Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
salle_86

#3326 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by salle_86 »

emigrazione wrote:
BHF_Manijak wrote:Da su danas kiksali bordo momci, nastavila bi se ovdje paljba po svemu sto ima veze sa porodicom Osim, ovako su uknjizivsi pobjedu smireniji. :mrgreen:
FKS je trenutno najkvalitetnija ekipa u ovoj ligi, klub funkcionise fenomenalno u svim segmentima i sad za sad familija Osim moze samo da nam pljune pod prozor
vrlo brzo se stabilizovaste
od viršli do jajetine za nepunih sezonu :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3327 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Velkoski »

attack of the clones :mrgreen:
XPERIA

#3328 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by XPERIA »

XPERIA wrote:Ja nisam autor teksta.

Autor teksta:

Code: Select all

https://www.facebook.com/FKCelikZenica?fref=ts
Iako smo mišljenja da trenutni igrači kadar Čelika nije za evropske domete,sinoć smo imali priliku gledati najveću poslijeratnu sudijsku krađu u izvedbi Radoslava Vukasovića,sa svojim pomoćnicima,Sretenom Udovičićem,Zlatanom Bečirevićem i Draganom Skakićem.Odlično su odradili svoj posao za Želju i Slaviju.Za Želju,jer rukovodstvo Želje odavno šuruje sa sudijama,a kao njihove najpoznatije sudije slove baš dotični lopov i mešetar,Radoslav Vukasović i Semir Kaplan,koji je prošle sezone,možete zamisliti,sudio u 8 (osam) Željinih utakmica.A zašto Slaviju?Kontrolor suđenja je "slučajno" bio Prtvar Dragan,inače član UO FK "Slavija",sa kojim naš Čelik "slučajno" igra sljedeću utakmicu,i to baš na njihovom terenu,pa je dotični lopov od sudije podijelio masu žutih i jedan crveni karton za naše igrače i tako skresao Čelikov igrački kadar za sljedeću utakmicu koja se igra u Istočnom Sarajevu,pomažući Slaviji.
Da se sada dotaknemo navijača.Robijaši u svom stilu,navijanje bez upotrebe pirotehnike i bez ijednog incidenta,pomažući tako svom klubu.Pokazali su opet svoju veličinu,čista desetka.Manijaci,još jednom dokazali koliki su primitivci,paljenjem i ubacivanjem pirotehnike u stadion,a o navijanju da ne govorim,nikada slabiji.
Sada se postavlja pitanje,kako to policija radi svoj posao,kada su Manijaci mogli unijeti baklje,a nama su na Jugu zbog bubnja pravili problem?Da li to Manijaci imaju privilegije u odnosu na Robijaše i to u našoj Zenici?Ko štiti sve ove lopove i bandite u BiH fudbalu i ima li smisla pošteno igrati u ovoj usranoj Osimovoj ligi.
Imamo i prijedlog za rukovodstvo kluba,uklopite se u ovo sivilo,pa vidite na koji način se izlazi u Evropu,tako i Vi isto radite,namještajte utakmice i kupujte te kurve od sudija,koji se jebu za pare,to barem nije teško.A za ovu krađu od Vas očekujemo oštar potez!
A mi poručujemo čelnim ljudima u Savezu da ovo više nećemo tolerisati.Znamo mi biti vrlo nezgodni,pa da Vam utakmicu reprezentacije prekinemo,možda čak i da Vam ovo smeće od Lige zauvijek izbišemo sa FIFA i UEFA liste.Možemo mi to kada god hoćemo,ali još uvijek nismo zbog svog Čelika.A ti Radoslave Vukasoviću,lopovu i smeće od čovjeka,dođe đavo po svoje,pa ti sada kontaj???
VOLIM TE ČELIK !
VUKASOVICU KRME DEBELO!
Evo da ja sebe citiram i kažem svoje mišljenje...
Utakmicu sam gledao preko Live Streama(da, neko je snimao sa Moje Tv) a + pogledao sam kasnije cijelu na yt na ZenicaBlog. Bio sam u Hrvatskoj i to je razlog ne pracenja tekme.
OVAJ VUKASOVIC JE JEDNO POKVARENO PLACENO DJUBRE!
Ja se nadam da ovaj seljak nikada nece suditi nijednu nogometnu utakmicu. Derali smo Želju, šansa za šansom,a ovaj daje zuti Kuduzovicu jer je covjek prije usao ma mislim si jebi mater svoju. Zatim 2. gol zelje iz cistog ofsajda, ona prodana dusa Adilovic takav offside nevjerovatno jbm.
KOMITET ZA ŽELJEZACIJU LIGE!!
Last edited by XPERIA on 30/09/2012 22:25, edited 1 time in total.
Kemal Malovčić

