Utakmica BiH - SiCG

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>Ne znam. Nisam primjetio da podrška publike igra neku veliku ulogu u >tome da li će ekipa pobijediti ili ne.

meni se opet cini da igraci najvise vole igrati u zenici. A oni su ipak najvazniji. Dakle ako oni to vole sigurno je da postoji neki motiv zasto to kazu.

Dakle bez obzira sta mislio, ja prihvatam ono sto cujem od onih koji su na travi.
elviss83

Post by elviss83 »

3-1 za nas :lol: :lol:
hajmoooooo bosnooooooooo
bošnjo

#78 super vijest

Post by bošnjo »

Evo jedne super vijesti za nas!!!!!!!
Još jedan njihov manje a za one šumnjake sa Pala lično ćemo se pobrinuti
na utakmici!!!!!!!

Stanković slomio ruku Jestroviću!
A. ŠOŠKIĆ - G. BRANKOVIĆ 30.09.2004, 18:38:08

Dejan Stanković je slomio ruku Nenadu Jestroviću! Sudar naših reprezentativaca na utakmici Lige šampiona Anderleht - Inter završio se nesrećno za napadača belgijskog kluba, koji je odlično odigrao poslednje utakmice u plavom dresu, ali ponovo, ko zna koji put, mora na prinudni odmor zbog povrede.
- Hteo sam da zagradim loptu, a Stanković je natrčao s leđa i šutnuo me svom snagom u levu ruku - ističe Jestrović. - Imao sam osećaj kao da mi je tramvaj prešao preko ruke. Odmah sam mu rekao: "Deki, polomi mi ruku", on se nadao da nije.
Jestrović je izašao, a u Interu je ubrzo Davids zamenio Stankovića, koji je odmah otišao u svlačionicu kod reprezentativnog druga.
- Sedeli smo zajedno desetak minuta. I Stankoviću je, naravno, bilo teško. Šta da se radi, meni se opet dogodio peh, taman kad sam pomislio da će povrede konačno da me zaobiđu - kaže Jestrović.
Ruka našeg reprezentativca već je u gipsu.
- Za početak je reč o provizornom gipsu, pa bi za nekoliko dana trebalo da znam koliko ću tačno morati da odmorim: ili četiri do šest nedelja, ili ću početi da treniram i igram za nedelju-dve, ako mi bude stavljen gips do lakta.
Plavi su, nažalost, ostali bez sjajnog napadača za utakmicu u BiH.
Stari

Post by Stari »

Eh jos da jedan.... onako ...iole kvalitetnije izveden faul ...na terenu...recimo na tom Stankovicu....pa da i njega nekako hajrom u bolnicu posaljemo. ....i skuhani su ...pa taman se igralo u Banja Luci ..nista im ne pomaze.
Stari

Post by Stari »

Eh ....pa znaci to li je.....pa normalno....kvalitetan faul moze biti napravljen na razno-razne nacine....dakle ....Stankovic ce zavrsiti na infektivnom odjelu (a ne na hirurgiji)....nema veze bitno je ....da je sitno
bordo1980

Post by bordo1980 »

Ma oni gube to se zna to je nasa pobjeda!!

Oj SRBIJO IZ DVA DIJELA NIKAD NECES BITI CIJELA!!

Vjetar piri Bosna se siri, kisa pada srbija propada!!!

Jebo mater jebo oca ko dolazi sa sokoca!!

Ah ja ove godine slavimo 500 godina BEOGRADSKOG PASALUKA!!!!
Stari

Post by Stari »

Protivnik se treba pobijediti ...ne i poniziti. Ili ?
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>Protivnik se treba pobijediti ...ne i poniziti. Ili ?

protivnik se treba pobjediti i zaboraviti,
DosijeX

Post by DosijeX »

A meni nije jasno zasto se tekma ne odigrava u Banja Luci pa da mogu na miru da navijam?
blackbrother

Post by blackbrother »

ja cu mu slomit drugu ruku....*grrrrrrr*
emac

Post by emac »

