Ima logike u tome sto zboris.Šibicar wrote:Sve je to u glavi drug,kod Amara nema kurčenja i nema kurčevitih,samo rad,red i disciplina,pa ako i postoji kakav talenat ili kvalitet sigurno će isplivati.
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Eborg
#5451 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
- Manic Psycho
#5452 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
mozda Said Husejinović potpise na 2 godine da ne bi morao bjezati nakon jedne, al jbg jedno su zelje drugo su pozdraviKPNCTNJAH wrote:Mozda vas vrate na NK ZeljeznicarManic Psycho wrote:cuj zeljo prvak, zar nije po pravilu "mancini zarotiraj ga" red da prvak bude neko od klubova sa hrvatskim predznakom. ne moze to tako. mora se postovati pravilo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5453 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma opasno se raspadamo, nema sta...leškarenje wrote: i raspad sistema koji prizivas vise od Gracica.
-
herbion
#5454 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Gracic vam rekao sto ne zelite cuti a sada pisete u svom listu i potvrdjujete njegove rijeci kako zbog zavala finansijskih necete dobiti licencu.
- ganjeta
#5455 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Padobranac nik ti bolje stoji fakat. Upadneš kao padobranac i pričaš nešto što nema veze. Pročitaj ovu temu i vidi na šta se osnosilo ovo Torpedo, ako nisi vidio odnosilo se na ovaj post :leškarenje wrote:Kakav lik,neumoran u omalovazavanju svega vezanog za klub koji nosi ime ovog grada.ganjeta wrote:Možda, možda i Torpedo evropu izbori![]()
, nikad se ne zna.
Ali,cak i u pobjedi svoga kluba ti nalazis shodno da spomenes Torpedo koji ti je izgleda vise u mislima nego sto sam mozes zamisliti.Jedva cekam sutra da poslije pobjede spomenes malo i hrenovke,kao i raspad sistema koji prizivas vise od Gracica.
i ne kontam fakat šta je omalovažavanje ako kažem TorpedoKPNCTNJAH wrote:
Mozda vas vrate na NK Zeljeznicar
- Kaćunak
#5456 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kad se pocnu 'vako bockati...
Evo jedno pitanje na navijace Sarajeva od mene, kojeg apsolutno zaboli i za jedne i za druge, sve dok ne izađu u Evropu, gdje naravno zdusno navijam za njih: zar vi stvarno mislite da Sarajevo ima bilo kakve sanse pored ovakvog Zelje ?
Ne govorim to zbog danasnjeg rezultata, nebo zbog sveukupnog dojma..Prosetace se ovom fildzan ligom..
Sarajevo dobilo Slobodu, ciji igraci nisu u stanju sastaviti dva, bukvalno dva tacna pasa na sredini...i odmah hu-ha Sir Jovic, dominacija...
Vasa je realnost 3. mjesto..cak i ako tu zavrsite budite zahvalni..puna vam kapa..
Evo jedno pitanje na navijace Sarajeva od mene, kojeg apsolutno zaboli i za jedne i za druge, sve dok ne izađu u Evropu, gdje naravno zdusno navijam za njih: zar vi stvarno mislite da Sarajevo ima bilo kakve sanse pored ovakvog Zelje ?
Ne govorim to zbog danasnjeg rezultata, nebo zbog sveukupnog dojma..Prosetace se ovom fildzan ligom..
Sarajevo dobilo Slobodu, ciji igraci nisu u stanju sastaviti dva, bukvalno dva tacna pasa na sredini...i odmah hu-ha Sir Jovic, dominacija...
Vasa je realnost 3. mjesto..cak i ako tu zavrsite budite zahvalni..puna vam kapa..
