Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jutarnji

#9901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jutarnji »

luckylaka wrote:nego samo dajem podrsku selektoru da nas odvede na EP

Odvesce nas u tri pm a ne na EP. Treba da mu klimamo glavom i deremo se tooo majstore i onda kad
nam onaj grob od reprezentacije bez po` muke zabije 3 komada?
Sta fali konstruktivnoj kritiki? Njegov trenerski limit je F.C. "Kacuni" Busovaca.
vernes81

#9902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

jutarnji wrote:

Odvesce nas u tri pm a ne na EP. Treba da mu klimamo glavom i deremo se tooo majstore i onda kad
Sta fali konstruktivnoj kritiki? Njegov trenerski limit je F.C. "Kacuni" Busovaca.
Heeeej :-x ne diraj mi komsijski klub!!! :mrgreen:
alphonse kauders

#9903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by alphonse kauders »

dino84 wrote:Daj ba da zavrsim vec jednom sa ovim,kad se ne mogu nacrtati nekome neke stvari.Postavio sam linkove,ko hoce moze da procita i vidi trenerske uspjehe Vahida,Ivice i Safeta (on jos nema uspjeha ali se nadam da ce imati),ko nece ne mora ali neka se barem onda ne blamira...

Sto se Safeta Susica kao trenera tice,jeste mi trn u oku zbog sljedecih stvari:

1.sada imamo igrace,sada zelim da budem selektor

2.dvostruki arsini i tretmani,Dzeki posteda jer treba potpisati za klub i jer je narodni mezimac a Begovica (moze i sasvim neko treci biti teoretski tu) se zove i stvaraju se problemi,nije bitno sta kaze Begovic,bitno je da kriterij nije isti za sve

3.Misimovicevo mlataranje rukama u 29. minuti protiv Francuza "ne mozemo ovako" i niti gram mozga sta dalje i kako dalje,taktika i Pape u koliziji,daj da igraju najbolji na papiru pa taman i Ibisevic na krilu sto nikad lik nije igrao,ukratko izmisljanje pozicija na terenu

4.lupanje po stolu nakon promasene utakmice,promasene taktike,promasenih igraca,promasenog svega...Misimovic bez kluba,bez ozbiljne utakmice preko godina dana,ali uvijek igra,jer mora igrati jer je to Misimovic dok Stilic ili neko sasvim drugi ko redovno tada igra osijedi zakovan na klupi

5.Munib Usanovic,osudjeni buduci robijas,i javna podrska liku koji sam ne zna koliko se nakrao.Blamira se po medijima da ne zna sta se desava,pa kako ces znati kad nisi u stanju da iznajmis kucu ili stan u Sarajevu ako je vec nemas pa da budes ovdje preko godine pa da budes u kontaktu sa informacijama,ali jok,mene Bakovic ne zove,mene niko ne zove...Jebi ga,covjek 30 godina zivi u Parizu,tesko ce mu pasti promjena lokacije

6.rostiljanje igraca kod Mahira Beathousea dan pred polazak u Rumuniju na kljucni mec kvalifikacija,da je ozbiljan selektor igraci bi mu bili zatvoreni u karantinu,mrav ne bi mogao prosmrditi hotelu na Ilidzi,ali nadje se vremena za rostilj na Mahmutovcu i cevape...Ne znam da li su se vukli u Rumuniji jer im je rostilj tesko pao ali znam da je bruka lupati poslije toga sakom o sto i govoriti da ti igraci uniste nesto sto mislis da si stvorio.Sta si ti bolan stvorio,dodjes ovdje,sastavis spisak (obavezno sa Mravcem naravno jer on igra u austrijskoj ligi) i posaljes "najjaca" imena na teren i cekas kao i ja na tribini

Moglo bi se jos toga navesti,ali i ovo je dosta.Manite se toga da ga neko ne voli samo zato sto je pitar,kamo srece da bude nas najbolji selektor,ja mu zelim svu srecu,ali imam svoje oci i usi i vidim i cujem i nisam glup.Neka kaze bilo ko sta nije istina od ovoga gore,ja cu se poklopit ali nek mi ne kaze da ima stan u Sarajevu jer to ne znam i niti me zanima.

