Navijačka scena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- necu
#326 Re: Navijačka prepucavanja
na šugavici sigurno nismo dobili. 
Last edited by necu on 17/08/2011 17:56, edited 1 time in total.
- manijak1
#327 Re: Navijačka prepucavanja
Nit' ste na Gradskom stadionu podijelilinecu wrote:na šugavici sigurno nismo dobili.
-
saramara
#328 Re: Navijačka prepucavanja
"Al' neće neće bogme moć' jer mali ...."

- necu
#329 Re: Navijačka prepucavanja
cekanje iftara u Sarajevu
-
saramara
#330 Re: Navijačka prepucavanja
Da ovo nisu Džini u Pazaru ?necu wrote:cekanje iftara u Sarajevu![]()
- jeza u ledja
#331 Re: Navijačka prepucavanja
ahahahahahanecu wrote:cekanje iftara u Sarajevu![]()
- JThomas
#332 Re: Navijačka prepucavanja
postavljena slika ima veze sa nekim opšteživotnim vrijednostima, mnogo više nego sa navijanjem. i ne mora uopšte čovjek biti huligan da bi shvatio koliko je to što je opisano bijedno, 'nako sa čisto ljudskog gledišta...a naročito za samozvane divove kojima je "svako plijen".Momak ti je postavio neki link gdje se komentarise navijanje, a ti postavljas link gdje se komentarise nesto sto nema veze sa navijanjem, a niti ima veze sa vama.
- dino84
#333 Re: Navijačka prepucavanja
Vidim mnogi se prave pametni,iskopavaju kao najveci kompleksasi postove sa tudjih foruma na koje su se registrovali da zadovolje dusevni mir,spominju definicije mitomanije itd.
Kad ste tako bajni u vadjenju arhive de malo povadite svoje postove sa svog foruma nakon derbija 0-0 (Rovcaninova precka) kada smo vas poderali u navijanju k'o beba zvecku,kada ste sutili k'o zaliveni citavu utakmicu podijeljeni na ko zna koliko frakcija,kada je bila tuca na sjeveru u poluvremenu (Djine valjda dobio saku u glavu pricalo se,ne znam tacno je li on ili neko drugi od glavnih na sjeveru ali neko je fasovao,ja nisam po vasim forumima)...
Tada se cak nije imalo ni snage za teorije zavjere o postavljanju mikrofona TVSA pred Jug,nego se sleglo ramenima u folu "borimo se sa agenturom itd",a ono je bila najveca poslijeratna bruka neke navijacke grupe na sopstvenom stadionu...Upamtite,u kakvom god da smo mi izdanju a prosli smo i sito i reseto u onim godinama kada nas nije bilo ni na mapi,nama se ono ne moze desiti...
De malo izvadite slike sa kocijama,i SDA kosnicom u svecanoj lozi,de nas malo podsjetite na te momente...
@internazionale
Nemoj definicija molim te,a pogotovo spominjanja politike,nego samo pogledaj izgled svecane loze na derbiju 5 juna 98g.

Kad ste tako bajni u vadjenju arhive de malo povadite svoje postove sa svog foruma nakon derbija 0-0 (Rovcaninova precka) kada smo vas poderali u navijanju k'o beba zvecku,kada ste sutili k'o zaliveni citavu utakmicu podijeljeni na ko zna koliko frakcija,kada je bila tuca na sjeveru u poluvremenu (Djine valjda dobio saku u glavu pricalo se,ne znam tacno je li on ili neko drugi od glavnih na sjeveru ali neko je fasovao,ja nisam po vasim forumima)...
Tada se cak nije imalo ni snage za teorije zavjere o postavljanju mikrofona TVSA pred Jug,nego se sleglo ramenima u folu "borimo se sa agenturom itd",a ono je bila najveca poslijeratna bruka neke navijacke grupe na sopstvenom stadionu...Upamtite,u kakvom god da smo mi izdanju a prosli smo i sito i reseto u onim godinama kada nas nije bilo ni na mapi,nama se ono ne moze desiti...
De malo izvadite slike sa kocijama,i SDA kosnicom u svecanoj lozi,de nas malo podsjetite na te momente...
@internazionale
Nemoj definicija molim te,a pogotovo spominjanja politike,nego samo pogledaj izgled svecane loze na derbiju 5 juna 98g.
