Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
manijak1

#86076 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Sliver wrote: Ako nisi skonto, sve to sto si nasvrljo preko ekrana, odmosi se na ljude koji su od Koseva udaljeni od po par stotina do par hiljada kilometara. Znas,nesto kontam, postovi su ti isti kao i progoze rezultata, cista fula :kiss:
Makar neću omašit ni promašit sedmo , potpuno kolo .Ja švrljo, ti kuko :D al voli neko Sarajvo , pa makar i sudija bio :oops:
ma ja ....svi ste tu neđe , možete s trokom do stadiona :D za par sekundi sletit .
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#86077 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

kys bud
90minut

#86078 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

And please do it fast!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#86079 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote::D Idete li vi na stadion , bar ponekad :? :D
Sve hakeri , jbt-e , shisha , ekran i ja te volim sarajvo :D poslije utakmice , tolko je trebalo , vječito umorni , povrijeđeni ..... :D haman ni slova o suđenju :lol: :lol: ma ja ....to su ti begovi .
Gluho bilo
manijak1

#86080 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

:D I onda ja provociram , a oni svi , čestiti i pošteni.
Stide se bosanskog :D
I o sudiji , no comment :? Sve po pravil'ma :?
ma ja , nije igro Željo .
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#86081 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote::D I onda ja provociram , a oni svi , čestiti i pošteni.
Stide se bosanskog :D
I o sudiji , no comment :? Sve po pravil'ma :?
ma ja , nije igro Željo .
Promijenio dres, a ne hvalis se ccc :D
Onako izjaviti ljubav drugom klubu, nevidjeno :mrgreen:
R2D2_SA

#86082 Re: Premijer liga BiH

Post by R2D2_SA »

Ali nas i dalje oci bole od slikovnica od smajlija. Bio covjek prestao, tri posta i opet. Toliko grimasa ni Dzim Keri nije u Ace Venturi 1 i 2 zajedno pravio. I ne moras replicirati na svaki post, trolas covjece, radis li ista drugo u zivotu!?
Raigor Stonehoof

#86083 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Navijacima FK Osman Stup pucaju cirevi :D e jest vas Peco do delirijuma doveo

dabogda imo pa nemo :lol:
armin071

#86084 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Ima li veceg seljaka u BiH od ovog Zizovica?? Frajer mi izaziva gadjenje kako svojim ponasanjem tako i svojim komentarima. Znaci frajer je svako kolo ostecen osim naravno kad su mu njegovi guzni haveri lazni oteli zelji titulu iz izmisljenog penala. tad mu je sve pasalo. najebem mu se seljacke mamare i njemu i njegovim komentarima... i gdje su te kazne za komentarisanje sudjenja?? ja negdje cuh da je to zabranjeno trenerima?
BHF_Manijak

#86085 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Pitas ga proslo kolo za smijesan penal Borcu, frajer mrtav hladan, kao i nakon utakmica sa Zrinjskim. Nakon Zelje i Sarajeva? Sve je diskutabilno i svaki put ospe paljub, ali svaki...
Sad se sjetio brat penala iz proslog kola. :mrgreen: :mrgreen:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#86086 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Svoje je dokazao u Mostaru. Peljto izmisli penal Zrinjskom, poniste mu cist gol, frajer ko picka suti. Mrs keru
Maharadza

#86087 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Champion Mentality. 8-)
BHF_Manijak

#86088 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Ma cuva sebi poziciju, nije lud i bas toliki bekan, zna da ni u Zelji ni u Sarajevu nece pomislit da ga zovnu, dole je igr'o i moli Boga da ga se sjete, zato i suti kurvanjski... :wink:
cvrčak_na_hedonizmu

#86089 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Maharadza wrote:Champion Mentality. 8-)
Kako ono bese, sa suzom u oku i bakljom u ruci :D
north

#86090 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Pih, opet pogurani. :oops: ..Mladen kaze dvije sumnjive situacije, ali prvo bi da pogleda :lol: ...tako da to vaditi kao argument....kad zatreba dakako :zzzz: ...aut, sumnjive situacije ali dok se pogleda prvo, offside Benke, neregularan gol kod 2 ili 3 razlike za Sarajevo na 20 minuta do kraja.....pa dokle vise majka mu stara :?

Kad se sagledaju okolnosti dobri smo....a biti cemo ubrzo puno puno jaci :oops: ...
cvrčak_na_hedonizmu

#86091 Re: Premijer liga BiH

north wrote:Pih, opet pogurani. :oops: ..Mladen kaze dvije sumnjive situacije, ali prvo bi da pogleda :lol: ...tako da to vaditi kao argument....kad zatreba dakako :zzzz: ...aut, sumnjive situacije ali dok se pogleda prvo, offside Benke, neregularan gol kod 2 ili 3 razlike za Sarajevo na 20 minuta do kraja.....pa dokle vise majka mu stara :?

