Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
- Maverick78
#31928 Re: Edin Džeko
Čestitke Dijamantu i sretno
Fakat mi je drago da je napokon otišao iz City-ja i vjerujem da je Roma pun pogodak.
Fakat mi je drago da je napokon otišao iz City-ja i vjerujem da je Roma pun pogodak.
- noiserr
#31929 Re: Edin Džeko
Jos nema.. Umalo nisam ja upisao ali nemogu odraditi DŽEKO sa Ž.Romanista 101% wrote:http://www.asroma.it/en/news/buy_edin_d ... t_at_roma/
-
hzsa22
#31930 Re: Edin Džeko
Mog'o bi u petak i odigrati stogod? Sta mislite?
- soccerfan88
#31931 Re: Edin Džeko
Kako su najavljivali na onoj njihovoj stranici, trebao bihzsa22 wrote:Mog'o bi u petak i odigrati stogod? Sta mislite?
- MOSALJOZE
#31932 Re: Edin Džeko
Tesko da ce sa ukupno 60 minuta u pripremnim utakmicama dobiti neku znacajniju minutazu,ja se nadam barem 20 min.soccerfan88 wrote:Kako su najavljivali na onoj njihovoj stranici, trebao bihzsa22 wrote:Mog'o bi u petak i odigrati stogod? Sta mislite?Sad hoce li poceti ili cekati da ude sa klupe, vidjet cemo
-
5korpus
#31933 Re: Edin Džeko
Znaci Pjanic se nije gledao..mali_balon wrote:Dze cemo sad gledat Dzeku, ko prenosi italijansku ligu....
- noiserr
#31934 Re: Edin Džeko
Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
- MOSALJOZE
#31935 Re: Edin Džeko
Po citav dan reklamiraju nekakve distributere,ali ne znam koji ima arene u ponudi.Pitaj komsijunoiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
- noiserr
#31936 Re: Edin Džeko
Dobro, ako bude ko imao da zna neka javi, ja imam onaj BeINSport oni prenose skoro svaku Rominu utakmicu valjda zbog Americkih vlasnika, pa cu tako gledati, samo nekad se zna desiti da ima neka vazna BBVA utakmica tipa Barca u istom terminu pa onda prikazu Barcelonu.MOSALJOZE wrote:Po citav dan reklamiraju nekakve distributere,ali ne znam koji ima arene u ponudi.Pitaj komsijunoiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
- noiserr
#31937 Re: Edin Džeko
Mislim da mnogi navijaci City-ja tek sad shvataju sta su izgubili:

http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... in-9845219

http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... in-9845219
- DonEmir
#31938 Re: Edin Džeko
Navijaci su na tribini i uvijek su bili uz Dzeku 
- noiserr
#31939 Re: Edin Džeko
Bilo ih je i na tribinama koji su mu rondali.DonEmir wrote:Navijaci su na tribini i uvijek su bili uz Dzeku
Jednom prilikom zabi gol pa im začepi usta