- necu
#334 Re: Navijačka prepucavanja
Drugom parolom "Jesu li Horde, gdje su nekad bile?" aludirajuci na podjeljenost unutar samih Hordi zla, Manijaci se bas i nisu proslavili,posto im je sa zapada stigao odgovor "Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas".
sigurno na ovaj derbi misliš
sigurno na ovaj derbi misliš
- jeza u ledja
#335 Re: Navijačka prepucavanja
Postavljena slika ima veze samo sa pogresnim vrijednostima koje gaji onaj koji ju je postavio.JThomas wrote:postavljena slika ima veze sa nekim opšteživotnim vrijednostima, mnogo više nego sa navijanjem. i ne mora uopšte čovjek biti huligan da bi shvatio koliko je to što je opisano bijedno, 'nako sa čisto ljudskog gledišta...a naročito za samozvane divove kojima je "svako plijen".Momak ti je postavio neki link gdje se komentarise navijanje, a ti postavljas link gdje se komentarise nesto sto nema veze sa navijanjem, a niti ima veze sa vama.
- stranac2
#336 Re: Navijačka prepucavanja
Obecali im svemirski brod a sada ih kupujue digitalizacijom ...
... Mogu dobiti sada novi stadion al samo u Matrixu ...
- Baltazar_khan
#337 Re: Navijačka prepucavanja
e pa vidiš prošli smo mukotrpnu borbu protiv agenture, i na kraju se izborili za bolji, i nikad jači sjever. a vi kad budete imali muda da uradite kao mi, javite se. do tad će vam grupu voditi kriminalci sa podebelim dosjeom u mupu, koji sami sebi pale svoje udruženje na grbavici. mene tih trenutaka nije stid, jednostavno se u životu treba izboriti za nešto od čega će se imati na kraju koristi. korist je takva da smo postali organizovana grupa, koja ne gleda ko je koje nacionalnosti. naša je vjera fk sarajevo, a stranka HZ. i prestani više sa sda i onom parolom "bolje treći"... vi i dan danas pjevate "jug je naša sveta strana, islamom je odabrana".dino84 wrote: Kad ste tako bajni u vadjenju arhive de malo povadite svoje postove sa svog foruma nakon derbija 0-0 (Rovcaninova precka) kada smo vas poderali u navijanju k'o beba zvecku,kada ste sutili k'o zaliveni citavu utakmicu podijeljeni na ko zna koliko frakcija,kada je bila tuca na sjeveru u poluvremenu (Djine valjda dobio saku u glavu pricalo se,ne znam tacno je li on ili neko drugi od glavnih na sjeveru ali neko je fasovao,ja nisam po vasim forumima)...
- BHF_Manijak
#338 Re: Navijačka prepucavanja
Derbi prije 3-4 godine, u Zelji Stila jos igro, Rovcanin kad je precku pogodio...zlo87 wrote: Boldirano - budi precizniji, koji derbi tačno ?
Što se tiče tuča, jest bilo ih je nekoliko, sve zbog agenture koja je bila na sjeveru i sigurno znaš za to. Nećemo sad u to ulaziti.
Bogami i vi ste se isto znali potuči na svojoj tribini, zato nemoj govoriti nama kad ste se i vi brukali. Npr. http://imageshack.us/photo/my-images/60 ... 86306.jpg/ Kad smo dignuli ovu svoju parolu, na jugu je nastala tuča samo takva.
p.s. ne stavljaj nas u isti ko sa srbimaglup ti je poređenje.