- duminjo
#5457 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
prizeljkujem da amar protiv travnika u prvih 11 ubaci bar pola ovih koji su uglavnom na klupiBHF_Manijak wrote:Srecom imamo siroki klupu, jedino nam skripi na bekovima jer tu nemamo alternative, evo danas se Benjo povrijedi i morade Beslija uci. Ovo ostalo je vrh, jos kad dodamo da jedan Jamak je na klupi, momak koji je pred polusezonu u odlicnoj formi bio, da jedan Kerla je na klupi kad su tu Bogicevic i Vasilic(mada po meni ja bi ga stavio prije Vasilica, al' ne pitam se srecom), da je recimo Beso na klupi kad je Smajic oporavljen, onda vidite da imamo strasnu i klupu!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5458 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa znamo mi na cemu vi radite i sta prizeljkujete..jer ste jako svjesni da jedino ako uganjate (pripomognete) da mi dobijemo suspenziju , jedino tako bi vi mogli biti nesto blizi Evropi.herbion wrote:Gracic vam rekao sto ne zelite cuti a sada pisete u svom listu i potvrdjujete njegove rijeci kako zbog zavala finansijskih necete dobiti licencu.
Jer samo i iskljucivo igrom na zelenom terenu vi da budete ispred nas nemate sanse
- Richard Wagner
#5459 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@drugovi pitari, pustite budale 
- Manic Psycho
#5460 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
o cemu ti pricas-LIBERO- wrote:Pa znamo mi na cemu vi radite i sta prizeljkujete..jer ste jako svjesni da jedino ako uganjate (pripomognete) da mi dobijemo suspenziju , jedino tako bi vi mogli biti nesto blizi Evropi.herbion wrote:Gracic vam rekao sto ne zelite cuti a sada pisete u svom listu i potvrdjujete njegove rijeci kako zbog zavala finansijskih necete dobiti licencu.
Jer samo i iskljucivo igrom na zelenom terenu vi da budete ispred nas nemate sanse
a jesenas 1-0 to se ne pika
-
Dead Man Walking
#5461 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bezobrazluk Fudbalskog Kluba Zeljeznicar se nastavlja. Tlaci Zeljo, tlaci!
- ganjeta
#5462 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Za razliku od tebe gdje ti iz usta ne izlazi Amar, profila na fb gdje su ti redovne slike Želje, nemoj života ti meni pričati o tome. Nemoj samo pratiti šta ja pišem, proradiće ti čir ako već nije nakon današnje petarde. 
- Obuca9
#5463 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Zar vas dvojica niste burazeri? Svađajte se ba kod kuće, "jeftinije" vam je, nego da vas admini uhvate na zubganjeta wrote:Padobranac nik ti bolje stoji fakat. Upadneš kao padobranac i pričaš nešto što nema veze. Pročitaj ovu temu i vidi na šta se osnosilo ovo Torpedo, ako nisi vidio odnosilo se na ovaj post :leškarenje wrote:Kakav lik,neumoran u omalovazavanju svega vezanog za klub koji nosi ime ovog grada.ganjeta wrote:Možda, možda i Torpedo evropu izbori![]()
, nikad se ne zna.
Ali,cak i u pobjedi svoga kluba ti nalazis shodno da spomenes Torpedo koji ti je izgleda vise u mislima nego sto sam mozes zamisliti.Jedva cekam sutra da poslije pobjede spomenes malo i hrenovke,kao i raspad sistema koji prizivas vise od Gracica.
- ganjeta
#5464 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa svađamo se i kod kuće
ali ja sad na poslu pa moramo nadoknaditi to
.
-
Edge
#5465 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ima još 13 kola momci. Ništa još nije gotovo.
- BHF_Manijak
#5466 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A ovi vidim nesto na licnoj osnovi?
@Leskarenje, Rudar jeste los, ali i prije Rudara su pali Siroki i Borac, tako da nismo bas silu samo na ovim hudnjacima pokazali.
@Leskarenje, Rudar jeste los, ali i prije Rudara su pali Siroki i Borac, tako da nismo bas silu samo na ovim hudnjacima pokazali.
