Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

5 0 5

#31927 Re: Edin Džeko

Post by 5 0 5 »

Maverick78

#31928 Re: Edin Džeko

Post by Maverick78 »

Čestitke Dijamantu i sretno :thumbup: :bih:

Fakat mi je drago da je napokon otišao iz City-ja i vjerujem da je Roma pun pogodak.
noiserr

#31929 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

Jos nema.. Umalo nisam ja upisao ali nemogu odraditi DŽEKO sa Ž.
hzsa22

#31930 Re: Edin Džeko

Post by hzsa22 »

Mog'o bi u petak i odigrati stogod? Sta mislite?
soccerfan88

#31931 Re: Edin Džeko

Post by soccerfan88 »

hzsa22 wrote:Mog'o bi u petak i odigrati stogod? Sta mislite?
Kako su najavljivali na onoj njihovoj stranici, trebao bi :-D Sad hoce li poceti ili cekati da ude sa klupe, vidjet cemo :-D
MOSALJOZE

#31932 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

soccerfan88 wrote:
hzsa22 wrote:Mog'o bi u petak i odigrati stogod? Sta mislite?
Kako su najavljivali na onoj njihovoj stranici, trebao bi :-D Sad hoce li poceti ili cekati da ude sa klupe, vidjet cemo :-D
Tesko da ce sa ukupno 60 minuta u pripremnim utakmicama dobiti neku znacajniju minutazu,ja se nadam barem 20 min.
5korpus

#31933 Re: Edin Džeko

Post by 5korpus »

mali_balon wrote:Dze cemo sad gledat Dzeku, ko prenosi italijansku ligu....
Znaci Pjanic se nije gledao.. :-D
noiserr

#31934 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
MOSALJOZE

#31935 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

noiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
Po citav dan reklamiraju nekakve distributere,ali ne znam koji ima arene u ponudi.Pitaj komsiju :mrgreen:
noiserr

#31936 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

MOSALJOZE wrote:
noiserr wrote:Gdje se moze predplatiti na MojaTV da se gleda preko interneta (ja sam u USA)? Dali imaju taj Arena program? Imao sam to jednom ali nije tada bilo nista interesantno. Sada se isplati.
Po citav dan reklamiraju nekakve distributere,ali ne znam koji ima arene u ponudi.Pitaj komsiju :mrgreen:
Dobro, ako bude ko imao da zna neka javi, ja imam onaj BeINSport oni prenose skoro svaku Rominu utakmicu valjda zbog Americkih vlasnika, pa cu tako gledati, samo nekad se zna desiti da ima neka vazna BBVA utakmica tipa Barca u istom terminu pa onda prikazu Barcelonu.
noiserr

#31937 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

Mislim da mnogi navijaci City-ja tek sad shvataju sta su izgubili:

Image

http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... in-9845219
DonEmir

#31938 Re: Edin Džeko

Post by DonEmir »

Navijaci su na tribini i uvijek su bili uz Dzeku :bih:
noiserr

#31939 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

DonEmir wrote:Navijaci su na tribini i uvijek su bili uz Dzeku :bih:
Bilo ih je i na tribinama koji su mu rondali.

Jednom prilikom zabi gol pa im začepi usta Image
Crvena Tifoza

#31940 Re: Edin Džeko

Post by Crvena Tifoza »

Nije im se pismeniji igrač oprostio od kluba u zadnjih deset godina. Nisam čak siguran da je ijedan drugi igrač u EPL, osim Gerarda, napisao emotivniju poruku bivšem klubu i navijačima. Samo im je dokazao da nije bio još jedan u nizu od onih koji su u klubu samo da bi uzeli što više para od šeika. Edinu je ipak klub značio više od toga, i kad bi ulazio sa klupe obično bi davao sve od sebe da zabije gol.

