E cuj ikona ..misolino wrote:Nek je pao...on je i dalje Ikona ove Premier lige...Da nije Čelika prvenstvo bi bilo čista 0...The idijot wrote:e moj Celik pao si na niske grane
IKONA ...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
E cuj ikona ..misolino wrote:Nek je pao...on je i dalje Ikona ove Premier lige...Da nije Čelika prvenstvo bi bilo čista 0...The idijot wrote:e moj Celik pao si na niske grane
Gdje bolan nebio da se informisem ..misolino wrote:Normalno da je ikona,sta si ti mislio ??? Malo se vise informiši,i nemoj prerano donositi zaključke..
Znas ti dobro na sta ja mislim,a sta je to tvoj klub uradio za ovu jadnu zemlju?????Plavih_11 wrote:Gdje bolan nebio da se informisem ..misolino wrote:Normalno da je ikona,sta si ti mislio ??? Malo se vise informiši,i nemoj prerano donositi zaključke..![]()
Kakva crna ikona ..
Cuj liga bi bila 0 bez IKONE
![]()
.. Nemoj vise ziv bio ..
Sta je ta IKONA uradila u predstavljanju ovog jada od fudbala van ove jadne drzave ... ??
a ko to sada nije ispod Zrinjskog , Sirokog , Slavije ??????? ( po rezultatima ) ...tako nam je kako nam je...doslo vrijeme da zaseoci malo vladaju , kao sto nam ljudi iz zaseoka i drzavom vladajuDr.Belajsuz wrote:Znaš koliko ljudi je znalo da vi igrate s Gentom? 16 na prostoru cijele Evrope.
Željo je igrao s New Castleom.
Sarajevo sa Dinamo Kyevom.
Čelik je jedan od velikana BH fudbala, ali nikad nije bio na nivou Sarajeva i Želje, nažalost, sada je i ispod Slavije, Zrinjskog, Širokog, Zvijezde i sl.
Ha ha ha .. Uradio je klub za koji ja navijam ono sto Celik nije ni sanjao .. Dosao je do Newcastlea a toliko daleko je dogurao jos samo FK Sarajevo! Svidjelo se to tebi ili ne ali tako je ..misolino wrote:Znas ti dobro na sta ja mislim,a sta je to tvoj klub uradio za ovu jadnu zemlju?????Plavih_11 wrote:Gdje bolan nebio da se informisem ..misolino wrote:Normalno da je ikona,sta si ti mislio ??? Malo se vise informiši,i nemoj prerano donositi zaključke..![]()
Kakva crna ikona ..
Cuj liga bi bila 0 bez IKONE
![]()
.. Nemoj vise ziv bio ..
Sta je ta IKONA uradila u predstavljanju ovog jada od fudbala van ove jadne drzave ... ??
A uporedi ambijent kad je čelik igrao s gentom...i ovaj sada,sto nas predstavlja,siroki brijeg,zrinjski,slavija...jadno,jos samo ovce trebaju da pasu travu pored stadiona...
mozda je i vrijeme vise , pa da se konacno ona gamad , sto je pustila korijene u klubu , rastjeraGlobus wrote:ikona nikad nije bila slabija i smjesi se ispadanje iz lige ako ovo ovako ostane
1. http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pA ... re=relatedmisolino wrote:Za plavih_11
1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
2. Pa sta ako je Željo dogurao do Newcastla,vidimo koliko je jak Newcastle..ispao u drugu ligu, a ionako su vas izbacili s pola snage
![]()
3. Nemoj Boga ti upoređivati atmosferu kad igra Željo s onom na Bilinom polju,a i stadione (Kosevo nije nista bolje od Bilinog polja,bio sam na Kosevu,stolice(pola razvaljenih)...itd.
4. Kad ćemo već kod nivoa ( Željo i Čelik i ostali ) su bili na istom nivou u bivsoj Yugoslaviji...a to je ispod velike četvorke (Zvezda,Dinamo,Partizan,Hajduk).
Mislim da sam ti rekao sve kako je i bilo...
