Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mistek

#3126 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by mistek »

JasminHurić wrote:Ovo na 20. sekundi je čist penal, a vrlo vjerovatno i na 1:30.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... G0dJQPJwnA
Prvo može biti da jeste :) Ovaj opalio loptu, pa se zato možda ne svira, ali da je išao divljački, išao je.
Drugo nije vidjelo penala, pa niko ga nije ni tražio uostalom :)

Realno, Vukasović je svakako sranje od sudije, i kad sudi Jedinstvo-Budućnost, a ne ovakvu utakmicu, pa nisam ni očekivao nešto bolje danas.
ultima_palabra

#3127 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

U ime Oca i Sina i Vukasa Svetoga, tri boda... Amen 8-)

Nastavite... dobra komedija zadnjih par stranica.
todd_smith

#3128 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by todd_smith »

splinter

#3129 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by splinter »

Nek neko postavi onu situaciju kad igrač čelika zaustavi šut rukom u 16, u drugom poluvremenu, kad ste već toliko temeljiti
smaja_

#3130 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by smaja_ »

ultima_palabra wrote:U ime Oca i Sina i Vukasa Svetoga, tri boda... Amen 8-)

Čega se pametan, stidi budala se ponosi.

Očekujem pristrasnog moderatora.
dino84

#3131 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by dino84 »

-LIBERO- wrote:Image

Po meni ofsajd.
I po meni je ovo ofsajd.I po meni je ono greska sto je prekinut napad Celika jer je bio pasivni ofsajd.Nemam problema sa tim.Ali ove price za Vukasovica su smijesne,jer je svake godine isto,ali bas svake.Jedne godine je Dominkovic,druge Vukasovic,trece ce biti neko treci.Pa nije Vukasovic kriv za ovo veceras nego valjda pomocne sudije.Je li covjek svirao neki penal koji nije postojao?Je li tolerisao grubu igru Celika u prvom poluvremenu?Je li dao nekome neopravdano crveni karton?Pomocne sudije su krive za ovo veceras i gotovo.

Celik pregrubo usao u mec,svaki start u prvom dijelu je bio skoro sa dvije noge,igrali su presing i to dosta grubo a onda je i nama dosadilo dobijati batine pa smo poceli udarati.Zao mi je Mesanovica,ali kada onakvi startovi igraca Celika nisu bili cak ni za zuti karton onda onaj Svrakin nije bio ni za crvenog ako je vec bio takav kriterij.

Sto se sudija generalno tice...Prosle sezone je paranoja dosla do te mjere da se skoro kmecalo kada bi se Zelji svirali prekidi na 20 metara,sudije su stelile da Zeba ubaci u peterac i pogodi Adilovica u trepavicu.
Kada pitari dobiju penal kada covjeka pogodi lopta u bubreg kao protiv Borca ne digne se galama jer izgube.Kada se Husejinovic baci preko golmana koji ga ne dohvati i dobije crveni karton uz penal za pitare onda je to ok.Ima jos primjera,ali je samo Zeljo na tapetu,i to samo zbog trofeja zadnjih godina.E to je licemjerno.
ODVRATAN_i_GADAN

#3132 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Distortion wrote:Image
Ofsajd je mozda i bio ali dvije stavke moraju se uzeti u obzir. Jedna je da se gledaju noge, a ne prsa, ruke ili ostali dijelovi tijela, a druga je da u slucaju kontakta izmedju igraca igraca (igrac Celika povlaci igraca Zeljeznicara) ofsajd se moze suditi od momenta kada taj kontakt prestaje!
ultima_palabra

#3133 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

smaja_ wrote:
ultima_palabra wrote:U ime Oca i Sina i Vukasa Svetoga, tri boda... Amen 8-)

Čega se pametan, stidi budala se ponosi.