#3329 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

nešto mi je poznat ovaj momak :mrgreen:
burek_in_space

#3330 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by burek_in_space »

Momak je vec otishao trajno, kao shto ce i svi ostali, samo da im se udje u trag :oops:
BHF_Manijak

#3331 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Kemal Malovčić wrote:
BHF_Manijak wrote:Da su danas kiksali bordo momci, nastavila bi se ovdje paljba po svemu sto ima veze sa porodicom Osim, ovako su uknjizivsi pobjedu smireniji. :mrgreen:
dodaj da govoriš hipotetički :mrgreen:
Al' kad skontam, ne bi moj Moke imo ko ni progovorit, pola sportskog dijela foruma banovano! :lol: :mrgreen:

Dok sam cito komentare poslije nase pobjede svasta nesta je kuhalo u meni, srecom pa sam bio banovan, inace bih ga tad popusio, ali sad sam smireniji pa je lakse komunicirati. Sto rece kolega Placi, cerat cemo se, do derbija minimum! :mrgreen:

@emigrazione, ne sekiraj se, nece Ivica jos dugo biti na ovom mjestu. Bas me zivo zanima koja je sljedeca persona koju cete uzeti na zub kako je "nas igrac", ovo fakat govorim. Ili ce biti "Ivica djeluje iz sjene". :wink: A iskreno i jedva cekam da ode sa te funkcije, pa da onda citam komentare.
Last edited by BHF_Manijak on 30/09/2012 22:24, edited 1 time in total.
ledeni_caj

#3332 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ledeni_caj »

Kamera u Prijedoru negdje u podrumu. Sve je to BH Telecom Premijer Liga. :D
slucajan

#3333 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by slucajan »

Zasto bi? Pa vec 24 sata nisu nista "zasiljili", ima vremena, kup u srijedu je blizu :thumbup:
frontline

#3334 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by frontline »

ovaj forum je nadmasio onaj ss.ba
ganjeta

#3335 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ganjeta »

Derali smo Želju, šansa za šansom.. :shock: :lol: :zzzz:
XPERIA

#3336 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by XPERIA »

Ajde idi lijepo uživaj u još jednoj kupljenoj tituli. Seljaci imaju njivu pa došli u Zenicu da malo vide šta je Evropski stadion. Još baklje bacaju na travu. Ljubomora :lol:
Charuga
Globalni moderator

#3337 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

salle_86 wrote:vrlo brzo se stabilizovaste
od viršli do jajetine za nepunih sezonu :D
Kloniranje, trajni ban ... 8-)
PapeSusic

#3338 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PapeSusic »

XPERIA wrote:Ajde idi lijepo uživaj u još jednoj kupljenoj tituli. Seljaci imaju njivu pa došli u Zenicu da malo vide šta je Evropski stadion. Još baklje bacaju na travu. Ljubomora :lol:
Ove prijetne Listicarima nije trebalo, pa Sesar je nam iz Sirokog :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3339 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Velkoski »

PapeSusic wrote: Ove prijetne Listicarima nije trebalo, pa Sesar je nam iz Sirokog :-)
dosta te više
ganjeta

#3340 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ganjeta »

XPERIA wrote:Ajde idi lijepo uživaj u još jednoj kupljenoj tituli. Seljaci imaju njivu pa došli u Zenicu da malo vide šta je Evropski stadion. Još baklje bacaju na travu. Ljubomora :lol:
:lol: :thumbup:

Ima se može :dance: .