- dino84
#339 Re: Navijačka prepucavanja
Ti si sine u jednoj velikoj zabludi ako mislis da je lik kojem je nadimak Tica vodja navijaca Zelje.Ti ako u frizerskom salon uzmes Express dok cekas na red pa otvoris i vidis sliku gdje on cuga u restoranu Bosna na Ilidzi a ispod teksta pise vodja navijaca Zelje,to je tvoj problem i ja ti ne mogu pomoci.Baltazar_khan wrote:e pa vidiš prošli smo mukotrpnu borbu protiv agenture, i na kraju se izborili za bolji, i nikad jači sjever. a vi kad budete imali muda da uradite kao mi, javite se. do tad će vam grupu voditi kriminalci sa podebelim dosjeom u mupu, koji sami sebi pale svoje udruženje na grbavici. mene tih trenutaka nije stid, jednostavno se u životu treba izboriti za nešto od čega će se imati na kraju koristi. korist je takva da smo postali organizovana grupa, koja ne gleda ko je koje nacionalnosti. naša je vjera fk sarajevo, a stranka HZ. i prestani više sa sda i onom parolom "bolje treći"... vi i dan danas pjevate "jug je naša sveta strana, islamom je odabrana".dino84 wrote: Kad ste tako bajni u vadjenju arhive de malo povadite svoje postove sa svog foruma nakon derbija 0-0 (Rovcaninova precka) kada smo vas poderali u navijanju k'o beba zvecku,kada ste sutili k'o zaliveni citavu utakmicu podijeljeni na ko zna koliko frakcija,kada je bila tuca na sjeveru u poluvremenu (Djine valjda dobio saku u glavu pricalo se,ne znam tacno je li on ili neko drugi od glavnih na sjeveru ali neko je fasovao,ja nisam po vasim forumima)...
Navijaci FK Zeljeznicar nemaju vodju,imali su ga nekada,ali ga vise nemaju.Jedini vodja navijaca FK Zeljeznicar je bio i ostao Dzevad Begic Djilda.Tako je bilo i tako ce ostati za vijeke vijekova.
Postoje ljudi koji se penju na ogradu,vode navijanje,tu je mnogo ljudi osim njega,ali vi se njega uvijek uhvatite mada jer vam to pase.Sta cu vam ja.A meni je bolje da mi i Tica ponekad vodi navijanje nego onakav kreten sa salom Videotona sto je Blekicu virio iz anusa dok nas je javno pred kamerama nazivao ciganima dok ste kolektivno svrsavali na tribini.Razlikujemo se druze,sta ces.
Evo da te podsjetim malo druze,kazem ti ja,ne valja se puno pravit pametan...
http://www.youtube.com/watch?v=fKlWZvC2 ... r_embedded
Nemoj se stiditi stvari iz vase proslosti,sve je to za ljude,pa i za navijace
- manijak1
#340 Re: Navijačka prepucavanja
To se zove plava trava zaboravanaša je vjera fk sarajevo, a stranka HZ. i prestani više sa sda i onom parolom "bolje treći"... vi i dan danas pjevate "jug je naša sveta strana, islamom je odabrana".
- JThomas
#341 Re: Navijačka prepucavanja
jeza u ledja wrote: Postavljena slika ima veze samo sa pogresnim vrijednostima koje gaji onaj koji ju je postavio.
ne mora uopšte čovjek biti huligan, dovoljno je da krene na gostovanje. i onda vrlo lako može postati i njegova stvar hoće li se drugi uhvatiti nogu i točkova kad vide da je neko napadnut.
-
shillen
#342 Re: Navijačka prepucavanja
haj nek sam cuo da TIca nije trenutni vodja Manijaka .... 
- dino84
#343 Re: Navijačka prepucavanja
Zapravo sad kad skontam,ovo mi je odvratnije od onih kocija,a kao evoluirali ste u tom razdoblju i napredovali...Ovo je jace od cevljanske koride,da vas jedan ovakav lik vrti ko jufku i da padate u trans uz njegove psovke...Primitivizam 1/1,ovo na nasoj stani mozete samo sanjati u vasim snovima...
A sve FGR...
Nemojte samo "nismo svi,ja sam sutio,vecina je negodovala" itd.Tribina je u transu od prve rijeci ovog kompleksasa sto je vodio program orgijanja.
Mali prilog za dugo sjecanje.
A sve FGR...
Last edited by dino84 on 17/08/2011 18:50, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#344 Re: Navijačka prepucavanja
JThomas wrote:jeza u ledja wrote: Postavljena slika ima veze samo sa pogresnim vrijednostima koje gaji onaj koji ju je postavio.
ne mora uopšte čovjek biti huligan, dovoljno je da krene na gostovanje. i onda vrlo lako može postati i njegova stvar hoće li se drugi uhvatiti nogu i točkova kad vide da je neko napadnut.
Jos jednom :
jeza u ledja wrote: Postavljena slika ima veze samo sa pogresnim vrijednostima koje gaji onaj koji ju je postavio.
