Grupa F
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Objektivni navijac
#1 Grupa F
Ova grupa vec ima na podforumu,no ovdje je anketa drugacije koncipirana,nije naglasak na BiH ,nego opcenito na grupu i prolaz iz grupe dalje. Pa i komentare ovdje vezite uglavnom na ukupne rezultate i ostele utakmice/reprezentacije a ne na igru i rezultate BiH.
Jaka grupa,kvalitetna. Argentina ,totalni favorit,za drugo mjesto borba izmedzu BiH i Nigerije.
Onako patriotski,recimo BiH.
Jaka grupa,kvalitetna. Argentina ,totalni favorit,za drugo mjesto borba izmedzu BiH i Nigerije.
Onako patriotski,recimo BiH.
-
Itakoto
#2 Re: Grupa F
PA da kolega @vukikozlici
Ja bih ipak da remiziramo da ce to biti Nigerija i Iran. Kvalitet Argentine i BiH je itekako upitan. Argentinci prenapuhani a BIH "samo" privremeno osvjezenje u nogometu dok ce "lijepa vasa" protutnjati Brazilom.
Razligu i gledaj grupu F kako bi spoznao sta znaci igrati atraktivni fudbal odnosno nogomet.
Ja bih ipak da remiziramo da ce to biti Nigerija i Iran. Kvalitet Argentine i BiH je itekako upitan. Argentinci prenapuhani a BIH "samo" privremeno osvjezenje u nogometu dok ce "lijepa vasa" protutnjati Brazilom.
Razligu i gledaj grupu F kako bi spoznao sta znaci igrati atraktivni fudbal odnosno nogomet.
-
1Dante1
#3 Re: Grupa F
Onako realno, prvo mjesto BiH dok ce se Argentina i Nigerija borit za to drugo mjesto.
@vukikozlici brate ili se zajebavas ili nisi Bog zna nesto pametan.
@vukikozlici brate ili se zajebavas ili nisi Bog zna nesto pametan.
- limeni
#5 Re: Grupa F
u prvom mecu cemo odigrati junacki ali na kraju cemo platit danak neiskustvu, zabit ce 2x aguero i messi a za nas dzeko. nigerija ce rijesiti utakmicu protiv irana rutinski. drugo kolo i vec pritisak na nasoj ekipi ali mislim da ce ovo biti utakmica tipa one u slovackoj i da ce ovaj put junaci meca biti dzeko i pjanic golovima za pobjedu. tevezovi ce pokazati silu nad iranom. u zadnjoj utakmici nigerija nece moci protiv argentine 2x higuain, a nasi ce se muciti sa bunkerom perzijanaca a na kraju ce zabiti plavo oko u 78min za veliko slavlje sirom BiH.
Argentina- Bosnia-Herzegovina 3-1
Iran- Nigeria 0-2
Argentina- Iran 4-0
Nigeria- Bosnia-Herzegovina 1-2
Argentina- Nigeria 2-0
Bosnia-Herzegovina- Iran 1-0
Argentina 9
Bosnia-Herzegovina 6
Nigeria 3
Iran 0
Iran- Nigeria 0-2
Argentina- Iran 4-0
Argentina- Nigeria 2-0
Argentina 9
Bosnia-Herzegovina 6
Nigeria 3
Iran 0
-
zg2
#6 Re: Grupa F
... iskreno,od srca, želim Vam sve najbolje protiv ARG
Više sreće - manje sranja , kao mi
- Pismonosa
#7 Re: Grupa F
Hvala.zg2 wrote:... iskreno,od srca, želim Vam sve najbolje protiv ARG
A sreća će nam bogme biti itekako potrebna
- cLo
#9 Re: Grupa F
Ja se sve nešto nadam da ćemo mi biti iznenađenje i samima sebi, pa da ćemo nabit ove razvikane latinose bar golom razlike. Amin! 
- Edin H.
#11 Re: Grupa F
Zivi bili, nemojte vise predvidjatilimeni wrote:u prvom mecu cemo odigrati junacki ali na kraju cemo platit danak neiskustvu, zabit ce 2x aguero i messi a za nas dzeko. nigerija ce rijesiti utakmicu protiv irana rutinski. drugo kolo i vec pritisak na nasoj ekipi ali mislim da ce ovo biti utakmica tipa one u slovackoj i da ce ovaj put junaci meca biti dzeko i pjanic golovima za pobjedu. tevezovi ce pokazati silu nad iranom. u zadnjoj utakmici nigerija nece moci protiv argentine 2x higuain, a nasi ce se muciti sa bunkerom perzijanaca a na kraju ce zabiti plavo oko u 78min za veliko slavlje sirom BiH.
Iran- Nigeria 0-2
Argentina- Iran 4-0
Argentina- Nigeria 2-0
Argentina 9
Bosnia-Herzegovina 6
Nigeria 3
Iran 0
- limeni
#12 Re: Grupa F
sudija zelim da ti okean kucu proguta!limeni wrote:u prvom mecu cemo odigrati junacki ali na kraju cemo platit danak neiskustvu, zabit ce 2x aguero i messi a za nas dzeko. nigerija ce rijesiti utakmicu protiv irana rutinski. drugo kolo i vec pritisak na nasoj ekipi ali mislim da ce ovo biti utakmica tipa one u slovackoj i da ce ovaj put junaci meca biti dzeko i pjanic golovima za pobjedu. tevezovi ce pokazati silu nad iranom. u zadnjoj utakmici nigerija nece moci protiv argentine 2x higuain, a nasi ce se muciti sa bunkerom perzijanaca a na kraju ce zabiti plavo oko u 78min za veliko slavlje sirom BiH.
Iran- Nigeria 0-2
Argentina- Iran 4-0
Argentina- Nigeria 2-0
Argentina 9
Bosnia-Herzegovina 6
Nigeria 3
Iran 0