FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ja71

#5526 Re: FC Bayern Munchen

Post by ja71 »

Ma i ko nije bio protiv Bayerna bice nakon ovog Hoenessovog ispada sa GoetzeTom
juan

#5527 Re: FC Bayern Munchen

Post by juan »

Partijaner wrote:
juan wrote:
Partijaner wrote:...., imam osjecaja da ce cijeli svijet biti protiv Bayerna. 8-) :mrgreen:
a to tebi nesto novo :D
Ma nije rodjak, tad smo najaci a to i volim. :mrgreen:
:thumbup:
Partijaner

#5529 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

ja71 wrote:Ma i ko nije bio protiv Bayerna bice nakon ovog Hoenessovog ispada sa GoetzeTom
Pa i BvB je onda ispade sjebao Gladbacha kad im je uzeo Reusa, o tom niko nista ne prica, ali bitno je da Bayern sjebao Dortmund i kvalitet lige, ma vozdrica.
Partijaner

#5530 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München: „Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln“, sagte sein Berater Maik Barthel zu SPORT BILD

Eto i Lewata haman, pa jbt gdje cemo sa ovolikim igracima, to znaci da ce Gomez napustiti klub nema druge.
vicious

#5531 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

Partijaner wrote:Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München: „Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln“, sagte sein Berater Maik Barthel zu SPORT BILD

Eto i Lewata haman, pa jbt gdje cemo sa ovolikim igracima, to znaci da ce Gomez napustiti klub nema druge.
Možda se on dogovorio, ali eno BVB ga ne želi pustiti, izgleda da će ga radije zadržati još jednu sezonu pa da onda ide džabe. :)
Logovan

#5532 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:I ja kontam ko je u sredini! :mrgreen:

Nego ziku Mullera, k'o pravo nase neko seljace! :lol: :lol: :mrgreen:
Ja samo i Mullera prepoznajem. :D :-)
Bep

#5533 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bep »

Sarajevo1946 wrote:Ko je u sredini? :D
Muller, Ottl, Badstuber :)
muhafuca

#5534 Re: FC Bayern Munchen

Post by muhafuca »

vicious wrote:
Partijaner wrote:Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München: „Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln“, sagte sein Berater Maik Barthel zu SPORT BILD

Možda se on dogovorio, ali eno BVB ga ne želi pustiti, izgleda da će ga radije zadržati još jednu sezonu pa da onda ide džabe. :)
podizanje cijene - kao "ma nema sanse da ga pustimo .... kol'ko eura ? .... hej Lewandowski pakuj kofere"
vicious

#5535 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

Pa naravno da ima i podizanja cijene, u tome i jeste stvar. Neće ga pustiti za neku bezveznu cifru, ali sad su i u takvoj situaciji da im pare nisu prijeko potrebne ni ako Bayern ponudi nešto ozbiljnije. Prije će ga pustiti u Englesku ako bude ponuda.
veella

#5536 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Nesta bayerna, samo boja jos ostala, a ispod boje BVB... Pa jel vas stid :thumbup:
veella

#5537 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

4 gola u mrezi reala, cisto da vas demantujemo :D samo sto mi trpamo po clanu :lol:
fatality

#5538 Re: FC Bayern Munchen

Post by fatality »

muhafuca wrote:
vicious wrote:

podizanje cijene - kao "ma nema sanse da ga pustimo .... kol'ko eura ? .... hej Lewandowski pakuj kofere"
glupost. Bas klopp veli na presici sinoc kao nismo mi banka, ne trebaju nama pare nego jaki igraci. I prica kako im je "utrpano" 37 miliona za götzea koje uopste ne zele, nego zele marija :D
B3AR

#5539 Re: FC Bayern Munchen

Post by B3AR »

Müller, Kepplin, Badstuber!

Kako vas nije sramota..... Juniori dok su bili.....dvojica uspjeli izac na veliku scenu a treci (u sredini Kepplin) nije! da se ne brukate sa odgovorom poput ottl je u sredini....