U zdravlje!!!
:thumbup: Svaka čast. Samo bih htio još da dodam da ne znam za šta mu se daje plata između utakmica, jer bukvalno lik ništa ne radi - niti pokušava naći nove igrače, niti pokušava riješiti problematične igrače, niti analizira protivničke igrače, ama baš ništa. Njemu je draže da sjedi u Francuskoj pred TV-om, da mu svako malo lokalni "ljubmici" preporuče igrača kojeg nikad nije vidio, i onda kao poslije se nešto ljuti kad pretrpimo katastrofu.

I nek se doda da Pape nije doveo nijednog novog igrača jer za Lulića, Bešića i Mujdžu je bukvalno saznao iz novina, iako je većina raje za njih znala već duže vrijeme (nemamo toliko dobrih igrača, pa da možemo ignosirati činjenicu da neki tamo naši igraju u Bundesligi), a nije prstom mrdnuo da proba naći bilo kakvu zamjenu za Mravca i Pandžu (mislim, njih dvojica ako sada ne znaju, neće ni sljedećih godina znati), da nađe dodatnu alternativu na lijevom beku, napadaču, zamjenu za Rahimića, itd...

Lik je jednostavno amater i ponaša se kao da vodi klub iz naše kantonalne lige, a ne reprezentaciju - entuzijazam i inicijativa nula, taktičke i motivacijske vještine nula - al, nek je zato Pape igr'o lopteeee prije 30 godinaa, sjoooo...

P.S. samo citat sa jednog drugog foruma koji je malo pretjerivanje ali nije daleko od istine: "Safet Sušić ne može odvesti niti jednu reprezentaciju niti na jedno takmičenje. Dakle, siguran sam da on Španiju ne bi uspio kvalifikovati na Prvenstvo Pirinejskog poluotoka. Plasirali bi se vjerovatno Portugal i Andora.". :D :D
vernes81

#9904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

alphonse kauders wrote:
dino84 wrote:Daj ba da zavrsim vec jednom sa ovim,kad se ne mogu nacrtati nekome neke stvari.Postavio sam linkove,ko hoce moze da procita i vidi trenerske uspjehe Vahida,Ivice i Safeta (on jos nema uspjeha ali se nadam da ce imati),ko nece ne mora ali neka se barem onda ne blamira...

2.dvostruki arsini i tretmani,Dzeki posteda jer treba potpisati za klub i jer je narodni mezimac a Begovica (moze i sasvim neko treci biti teoretski tu) se zove i stvaraju se problemi,nije bitno sta kaze Begovic,bitno je da kriterij nije isti za sve

3.Misimovicevo mlataranje rukama u 29. minuti protiv Francuza "ne mozemo ovako" i niti gram mozga sta dalje i kako dalje,taktika i Pape u koliziji,daj da igraju najbolji na papiru pa taman i Ibisevic na krilu sto nikad lik nije igrao,ukratko izmisljanje pozicija na terenu

4.lupanje po stolu nakon promasene utakmice,promasene taktike,promasenih igraca,promasenog svega...Misimovic bez kluba,bez ozbiljne utakmice preko godina dana,ali uvijek igra,jer mora igrati jer je to Misimovic dok Stilic ili neko sasvim drugi ko redovno tada igra osijedi zakovan na klupi

5.Munib Usanovic,osudjeni buduci robijas,i javna podrska liku koji sam ne zna koliko se nakrao.Blamira se po medijima da ne zna sta se desava,pa kako ces znati kad nisi u stanju da iznajmis kucu ili stan u Sarajevu ako je vec nemas pa da budes ovdje preko godine pa da budes u kontaktu sa informacijama,ali jok,mene Bakovic ne zove,mene niko ne zove...Jebi ga,covjek 30 godina zivi u Parizu,tesko ce mu pasti promjena lokacije

