Varane
Diego Lopez
Moderators: Charuga, Tomahawk11
primiti golovaMikady wrote:Naravno i opet ce sudije biti krive Realu za 8 primiti golova a malo je reci da su sudci veceras Barsu zakacile za 7 datih i cist crveni karton za Ronalda i Karvalja a neko je Pikea pogodio u glavu tupim predmetom pa se ovaj nije zalio, svaki normalan sudac bi automatski prekinuo tekmu cim je igrac gadjan tj. pogodjen na terenu sa tupim predmetom.Zavrsna rijec je ipak na Camp Nou
Sto zbog cistih golova svirani su smijesni tzv offs. naravno nije ih uopce bilo a i smijesni faulovi gdje se prednost trebala pustiti tj. golovi Barse.
Samo sam objektivan.
Iskreno se nadam da si ironican.PriNc_ba wrote:kakva je ba ovo glupost ?cuj poceo ga provocirati i vrijedjati
lik mu dobacio jednu rijec i to je to ... a i neka je... treba biti mangup van terena kao i na terenu
arbeloa jedan obicni kreten kao i xabi
A i tebe nekad prokenja subjektivnost...ultima_palabra wrote:Messi je zaboravio da silu i ters može provoditi samo u svojoj ekipi![]()
Arbeloa manje-više, ali gospodina Xabi Alonsa kad se spominje treba prvo ustati
Punto PelotaIme postoji wrote:Sramotno ponašanje Messija nakon utakmice.Dok je Arbeloa na parkingu ulazio u auto s suprugom,Messi ga je počeo vrijeđati i provovocirati na čuđenje svih okupljenih.Veće nerede spriječio je Barcelonin zaposlenik.
http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... g-20130131
Koliko je tacno ne znam.
Baš ružna riječascari wrote:A i tebe nekad prokenja subjektivnost...ultima_palabra wrote:Messi je zaboravio da silu i ters može provoditi samo u svojoj ekipi![]()
Arbeloa manje-više, ali gospodina Xabi Alonsa kad se spominje treba prvo ustati
Samo sto su igraci Reala preozbiljno shvatili rijec "muska igra".fixer wrote:Kad vidim kako kukate i cmizdrite, te kakvi ste licemjeri, iskreno se nadam da ce Realovi igraci nastaviti klepanje, provociranje. Ono sto mi se nikako nije svidjelo sad volim.![]()
Nadam se da povreda nece biti, kao ni iskljucenja, ali da ce se balerinama pokazat sta je muska igra - to se nadam.
Neka. Tako i treba. Muski i oprezno. Taman da Real bude tehnicki kvalitetniji, opet bi volio da ih malo izdegenece.tendzera wrote:Samo sto su igraci Reala preozbiljno shvatili rijec "muska igra".fixer wrote:Kad vidim kako kukate i cmizdrite, te kakvi ste licemjeri, iskreno se nadam da ce Realovi igraci nastaviti klepanje, provociranje. Ono sto mi se nikako nije svidjelo sad volim.![]()
Nadam se da povreda nece biti, kao ni iskljucenja, ali da ce se balerinama pokazat sta je muska igra - to se nadam.
Svako ima svoj pogled na fudbalfixer wrote:Neka. Tako i treba. Muski i oprezno. Taman da Real bude tehnicki kvalitetniji, opet bi volio da ih malo izdegenece.tendzera wrote:Samo sto su igraci Reala preozbiljno shvatili rijec "muska igra".fixer wrote:Kad vidim kako kukate i cmizdrite, te kakvi ste licemjeri, iskreno se nadam da ce Realovi igraci nastaviti klepanje, provociranje. Ono sto mi se nikako nije svidjelo sad volim.![]()
Da je ova informacija izašla za Neymara, Rooneya, Ronalda, Teveza ili nekog desetog igrača, onda bi ovdje bio razapet od dosta forumaša.Ime postoji wrote:Sramotno ponašanje Messija nakon utakmice.Dok je Arbeloa na parkingu ulazio u auto s suprugom,Messi ga je počeo vrijeđati i provovocirati na čuđenje svih okupljenih.Veće nerede spriječio je Barcelonin zaposlenik.
http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... g-20130131
Koliko je tacno ne znam.
Cuj zbog toga505sCrtom wrote:mozda zbog ovoga?
Druze nisu to Punto Pelota prilozi nego svjedoka koji su bili prisutni, vidjecemo sta kaze Arbeloa.Punto Pelota i njihovi prilozi
Veliki posao moje ekipe. Zal zbog rezultata ali zalosnije su rasisticke uvrede koje se desavaju na nekim mjestima. Ja sam sretan onakav kakav sam"
Znaci nije neko vec D.Alves. Snimci postoje, video zapis takodje. I osoba koja se osjetila pogodjenom prica o slucaju. Znaci sve je jasno kao dan. Ja mislim (ne kazem da sam u pravu) da je ovo ciljano,da se ne prica o rasizmu u Madridu. Na kraju informaciju daje djevojka koja cita SMS-ove gledatelja . Niti jedan novinar na platou, a bilo ih je 5-6 nije htio da se prlja.
Ali koliko vidim po tebi je Alves kriv a ne ovi sto mu uzvikuju.Priznaces da je FCB u tom pogledu jedina povukla konkretan potez i rastjerala ultra grupu sacinjenu od fasista. Jos nisam vidio nesto slicno od drugih klubova.
Pa neka se zale imaju dobar razlog. Ako se Cristiano zali ja sam prvi koji ce reci bravo majstore. I neka napuste teren kao onaj mudonja iz Milana. SVAKA MU CAST.Mikady wrote:Ali koliko vidim po tebi je Alves kriv a ne ovi sto mu uzvikuju.Priznaces da je FCB u tom pogledu jedina povukla konkretan potez i rastjerala ultra grupu sacinjenu od fasista. Jos nisam vidio nesto slicno od drugih klubova.
Ma nije Alves kriv nego je namazan bas posle ove tekme pise a svagdje je ovako docekan.. a imamo jos igraca pa ne pisu i ne zale se, kao sto rekoh i Ronaldi se dobaciva "taj portugalski kurvin sin itd" a Murinji sam cuo redovno Murinjo umri, Murinjo umri.. ima jos ne samo u Realu i Barsi, onog Susaetu iz Athletika docekaju na noz na svakom terenu (100 % Spanija) znas i sam razlog valjda, nije samo protiv crnaca.