-
Crvena Tifoza
#31940 Re: Edin Džeko
Nije im se pismeniji igrač oprostio od kluba u zadnjih deset godina. Nisam čak siguran da je ijedan drugi igrač u EPL, osim Gerarda, napisao emotivniju poruku bivšem klubu i navijačima. Samo im je dokazao da nije bio još jedan u nizu od onih koji su u klubu samo da bi uzeli što više para od šeika. Edinu je ipak klub značio više od toga, i kad bi ulazio sa klupe obično bi davao sve od sebe da zabije gol.
Polahko, kad budu očekivali da ih Bony vadi iz govana zapjevat će oni opet Edin Džeko.
Polahko, kad budu očekivali da ih Bony vadi iz govana zapjevat će oni opet Edin Džeko.
- luckylaka
#31941 Re: Edin Džeko
Navrati na temu dijaspora satelitski kanali tamo ces naci sve sto ti treba,iptv servise sa Arenom,Sport clubom,Sky sportom,Beinom...noiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
- noiserr
#31942 Re: Edin Džeko
Čitam bas neke komentare onako na Twitteru i navijači Liverpoola puni hvala o Edinovom oproštaju. Imao je par grešaka u tekstu ali dobro vidi se da ga je on smislio, odličan je.Crvena Tifoza wrote:Nije im se pismeniji igrač oprostio od kluba u zadnjih deset godina. Nisam čak siguran da je ijedan drugi igrač u EPL, osim Gerarda, napisao emotivniju poruku bivšem klubu i navijačima. Samo im je dokazao da nije bio još jedan u nizu od onih koji su u klubu samo da bi uzeli što više para od šeika. Edinu je ipak klub značio više od toga, i kad bi ulazio sa klupe obično bi davao sve od sebe da zabije gol.
- noiserr
#31943 Re: Edin Džeko
Paul F me je isto uputio, hvala!luckylaka wrote:Navrati na temu dijaspora satelitski kanali tamo ces naci sve sto ti treba,iptv servise sa Arenom,Sport clubom,Sky sportom,Beinom...noiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
- mgogic
#31944 Re: Edin Džeko
Lucky ti je profesor doktor za te stvari!noiserr wrote:Paul F me je isto uputio, hvala!luckylaka wrote:Navrati na temu dijaspora satelitski kanali tamo ces naci sve sto ti treba,iptv servise sa Arenom,Sport clubom,Sky sportom,Beinom...noiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
-
Dead Man Walking
#31945 Re: Edin Džeko
Ako trazis samo zbog sporta i utakmica najbolja varijanta ti je balkansport.info, znaci nema utakmice koju ne pokriju na zahtjev...Nisam siguran tacno koliko kosta stalni VIP da sve gledas, ali vjerovatno jeftinije od ovih provajdera, a dosta utakmica i dzabalesku bude. Sve uglavnom u HD.noiserr wrote:Dobro, ako bude ko imao da zna neka javi, ja imam onaj BeINSport oni prenose skoro svaku Rominu utakmicu valjda zbog Americkih vlasnika, pa cu tako gledati, samo nekad se zna desiti da ima neka vazna BBVA utakmica tipa Barca u istom terminu pa onda prikazu Barcelonu.MOSALJOZE wrote:Po citav dan reklamiraju nekakve distributere,ali ne znam koji ima arene u ponudi.Pitaj komsijunoiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
- insaneinthebrain
#31947 Re: Edin Džeko
ko da je papa dos'o
- Thorgerson
#31948 Re: Edin Džeko
Ono znao sam da su talijani fanatici al sta je ovo jbt.
Nadam se da ce Dzeko opravdati njihova, ocito ogromna ocekivanja.
Dzeko je fakat ucestvovao u svim bitnim trenucima u Citiju. Tek kad vidis sve na jednom mjestu hahaah
. Uvijek je bio tu i dao veoma vazne golove. To mu navijaci ne mogu zaboraviti.
http://mcfc.co.uk/News/Team-news/2015/A ... 1439391261
Inace, gledam ga na treningu Rome, nekako mi izgleda jace od ostalih igraca, nabildanije haha. Cime li su ga englezi kljukali.
Nadam se da ce Dzeko opravdati njihova, ocito ogromna ocekivanja.
Dzeko je fakat ucestvovao u svim bitnim trenucima u Citiju. Tek kad vidis sve na jednom mjestu hahaah
http://mcfc.co.uk/News/Team-news/2015/A ... 1439391261
Inace, gledam ga na treningu Rome, nekako mi izgleda jace od ostalih igraca, nabildanije haha. Cime li su ga englezi kljukali.
- seoBIH
#31950 Re: Edin Džeko
Sve hajd, al' zar i ovo? Dzeko ima prosjecan engleski i neki dan u oprostajnom pismu napisa "to players and stuff" misleći na igrače i osoblje.Crvena Tifoza wrote:Nije im se pismeniji igrač oprostio od kluba u zadnjih deset godina. Nisam čak siguran da je ijedan drugi igrač u EPL, osim Gerarda, napisao emotivniju poruku bivšem klubu i navijačima. Samo im je dokazao da nije bio još jedan u nizu od onih koji su u klubu samo da bi uzeli što više para od šeika. Edinu je ipak klub značio više od toga, i kad bi ulazio sa klupe obično bi davao sve od sebe da zabije gol.