SAVEZ NAPOLJE, SAVEZ NAPOLJE.

.
Sta ja znam njihov Savez njihovi problemi, da su u pravu to je 100% ali metode su im za qurca, dzabe se redar povrijedi. Ako su htjeli kaznu trebali su zaprasit poslije utakmice ako su htjeli prekid onda je izostao drugi val odmah nakon ponovnog pocetka utakmice jos jedna bakljada i to bi bilo to sto se tice utakmice vjerovatno, ovako nisu postigli nista.
Sjecam se kad su nasi u Norveskoj pola tribine zapalili (ok reklamu al da ispadnemo zajebaniji malo) kad je bio bojkot. To je imalo moju podrsku ali nas bojkot i sranja nisu imala veze ni sa jednim klubom iz BiH. Nije bilo sranja na relaciji npr.Zeljo - Savez. Savez je bio korumpiran, pun debila, nesposoban, nestrucan, otjerali selektora jer nije htjeo biti dio putujeceg cirkusa itd.
Nego sto se tice utakmice moram reci da sam pogrijesio komsijama skidam kapu nisu odlijepili, nisu potcjenili Cesku nisu upali u zamku da su nepobjedivi i da ce rasturiti svakog ko im dode na put. Mozemo reci i da je Ceska i Turska slabi i ovo i ono ali komsije su odigrale vise nego dobro, dopadljivo, efikasno, visok presing i visok tempo svaka cast.
Nezasluzan remi ali skroz ovo je trebala biti pobjeda HR ali 100%. Steta. Madutim kako god komsije idu dalje i to je najvaznije za njih.