BTW...citam po forumu za suspenzije i niko pojma nema..... pa pola nam ekipe prijeti suspenzija....
Liga prvaka vrijedi pravilo ( esad da naucite jednom za sva vremena dok god se to pravilo ne promijeni) : Kartoni se ne brisu vise.... nego treci karton znaci utakmica pauze i onda nastavljas dalje s 3 kartona onda poslije toga kad dobijes 5 karton opet pauza :) hvala na razumijevanju zato prijeti i schweiniju suspenzija (nazalost al to je uefa) registrovao sam se samo da otklonim neke nejasnoce! Hvala na razumijevanju!
AmiĐa_Idriz

#5540 Re: FC Bayern Munchen

Post by AmiĐa_Idriz »

Guardiola : " Robben je veoma bitan igrač za Bayern bez obzira na dolazak Gotzea. On će ostati u Bayernu , a Gotze će morati dokazati da je bolji. Robben ima mnogo više iskustva i mnogo je brži od Gotzea , mislim da će Robben ostati u prvom timu."
Eh eto 'to...
Bep

#5541 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bep »

B3AR wrote:Müller, Kepplin, Badstuber!

Kako vas nije sramota..... Juniori dok su bili.....dvojica uspjeli izac na veliku scenu a treci (u sredini Kepplin) nije! da se ne brukate sa odgovorom poput ottl je u sredini....

BTW...citam po forumu za suspenzije i niko pojma nema..... pa pola nam ekipe prijeti suspenzija....
Liga prvaka vrijedi pravilo ( esad da naucite jednom za sva vremena dok god se to pravilo ne promijeni) : Kartoni se ne brisu vise.... nego treci karton znaci utakmica pauze i onda nastavljas dalje s 3 kartona onda poslije toga kad dobijes 5 karton opet pauza :) hvala na razumijevanju zato prijeti i schweiniju suspenzija (nazalost al to je uefa) registrovao sam se samo da otklonim neke nejasnoce! Hvala na razumijevanju!
Ma to za karrone je jasno ko suza, a ovaj u sredini bio sam ubjeđen da je Ottl, nekako mi liči :D
B3AR

#5542 Re: FC Bayern Munchen

Post by B3AR »

Bep wrote: Ma to za karrone je jasno ko suza, a ovaj u sredini bio sam ubjeđen da je Ottl, nekako mi liči :D
halali ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera...

a za kartone citam mnogo gluposti pa sam morao jednom da napisem i podvucem pravilo za sve one kojima to nije jasno!
B3AR

#5543 Re: FC Bayern Munchen

Post by B3AR »

Mislim ljudi sjede kuci listaju statistike utakmica i broje kartone i tvrde kako schweiniju ne prijeti suspenzija ako dobije u uzvratu protiv barce zuti.... jer nije uspio izbrojati dovoljno kartona i kako je odradio suspenziju....(ovo kao primjer)
na takvo neshto reagujem alergicno pa eto to je razlog...
ja71

#5544 Re: FC Bayern Munchen

Post by ja71 »

Partijaner wrote:
ja71 wrote:Ma i ko nije bio protiv Bayerna bice nakon ovog Hoenessovog ispada sa GoetzeTom
Pa i BvB je onda ispade sjebao Gladbacha kad im je uzeo Reusa, o tom niko nista ne prica, ali bitno je da Bayern sjebao Dortmund i kvalitet lige, ma vozdrica.
nije frka od neke ekipe uzeti igraca, to je normala u fudbalu.

frka je tu informaciju pustiti u javnost dan prije utakmice polufinala lige prvaka.

mogu takodje shvatiti da se treneri pred utakmicu prepucavaju npr. Klopp vs. Mourinho.
Ali je po meni taj Hoennesov potez pravo supacki.
udarilo mu u glavu haman ovo oko utaje poreza.

Sta je htio postici ?
Je li on toliko mrzi BVB pa mu je real drazi ?