6.rostiljanje igraca kod Mahira Beathousea dan pred polazak u Rumuniju na kljucni mec kvalifikacija,da je ozbiljan selektor igraci bi mu bili zatvoreni u karantinu,mrav ne bi mogao prosmrditi hotelu na Ilidzi,ali nadje se vremena za rostilj na Mahmutovcu i cevape...Ne znam da li su se vukli u Rumuniji jer im je rostilj tesko pao ali znam da je bruka lupati poslije toga sakom o sto i govoriti da ti igraci uniste nesto sto mislis da si stvorio.Sta si ti bolan stvorio,dodjes ovdje,sastavis spisak (obavezno sa Mravcem naravno jer on igra u austrijskoj ligi) i posaljes "najjaca" imena na teren i cekas kao i ja na tribini

Moglo bi se jos toga navesti,ali i ovo je dosta.Manite se toga da ga neko ne voli samo zato sto je pitar,kamo srece da bude nas najbolji selektor,ja mu zelim svu srecu,ali imam svoje oci i usi i vidim i cujem i nisam glup.Neka kaze bilo ko sta nije istina od ovoga gore,ja cu se poklopit ali nek mi ne kaze da ima stan u Sarajevu jer to ne znam i niti me zanima.

U zdravlje!!!
:thumbup: Svaka čast. Samo bih htio još da dodam da ne znam za šta mu se daje plata između utakmica, jer bukvalno lik ništa ne radi - niti pokušava naći nove igrače, niti pokušava riješiti problematične igrače, niti analizira protivničke igrače, ama baš ništa. Njemu je draže da sjedi u Francuskoj pred TV-om, da mu svako malo lokalni "ljubmici" preporuče igrača kojeg nikad nije vidio, i onda kao poslije se nešto ljuti kad pretrpimo katastrofu.

I nek se doda da Pape nije doveo nijednog novog igrača jer za Lulića, Bešića i Mujdžu je bukvalno saznao iz novina, iako je većina raje za njih znala već duže vrijeme (nemamo toliko dobrih igrača, pa da možemo ignosirati činjenicu da neki tamo naši igraju u Bundesligi), a nije prstom mrdnuo da proba naći bilo kakvu zamjenu za Mravca i Pandžu (mislim, njih dvojica ako sada ne znaju, neće ni sljedećih godina znati), da nađe dodatnu alternativu na lijevom beku, napadaču, zamjenu za Rahimića, itd...

Lik je jednostavno amater i ponaša se kao da vodi klub iz naše kantonalne lige, a ne reprezentaciju - entuzijazam i inicijativa nula, taktičke i motivacijske vještine nula - al, nek je zato Pape igr'o lopteeee prije 30 godinaa, sjoooo...

P.S. samo citat sa jednog drugog foruma koji je malo pretjerivanje ali nije daleko od istine: "Safet Sušić ne može odvesti niti jednu reprezentaciju niti na jedno takmičenje. Dakle, siguran sam da on Španiju ne bi uspio kvalifikovati na Prvenstvo Pirinejskog poluotoka. Plasirali bi se vjerovatno Portugal i Andora.". :D :D
Jedno pitanje : A kako ces se ponasati i kakvi ce ti postovi biti ako se ipak uz vodstvo te "lopate" od selektora plasiramo na EP?
BHF_Manijak

#9905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

alphonse kauders wrote: P.S. samo citat sa jednog drugog foruma koji je malo pretjerivanje ali nije daleko od istine: "Safet Sušić ne može odvesti niti jednu reprezentaciju niti na jedno takmičenje. Dakle, siguran sam da on Španiju ne bi uspio kvalifikovati na Prvenstvo Pirinejskog poluotoka. Plasirali bi se vjerovatno Portugal i Andora.". :D :D
Da znas, recu te zdg-u zbog krsenja autorskih prava! :mrgreen: :skoljka:
Baudelaire

#9906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Vidite da vi prelazite iz konstruktivne kritike u ismijavanje, a žalite se kad vas neko nazove žapcem, levatom, šabanom i slično. Onaj navodi ime kluba koji ni sam ne bi znao ponoviti kao Papetov plafon, a spominje konstruktivnu kritiku, drugi opet bi kao da bude konstruktivan, a tvrdi da ne bi odveo Španiju na imaginarno prvenstvo Pirinejskog poluotoka. Budite umjereniji ako hoćete da vas iko shvati ozbiljno.
luckylaka

#9907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Hasan Salihamidzic odigrao vrlo dobro cini mi se do 75 minute.Rasturili Koln 3:0.Hase vrati se.
ODVRATAN_i_GADAN