Očekujem pristrasnog moderatora.
Komitet, sudije, moderatori... jbg, ima se, može se 8-)
dino84

#3134 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by dino84 »

strong69 wrote:
LSD wrote: Naravno, to je tvoje mišljenje koje poštujem, ali se apsolutno ne slažem sa tim konstatacijama da su nam sudije dale 6 bodova ;-) ne možete Vukasovića (glavnog sudiju) kriviti ovdje kolektivno zbog ofsajda (posao linijskih sudija)...ali to vas ne zanima, mnogi ne razmišljaju o tome - vec onako po navici prozivaju Vukasa i kad treba i kad ne treba....Baltazar i Salahudin zapocnu svoje standardno pljuvanje po Vukasu , a vi za njima :shock: onako po inerciji... nidje veze, realno.
Budi realan pa ces vidjeti da ne spominjem imena nego govorim samo "sudije". Zamolio sam ranije da postave tekme u kojima je Vukasovic sudio Zelji jer ga svi spominju i prakticno je zahvaljujuci prozivanju jedini sudija iz nase lige kojeg znam. Ne tvrdim da je vas niti to znam. Cisto je neobicno da sudi tolike tekme Zeljeznicaru. Mozda ima sudija koji su imali jos vise sudenja drugim ekipama.
Ja sam jucer napisao koje su to utakmice.

Covjek nam je prosle sezone sudio 4 puta u 30 utakmica.Samo jednom u jesenjoj polusezoni u kojoj smo imali cak 9 uzastopnih pobjeda.Onda nam je na proljece sudio jos 3 meca,pobjeda kuci protiv Sirokog 1-0,pobjeda kuci protiv Celika 5-0 i remi u gostima sa Zrinjskim 0-0 koji je prekinut niz od 12 uzastopnih pobjeda u prvenstvu.Toliko o cuvenom Radoslavu Vukasovicu.

Recimo,Kaplan nam je sudio 5 meceva ali se njegovo ime ne spominje.Jakupovic nam je dosta sudio takodjer ali se ni on ne spominje.Tacno se nadje jedno ime od kojeg ce se napraviti fama i to je to.
Anti Anti Fa

#3135 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Anti Anti Fa »

@odvratan i gadan, gleda se svaki dio tijela sa kojim je dozvoljeno dati go.
smaja_

#3136 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by smaja_ »

A sve to prestaje, tamo gdje počine evropa. I bolno 20:3

@dino84
Primjetna je nedoslednost u tome što pišeš. I jako puno slučajnosti kad ste vi i vukasović u pitanju.

Kad si se već nas dotakao spomeni i tri poništena čista gola u dva kola.

@ODVRATAN_i_GADAN
U obzir se uzimaju dijelovi tijela kojima se može postići gol.

K'o što negdje pročitah kaže nakav stručnjak "pa šta ima veze što je bio u ofsajdu, nije dao gol, nego samo asistirao"
otprilike takva su vam i opravdanja.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#3137 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JOINT_1921 »

Najteze je prvih 5,6 godina, poslije se covjek navikne... Gutajte i cmizdrite
smaja_

#3138 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by smaja_ »

Bolno osvještenje, paranoidne manifestacije uefa mafia umišljene veličine to... I u rang sa predstavnikom San Marina.
Rame uz rame
JOINT_1921
Vozim: odlično

#3139 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JOINT_1921 »

Samo kukate, uzivajte jos malo na prvom mjestu, jer opet slijedi bolan pad i posmatranje dominacije. Trofeji se pisu, pa bum mo videli ko ce vitrine otkljucavati i dodatno popunjavati, a ko ce da broji dane od posljednjeg trofeja...

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej
ultima_palabra

#3140 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Tobe jarabi, ovdje ljudi sami sa sobom pričaju :-)
LSD

#3141 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Ma dobro nam pravo, Vukas nas gura, Osimi nas guraju, Komitet, sudije i ko sve ne....budale smo, ne stidimo se, ne crvenimo se, ocrnimo obraz bh fudbala u evropi, jer nemamo obraza i tako to, ha ja...može nam se i vozdra.

A i one kazne koje nam propišu , ne placamo...jer nas boli neka stvar i za to.

Ima li ko šta protiv :?
ultima_palabra

#3142 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Pa ništa onda, vraćamo Ilju i Muniba... oni su pošteni, nikad nisu namjestili utakmicu, nisu nikad ni šutnuli loptu zapravo, ali nema veze.