Taj njegov potez se savrseno uklapa u moju sliku o karakteru kluba Bayern.

vozdrica.
Russki

#5545 Re: FC Bayern Munchen

Post by Russki »

vala iskreno, ne volim bayern al mi je drago sto su razvalili one supke jebem im staru. NEKA! Bravo momci!
B3AR

#5546 Re: FC Bayern Munchen

Post by B3AR »

ja71 wrote:
Partijaner wrote:
nije frka od neke ekipe uzeti igraca, to je normala u fudbalu.

frka je tu informaciju pustiti u javnost dan prije utakmice polufinala lige prvaka.

mogu takodje shvatiti da se treneri pred utakmicu prepucavaju npr. Klopp vs. Mourinho.
Ali je po meni taj Hoennesov potez pravo supacki.
udarilo mu u glavu haman ovo oko utaje poreza.

Sta je htio postici ?
Je li on toliko mrzi BVB pa mu je real drazi ?

Taj njegov potez se savrseno uklapa u moju sliku o karakteru kluba Bayern.

vozdrica.
puno je mrznje u tebi decko... i ako mi ovo mnogo volimo i mnogo se damo za sve ipak je SAMO sport u pitanju!
Zasto tebi Uli diktira zivot...nemoj sebi to dopustiti...
Bep

#5547 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bep »

B3AR wrote:Mislim ljudi sjede kuci listaju statistike utakmica i broje kartone i tvrde kako schweiniju ne prijeti suspenzija ako dobije u uzvratu protiv barce zuti.... jer nije uspio izbrojati dovoljno kartona i kako je odradio suspenziju....(ovo kao primjer)
na takvo neshto reagujem alergicno pa eto to je razlog...
Kako god, bitno je da izržimo porotiv Barcelone bez kartona, bar bitnijih igrača, Lahm, Schweini, Dante, pa i Martinez. Bez Schweinia samo sasvim drugi tim, puno nam znači na sredini.
missko

#5548 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Ovo sto radi Bayern je legitimno i svi znamo zasto to radi, cisto da oslabi konkurenta, ali svi isto tako znamo da ovaj potez Bayerna nije za pohvale i da je negentelmenski :D , ali tako su radili prije tako rade i sada. Bundes liga je njihova liga i uvijek ce biti, ostali su tu samo da Bayern ima s kim igrati i od koga popunjavati igracki kadaar.
fatality

#5549 Re: FC Bayern Munchen

Post by fatality »

missko wrote:Ovo sto radi Bayern je legitimno i svi znamo zasto to radi, cisto da oslabi konkurenta, ali svi isto tako znamo da ovaj potez Bayerna nije za pohvale i da je negentelmenski :D , ali tako su radili prije tako rade i sada. Bundes liga je njihova liga i uvijek ce biti, ostali su tu samo da Bayern ima s kim igrati i od koga popunjavati igracki kadaar.
ja se samo nadam da ce im se ovo obiti o glavu. Tj. da slijedece sezone nista ne osvoje i pocnu nakon nekog vremena kuburit sa finansijama. Kako su krenuli, i jos plate svih ovih novih dolazaka kad uracunas, nisu to male cifre ...
Bep

#5550 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bep »

fatality wrote:
missko wrote:Ovo sto radi Bayern je legitimno i svi znamo zasto to radi, cisto da oslabi konkurenta, ali svi isto tako znamo da ovaj potez Bayerna nije za pohvale i da je negentelmenski :D , ali tako su radili prije tako rade i sada. Bundes liga je njihova liga i uvijek ce biti, ostali su tu samo da Bayern ima s kim igrati i od koga popunjavati igracki kadaar.
ja se samo nadam da ce im se ovo obiti o glavu. Tj. da slijedece sezone nista ne osvoje i pocnu nakon nekog vremena kuburit sa finansijama. Kako su krenuli, i jos plate svih ovih novih dolazaka kad uracunas, nisu to male cifre ...
Kad vas mrze znajte da ste najbolji :lol:
Post Reply