#9908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

E vidis Laki tu se slazemo ali Hasan se vratiti nece ni u Jablanicu, a kamo li u reprezentaciju, nazalost.
samko1974

#9909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by samko1974 »

jutarnji wrote:

Konstruktivnoj kritici nista ne fali al problem je sto ti ne znas da konstruktivno kritikujes, ti vrijedjas i omalovazavas, e to je tvoj licni problem.Nauci malo da kontrolises svoj temperament, mozda onda i uputis kakvu konstruktivnu kritiku bez takvih nebuloza koju si opet napisao spominjanjem F.C. "Kacuni" Busovaca.
luckylaka

#9910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:E vidis Laki tu se slazemo ali Hasan se vratiti nece ni u Jablanicu, a kamo li u reprezentaciju, nazalost.
Ja ipak mislim samo jedan razgovor sa I.Osimom da bi rijesio sve nesporazume sa Bracom.I nemojte molim vas oni otrcani fraza,,Hasan ovo,Hasan ono,,.Jos uvijek Hasan moze potegnuti a volio bi ga vidjeti u reprezentaciji sa Papcem,Lulicem,Spahom,Sejom,PJanom,Dzekom.Jebote ako ne bi imali 11 pobjeda iz 10 utakmica.Jos dobrog trenera da sve to slozi :D
lord blackadder

#9911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lord blackadder »

alphonse kauders wrote:

U zdravlje!!!

:D

Al dzaba ti je sve, sekta Saje Susica nastavlja obozavati svoje bozanstvo. Mozda je to i neka podsvjesna nostalgija, ne znam; podrzavajucu Susica, brane se Ona Sretna Vremena?

Ja sam digao ruke od svega. Nema smisla vise habat tastaturu na jebenog Mravca, naturat Cocalica ; pisat o tome da se ne mogu hladit muda u Parizu...itd. Kod sektasa je prisutna nepodnosljiva lakoca eskiviranja argumenata. Prst u uho i pjevaj. Samo mantraj do beskonacnosti:
PAPE je jos uvijek selektor htio ti priznati ili ne
8-)
Zivio govornik!
luckylaka

#9912 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Ti si boga mi opterecen Susicem.Pusti covjeka da radi svoj posao.Ili ako PAPE nije vise selektor javi nam nesto smo preskocili.
Dead Man Walking

#9913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Znal' se ko je selektor?
mikogoago

#9914 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Kako vi zamišljate da Braco igra ponovo za nas kada nema više BiH državljanstvo.On je od prije koju godinu švabo.Dakle više ni teoretski i da hoće ne može igrati za nas.
Što se tiče Sušića ja bih samo rekao, da je konstruktivna kritika ok,ali ovde su neki baš prevršili sve granice.Za svaku njegovu odluku samo kritike,kada odradi dobro(kao npr.sa Slovačkom)onda se uhinje i ušute da bi malo poslije opet nastavili svoju recitaciju.Ja bih samo rekao pustite čovjeka da odradi ciklus do kraja,a onda kada sve prodje bujrum.
Samo znam da nikada ni jedan selektor nije bio ovako napadan,a da bukvalno nije počeo ni da radi.Samo nemojte reći kako se toga ne sječate.
Ono sto reče dino84 sve stoji manje više,to su činjenice,jedino se ne bih složio po pitanju Begovića samo to je toliko do sada prežvakano da ne vrijedi o tome više,ali bilo je i gorih selektora pa se niste toliko oglašavali.Imali smo i prije dobru reprezentaciju možda čak i bolju od ove sadašnje pa nikom ništa.Sada odjednom svi stručnjaci i svima Pape smeta.
Svi su tražili fudbalsku legendu da vodi reprezentaciju,pa kada dodje ne valja vam.Samo mi nemojte o Vahi,Bajeviću,Meši (svi su mi bili dragi ko igrači)jer ni jedan od njih ne bi za te pare se prihvatio ovog zahtjevnog posla jer oni misle prije svega na sebe, novčanik i svoj ugled ,a znaju da sa ovakvim savezom koji je u rasulu i ovakvim navijačima-selektorima nemaju šansi.Evo vam svježeg Vahinog primjera.Prvi problem u Dinamu i povio rep i otišao sa koferom love.
To što naši dragi dijamanti se ponašaju neprofesionalno vi za vi reprezentacije i selektora i što one hijene od nazovi novinara stalno izmišljaju intervjue i zakuhavaju,što čovjek nema logistike koju bi mu savez trebao obezbjediti jebo to ajmo malo pljuckat po Papetu.
Jedno sam siguran:Pape nema možda potrebno iskustvo i znanje,ali je do sada najpošteniji od svih ovih selektora i živi za ovu reprezentaciju.Ona iskrena radost prilikom onoga gola i skakanje sigurno nije gluma ala Čiro.stvarno se trudi i daje sve od sebe.To da li sjedi kući i ladi muda i ništa ne radi su malo glupi komentari i zaključci to je sigurno neko od vas sa njim pa znate šta čovjek radi i koliko radi. To je malo neozbiljno po meni tako nešto izjavljivati i pisati jedino ako nije zlonamjerno.
Uostalom najbolje je komentarisao I.Osim u vezi Sušića i čovjek se ubi davajuči mu podršku i govoreći da se pusti da radi na miru i završi ciklus. Ma znam...
Šta zna Osim :run:
Corola

