Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#12576 Re: Real Madrid C.F.

Post by Point. »

Kako je onaj klempotres Di Maria odvratan igrac to je smijesno za reci. Ono bi bilo sevap isprebijati.

Uzivo sam u ciganluku igraca Reala na klupi i strucnom stozeru. Na sta su spali sa Mourinhom, da cigance protiv Atletika u kupu kralja....

Cestitke El Cholo za titulu.
Image
5 0 5

#12577 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: A neki drugi trener bi napravio bolji rez? Zaboravljas cinjenicu da je Real prije Josea vodilo jedno osam trenera koji nisu bili u igri ni za jedan trofej. Od koga su sve trenercine tipa Pelegrino i ostali ispadali u kupu i koliko su dobacivali u LP?

Ti volis podjebavat i Mo-a i Real i pitanje je sta jos ne. Izgubite ligu i nisi dosao da cestitas, nego je bilo sudija ovo sudija ono.
ne uvlacim se ja u te diskusije o sudjenjima vec odavno. uvijek sam govorio da je sudiji dozvoljeno napraviti gresku. mislim da si me zamijenio s nekim drugim. a i kada sam o tome dumao, barcelona je uvijek pobjedjivala. na sudjenje su se zalili neki drugi.

moj je stav uvijek bio, da mourinho uopste nije trebao ni biti trener madrida. a zasto? zbog ove situacije kakva je sada. znaci, to je bila najveca greska. tvoje je pravo da mislis drugacije. a mozda je dobar primjer bio bas veceras. sta mislis zasto je mourinho veceras isforsirao crveni karton za sebe?

dalje, koji je trener ostao 3 sezone, poslije del bosquea? ako nadjes takvog, ili blizu, usporedi trofeje. pa cemo vidjeti.

Image
fixer

#12578 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Sad me tjeras da ti postove trazim u kojima si brojao bodove koje su sudije Barceloni kao uzele. Mane veze.
DonVito

#12579 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

aje ove 505 :facepalm:
suncica24

#12580 Re: Real Madrid C.F.

Post by suncica24 »

fixer wrote:
fixer wrote:Cestitke na osvojenoj tituli. Sasvim zasluzeno.
Pardoniram. Ove fine rijeci su se izgubile u po'ebavanju nakon :)

Da se ne lazemo, i Barca i Real, ali i sveukupna spanjolska liga trebaju debeli remont.
A sto se tice Mourihna, moze biti i najbolji trener na svijetu, ali je u ligu nanio tako losu atmosferu, sa stalnim dizanjem nosa, durenjem i naduravanjem, da iako kao navijaca drugog kluba njegova sudbina ne bi trebala nikako da se (do)tice, ipak sve otrovne strjelice na svoj racun sam je zaiskao.

(mislim, nije prosao ni jedan press da nije bockao, ubadao, podbadao... covjeku su krivi sudije, UEFA, UNICEF, mediji, sad i igraci njegovog tima... samo on bre nikad nije kriv. special one. jah)

Btw, O&O.
Previse rijeci potrosenih na Moua. Vrijeme je za vracanje sapunici oko Neymara. :D
fixer

#12581 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Kako nije? Dosta puta je govorio da ce on biti kriv za neuspjeh. Ma ja volim temperamentne trenere. Da mi je Terima u Real, valjalo bi :D
skenderija04

#12582 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

fixer wrote:Kako nije? Dosta puta je govorio da ce on biti kriv za neuspjeh. Ma ja volim temperamentne trenere. Da mi je Terima u Real, valjalo bi :D
Druze, nije vrijeme za lekcije a znas da ja ne skacem po glavi kada se izgubi. Samo cu ti reci da pravite gresku u analizi . Nije kriv ni Mou ni Pelegrini ni Luxemburgo i sta ja znam ko je sve bio trener Madrida u zadnje vrijeme. Ovo je deseta sezona Florentina Pereza na celu Reala. Jedna L.S, tri lige i jedan kup. Priznaces da je malo za klub kao sto je Madrid. A ako oduzmes titule koje je osvojio Del Bosque ( znaci nesto sto Florentino mrzi, nesto sto nije njegova ideja ,nesto sto ne podnosi i sto je na kraju i unistio) moze pod ruku sa predsjednikom Deportiva Lendoirom.
5 0 5

#12583 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:Ovo je deseta sezona Florentina Pereza na celu Reala.
nije deseta. pobrkao si ti to nesto. on jeste bio prije nekih desetak godina. ali od tad ih se izmijenjalo 5-6.
DonVito

#12584 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Safet Susic Pape u Real Madrid.

