoci.
Last edited by mega_mashcine on 09/09/2014 23:28, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#16913 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

nKrkan wrote:
alzu1977 wrote:
'Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.
orgazam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#16914 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Na SP smo otišli bez tri Safetova, pardon, Seadova igrača u startnih 11 ( Šunjića, TSS i Vršajevića ). Na EP NEĆEMO otići sa njima u startnih 11;

Ne možeš očekivati dobru atmosferu u ekipi i hemiju među igračima kad igrači Verdera i Deportiva sjede na klupi, a zvijezde Ajduka igraju u startnih 11;

Očekivano, sad više nije ni fazon pljuvati. Dodoše, ko god je podržavao Sušića treba da prestane fudbal, jer ga ne razumije.

Uglavnom, ako fasujemo od Velsa ( koji je isto tako karinaška ekipa - gledao sam ih uporedo ), pa-pa EP. Kipar se ni kriv ni dužan hladno umiješa u borbu za EP.

Bravo Safete, debilčino retardirana, sad si uspio da počneš utakmicu bez dva beka i dva krila. Levat nikad pameti neće doći.

Šunjić, stub odbrane, Svrško - speed demon i lutajući veznjak, magični TSS :thumbup:
Officer Crabtree

#16915 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Officer Crabtree »

Dobitnik večeri: Dennis Salanović. :lol:
internazionale

#16916 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by internazionale »

Ajatolah_ wrote:Koje se ublehe bacaju o onom Prciću na forumu, bože sačuvaj. Nisam ni najmanje uvjeren da je kvalitetniji od Sušića, a kad/ako dobijemo Vrančića, trebat će se on oznojiti i za poziv. Pape da udovolji javnosti s Prcićem i sebi sa amidžićem, napravi katastrofu i igru bez krila. Ima još izvikanih igrača u ekipi, ali da ne skrećem temu...
Koliko su neki prizivali odlazak Misimovića da se stvori mjesto za Messija iz Rennesa... pazite šta želite. :)

Druga stvar, tranzicija u odbranu - katastrofa. Podsjeća na ono kad smo igrali sa Medunjaninom kao jedinim zadnjim veznim, pa su Slovaci pravili budale od nas, samo što je ovo protiv ekipe koja nije dala gol u službenoj utakmici od 2012. pa je tim teže. Rezultat je to preofanzivnih i loših bekova, nepostojanje krila da ih malo rasterete, te jednostavno slabim defanzivnim navikama kod većine igrača na terenu... Ukupno tri igrača na terenu sa odbrambenim sklonostima (Šunjić, Bičakčić, Bešić) su loša ideja i protiv San Marina. Bale bi protiv ovakve postavke pravio 18+ snimak.
Fakat nidje veze igrac
Misimovic je u ovom trenutku Messi za Prcica i Tina
Pretanki smo, pogotovo za Vels i Belgiju
leo karan

#16917 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leo karan »

Koliko primjecujem svi su slozni oko glavnog uzrok problema :)

Safet je supalj lik, bez karizme, bez sposobnosti da motivise tim.
Ovako su nas isto Slovaci pobijedili u Zenici
a pobijedili bi nas i gore, da nije bilo Izetovog topa.

Selektor Susic?
Dovoljno se samo sjetiti formacije i taktike protiv Nigerije.

A savez ga nije ljetos promijenio samo iz razloga jer im je bilo mrsko jebavat se s pregovorima s kandidatima, razbjezali se na godisnje odmore svi poslije Brazila...u tom dosao August i haj jebaji ga, linija manjeg otpora. Tipicno za nas. Ma dobar Safet...
missko

#16918 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by missko »

S ovim rezultatom jasno je da nam je maximum borba za trece mjesto sa Welsom znaci baraz. Ja ne znam sto je teren bio onako los
Korisničkoime

#16919 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Korisničkoime »

jeza u ledja wrote:nije problem ni u prcicu ni u susicu, vec sto obojica igraju zajedno, a sto nemamo nikakvih krila, tj sto dva realno ofanzivna beka ne znaju igrat u odbrani. znaci taktika propuh. slicno ko protiv nigerije samo ovaj put jos vise izrazeno.
Sve receno sto treba. Ja sam bio protivnik TSS-a ali kriviti ga ovako zavaljenog ne bi bilo posteno isto vazi i za Prcica nisu momci krila a kao tako nesto su trebali biti dijelom a dijelom i nisu, mozda donekle, zbunjeni ste e zamislite sad njih dvojicu kako su zbunjeni bili.

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Mustang1

#16920 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Hoce nam biti veselo kad Bale protutnja kroz ovakvu odbranu :D
Partijaner

#16921 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Partijaner »

missko wrote:S ovim rezultatom jasno je da nam je maximum borba za trece mjesto sa Welsom znaci baraz. Ja ne znam sto je teren bio onako los
Je li bio los ili klizav ?

Sad vam opet teren ne valja, ne treba nama nista dat, mi smo ciganija od naroda.
Kinaski

#16922 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

Prcic najlosiji vcs. Trazili ste, podo vam ga safet
insomnia78

#16923 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insomnia78 »

Realno, odlazak na SP i ona pobjeda protiv Irana je zenit ove reprezentacije, iz hiljadu i jednog razloga
Sad slijedi silazna putanja

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
It_is_a_Leclerc

#16924 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Osnovni problem je što mislimo da je cijela planeta impresionirana s nama, i kako Kipar, ili bilo koja četvrtorazredna fudbalska ekipa, dolazi da nam se divi. Pa, ono, Safet konta - koga god izvedem, dobar je.

Djelujemo jalovo, nemaštovito, nemamo plana ni akcije. Džeko pokušava na individualni kvalitet, ali bunker se tako ne razbija. Ovdje je falio i Misimović da proba kao protiv Bjelorusa, nekom čarolijom uraditi nešto.

Pričati o tome kako će nas poraz razdrmati je glupost. Nije nas razdrmao ni Portugal, ni Rumunija, ni Egipat, ni Nigerija... Ovaj poraz nije smak svijeta, ako se u nastavku kvalifikacija bude igralo dobro. Format takmičenja je dosta povoljan, ali se ne može očekivati da će protivnici skidati gaće u prve tri minute.

P.S. Valjda je svima sada jasno da nije problem u igračima i Džeki "koji šeta".
nadžak

#16925 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nadžak »

Partijaner wrote:
missko wrote:S ovim rezultatom jasno je da nam je maximum borba za trece mjesto sa Welsom znaci baraz. Ja ne znam sto je teren bio onako los
Je li bio los ili klizav ?

Sad vam opet teren ne valja, ne treba nama nista dat, mi smo ciganija od naroda.
Vidio sam prije početka utakmice da su uključili prskalice. NIsu valjda levati nešto sa tim zeznuli?
Post Reply