FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ja71
#5526 Re: FC Bayern Munchen
Ma i ko nije bio protiv Bayerna bice nakon ovog Hoenessovog ispada sa GoetzeTom
-
juan
#5527 Re: FC Bayern Munchen
Partijaner wrote:Ma nije rodjak, tad smo najaci a to i volim.juan wrote:a to tebi nesto novoPartijaner wrote:...., imam osjecaja da ce cijeli svijet biti protiv Bayerna.![]()
- skafiskafsnjak
- Partijaner
#5529 Re: FC Bayern Munchen
Pa i BvB je onda ispade sjebao Gladbacha kad im je uzeo Reusa, o tom niko nista ne prica, ali bitno je da Bayern sjebao Dortmund i kvalitet lige, ma vozdrica.ja71 wrote:Ma i ko nije bio protiv Bayerna bice nakon ovog Hoenessovog ispada sa GoetzeTom
- Partijaner
#5530 Re: FC Bayern Munchen
Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München: „Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln“, sagte sein Berater Maik Barthel zu SPORT BILD
Eto i Lewata haman, pa jbt gdje cemo sa ovolikim igracima, to znaci da ce Gomez napustiti klub nema druge.
Eto i Lewata haman, pa jbt gdje cemo sa ovolikim igracima, to znaci da ce Gomez napustiti klub nema druge.
- vicious
#5531 Re: FC Bayern Munchen
Možda se on dogovorio, ali eno BVB ga ne želi pustiti, izgleda da će ga radije zadržati još jednu sezonu pa da onda ide džabe.Partijaner wrote:Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München: „Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln“, sagte sein Berater Maik Barthel zu SPORT BILD
- Logovan
#5532 Re: FC Bayern Munchen
Ja samo i Mullera prepoznajem.BHF_Manijak wrote:I ja kontam ko je u sredini!![]()
Nego ziku Mullera, k'o pravo nase neko seljace!![]()
![]()
- Bep
#5533 Re: FC Bayern Munchen
Muller, Ottl, BadstuberSarajevo1946 wrote:Ko je u sredini?
- muhafuca
#5534 Re: FC Bayern Munchen
podizanje cijene - kao "ma nema sanse da ga pustimo .... kol'ko eura ? .... hej Lewandowski pakuj kofere"vicious wrote:Možda se on dogovorio, ali eno BVB ga ne želi pustiti, izgleda da će ga radije zadržati još jednu sezonu pa da onda ide džabe.Partijaner wrote:Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München: „Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln“, sagte sein Berater Maik Barthel zu SPORT BILD
- vicious
#5535 Re: FC Bayern Munchen
Pa naravno da ima i podizanja cijene, u tome i jeste stvar. Neće ga pustiti za neku bezveznu cifru, ali sad su i u takvoj situaciji da im pare nisu prijeko potrebne ni ako Bayern ponudi nešto ozbiljnije. Prije će ga pustiti u Englesku ako bude ponuda.
- veella
#5536 Re: FC Bayern Munchen
Nesta bayerna, samo boja jos ostala, a ispod boje BVB... Pa jel vas stid 
- veella
#5537 Re: FC Bayern Munchen
4 gola u mrezi reala, cisto da vas demantujemo
samo sto mi trpamo po clanu 
- fatality
#5538 Re: FC Bayern Munchen
glupost. Bas klopp veli na presici sinoc kao nismo mi banka, ne trebaju nama pare nego jaki igraci. I prica kako im je "utrpano" 37 miliona za götzea koje uopste ne zele, nego zele marijamuhafuca wrote:podizanje cijene - kao "ma nema sanse da ga pustimo .... kol'ko eura ? .... hej Lewandowski pakuj kofere"vicious wrote:Možda se on dogovorio, ali eno BVB ga ne želi pustiti, izgleda da će ga radije zadržati još jednu sezonu pa da onda ide džabe.Partijaner wrote:Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München: „Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln“, sagte sein Berater Maik Barthel zu SPORT BILD
- B3AR
#5539 Re: FC Bayern Munchen
Müller, Kepplin, Badstuber!
Kako vas nije sramota..... Juniori dok su bili.....dvojica uspjeli izac na veliku scenu a treci (u sredini Kepplin) nije! da se ne brukate sa odgovorom poput ottl je u sredini....