- rajv0sa
#345 Re: Navijačka prepucavanja
Smori covjece.dino84 wrote:Zapravo sad kad skontam,ovo mi je odvratnije od onih kocija,a kao evoluirali ste u tom razdoblju i napredovali...Ovo je jace od cevljanske koride,da vas jedan ovakav lik vrti ko jufku i da padate u trans uz njegove psovke...Primitivizam 1/1,ovo na nasoj stani mozete samo sanjati u vasim snovima...
A sve FGR...![]()
![]()
Nemojte samo "nismo svi,ja sam sutio,vecina je negodovala" itd.Tribina je u transu od prve rijeci ovog kompleksasa sto je vodio program orgijanja.
- Baltazar_khan
#346 Re: Navijačka prepucavanja
dino druže daješ dezinformacije kad je u pitanju trenutno vodstvo vaše grupe 
doduše to me ni ne interesuje, samo sam ti odogovorio na to tvoje ismijavanje naše borbe protiv agenture. nek vas vodi ko god hoće, vaša stvar
doduše to me ni ne interesuje, samo sam ti odogovorio na to tvoje ismijavanje naše borbe protiv agenture. nek vas vodi ko god hoće, vaša stvar
Last edited by Baltazar_khan on 17/08/2011 18:55, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#347 Re: Navijačka prepucavanja
Pa jel to derbi: "naših 15 protiv njihovih 7" kad su izvukli velikih 0:0dino84 wrote:Zapravo sad kad skontam,ovo mi je odvratnije od onih kocija,a kao evoluirali ste u tom razdoblju i napredovali...Ovo je jace od cevljanske koride,da vas jedan ovakav lik vrti ko jufku i da padate u trans uz njegove psovke...Primitivizam 1/1,ovo na nasoj stani mozete samo sanjati u vasim snovima...
A sve FGR...![]()
![]()
-
LSD
#348 Re: Navijačka prepucavanja
Šta kaže ovaj lider sa razglasom : Tuj su ljudi iz Gamedino84 wrote:Zapravo sad kad skontam,ovo mi je odvratnije od onih kocija,a kao evoluirali ste u tom razdoblju i napredovali...Ovo je jace od cevljanske koride,da vas jedan ovakav lik vrti ko jufku i da padate u trans uz njegove psovke...Primitivizam 1/1,ovo na nasoj stani mozete samo sanjati u vasim snovima...
A sve FGR...![]()
![]()
Pa Tica (covjek kojeg godinama prozivate i ofirate ovdje kao zadnje mahaluše) je Gospodin sa velikim G.
- JThomas
#349 Re: Navijačka prepucavanja
a prave vrijednosti su uhvatiti špuru dok ti leše drugove s kojima si krenuo na gostovanje?jeza u ledja wrote:JThomas wrote:jeza u ledja wrote: Postavljena slika ima veze samo sa pogresnim vrijednostima koje gaji onaj koji ju je postavio.
Jos jednom :
- dino84
#350 Re: Navijačka prepucavanja
Da,da,to je bio derbi kad su ratnike docekali na Hadisonu kasno nevecer kao zadnje heroje i slavili bod a godinama prethodno govorili da mi slavimo remije kod njih kao titule.ultima_palabra wrote:Pa jel to derbi: "naših 15 protiv njihovih 7" kad su izvukli velikih 0:0dino84 wrote:Zapravo sad kad skontam,ovo mi je odvratnije od onih kocija,a kao evoluirali ste u tom razdoblju i napredovali...Ovo je jace od cevljanske koride,da vas jedan ovakav lik vrti ko jufku i da padate u trans uz njegove psovke...Primitivizam 1/1,ovo na nasoj stani mozete samo sanjati u vasim snovima...
A sve FGR...![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fKlWZvC2 ... r_embeddedKažu da je po tom događaju snimljen film "300"
Dobro je ba Baltazare,dobit cete slovo O ove godine,ohani malo.
Znaci...

Uploaded with ImageShack.us
A onda potom i "tu su ljudi iz Opstine"LSD wrote: Šta kaže ovaj lider sa razglasom : Tuj su ljudi iz Game![]()
![]()
![]()
Pa Tica (covjek kojeg godinama prozivate i ofirate ovdje kao zadnje mahaluše) je Gospodin sa velikim G.
Last edited by dino84 on 17/08/2011 19:09, edited 1 time in total.