- Charuga
- Globalni moderator
#5467 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Neki dan si zakuhao na temi i nakon toga je dosta forumasa banovano a ti sa svojim "za.ebancijama" osta na forumu. Ovo gore ti ne mogu oprostiti jer ulazi u ono "vrijedjanje forumasa".Richard Wagner wrote:@drugovi pitari, pustite budale
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma, vrijedjanje forumasa”
» Richard Wagner
7 dana
- strong69
#5468 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Najjaci su mi ovi sto ih boli neka stvar za jedne i druge a ipak napomenu ko ce biti prvak. Pretpostavljam da si Zeljeznicar zamijenio Realom pa ta setnja ligom ide tako glatko?Kaćunak wrote:Kad se pocnu 'vako bockati...![]()
![]()
Sarajevo dobilo Slobodu, ciji igraci nisu u stanju sastaviti dva, bukvalno dva tacna pasa na sredini...i odmah hu-ha Sir Jovic, dominacija...![]()
- Manic Psycho
#5469 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pa u cemu je problem, decko je samo realAN.strong69 wrote:Najjaci su mi ovi sto ih boli neka stvar za jedne i druge a ipak napomenu ko ce biti prvak. Pretpostavljam da si Zeljeznicar zamijenio Realom pa ta setnja ligom ide tako glatko?Kaćunak wrote:Kad se pocnu 'vako bockati...![]()
![]()
Sarajevo dobilo Slobodu, ciji igraci nisu u stanju sastaviti dva, bukvalno dva tacna pasa na sredini...i odmah hu-ha Sir Jovic, dominacija...![]()
Last edited by Manic Psycho on 17/03/2012 23:08, edited 1 time in total.
- ganjeta
#5470 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa nije baš da je zamijenio ali Real i Željo imaju po 11. pobjeda za redom i poprilično bježe drugoplasiranom sa tendencijom rasta razlike.
Kad se već priča o Rudaru i njegovom kvalitetu, ista ova ekipa je uvalila konama petardu u kupu.
Kad se već priča o Rudaru i njegovom kvalitetu, ista ova ekipa je uvalila konama petardu u kupu.
-
GangEvil
#5471 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Au jest zahladnilo...mucite se s mrtvim Borcem a Leotar im uvali tricu..a koliko se razumijes u fudbal najbolje oslikava tvoje spominjanje petarde konama u utakmici gdje je sve bilo rijeseno..ali to naravno neces reci...kad vec tako volis petarde nadam se da se sjecas i one iz novembra 1995....ili si tada bio suvise mali pa se ne sjecas !?ganjeta wrote:Padobranac nik ti bolje stoji fakat. Upadneš kao padobranac i pričaš nešto što nema veze. Pročitaj ovu temu i vidi na šta se osnosilo ovo Torpedo, ako nisi vidio odnosilo se na ovaj post :leškarenje wrote:Kakav lik,neumoran u omalovazavanju svega vezanog za klub koji nosi ime ovog grada.ganjeta wrote:Možda, možda i Torpedo evropu izbori![]()
, nikad se ne zna.
Ali,cak i u pobjedi svoga kluba ti nalazis shodno da spomenes Torpedo koji ti je izgleda vise u mislima nego sto sam mozes zamisliti.Jedva cekam sutra da poslije pobjede spomenes malo i hrenovke,kao i raspad sistema koji prizivas vise od Gracica.i ne kontam fakat šta je omalovažavanje ako kažem TorpedoKPNCTNJAH wrote:
Mozda vas vrate na NK Zeljeznicar?! Jeste li bili Torpedo? Jeste! Koga ja omalovažam? Ako tebe to vrijeđa šta ja tu mogu. Znam da je zahladnilo -9
, znam da vam je petarda sjebala euforiju, sve znam. Ali nisam znao da jedno od imena tvog malog kluba te vrijeđa
.
- ganjeta
#5472 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mrtvim AJ Borcem kojem vi u 4. utakmice niste gola dali?
I da baš smo se mučili
.
Last edited by ganjeta on 17/03/2012 23:15, edited 1 time in total.
- smurf
#5473 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
slobodni armirachBHF_Manijak wrote:Ne mogu da se sjetim tacno koji od Zenicana rece krampa, kakav Adilovic, hala vam ga bilo, Splend, Bubalo, Gandalf, Eborg?Al' hajd nek i kod nas jednom bude obrnuto, tj da je igrac u jednom timu kar'na a kod nas strasno proigra, obicno bude obrnuto!
-
GangEvil
#5474 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Koje 4 utakmice? Pa naravno da ste se mucili..da im nije bilo onog parmaka na golu Antolovica koji vam je poklonio go, ne bi ga nikad ni dali..ganjeta wrote:Mrtvim AJ Borcem kojem vi u 4. utakmice niste gola dali?I da baš smo se mučili
.
-
elSaik
#5475 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sad će, bolan, 2 godine kako ih niste dobili. Čuj mrtvi... 
PS Čuj koje...
PS Čuj koje...