Samo moraćemo i mi onda vratiti Nijaza... mora biti neko da vam kvari idilu :)
KPNCTNJAH

#3143 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by KPNCTNJAH »

dino84 wrote:Treba li ti nacrtati?Covjek nam je sudio 4 puta prosle godine,
Pa sudio vam je i sezone prije toga, ne prica se samo o prosloj. Znam da nemate poraz u 11 ligaskih (8 gostujucih) kad vam je on bio glavni sudija, zanima me kakvo je stanje u kupu, posto ti imas sve te podatke u glavi nece ti biti problem da mi to napises. Mozda nekad bude i delegat... hamajlija prava :mrgreen: veceras sam ocekivao 1:1, to sam i napisao nakon vodstva Celika, ali eto taj mali ofsajd pomocni nije vidio i tako odluci tekmu. Hajd' tek smo poceli, bice tih nenamjernih gresaka jos puno, sve zavisi koliko dugo cemo mi imati seriju dobrih rezultata.

sutra imate nas prenos na Areni, pa zapisujte greske sudija...
Anti Anti Fa

#3144 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Anti Anti Fa »

ultima_palabra wrote:Pa ništa onda, vraćamo Ilju i Muniba... oni su pošteni, nikad nisu namjestili utakmicu, nisu nikad ni šutnuli loptu zapravo, ali nema veze.

Pa mozemo ih vratiti isto ti ga dodje,lopov je lopov dal Iljo,Miljo ili Ivica
smaja_

#3145 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by smaja_ »

LSD wrote:Ma dobro nam pravo, Vukas nas gura, Osimi nas guraju, Komitet, sudije i ko sve ne....budale smo, ne stidimo se, ne crvenimo se, ocrnimo obraz bh fudbala u evropi, jer nemamo obraza i tako to, ha ja...može nam se i vozdra.

Ionako lojavi, šatro intelektualac lobira i za te kazne, i javno p(r)oziva da zaštiti klub čija ja legenda, kakva legenda (čitaj namještanje) takav i klub.

ultima_palabra wrote:Pa ništa onda, vraćamo Ilju i Muniba... oni su pošteni, nikad nisu namjestili utakmicu, nisu nikad ni šutnuli loptu zapravo, ali nema veze.

Nama ja isto.

Odoh spavati. Nastaviće se...
zikmu

#3146 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by zikmu »

Eto Amar nikad nije osvojio nista dok mu Ivica nije dosao u savez... Covjek nema sezone a da nije osvojio neki trofej, pomirite se sa tim :)
ultima_palabra

#3147 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Anti Anti Fa wrote:

Super da smo to riješili, vidiš da se može kad se hoće... alčak je to, namješta utakmice sa 20 godina, namješta sa 70 i moždanim udarom, pa do kad više? :) Nogom u guzicu to treba...
LSD

#3148 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

smaja_ wrote:
LSD wrote:Ma dobro nam pravo, Vukas nas gura, Osimi nas guraju, Komitet, sudije i ko sve ne....budale smo, ne stidimo se, ne crvenimo se, ocrnimo obraz bh fudbala u evropi, jer nemamo obraza i tako to, ha ja...može nam se i vozdra.

Ionako lojavi, šatro intelektualac lobira i za te kazne, i javno p(r)oziva da zaštiti klub čija ja legenda, kakva legenda (čitaj namještanje) takav i klub.

Nama ja isto.

Odoh spavati. Nastaviće se...
Dobro si....mafijaši smo, preloši ljudi, imamo mučke lobije, legende su nam kriminalci - al' nama dobro pravo 8-)

Mi se ne žalimo ;-) ...a ne znam šta se vi žalite :shock:....samo nešto kukate, isto tetke
Last edited by LSD on 30/09/2012 02:08, edited 1 time in total.
smaja_

#3149 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by smaja_ »

ultima_palabra wrote:
Anti Anti Fa wrote:

Super da smo to riješili, vidiš da se može kad se hoće... alčak je to, namješta utakmice sa 20 godina, namješta sa 70 i moždanim udarom, pa do kad više? :) Nogom u guzicu to treba...
Slažem se.

@LSD

Zaboravio si i ne stidimo se.

Osjećaš li sad svojevrsno olakšanje nakon što si konačno progled'o.
BlueBlood

#3150 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

krizaaaaaaaaaaaaa :oops:
Locked