XPERIA wrote:Ja nisam autor teksta.
Autor teksta:
Code: Select all
https://www.facebook.com/FKCelikZenica?fref=ts
Iako smo mišljenja da trenutni igrači kadar Čelika nije za evropske domete,sinoć smo imali priliku gledati najveću poslijeratnu sudijsku krađu u izvedbi Radoslava Vukasovića,sa svojim pomoćnicima,Sretenom Udovičićem,Zlatanom Bečirevićem i Draganom Skakićem.Odlično su odradili svoj posao za Želju i Slaviju.Za Želju,jer rukovodstvo Želje odavno šuruje sa sudijama,a kao njihove najpoznatije sudije slove baš dotični lopov i mešetar,Radoslav Vukasović i Semir Kaplan,koji je prošle sezone,možete zamisliti,sudio u 8 (osam) Željinih utakmica.A zašto Slaviju?Kontrolor suđenja je "slučajno" bio Prtvar Dragan,inače član UO FK "Slavija",sa kojim naš Čelik "slučajno" igra sljedeću utakmicu,i to baš na njihovom terenu,pa je dotični lopov od sudije podijelio masu žutih i jedan crveni karton za naše igrače i tako skresao Čelikov igrački kadar za sljedeću utakmicu koja se igra u Istočnom Sarajevu,pomažući Slaviji.
Da se sada dotaknemo navijača.Robijaši u svom stilu,navijanje bez upotrebe pirotehnike i bez ijednog incidenta,pomažući tako svom klubu.Pokazali su opet svoju veličinu,čista desetka.Manijaci,još jednom dokazali koliki su primitivci,paljenjem i ubacivanjem pirotehnike u stadion,a o navijanju da ne govorim,nikada slabiji.
Sada se postavlja pitanje,kako to policija radi svoj posao,kada su Manijaci mogli unijeti baklje,a nama su na Jugu zbog bubnja pravili problem?Da li to Manijaci imaju privilegije u odnosu na Robijaše i to u našoj Zenici?Ko štiti sve ove lopove i bandite u BiH fudbalu i ima li smisla pošteno igrati u ovoj usranoj Osimovoj ligi.
Imamo i prijedlog za rukovodstvo kluba,uklopite se u ovo sivilo,pa vidite na koji način se izlazi u Evropu,tako i Vi isto radite,namještajte utakmice i kupujte te kurve od sudija,koji se jebu za pare,to barem nije teško.A za ovu krađu od Vas očekujemo oštar potez!
A mi poručujemo čelnim ljudima u Savezu da ovo više nećemo tolerisati.Znamo mi biti vrlo nezgodni,pa da Vam utakmicu reprezentacije prekinemo,možda čak i da Vam ovo smeće od Lige zauvijek izbišemo sa FIFA i UEFA liste.Možemo mi to kada god hoćemo,ali još uvijek nismo zbog svog Čelika.A ti Radoslave Vukasoviću,lopovu i smeće od čovjeka,dođe đavo po svoje,pa ti sada kontaj???
VOLIM TE ČELIK !
VUKASOVICU KRME DEBELO!