BTW...citam po forumu za suspenzije i niko pojma nema..... pa pola nam ekipe prijeti suspenzija....
Liga prvaka vrijedi pravilo ( esad da naucite jednom za sva vremena dok god se to pravilo ne promijeni) : Kartoni se ne brisu vise.... nego treci karton znaci utakmica pauze i onda nastavljas dalje s 3 kartona onda poslije toga kad dobijes 5 karton opet pauza
hvala na razumijevanju zato prijeti i schweiniju suspenzija (nazalost al to je uefa) registrovao sam se samo da otklonim neke nejasnoce! Hvala na razumijevanju!
Kako vas nije sramota..... Juniori dok su bili.....dvojica uspjeli izac na veliku scenu a treci (u sredini Kepplin) nije! da se ne brukate sa odgovorom poput ottl je u sredini....
BTW...citam po forumu za suspenzije i niko pojma nema..... pa pola nam ekipe prijeti suspenzija....
Liga prvaka vrijedi pravilo ( esad da naucite jednom za sva vremena dok god se to pravilo ne promijeni) : Kartoni se ne brisu vise.... nego treci karton znaci utakmica pauze i onda nastavljas dalje s 3 kartona onda poslije toga kad dobijes 5 karton opet pauza
- AmiĐa_Idriz
#5540 Re: FC Bayern Munchen
Guardiola : " Robben je veoma bitan igrač za Bayern bez obzira na dolazak Gotzea. On će ostati u Bayernu , a Gotze će morati dokazati da je bolji. Robben ima mnogo više iskustva i mnogo je brži od Gotzea , mislim da će Robben ostati u prvom timu."
Eh eto 'to...
Eh eto 'to...
- Bep
#5541 Re: FC Bayern Munchen
Ma to za karrone je jasno ko suza, a ovaj u sredini bio sam ubjeđen da je Ottl, nekako mi ličiB3AR wrote:Müller, Kepplin, Badstuber!
Liga prvaka vrijedi pravilo ( esad da naucite jednom za sva vremena dok god se to pravilo ne promijeni) : Kartoni se ne brisu vise.... nego treci karton znaci utakmica pauze i onda nastavljas dalje s 3 kartona onda poslije toga kad dobijes 5 karton opet pauzahvala na razumijevanju zato prijeti i schweiniju suspenzija (nazalost al to je uefa) registrovao sam se samo da otklonim neke nejasnoce! Hvala na razumijevanju!
- B3AR
#5542 Re: FC Bayern Munchen
halali ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera...Bep wrote: Ma to za karrone je jasno ko suza, a ovaj u sredini bio sam ubjeđen da je Ottl, nekako mi liči
a za kartone citam mnogo gluposti pa sam morao jednom da napisem i podvucem pravilo za sve one kojima to nije jasno!
- B3AR
#5543 Re: FC Bayern Munchen
Mislim ljudi sjede kuci listaju statistike utakmica i broje kartone i tvrde kako schweiniju ne prijeti suspenzija ako dobije u uzvratu protiv barce zuti.... jer nije uspio izbrojati dovoljno kartona i kako je odradio suspenziju....(ovo kao primjer)
na takvo neshto reagujem alergicno pa eto to je razlog...
-
ja71
#5544 Re: FC Bayern Munchen
nije frka od neke ekipe uzeti igraca, to je normala u fudbalu.Partijaner wrote:Pa i BvB je onda ispade sjebao Gladbacha kad im je uzeo Reusa, o tom niko nista ne prica, ali bitno je da Bayern sjebao Dortmund i kvalitet lige, ma vozdrica.ja71 wrote:Ma i ko nije bio protiv Bayerna bice nakon ovog Hoenessovog ispada sa GoetzeTom
frka je tu informaciju pustiti u javnost dan prije utakmice polufinala lige prvaka.
mogu takodje shvatiti da se treneri pred utakmicu prepucavaju npr. Klopp vs. Mourinho.
Ali je po meni taj Hoennesov potez pravo supacki.
udarilo mu u glavu haman ovo oko utaje poreza.
Sta je htio postici ?
Je li on toliko mrzi BVB pa mu je real drazi ?
