NIje problem u slengu, prichaj kako ti volja, to mi ne smeta ni najmanje, problem je u zlobnim podmetanjima koja se chitaju po ovoj temi. Pape sad ne valja, a Barbarez bi valj'o da se uhvatio u kolo sa ovim uhljupima iz Saveza?!sumirprimus wrote:sleng u ćem je problem,oćerat,naćerat,ćerat,ćemo,ćete, će...
a o stanju u savezu znam budi siguran i vise neg sto me zanima...
safet je pristo na tu igru i automstski nije nista bolji od onih koj su ga i postavili...obicna ikebana,htjeli vi to priznat il ne...
ljudi vrte lovu a mi ko fol nesto pametujemo,i jos kad tekma dodje nerviramo se...
zao mi jebga,repka bi trebalo da je praznik zA OCI,za ljubitelje fudbala,a u nas ko i vecina drugih stvari izvor frustracija.
justice for all,nije begovic sam odusto od NERAZUMNOG putovanja u ameriku,bilo je njih jos?al izgleda nije pravda za sve ista...
ma uostalom,drzacu se ja barce...![]()
Ako je sve tako crno, shta je prijedlog, da se roknemo svi kolektivno, kao shto reche @extraordinary?! Ili da ganjamo streamove za Barcine utakmice, jer je kod njih sve podmazano, pare kapaju, trofeji se osvajaju?!
Mogu ja svrshavati na Barcinu igru, ali mi nikad nece stati koliko je crnog ispod nokta do Barce, kao shto je do reprezentacije Bosne i Hercegovine. I za kraj nekoliko pitanja:
Otkad je jedan Asmir Begovic vazhniji od selektora?!
Otkad je Asmir Begovic vazhniji od jednog Papeta, najboljeg igracha BiH svih vremena?!
Otkad je Asmir Begovic vazhniji od reprezentacije Bosne i Hercegovine?!
Kada na ova pitanja budesh imao smislene odgovore, potkrijepljene argumentima, mozhemo nastaviti diskusiju.