Tito & Roura vs Safet Susic Pape 8) kakav prijateljski duel.
Kemal Malovčić

#12585 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

Vito poludio. :mrgreen:
skenderija04

#12586 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

505sCrtom wrote:
skenderija04 wrote:Ovo je deseta sezona Florentina Pereza na celu Reala.
nije deseta. pobrkao si ti to nesto. on jeste bio prije nekih desetak godina. ali od tad ih se izmijenjalo 5-6.
Prvi mandat cetiri godine. Izbori i jos dvije godine nakon kojih podnosi ostavku i sad cetiri. Izmedju zamo Boluda kao VD. i Calderon
Mustang1

#12587 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mustang1 »

DonVito wrote:Safet Susic Pape u Real Madrid.

Tito & Roura vs Safet Susic Pape 8) kakav prijateljski duel.
Ima li jos koji slican ? :D
DonVito

#12588 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Sve cekam hoces mu odg.
Vidi se da je @skenderija04 upucen u spanjolski nogomet nije on od jucer simpatizer Barse kao ova 505.
skenderija04

#12589 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

DonVito wrote:Sve cekam hoces mu odg.
Vidi se da je @skenderija04 upucen u spanjolski nogomet nije on od jucer simpatizer Barse kao ova 505.
Hvala prijatelju :D
Logovan

#12590 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Image
5 0 5

#12591 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote: Prvi mandat cetiri godine. Izbori i jos dvije godine nakon kojih podnosi ostavku i sad cetiri. Izmedju zamo Boluda kao VD. i Calderon
upravu si ti. samo sto su oni 2006 imali 3 predsjednika (na kratko).
LSD

#12592 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Vracajte Calderona i Šustera :mrgreen:
DonVito

#12593 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

koji je trener ostao 3 sezone, poslije del bosquea? ako nadjes takvog, ili blizu, usporedi trofeje. pa cemo vidjeti.
Del Bosque prvi put na klupu Reala dolazi 1994 nakon smjene prvog trenera, bio je vatrogasac... 1996 opet samo da zavrsi sezonu.
Treci put opet tzv. vatrogasac sredinom sezone 99/00 kad su svi fakticki digli ruke u grupi gdje se Real M. jedva zavrsio na poz. 2 ispred tad jakog D.Kieva dok je Bayern je bio prvi u grupi.. treba dodati da je sjeo na klupu Reala u momentu kad je fakticki citav Realov tim bio u bolnici tek sredinom marta se brki poceli vracati najjaci igraci a brki se osmjesila i sreca malo a i genijalni potezi Redonda i Raula izbacili aktuelnog prvaka Man.U pa u 1/2, medjuvremenu vratio se i Anelka koji je fakticki svojim kljucnim golovima izbacio jakog Bayerna a Real u finalu malo je reci pobjedio - razbio je tad super jaku Valenciju predovodjenom Mendijetom, Lopezom, Killy.G u Ligi zavrsili kao peti, dosli novi izbori Perez postao predsj. kluba
Brko ovaj put potpisao 3 godine tj. do 2003 do kad je i ostao helem je kasnije imao jaci tim, jedino sto su mu navijaci Reala zamjerili sto je bio hladan kod 3-0 za Real Madrid i 0-2.. a svi imaju svoj put, brki je treca sreca upalila..
Last edited by DonVito on 18/05/2013 02:10, edited 1 time in total.
Riddle

#12594 Re: Real Madrid C.F.