U ime oca i sina, i svetog Vukasa, Amen :oops: .
BHF_Manijak

#3341 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

A na sta li smo ljubomorni kad na Grbavici ubacimo bakle na teren? :mrgreen: 8-) Hadj ti uzivaj u evropskom stadionu. :mrgreen:
Arteta

#3342 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Arteta »

PapeSusic wrote:
Sesar je iz Mostara.
BlueBlood

#3343 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

sorted wrote:
BlueBlood wrote:evo i ovde da napisem vezano za jucerasnju utakmicu...

Privedeno je oko 20ak momaka bez ikakvog raloga,prvo su ih odvodili jednog po jednog i udarali i napisane su im kazne!!! policija namjerno provocirala da izazove incident! Zbog njih smo kasnili pola sata na prvo poluvrijeme a drzali su nas jos sat i 20min nakon zavrsetka utakmice! cak je jedan javno reko da jedva cekaju da zabrane gostujuce navijace! Valjda im se ne radi,pegla im oko navijaca,sta li... A onome, dok su udarali, sto je govorio "sta je,ja sam seljak,sta hoces" zelim sve najgore u zivotu! :x
Ma sta pricas ba, cuvali vas ko Obamu, bas kao i sve ostale navijace koji dolaze u Ze. Pored onakve organizacije NEMOGUCE je ostvarit bilo kakav kontakt, i neka treba tako svaka im cast na tome, obzirom da je jasno kakvih budala ima s obje strane, svaki manji propust bi izazvao incident. Da je bogdo i u drugim gradovima ovako.

A te sto su istukli, ako su bili oni indijanci sto su pri povratku iz kombija psovali prolaznicima, pozlatile im se ruke. :thumbup: Koliki god ljakse bio taj drot, ovi su ga pretekli za tri klase.
haj mi samo reci kakve veze ima ovo sto si ti napisao sa ovim sto sam ja?! :roll:

a sto ste na jednom autobusu prozor razbili i noge se uhvatili, to je vec normala postalo u zenici...
PapeSusic

#3344 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PapeSusic »

Arteta wrote:
PapeSusic wrote:
Sesar je iz Mostara.
Samo je rodjen tamo, on je iz Sirokog

http://www.youtube.com/watch?v=ehHoWNLM6jo

Malo mi glupo da nasi navijaci vrijedjaju svihu u Sirokom ;-)
donja_crtica

#3345 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by donja_crtica »

edit...

ma ustvari nije vrijedno...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3346 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Velkoski »

PapeSusic wrote: Samo je rodjen tamo, on je iz Sirokog

http://www.youtube.com/watch?v=ehHoWNLM6jo

EDIT: Neka, odmori malo, nije vrijedno!
PapeSusic

#3347 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PapeSusic »

donja_crtica wrote:
PapeSusic wrote:
Ko su tvoji?
FC Sarajevo
Duge

#3348 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Duge »

Ne znam zasto se provaljujes ako vec nisi skontao parolu.
''U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Listicu zaboravite jer u nju se vratiti necete.'' Parola nije upucena svim stanovnicima Listice nego navijacima FK Mladost.
Mislim da je bolje da nista ne pises jer iz dana u dan pises sve same gluposti.
amoninan

#3349 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by amoninan »

Sesar je iz sela pokraj ŠB. Inače jedna zanimljivost, to selo je dalo više vrhunskih sportista u posljednjih 15 godina od pojedinih gradskih centara u BiH :)

I parola je upućena Škriparima, dakle navijačkoj grupi.

I da,

Ivan Sesar! 8-)
Last edited by amoninan on 30/09/2012 22:56, edited 1 time in total.
BlueBlood

#3350 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

Jel mi moze neko od komsija objasniti zasto na paroli "Bosna" pise malim slovom? Hvala
Locked