Dokle ide ovo sitničarenje, ako čovjek slučajno zamijeni imena igrača, odmah je za otkaz.
Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zecko_kupuz
#1051 Re: Komentatori i SP
Imamo par dobrih komentatora, a ostali istina jesu katastrofalni.
Dokle ide ovo sitničarenje, ako čovjek slučajno zamijeni imena igrača, odmah je za otkaz.
Meni je lično drago da imamo barem par komentatora koji će energično i korektno prenositi utakmicu nego mrtvace kakav je bio Sejo Hadžijahić i HRT-ov Blažičko, ili možda komentatore koji 2 minute viču gooooooooooool, kao što to rade južnoamerikanci na primjer.
- zecko_kupuz
#1052 Re: Komentatori i SP
Uh, Bože sačuvaj da podržavam onog "direka od gola".alternativni wrote:Slucajno ponekad moze, ali problem nam je kad na terenu imamo 11 messija i 11 closeazecko_kupuz wrote:Dokle ide ovo sitničarenje, ako čovjek slučajno zamijeni imena igrača, odmah je za otkaz.![]()
-
samo malo
#1053 Re: Komentatori i SP
Nakon sto su otjerali Marjana, zar uopste neko moze ijednu pozitivnu reci na njihov racun?
Zaista ne kontam nas narod, ja Marjana uopste nisam volio, ali nakon sto su ga prostacki opanjkavali i natjerali da ode, poserem im se svima u "zivotno djelo", posebno Radoncicu Mustafi (kojeg sam zaista cijenio kao komentatora)
Zaista ne kontam nas narod, ja Marjana uopste nisam volio, ali nakon sto su ga prostacki opanjkavali i natjerali da ode, poserem im se svima u "zivotno djelo", posebno Radoncicu Mustafi (kojeg sam zaista cijenio kao komentatora)
- zecko_kupuz
#1054 Re: Komentatori i SP
Pa ja koliko se sjećam ljudi su već počinjali kritikovati Marjana tokom prenosa Lige prvaka. Previše drobi, hrapav glas, ovako, onako... Sad odjednom druga priča.
A nipošto ne odobravam onakvo "smaknuće" po kratkom postupku. Baš me zanima ko će prenositi današnji meč, ako će oni s BHT-a već prenositi finale. Ćorso nije odavno bio.

A nipošto ne odobravam onakvo "smaknuće" po kratkom postupku. Baš me zanima ko će prenositi današnji meč, ako će oni s BHT-a već prenositi finale. Ćorso nije odavno bio.
- Castor_Troy
#1055 Re: Komentatori i SP
Iskreno se nadam (koliko god to odvratno i grozno bilo) da ce cobanin corsovic veceras prenositi utakmicu, jer bi mi mucno bilo slusati takvog cetnika i njegovu 'euforiju' 11. jula, na Dan zalosti. No, mislim da je FTV pomjerila granicu 'samog dna', pa me nista ne bi iznenadilo...
- hary
#1056 Re: Komentatori i SP
Jel ovaj reče "triesčetvrte" 
-
Rookie
#1057 Re: Komentatori i SP
Jeste. To sam htio da izdvojim kao večerašnji vrh. Još je rekao da će se igrati za potez više, da je Kiessling posljednjih godina glavni konkurent Ibiševiću i Džeki za titulu najboljeg strijelca, a za Tascija je na kraju rekao da je mladachary wrote:Jel ovaj reče "triesčetvrte"
-
skojotovski
#1058 Re: Komentatori i SP
kaze voditeljica, sutra izvlacimo dobitnika NETBUKA!!! 
- nellington
#1059 Re: Komentatori i SP
Šta je problem?skojotovski wrote:kaze voditeljica, sutra izvlacimo dobitnika NETBUKA!!!
- BSn
#1060 Re: Komentatori i SP
Jucer su na RTS-u pravili anketu s komentatorima iz razlicitih dijelova svijeta koji prenose utakmice na SP-u. Dali su im listu imena igraca iz raznih reprezentacija koje ucestvuju na takmicenju. Tog cirkusa - pa vecina ih se ni ne trudi da izgovori kako treba. Neki kazu da se trude, ali daleko od toga da to dobro zvuci. Naravno, bio je tu i David Beckham cije je prezime samo komentator s HRT-a procitao kao Bekem, svi ostali (Amerikanac, Kinez, Njemac...) kao Bekam, odnosno Bekm s prigusenim A.
Vjerovatno mi, izrevoltirani opcim amaterizmom komentatora, sitnicarimo po nekim pitanjima, pa tako, mozda, i s pitanjem izgovaranja imena igraca.
Al' da opcenito ne valjaju - ne veljaju.
Sjecam se Spahe i prenosa neke rukometne tekme negdje u lijepoj nam nasoj. Sjedio je na kontra strani od one gdje je kamera i ide napad, a Spaho nije skont'o da je u kadru, pa igraci trce ispred njega, a on bleno u TV koji se nalazi ispred njega na stolu i stavio ruke iza glave i onako izvaljeno u stolici komentarise tekmu.
Onda skontas da nam je taj Spaho u vrhu...
Vjerovatno mi, izrevoltirani opcim amaterizmom komentatora, sitnicarimo po nekim pitanjima, pa tako, mozda, i s pitanjem izgovaranja imena igraca.
Al' da opcenito ne valjaju - ne veljaju.
Sjecam se Spahe i prenosa neke rukometne tekme negdje u lijepoj nam nasoj. Sjedio je na kontra strani od one gdje je kamera i ide napad, a Spaho nije skont'o da je u kadru, pa igraci trce ispred njega, a on bleno u TV koji se nalazi ispred njega na stolu i stavio ruke iza glave i onako izvaljeno u stolici komentarise tekmu.
Onda skontas da nam je taj Spaho u vrhu...
- zecko_kupuz
#1061 Re: Komentatori i SP
"Archundia to nije vidjela". 
-
Rookie
#1062 Re: Komentatori i SP
Ovo ovdje neki fan klub Spahe. Meni je on daleko najgori komentator od svih, a pratim ih godinama pomno. Lik je bezobrazno neinformisan i nemaran, apsolutno nikad ne priznaje grešku i kad je i njemu najočitija pravi se lud. Ne postoji jača kombinacija nedjela za nepoštivanje publike. A od njegovog kreveljenja mi se povraća. 90% napora ulaže u način izgovora(pijeva), a 10% na sadržaj. Nešto kao Cocalić s RSG-a, kojeg sam vrlo kratko poslušao jednom prilikom. On nikako dvije riječi da spoji, al' pjeva li pjeva.BSn wrote: Onda skontas da nam je taj Spaho u vrhu...
-
Rookie
#1063 Re: Komentatori i SP
Nije vidjela Archundia. Potvrđujem.zecko_kupuz wrote:"Archundia to nije vidjela".
- BSn
#1064 Re: Komentatori i SP
Ni ne kazem ja da je Spaho najbolji - to ne moze niko s PBS ni biti, jer se oni kolektivno bore za titulu najgoreg, al' je sigurno bolji od "objektivnog" Kristica, koji ce nam 20-ak puta ponoviti (naravno, bez obzira sto smo i mi vidjeli snimku) kako ostavlja ekspertima da odluce da li je sudija dobro postupio, a vec u sljedecoj recenici kaze kako je sigurno sudija pogrijesio/bio upravu. I tako iz utakmice u utakmicu. Spaho bar ne laze i sebe i nas da je objektivan. On je k'o Staljin - onako je kako ja kazem, bez obzira kako je. 
- plemba
#1065 Re: Komentatori i SP
mene samo zanima ko one dvije žgube stavi da vode emisiju
mislio sam da smo vec dotakli dno, ali ovo veceras je za zatvora, dozivotnog svih redom iz redakcije.
tokom prvenstva sam proveo nekoliko dana u hrvatskoj i gledao afroviziju. sad mi se samo place i jebem sve po spisku kablovskim operaterima sto nam bar to ne puste