Da te volim dusa zna draga moja BIH, ispod behar gradova uce Bosna i Neretva.
Una Drinu doziva preko vjecnih planina tu su nasa ognjista sto put krvlju placena, sto put krvlju placena.
Bosno i Hercegovino nasa domovino, Bosno i Hercegovino nasa domovino.
Digni se iz pepela, kao sto put do sada sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja, digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja.
Ispod Save do mora puno boli puno sna svakoj majci srce zna sevdah se od tuge tka.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna slobodna i ponosna, zemljo nasih djedova.
Digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom LJILJANA ljubavi, ljubavi moja, digni se iz pepela kao sto put do sada sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja
Bosno i Hercegovino nasa domovino, Bosno i Hercegovino nasa domovino.
emac

Post by emac »

Nadam se da ce ovo procitat onaj grbavica 70
Sljedeci put kada neko bude isao sarajevom sa srpskom zastavom nece ga ubiti neki sandzaklija nego prvi bosanac koji ga ugleda.
I u ostalom sta tebi smeta neki sandzaklija mater ti cetnicku. Ti bi rastavljao bošnjake a da ode srbin iz bosne u beograd ne bi za njega rekao neki bosanac. on je srbin i tamo pripada. a nas brat bosnjo sandzaklija kad dode u sarajevo onda on ne pripada ovdje. Mamu li ti jebem dvolicnu.

Htjeli ste veliku srbiju a dobili ste veliku KARINU.
8-)

gdje god se bude igralo red bi bio da bude stadion pun i da damo podrsku nasim momcima. Koji god bio rezultat mi smo pobijedili jer Bosna i Hercegovina postoji i postojace ako Bog da do kraja svijeta.

Bosna i Hercegovina za one koji je vole i osjecaju je domovinom.
nepoznat

Post by nepoznat »

cetnicka posla hoce da nas rastave i razjedinje

a neznaju da smo mi i sandzaklije ista krv , ista vjera isto sve

samo nas naglasak dijeli nista vise
TheGame

Post by TheGame »

[quote]Nadam se da ce ovo procitat onaj grbavica 70
Sljedeci put kada neko bude isao sarajevom sa srpskom zastavom nece ga ubiti neki sandzaklija nego prvi bosanac koji ga ugleda.
I u ostalom sta tebi smeta neki sandzaklija mater ti cetnicku. Ti bi rastavljao bošnjake a da ode srbin iz bosne u beograd ne bi za njega rekao neki bosanac. on je srbin i tamo pripada. a nas brat bosnjo sandzaklija kad dode u sarajevo onda on ne pripada ovdje. Mamu li ti jebem dvolicnu.

Htjeli ste veliku srbiju a dobili ste veliku KARINU.
Cool

gdje god se bude igralo red bi bio da bude stadion pun i da damo podrsku nasim momcima. Koji god bio rezultat mi smo pobijedili jer Bosna i Hercegovina postoji i postojace ako Bog da do kraja svijeta.

Bosna i Hercegovina za one koji je vole i osjecaju je domovinom.
[color=blue]
E pa poserem ti se ja posred te tvoje domovine! te iste sandzaklije imaju iveca prava nego tvoji sunarodnjaci.-samo si i ti vjerovatno neki došlo pa te to malo iziritiralo[/quote][/color]
Barbarez

Post by Barbarez »

Nesto citam ovaj forum i razmisljam...

Hajde sto je ovaj "Grbavica70" lud, bezobrazan i u 14-vijeku (oni ionako nikada nece dalje od vadjenja kostiju raznih popova sto su im umrli prije 6 vijekova) ali sto se vi ostali znate napliti, brato moj.

Ma pustite budalu neka prica sta hoce i ne ulazite u diskusije sa njim. Svak vise zna tu njihovu taktiku gdje niko ne valja smao su oni eto sada evropski narod. Slovenci su lopovi, hrvati ustase i fasisti, mi u bih fundametalisti, albanci narko-mafija, samo cekam sta ce jos izmisliti za crnogorce, vojvodinu i istocnu srbiju u kojo je manje srba nego ostalih. Smijesno. Svak zna sta im je ostalo od njihovoga plana o velikoj srbiji. Sada se mogu popeti na marakanu i sta vide sa nje to ime je njihova velika srvija sto im je tata slobo obecao. Jos malo i kada krenu u novi sad trebace im viza :)

U svakoe slucaju da se vratimo tekmi. Ona naravno NECE BITI OBICA. Ustvai hoce, isto kao sto je bila/bile obicne kada su igrali Engleska i Irska. De ljudi sta vam je. Cuj obicna tekma protiv njih. Pa ovo se ceka od 92 (onu "prijateljsku" sto smo igrlai pod moranje UEFA-e ne racunam). Pokacemo im i na terenu i na tribinama i van njih da smo bolji od historijski najvecih lazova.