Taj njegov potez se savrseno uklapa u moju sliku o karakteru kluba Bayern.
vozdrica.
- Russki
#5545 Re: FC Bayern Munchen
vala iskreno, ne volim bayern al mi je drago sto su razvalili one supke jebem im staru. NEKA! Bravo momci!
- B3AR
#5546 Re: FC Bayern Munchen
puno je mrznje u tebi decko... i ako mi ovo mnogo volimo i mnogo se damo za sve ipak je SAMO sport u pitanju!ja71 wrote:nije frka od neke ekipe uzeti igraca, to je normala u fudbalu.Partijaner wrote:Pa i BvB je onda ispade sjebao Gladbacha kad im je uzeo Reusa, o tom niko nista ne prica, ali bitno je da Bayern sjebao Dortmund i kvalitet lige, ma vozdrica.ja71 wrote:Ma i ko nije bio protiv Bayerna bice nakon ovog Hoenessovog ispada sa GoetzeTom
frka je tu informaciju pustiti u javnost dan prije utakmice polufinala lige prvaka.
mogu takodje shvatiti da se treneri pred utakmicu prepucavaju npr. Klopp vs. Mourinho.
Ali je po meni taj Hoennesov potez pravo supacki.
udarilo mu u glavu haman ovo oko utaje poreza.
Sta je htio postici ?
Je li on toliko mrzi BVB pa mu je real drazi ?
Taj njegov potez se savrseno uklapa u moju sliku o karakteru kluba Bayern.
vozdrica.
Zasto tebi Uli diktira zivot...nemoj sebi to dopustiti...
- Bep
#5547 Re: FC Bayern Munchen
Kako god, bitno je da izržimo porotiv Barcelone bez kartona, bar bitnijih igrača, Lahm, Schweini, Dante, pa i Martinez. Bez Schweinia samo sasvim drugi tim, puno nam znači na sredini.B3AR wrote:Mislim ljudi sjede kuci listaju statistike utakmica i broje kartone i tvrde kako schweiniju ne prijeti suspenzija ako dobije u uzvratu protiv barce zuti.... jer nije uspio izbrojati dovoljno kartona i kako je odradio suspenziju....(ovo kao primjer)
-
missko
#5548 Re: FC Bayern Munchen
Ovo sto radi Bayern je legitimno i svi znamo zasto to radi, cisto da oslabi konkurenta, ali svi isto tako znamo da ovaj potez Bayerna nije za pohvale i da je negentelmenski
, ali tako su radili prije tako rade i sada. Bundes liga je njihova liga i uvijek ce biti, ostali su tu samo da Bayern ima s kim igrati i od koga popunjavati igracki kadaar.
- fatality
#5549 Re: FC Bayern Munchen
ja se samo nadam da ce im se ovo obiti o glavu. Tj. da slijedece sezone nista ne osvoje i pocnu nakon nekog vremena kuburit sa finansijama. Kako su krenuli, i jos plate svih ovih novih dolazaka kad uracunas, nisu to male cifre ...missko wrote:Ovo sto radi Bayern je legitimno i svi znamo zasto to radi, cisto da oslabi konkurenta, ali svi isto tako znamo da ovaj potez Bayerna nije za pohvale i da je negentelmenski, ali tako su radili prije tako rade i sada. Bundes liga je njihova liga i uvijek ce biti, ostali su tu samo da Bayern ima s kim igrati i od koga popunjavati igracki kadaar.
- Bep
#5550 Re: FC Bayern Munchen
Kad vas mrze znajte da ste najboljifatality wrote:ja se samo nadam da ce im se ovo obiti o glavu. Tj. da slijedece sezone nista ne osvoje i pocnu nakon nekog vremena kuburit sa finansijama. Kako su krenuli, i jos plate svih ovih novih dolazaka kad uracunas, nisu to male cifre ...missko wrote:Ovo sto radi Bayern je legitimno i svi znamo zasto to radi, cisto da oslabi konkurenta, ali svi isto tako znamo da ovaj potez Bayerna nije za pohvale i da je negentelmenski, ali tako su radili prije tako rade i sada. Bundes liga je njihova liga i uvijek ce biti, ostali su tu samo da Bayern ima s kim igrati i od koga popunjavati igracki kadaar.