#9915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Dead Man Walking wrote:Znal' se ko je selektor?
Zna se,sto pitas?
Inace@mikogoago objasnio bukvalno sve.Ali uvijek ce biti ovih zombija,t-84,crnih guja i ostalih da ispravljaju krivu Drinu.
Bosanski_kralj

#9916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

mikogoago wrote:Kako vi zamišljate da Braco igra ponovo za nas kada nema više BiH državljanstvo.On je od prije koju godinu švabo.Dakle više ni teoretski i da hoće ne može igrati za nas.:
Oh, ne opet!!! :run:
jeza u ledja

#9917 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

@mikogago

Iako znam da otvaramo pandorinu kutiju s tom pricom ne mogu presutati. Prica o Salihamidzicevoj nemogucnosti da igra vise za BiH zbog pasosa je laz. On do kraja karijere moze igrati za i samo za BiH. Po tebi on ne moze igrati ni za jednu reprezentaciju? Jednostavno covjek se penzionisao od reprezentacije i cao. To je i sam rekao sto puta.
shalla

#9918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

mikogoago wrote:Što se tiče Sušića ja bih samo rekao, da je konstruktivna kritika ok,ali ovde su neki baš prevršili sve granice.Za svaku njegovu odluku samo kritike,kada odradi dobro(kao npr.sa Slovačkom)onda se uhinje i ušute da bi malo poslije opet nastavili svoju recitaciju.Ja bih samo rekao pustite čovjeka da odradi ciklus do kraja,a onda kada sve prodje bujrum.
Samo znam da nikada ni jedan selektor nije bio ovako napadan,a da bukvalno nije počeo ni da radi.Samo nemojte reći kako se toga ne sječate.
Ono sto reče dino84 sve stoji manje više,to su činjenice,jedino se ne bih složio po pitanju Begovića samo to je toliko do sada prežvakano da ne vrijedi o tome više,ali bilo je i gorih selektora pa se niste toliko oglašavali.Imali smo i prije dobru reprezentaciju možda čak i bolju od ove sadašnje pa nikom ništa.Sada odjednom svi stručnjaci i svima Pape smeta.
Ja sam ovo napisao poslije utakmice sa slovačkom, toliko o tome da se "kritičari uhinje i ušute"...
shalla wrote:Eh da ne bih bio okarakterisan kao neko ko mrzi sušića štagod ovaj uradio (a fakat nije tako, samo sam realan), moram pohvaliti večerašnju postavku igre kao i ostavljanje Ibiševića na klupi. Sad bih naravno opet mogao postaviti pitanje zašto se ovako nije igralo protiv francuske ili albanije al jebiga, bilo pa prošlo. Nadati se da će i selektor izvući zaključak iz ove utakmice jer mislim da je ovo vodilja kako trebamo igrati, agresivno i sa mnogo kratkih pasova. Iako je prijateljska tekma ne pamtim kad sma nas gledao u boljem izdanju...
BHF_Manijak

