Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
džakailibu wrote: ↑05/04/2026 10:12
nego ljudi , kakava je kanada?- gledao sam ih prije 4 godine i nisu losi uopste bili. znam da oh je hrvatksa digla na kraju ali nisu bezazleni.
Mislis u fudbalu ili hokeju ..
Imaju napadaca koji igra u Juventusu (Jonathan David) i cak jednog igraca koji igra u Hajduku. Ostatak nije los, igraju u Spaniji, Engleskoj, USA ..
Zadnjih 10 utakmica samo jedan poraz.
nego ljudi , kakava je kanada?- gledao sam ih prije 4 godine i nisu losi uopste bili. znam da oh je hrvatksa digla na kraju ali nisu bezazleni.
Najgore je što su domaćini a isti se obavezno zbog publike i love guraju da prođu makar grupu ali jebaće to ljiljani…
Trenutno im je u historiji najjaca ekipa (tako kazu).
Uz to, svicarska uopce nije bezazlena, malo vecii nivo od austrije.
Katar je na 55 mjestu na rang listi, desetam mjesta bolji od nas, samokazem
Nama doslovno ko god se povrijedi od ozbiljnih, Alajbegović, Bajraktarević, Muharemović, Katić, Dedić, Kolašinac, Šunjić, Vasilj...nemamo adekvatnu zamjenu...nadat se da će nas i tu sreća pogledati.
Plavo-bijeli wrote: ↑05/04/2026 13:24
Nama doslovno ko god se povrijedi od ozbiljnih, Alajbegović, Bajraktarević, Muharemović, Katić, Dedić, Kolašinac, Šunjić, Vasilj...nemamo adekvatnu zamjenu...nadat se da će nas i tu sreća pogledati.
Moenx wrote: ↑05/04/2026 05:49
Gledam nesto nam seru zbog zastave BiH sa ljiljanima
Nesto kontam pa mogla bi se i ta zastava izostaviti iz kolorita tribina
Nece nam nista faliti necemo nista izgubiti
Sta znam varta zastava kad gledas pa ima tu plavu zutu boju i nema vise nista sve je u fazonu EU no samo da ima kakav detalj jos ta varta zastava nesto iz nase tradicije ma ja kao navijac BiH bi odmah pristao OK drage volje hajmo stavi ljiljane u vitrine onako zlu ne trebalo ili u muzeje institucije kulture da se zna da je to,zlastava pod kojom smk se borili i tako
Evo sada Lana Pudar ili bilo ko sa Olimpijade
Osvoji zlato bude najbolja ili najbolji pa iznad te osobe bice sluzbena zastava
Sta,znam sta Vi mislite o tome ima li logike u logici kako zastavom sa ljiljanima zapravo navijaci ne daju perspektivu nasim igracima
Recimo zastava sluzbena Bosne i onda naposes ime grada iz kojeg dolazos na njoj ili pak stavis ljiljan sa heraldickim stitom na tu zastavu pa i mjesec i zvijezdu nekako nalijepis sve nekako kreativno sta znam
Mada opet nesto,kontam to bi bio fazon koji smo imali u SFRJ
No ne znam driblaju sa ljiljanima opasno
To su neke moje dvojbe
Dobro prije 10 20 godina kada smo mi atriote upravljali cijelim sportom Bosna bila prvak Zeljo Sarajevo i tako dalje a sad gospoda hoce da se ugrade pametuju kako ih sprijeciti
Potom sjedeca odbojka tu dominiramo tu se i ne zale hocu da kazem sto su dvolicni ti kadrovi
Sta Vi mislite sad
Ja bi uzinat furao sluzbenu zastavu
Neće se izostaviti. Ljiljani će uvijek biti. Zauvijek. Nema apsolutno nikakvog razloga da nekome ljiljani smetaju. Priča ratna zastava i tako to ne pije vode. Ljudi bi trebali naučiti šta je ratna zastava.
Onima što ljiljani smetaju zašto onda ne nose zvaničnu zastavu?????
Moenx wrote: ↑05/04/2026 05:49
Gledam nesto nam seru zbog zastave BiH sa ljiljanima
Nesto kontam pa mogla bi se i ta zastava izostaviti iz kolorita tribina
Nece nam nista faliti necemo nista izgubiti
Sta znam varta zastava kad gledas pa ima tu plavu zutu boju i nema vise nista sve je u fazonu EU no samo da ima kakav detalj jos ta varta zastava nesto iz nase tradicije ma ja kao navijac BiH bi odmah pristao OK drage volje hajmo stavi ljiljane u vitrine onako zlu ne trebalo ili u muzeje institucije kulture da se zna da je to,zlastava pod kojom smk se borili i tako
Evo sada Lana Pudar ili bilo ko sa Olimpijade
Osvoji zlato bude najbolja ili najbolji pa iznad te osobe bice sluzbena zastava
Sta,znam sta Vi mislite o tome ima li logike u logici kako zastavom sa ljiljanima zapravo navijaci ne daju perspektivu nasim igracima
Recimo zastava sluzbena Bosne i onda naposes ime grada iz kojeg dolazos na njoj ili pak stavis ljiljan sa heraldickim stitom na tu zastavu pa i mjesec i zvijezdu nekako nalijepis sve nekako kreativno sta znam
Mada opet nesto,kontam to bi bio fazon koji smo imali u SFRJ
No ne znam driblaju sa ljiljanima opasno
To su neke moje dvojbe
Dobro prije 10 20 godina kada smo mi atriote upravljali cijelim sportom Bosna bila prvak Zeljo Sarajevo i tako dalje a sad gospoda hoce da se ugrade pametuju kako ih sprijeciti
Potom sjedeca odbojka tu dominiramo tu se i ne zale hocu da kazem sto su dvolicni ti kadrovi
Sta Vi mislite sad
Ja bi uzinat furao sluzbenu zastavu
Neće se izostaviti. Ljiljani će uvijek biti. Zauvijek. Nema apsolutno nikakvog razloga da nekome ljiljani smetaju. Priča ratna zastava i tako to ne pije vode. Ljudi bi trebali naučiti šta je ratna zastava.
Onima što ljiljani smetaju zašto onda ne nose zvaničnu zastavu?????
Ok postujem dobro si da znam
Mislin ovo ti,je dobro prvo uzmi zastavu sluzbenu pa polemiziraj o zastavama
Sve ok
Ali jest da seruvkaju i filozofirqju ali tu si to dobrim argumentom
Ljiljani su zastava Republike, u kojoj smo svi bili građani sa jednakim pravima.
U svakom slučaju moderniji i demokratičniji Ustav nego Dejtonski.
Oni što nisu htjeli takvu normalnu državu, njima smeta zastava Republike.
Najgore je biti isključiv. Isključivi ljudi su vazda bili najgori za saradnju, a kao timski igrači su nula, još ako si neki šaraf pa se.pitaš, e tu gubi najviše tim
Pa nije Alija izmislio ljiljane, niti je to neka posebna ratna zastava zapravo ratna je kao i sve ostale što su bile ratne i šahovnica je ratna zastava, a pod zastavom Srbije izvršen genocid...koji kurac se onaj majmun kreten kriminalac Mamić petlja u nešto što nema pojma...To je zastava našeg kralja majku ti jebem u pičku, kojeg usput svojataš kao i ovi sa istoka, e pa pokloni se zastavi svoga kralja kad ga već priznaješ kao svog majmune... Ova neka trokutasta kurčeva zastava je sklopljena zbog mira u kući neće niko s njom ići u rat jebo te ta zastava