BiH - Agresori 3:0 !
supersonic

Post by supersonic »

znate sta. da dođu samo navijaci iz Srbije, pravi Srbi. onda bi bilo ok. jebemo mi njima majku, oni nama isto kao i sa ostalim. ne bi me toliko zivciralo.
ali zivciraju me ovi nasi "srbi". majke mi oni ispadose veci srbi od onih iz beograda.
treba staviti barikade(posluziti se njihovom taktikom) pa u 15-20 minuta pokazati im sta smo trpili 4 god.
znam da ovo nije fer, niti evropski blabla, ali kad se sjetim nekih stvari dođe mi da zapalim sumsku :x
normalno sa ostalima navijamo normalno :)
nostalgicar

Post by nostalgicar »

supersonic wrote:znate sta. da dođu samo navijaci iz Srbije, pravi Srbi. onda bi bilo ok. jebemo mi njima majku, oni nama isto kao i sa ostalim. ne bi me toliko zivciralo.
ali zivciraju me ovi nasi "srbi". majke mi oni ispadose veci srbi od onih iz beograda.
treba staviti barikade(posluziti se njihovom taktikom) pa u 15-20 minuta pokazati im sta smo trpili 4 god.
znam da ovo nije fer, niti evropski blabla, ali kad se sjetim nekih stvari dođe mi da zapalim sumsku :x
normalno sa ostalima navijamo normalno :)
Zivio drug supersonic :D :D :D
bošnjo

Post by bošnjo »

Još jedan manje ,Kežman nije pozvan za utakmicu sa nama jer je se povrijedio.
Polako otpada jedan po jedan.
Akobogda sigurna pobjeda BOSNE,jer imamo ekipu koja igra srcem.

Naprijed BiH
Stari

Post by Stari »

Eh...pa kako je krenulo sa ovim povredama i izostancima brzonogih srbijanskih napadaca....jos cemo malo biti u situaciji gdje Petkovic & Stojkovic mole Sliskovica da im vrati Grujica, Bajica i ostale.

Dakle da rekapituliramo...Jestrovic slomljen, Stankovic "indisponiran", Kezman izbacen iz spiska.....hajmo, do subote ima jos vremena...ko je slijedeci?
lutko

Post by lutko »

joj sinoć opali onaj Cufre iz rome stankovića po članku ja se ponadah evo otpade im još 1 al jebiga nastavi on. Možda ga je zabolilo kad se ohladilo
winetou

Post by winetou »

Kako podnijeti poraz koji je izvjesniji nego pobjeda?
Iako ne hajem mnogo za loptanjem nije mi baš svejedno :D
farky

Post by farky »

winetou wrote:Poslije neke veće evropske utakmice bosanski klubovi i reprezentacija redovno budu novčano kažnjeni :oops:
istina! izgleda da bih ( barem sto se tice kazni) ima najveci doprinos u UEFA kasi, a niko se od njih jos nije sjetio da nam zahvalnicu napise pa se trudimo i dalje :-)
manijak1

Post by manijak1 »

winetou wrote:Kako podnijeti poraz koji je izvjesniji nego pobjeda?
Kako podnijeti tvoja pitanja ?
Šta je bilo izvjesnije protiv Španije ako si odvojio malo vremena da pogledaš snimak ili dijelove snimka utakmice ?
kame

Post by kame »

manijak1 wrote:
winetou wrote:Kako podnijeti poraz koji je izvjesniji nego pobjeda?
Kako podnijeti tvoja pitanja ?
Šta je bilo izvjesnije protiv Španije ako si odvojio malo vremena da pogledaš snimak ili dijelove snimka utakmice ?
Manijak, cim dobijes status moderatora odmah prikolji Winetoua! :x :D
manijak1

Post by manijak1 »

Zar ti nisi otišao zauvijek ili tvoja riječ :D :D ne vrijedi :D :D .
Post Reply