#9919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ama lik je glasno i jasno rekao da nece vise igrati za reprezentaciju i to je gotova prica...Meni licno ga je zao, to je covjek na kojem su se kola lomila uvijek kola, preko cijih ledja su razni novinarcici i kvaziselektori prolazili i rejting dizali, a javnost se primila ko saucesce i na kraju Hasan(p)osta supak nacije a svi ostali rega, a ubjedjen sam da nije tako, ma 100%, jer je momak goli profesionalac, Njemacka je to odgojila i usadila mentalitet, jednostavno nije mu do cirkusa bilo, Mahira i rostilja, vasera i slicno...
Baudelaire

#9920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

shalla wrote:
mikogoago wrote:Što se tiče Sušića ja bih samo rekao, da je konstruktivna kritika ok,ali ovde su neki baš prevršili sve granice.Za svaku njegovu odluku samo kritike,kada odradi dobro(kao npr.sa Slovačkom)onda se uhinje i ušute da bi malo poslije opet nastavili svoju recitaciju.Ja bih samo rekao pustite čovjeka da odradi ciklus do kraja,a onda kada sve prodje bujrum.
Ja sam ovo napisao poslije utakmice sa slovačkom, toliko o tome da se "kritičari uhinje i ušute"...
shalla wrote:Eh da ne bih bio okarakterisan kao neko ko mrzi sušića štagod ovaj uradio (a fakat nije tako, samo sam realan), moram pohvaliti večerašnju postavku igre kao i ostavljanje Ibiševića na klupi. Sad bih naravno opet mogao postaviti pitanje zašto se ovako nije igralo protiv francuske ili albanije al jebiga, bilo pa prošlo. Nadati se da će i selektor izvući zaključak iz ove utakmice jer mislim da je ovo vodilja kako trebamo igrati, agresivno i sa mnogo kratkih pasova. Iako je prijateljska tekma ne pamtim kad sma nas gledao u boljem izdanju...
Ti nikad nisi ni spadao u red ''konstruktivnih'' kritičara kojima biti konstruktivan znači konstruisati što bolju glupost i što bolje pljunuti selektora.
mikogoago

#9921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

jeza u ledja wrote:@mikogago

Iako znam da otvaramo pandorinu kutiju s tom pricom ne mogu presutati. Prica o Salihamidzicevoj nemogucnosti da igra vise za BiH zbog pasosa je laz. On do kraja karijere moze igrati za i samo za BiH. Po tebi on ne moze igrati ni za jednu reprezentaciju? Jednostavno covjek se penzionisao od reprezentacije i cao. To je i sam rekao sto puta.
Znam da je rekao da vise ne moze igrati za repku iz zdravsrvenih razloga i da je to konacno,ali nisam znao kako hoda po pitanju prava igranja ako se promjeni drzavljanstvo i da li to utice i na "sportsko drzavljanstvo".Vjerojatno je tako kako kazes,tako da ne bi mi cackali oko one pandorine kutije(kazu zajebana ako se otvori).Meni iskreno je zao sto vise nece ili ne zeli igrati za reprezentaciju zbog nekih likova i svega sta je prosao,ali mislim da je najmanje sto mogu je da mu prirede jednu dostojnu oprostajnu utakmicu kada je u pitanju reprezentacija.Npr.prijateljsku sa NJemackom
A do daljeg bilo bi ljepo da se svi malo strpimo,ujedinimo i damo podrsku selektoru i reprezentaciji da izguraju ovaj kvalifikacioni ciklus sada im dolaze prelomni mecevi. :bih:
mikogoago

#9922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Baudelaire wrote:
shalla wrote:
Ti nikad nisi ni spadao u red ''konstruktivnih'' kritičara kojima biti konstruktivan znači konstruisati što bolju glupost i što bolje pljunuti selektora.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
ministry_

#9923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ministry_ »

Dje se igra ova prijateljska protiv grčke i u koliko sati?
BHF_Manijak

#9924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Kosevo, 21h.
mikogoago

#9925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

BHF_Manijak wrote:Kosevo, 21h.
jesi li siguran ja citao da je u 19.00.Da li ko zna tacno kada je?
Locked