Post by Riddle »

Sta je ovo bilo? Je li se pobio neko? :lol:

Dajte snimke.
skenderija04

#12595 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Riddle wrote:Sta je ovo bilo? Je li se pobio neko? :lol:

Dajte snimke.
Picvajz :D Ja trazim snimak kada su Pepe i Rui Faria uletili u onaj prostor ispred klupe Atletica da se biju. Ulecu Arda , Diego Costa, Mono Burgos i Simeone i izbacuju ih samo tako. Vidi se Simeone koji nekome vice " Ubicu te kurvin sine" :D
5 0 5

#12596 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote: Picvajz :D Ja trazim snimak kada su Pepe i Rui Faria uletili u onaj prostor ispred klupe Atletica da se biju. Ulecu Arda , Diego Costa, Mono Burgos i Simeone i izbacuju ih samo tako. Vidi se Simeone koji nekome vice " Ubicu te kurvin sine" :D

Riddle

#12597 Re: Real Madrid C.F.

Post by Riddle »

skenderija04 wrote:
Riddle wrote:Sta je ovo bilo? Je li se pobio neko? :lol:

Dajte snimke.
Picvajz :D Ja trazim snimak kada su Pepe i Rui Faria uletili u onaj prostor ispred klupe Atletica da se biju. Ulecu Arda , Diego Costa, Mono Burgos i Simeone i izbacuju ih samo tako. Vidi se Simeone koji nekome vice " Ubicu te kurvin sine" :D
:lol:

Sad mi zao sto nisam gledao tekmu.
DonVito

#12598 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Lud i ponosan wrote:
DonVito wrote:
koji je trener ostao 3 sezone, poslije del bosquea? ako nadjes takvog, ili blizu, usporedi trofeje. pa cemo vidjeti.
Del Bosque prvi put na klupu Reala dolazi 1994 nakon smjene prvog trenera, bio je vatrogasac... 1996 opet samo da zavrsi sezonu.
Treci put opet tzv. vatrogasac sredinom sezone 99/00 kad su svi fakticki digli ruke u grupi gdje se Real M. jedva zavrsio na poz. 2 ispred tad jakog D.Kieva dok je Bayern je bio prvi u grupi.. treba dodati da je sjeo na klupu Reala u momentu kad je fakticki citav Realov tim bio u bolnici tek sredinom marta se brki poceli vracati najjaci igraci a brki se osmjesila i sreca malo a i genijalni potezi Redonda i Raula izbacili aktuelnog prvaka Man.U pa u 1/2, medjuvremenu vratio se i Anelka koji je fakticki svojim kljucnim golovima izbacio jakog Bayerna a Real u finalu malo je reci pobjedio - razbio je tad super jaku Valenciju predovodjenom Mendijetom, Lopezom, Killy.G u Ligi zavrsili kao peti, dosli novi izbori Perez postao predsj. kluba
Brko ovaj put potpisao 3 godine tj. do 2003 do kad je i ostao helem je kasnije imao jaci tim, jedino sto su mu navijaci Reala zamjerili sto je bio hladan kod 3-0 za Real Madrid i 0-2.. a svi imaju svoj put, brki je treca sreca upalila..
"Brko" je osvojio sve sto se u fudbalu moze osvojiti (klub i reprezentacija) i mislim da zasluzuje barem malo vise postovanja.

Ta prica sve mu se poklopilo, vile ga pronosale i sl. je smijesna. No, tvoji postovi su vecinom u tom duhu. :D
Brko je najmocniji strucnjak na svijetu.

Golem ti je zakljucak :roll: citaj svi imaju svoj put, brki je treca sreca upalila.. i nije brko bio toliko mlad 1999 zar ne uostalom gdje sam napisao vile ga prenosae i sl. naravno da je imao sportske srece i neka je 8) opusti se decko.

Edit:
Evo Arde posle tekme...kao sto je obecao ako pobjede u finalu :thumbup:
Image
Last edited by DonVito on 18/05/2013 02:25, edited 2 times in total.
Riddle

#12599 Re: Real Madrid C.F.

Post by Riddle »

Eh odlicno. Hvala za video. :thumbup:
skenderija04

#12600 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

@ 505

To je :D Ali ima snimak gdje Diego Costa pripaljuje stosom (ljevica) nekoga i Cholo se dere "ubicu te kurvin sine"
Post Reply