Polahko, kad budu očekivali da ih Bony vadi iz govana zapjevat će oni opet Edin Džeko.
luckylaka

#31941 Re: Edin Džeko

Post by luckylaka »

Navrati na temu dijaspora satelitski kanali tamo ces naci sve sto ti treba,iptv servise sa Arenom,Sport clubom,Sky sportom,Beinom...
noiserr

#31942 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

Crvena Tifoza wrote:Nije im se pismeniji igrač oprostio od kluba u zadnjih deset godina. Nisam čak siguran da je ijedan drugi igrač u EPL, osim Gerarda, napisao emotivniju poruku bivšem klubu i navijačima. Samo im je dokazao da nije bio još jedan u nizu od onih koji su u klubu samo da bi uzeli što više para od šeika. Edinu je ipak klub značio više od toga, i kad bi ulazio sa klupe obično bi davao sve od sebe da zabije gol.

Polahko, kad budu očekivali da ih Bony vadi iz govana zapjevat će oni opet Edin Džeko.
Čitam bas neke komentare onako na Twitteru i navijači Liverpoola puni hvala o Edinovom oproštaju. Imao je par grešaka u tekstu ali dobro vidi se da ga je on smislio, odličan je.
noiserr

#31943 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

luckylaka wrote:
Navrati na temu dijaspora satelitski kanali tamo ces naci sve sto ti treba,iptv servise sa Arenom,Sport clubom,Sky sportom,Beinom...
Paul F me je isto uputio, hvala!
mgogic

#31944 Re: Edin Džeko

Post by mgogic »

noiserr wrote:
luckylaka wrote:
Paul F me je isto uputio, hvala!
Lucky ti je profesor doktor za te stvari!
Dead Man Walking

#31945 Re: Edin Džeko

Post by Dead Man Walking »

noiserr wrote:
MOSALJOZE wrote:
Dobro, ako bude ko imao da zna neka javi, ja imam onaj BeINSport oni prenose skoro svaku Rominu utakmicu valjda zbog Americkih vlasnika, pa cu tako gledati, samo nekad se zna desiti da ima neka vazna BBVA utakmica tipa Barca u istom terminu pa onda prikazu Barcelonu.
Ako trazis samo zbog sporta i utakmica najbolja varijanta ti je balkansport.info, znaci nema utakmice koju ne pokriju na zahtjev...Nisam siguran tacno koliko kosta stalni VIP da sve gledas, ali vjerovatno jeftinije od ovih provajdera, a dosta utakmica i dzabalesku bude. Sve uglavnom u HD.
House

#31946 Re: Edin Džeko

Post by House »

dobra :)

Image
insaneinthebrain

#31947 Re: Edin Džeko

Post by insaneinthebrain »

ko da je papa dos'o :shock:

Thorgerson

#31948 Re: Edin Džeko

Post by Thorgerson »

Ono znao sam da su talijani fanatici al sta je ovo jbt. :shock:

Nadam se da ce Dzeko opravdati njihova, ocito ogromna ocekivanja.

Dzeko je fakat ucestvovao u svim bitnim trenucima u Citiju. Tek kad vidis sve na jednom mjestu hahaah :-) . Uvijek je bio tu i dao veoma vazne golove. To mu navijaci ne mogu zaboraviti.

http://mcfc.co.uk/News/Team-news/2015/A ... 1439391261

Inace, gledam ga na treningu Rome, nekako mi izgleda jace od ostalih igraca, nabildanije haha. Cime li su ga englezi kljukali. :D
insomnia78

#31949 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Ukrmio se na klupi :lol:
seoBIH

#31950 Re: Edin Džeko

Post by seoBIH »

Crvena Tifoza wrote:Nije im se pismeniji igrač oprostio od kluba u zadnjih deset godina. Nisam čak siguran da je ijedan drugi igrač u EPL, osim Gerarda, napisao emotivniju poruku bivšem klubu i navijačima. Samo im je dokazao da nije bio još jedan u nizu od onih koji su u klubu samo da bi uzeli što više para od šeika. Edinu je ipak klub značio više od toga, i kad bi ulazio sa klupe obično bi davao sve od sebe da zabije gol.

Sve hajd, al' zar i ovo? Dzeko ima prosjecan engleski i neki dan u oprostajnom pismu napisa "to players and stuff" misleći na igrače i osoblje.
Post Reply