Nek' si mu vala reko... cuj Celik i Sarajevo i Zeljo na istom nivou u Yu!Plavih_11 wrote:1. http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pA ... re=relatedmisolino wrote:Za plavih_11
1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
2. Pa sta ako je Željo dogurao do Newcastla,vidimo koliko je jak Newcastle..ispao u drugu ligu, a ionako su vas izbacili s pola snage
![]()
3. Nemoj Boga ti upoređivati atmosferu kad igra Željo s onom na Bilinom polju,a i stadione (Kosevo nije nista bolje od Bilinog polja,bio sam na Kosevu,stolice(pola razvaljenih)...itd.
4. Kad ćemo već kod nivoa ( Željo i Čelik i ostali ) su bili na istom nivou u bivsoj Yugoslaviji...a to je ispod velike četvorke (Zvezda,Dinamo,Partizan,Hajduk).
http://www.youtube.com/watch?v=YMK0FLC2GwY
Sabahudin TOpalbecirevic: "Na ovom stadionu u posljednjih 20 godina ja ne pamtim da se desilo nesto ovako. Prepun, ispunjen do posljednjeg mjesta, covjek na covjeka, jednostavno, 38.000 gledalaca veceras ce bodriti Zeljeznicar do jednog od najvecih uspjeha u istoriji, u ovoj novijoj istoriji tako da kazem BH fudbala."
P.S. Raspitaj se za koga Baho navija, tj za kojim klubom je ludjak ..
2. Sto Celik nije dogurao dotle? Ili neki drugi klub iz BiH (osim Sarajeva) .. ?
3. Pogledaj pod 1 ..
4. Zeljo i Celik NIKAKO nisu bili u istom nivou u bivsoj Jugi .. Celik je vise bio u drugoj saveznoj ligi nego u prvoj .. U prvu ligu su ulazili u par navrata ali su se brzo vracali u drugu .. Celik ni jednom nije bio prvak bivse Juge .. Ti u isti nivo stavi i Sarajevo (2 titule) i Zelju (1 titula) i Celik (vise drugoligas nego prvoligas .. Celik je tada mogao u isti nivo sa Iskrom, Leotarom i dr .. Iz tog vremena Zeljo ima cetvrtfinale kupa UEFA (1972) i polufinale kupa UEFA (1985) ... Nista ti meni nisi rekao jer ja dobro znam kako je bilo ...
Izvinjavam se svima sto sam ovo pisao ALI morao sam odgovoriti na onaj post .. Covjek nema dovoljno dobrih informacija .. !
1. Koliko Koševo može primiti? 36.000? I Željo-New Castle je bio pun stadion+stepenice, kao što ti čovjek reče. Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl. Neću pričati o atmosferi na nekim derbijima. Govorimo o predstavljanju BiH.misolino wrote: 1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
![]()
Dr.Belajsuz wrote: Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl.
ajde neka i ovi nasi nesto dovode , nece onda to biti toliko los sastav koliko se mislilo , valjdaPlavih_11 wrote:Celik skoro kompletirao igracki kadar
Stigao Puzigaca, Hadzic se vraca
Celik je postigao dogovor sa lijevim bekom banjaluckog Borca Bojanom Puzigacom (25), koji bi se trebao prikljuciti ekipi danas, kada krenu na sedmodnevne pripreme u Zavidovi}c. Sa njim ce biti potpisan jednogodisnji ugovor.
No, najve}e ovoljetno pojacanje mogao bi biti ostanak najboljeg strijelca u protekle dvije sezone Emira Hadzica. Sa namjerom da ode u inozemstvo, on je prije nekoliko dana uzeo ispisnicu. No...
- Razgovarao sam sa ljudima iz Celika i, ako ne potpisem ugovor sa jednim njemackim klubom, vratit cu se u Celik - kaze Hadzic, koji je ovog ljeta bio na
pragu angazmana u Zrinjskom, ali je odustao.
Stoper Denijal Rizvanovic, koji je ranije igrao za ekipu Svicarskog treceligasa Esena, zadovoljio je na probi i postat ce novi clan Celika.
V. B
AVAZ
Problem?tazmaniaBAN wrote:Dr.Belajsuz wrote: Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl.
![]()
![]()