@shalla, ne pratim ja hrvate puno, pa da ti mogu dati komentar na pozive koje je uputio njihov selektor. ono sto znam, je odprilike, da je to mamicev covjek, i zove vecinom njegove igrace. mozda je i taj sto ga je sad zvao njegov, mozda je momak i dobar stoper - ko ce ga znati. pa njima je i sada simunic prvi stoper, star, spor, trom, nije dobar vise u skoku - taj ne moze bit puno slabiji
vezano sa nas i to isprobavanje. ja bas mislim da je pape isprobavao non stop neke igrace. tako sad u ekipi imamo mujdzu, vranjesa, sunjica, avdiju, zahirovica pa i zukanovica. to sto nije zvao jos jedina dva preostala imalo bolja igraca iz nekih kvazi liga nije mu vala neki grijeh
pape ne moze, i ne samo on, vec bilo koji trener ovih manjih reprezentacija adekvatno mijenjati sve igrace. nama ako se povrijede dzeko, vedo, pjanic, miske, spahic i jos neki, mi ih ne mozemo adekvatno zamijeniti. nema igraca u regionu koji ce dzeku zamijeniti. a ne da ga mi u bosni nadjemo. tako isto i pjanica (eto njega bi mozda modric mogao mijenjati). treba se pomiriti s cinjenicom da adekvatne zamjene ne postoje, postoje samo zamjene

a zamjene nam nisu Bog zna cemu, a tome nije safet kriv.
on je okupio i dalje okuplja ono sto misli da je najbolje od nas. uostalom, rezultat je mjerilo - a on ga itekako za sada ima
i jos da kazem. on kad bi sad protiv alzira zvao 3-4 nova igraca, i igra sa 'b' postavom, a potom izgubio od grcke na bilinom, bi bi jedini i iskljucivi krivac. ovdje bi bila prica, on sad nasao isprobavati igrace, zato smo i izgubili. nas ovdje ima 1000 koji komentarisemo, sta god i kako god pape da uradi, uvijek nas ima 20-30 koji cekamo da to komentarisemo. jedni se usute kad dobro igramo (jedva cekaju poraz da izadju iz misijih rupa), drugi likuju jer ubijamo kvalifikacije (jesam

), treci su fol neutralni a samo mu mane traze (sta god da coek uradi, mana mu se odmah nadje), cetvrti su oni neutralni bas ( kad smo dobri - dobar je, cim zijani - vjesaj ga) i tako dalje....