Kad se sagledaju okolnosti dobri smo....a biti cemo ubrzo puno puno jaci :oops: ...
Drugi gol vam je ofsajd, jer je Ahmetovic ? bio metar u ofsajdu, krenuo na loptu i pokusao da skoci odnosno odigra, to sto ga je lopta preskocila je peta prica.

Ofsajd ko kuca druze, al nista cudno za vas i vase standarde, dopalo vas malo :D
90minut

#86092 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
north wrote:Pih, opet pogurani. :oops: ..Mladen kaze dvije sumnjive situacije, ali prvo bi da pogleda :lol: ...tako da to vaditi kao argument....kad zatreba dakako :zzzz: ...aut, sumnjive situacije ali dok se pogleda prvo, offside Benke, neregularan gol kod 2 ili 3 razlike za Sarajevo na 20 minuta do kraja.....pa dokle vise majka mu stara :?

Drugi gol vam je ofsajd, jer je Ahmetovic ? bio metar u ofsajdu, krenuo na loptu i pokusao da skoci odnosno odigra, to sto ga je lopta preskocila je peta prica.

Ofsajd ko kuca druze, al nista cudno za vas i vase standarde, dopalo vas malo :D

HAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
north

#86093 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

@cvrle, moram prvo pogledati..ko Mladen.. :mrgreen:

Samo kako to da se nikako suspenduje sudija na utakmici Sarajeva, ah da drzimo savez, sudije, sveeee :zzzz: ...vi ste tu sampioni, mislim na sudjenje i suspenzije sudija poslije vasih tekmi, ne na football..tu vas dugo nema :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#86094 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

north wrote:@cvrle, moram prvo pogledati..ko Mladen.. :mrgreen:

Samo kako to da se nikako suspenduje sudija na utakmici Sarajeva, ah da drzimo savez, sudije, sveeee :zzzz: ...vi ste tu sampioni, mislim na sudjenje i suspenzije sudija poslije vasih tekmi, ne na football..tu vas dugo nema :mrgreen:
Nema ofsajda ne moras gledati :D
cvrčak_na_hedonizmu

#86095 Re: Premijer liga BiH

north wrote:@cvrle, moram prvo pogledati..ko Mladen.. :mrgreen:

Nije ofsajd, do mene, zaustavio sliku, crvena mrlja = ofsajd, nije, crvena mrlja je igrac Radnika :D

Do mene, treba bit realan :mrgreen:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#86096 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Cvrle se malo zabunio kod ofsajda, sve je cisto, ali ipak ostaje da je Sabanovic trebao dobiti crveni za guranje igraca Radnika :zzzz:
Point.

#86097 Re: Premijer liga BiH

Post by Point. »

Čitam portale i kontam šta sad naši novinari seru.
Naime, na početku posljednjeg susreta 5. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Radnika popularne Horde zla su zapalile dvije baklje na sjevernoj tribini, a odmah je uslijedila i reakcija s ostalih tribina najvećeg bh. stadiona odakle je poslana poruka da tim stvarima nije mjesto na stadionu.
Čuj nije mjesto bakljama na stadionu. Čemu je mjesto, košpama? Kako znam za sebe baklje, zastave, bubnjevi su bili standardni dio na stadionima i sad se neko pravi pametan i nameće šta će se nositi na stadion a šta ne i uvode pozorišnu atmosferu. Nadam se da navijači nikad neće pristati na tu glupost.
Charuga
Globalni moderator

#86098 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ono uradis u Europi i fasovo si crveni, kod divovskih lignji ni zuta karta :D
Dajte ljudi malo se dozovite. Prijavljuje se post iznad, a uredno se Amar naziva morž (druge nadimke ne mogu pohvatati). I za to morž niko nikoga ne prijavi, ali za lignja ide prijava.

Opustite se ... ;-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#86099 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Point. wrote:Čitam portale i kontam šta sad naši novinari seru.
Naime, na početku posljednjeg susreta 5. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Radnika popularne Horde zla su zapalile dvije baklje na sjevernoj tribini, a odmah je uslijedila i reakcija s ostalih tribina najvećeg bh. stadiona odakle je poslana poruka da tim stvarima nije mjesto na stadionu.
Čuj nije mjesto bakljama na stadionu. Čemu je mjesto, košpama? Kako znam za sebe baklje, zastave, bubnjevi su bili standardni dio na stadionima i sad se neko pravi pametan i nameće šta će se nositi na stadion a šta ne i uvode pozorišnu atmosferu. Nadam se da navijači nikad neće pristati na tu glupost.
Pa bolan nebio vecina klubova grca u dugovima i bez para, placa astronomske kazne radi glupana i tebi je to OK! Nesto nisam vidio da se po ligama petice pale baklje.....tu i tamo ponekad bude ali rijetkost. Druga bi bila stvar da klubovi ne placaju tu budalastinu
Charuga
Globalni moderator

#86100 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Raigor Stonehoof wrote:Navijacima FK Osman Stup pucaju cirevi :D e jest vas Peco do delirijuma doveo

dabogda imo pa nemo :lol:
Žuta karta.
Locked