Predsjednik GOŠK-a iz Gabele napao Veležovog šefa stručnog stožera
Sport U povodu proteklih događanja na utakmici Prve nogometne lige Federacije BiH između klubova GOŠK i Velež u Gabeli, nogometni klub Velež oglasio se priopćenjem za javnost u kojem tvrdi...
... da je predsjednik GOŠK-a fizički napao šefa stručnog stožera Veleža Milomira Šešliju, te vođu puta Avdu Kalajdžića.
"Taj primitivni i ničim izazvani napad je bio finale orkestriranih aktivnosti rukovodećih ljudi HNK GOŠK Gabela koje su imale za cilj da nesportskim radnjama, pritiscima razbijanjem automobila Veležovih navijača, pjevanjem grubih nacionalističkih pjesama stvore takvu atmosferu u kojoj će FK Velež biti posramljen i pobijeđen", stoji u priopćenju.
Uprava Veleža apelira na nadležna tijela u Nogometnom savezu da se "individuama poput predsjednika HNK GOŠK trajno zabrani rukovođenje sportskim ekipama i posjet sportskim terenima budući da sport mora biti u funkciji zbližavanja ljudi, a ne poligon za sijanje mrženje i netrpeljivosti frustriranih primitivaca".
(nina)
Ovog covjeka treba uhapsit i dozivotno suspendovat, a evo i jedan komentar s bljeska:
Inače sam prijatelj predsjednika GOŠKA iz Gabele tu večer sam ga nazvao da ga upiatm kako je to sve prošlo a Pero ko pravi čovjek Hrvat ponosan kaže udario sam im onog četnika trenera šakom tako da je sve zvijezde prebrojao iznad troje.Svaka čast Perp Pavloviću neka si ga udario ja te stojim i svi ULTRASI grada Mostara!!!