mislio sam da smo vec dotakli dno, ali ovo veceras je za zatvora, dozivotnog svih redom iz redakcije.
tokom prvenstva sam proveo nekoliko dana u hrvatskoj i gledao afroviziju. sad mi se samo place i jebem sve po spisku kablovskim operaterima sto nam bar to ne puste
- plemba
#1066 Re: Komentatori i SP
p.s. komentatore necu ni spominjati... to je tek prica za sebe

- zecko_kupuz
#1067 Re: Komentatori i SP
Da li je moguće da kabl. operatori zatamnjuju njemački ARD? Sinoć počnem sa BHT-om, Muratović sve dosadniji i na kraju mi izazove hemijsku reakciju u organizmu spominjanjem naših neuspješnih kvalifikacija.
Okrenem fino na ARD, pratim tekmu do neke 30. minute i odjednom - puče slika. Ostade mrak narednih dva sata.
Mislim, ako idu do te mjere..pa stvarno.
Mislim, ako idu do te mjere..pa stvarno.
- Baron_Samedi
#1068 Re: Komentatori i SP
Sve je do kabl-monopolistickih fasista. Kome smeta Afrovizija na HRT-u? Zasto nas osudjuju da gledamo onu BIJEDU na Javnom servisu? Zatamnivanje prenosa same utakmice donekle i mogu opravdati, ali uvod i program poslije emisije - NE!
Ono je dna dna: od voditelja/iljica, gostiju, strucnosti, atmosfere, pripreme, produkcije....SVEGA. I to sam sve zakljucio iz prosjecno jednog minuta koliko me otrprilike zadrze na svom kanalu.
Ono je dna dna: od voditelja/iljica, gostiju, strucnosti, atmosfere, pripreme, produkcije....SVEGA. I to sam sve zakljucio iz prosjecno jednog minuta koliko me otrprilike zadrze na svom kanalu.
- plemba
#1069 Re: Komentatori i SP
eh sta smo docekali... gledamo emisiju pred utakmicu na obeenu i zadovoljni sa njom, prezadovoljni, u poređenju sa onim sto nam nude javni emiteri

-
2005
#1070 Re: Komentatori i SP
Velid Spaho ofirno navija za Španiju, vrišti i doživljava orgazam svaki put kad Španija priđe protivničkom šesnaestercu...

- amrica
#1071 Re: Komentatori i SP
...igrao za reprezentaciju Seville... 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1072 Re: Komentatori i SP
SPAHilleamrica wrote:...igrao za reprezentaciju Seville...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1073 Re: Komentatori i SP
nadam se da su igrači španije bili obučeni kad je kraljica došla čestitati

-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1074 Re: Komentatori i SP
Vragolasti Kristićkomi wrote:nadam se da su igrači španije bili obučeni kad je kraljica došla čestitati![]()
![]()
![]()
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1075 Re: Komentatori i SP
Joj kako bih Spahi šiju zavrn'o zbog ovog "VillaaaaOOOOOOOAAAAAAAAoooooo"