neka nisam jediniultrarajvoSA wrote:casper_ wrote:![]()
mislim da je vrijeme da obrisete temu o edinu dzeki i da se posvetimo nekim drugim nasim junacima
jel te stid ? ? ? ?
Dzeko nije u formi a vi jedva docekaste da ga spustate, ponizavate i pricate gluposti o njemu. Dok je bio u formi ti i ostali d.kali ste na njega i njegove golove i samu pomisao na njega. STIDI SE ! ! ! !
e sad malo o tom tvom "junaku".
Prvo se raspitaj koga taj tvoj "junak" podrzava i cije pjesme pjeva. Pogledaj malo proslavu titule u Banja Luci. Pogledaj ko je dizao tri prsta i pjevao o cetnicima.
Darko Maletic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#101 Re: Darko Maletic
- Edin H.
#102 Re: Darko Maletic
Pa dobro decko je versatile sto kazu Englezi
, iliti svestran, prilagodjava se situaciji.
Jeste Medunjaninov gol bitniji, ali ovaj je bolji, momak je presjekao loptu, pretrcao citav teren i dobro je raspalio sa nekih cetrnaest metara. Netipican gol za nas tim. Prije toga istina nije nista napravio osim zutog kartona.
Jeste Medunjaninov gol bitniji, ali ovaj je bolji, momak je presjekao loptu, pretrcao citav teren i dobro je raspalio sa nekih cetrnaest metara. Netipican gol za nas tim. Prije toga istina nije nista napravio osim zutog kartona.
- Edin H.
#103 Re: Darko Maletic
rufas wrote:Kome ga je posvetio.ganjeta wrote:Moze li kod nas ista proci bez prebojavanja krvnih zrnaca ? Momak zabio gol reko kome ga je posvetio i kraj price.
Nisam bio u toku![]()
To mi bas glupo,da gol i kao posveti nekome.
Pa nije dao gol barceloni,vec nesretnim albancima.
Prosjecan igrac,sa mnogo godina da bi uspjeo nesto vise u zivotu.
Niko ne pominje prvi gol od medunjanina,koji je 99% bio vazniji od ovog maleticevog.
Nigdje teme o njemu.
Jaaao kako bih vas sve...
Proslavio sam gol i posvetio ga publici na Bilinom polju, posebnom i neosvojivom stadionu, na kojem je zadovoljstvo igrati. Bio sam sretan, a i sad se osječam fenomenalno, iako pomalo iscrpljen od svega i hronično neispavan! - rekao je Maletić, koji nije stigao slaviti pobjedu sa saigračima iz reprezentacije, jer je morao odmah krenuti za Banjaluku.
- Ne postižu se golovi za rezprezentaciju svaki dan, pa supruga i roditelji nisu mogli čekati, nego su me odmah zatrpali SMS čestitkama - istakao je Maletić.
-
Borej
#104 Re: Darko Maletic
bash se pitam na sto li bi licila reprezentacija kad bi se uvazili svi zahtjevi fudbalskih znalaca i njihovog znanja plasiranog preko neta
nije mi jasno cemu krajnosti: cetnik, nije cetknik; bale, nije bale; klasa, kloc; itd. ovoj reprezntaciji nedostaje brzih igraca, kao i trkaca i osim lulica i salihovica gotovo da takvih i nema stoga se naslo mjesta i za maletica, opravdano, ali on ipak nije klasa i po meni sasvim ok je da udje zadnjih 10-20 min i svojom brzinom, koja mu je glavni adut, pukusa napraviti nesto vishe. protiv albanije je uspio, utakmicu prije toga kada je usao (mislim protiv rumunije u ze) sjecam se da je imao nekoliko ocajnih pokusaja centarsuteva i ne mislim da zbog toga treba poslati u neku stvar, niti ga zbog ovog gola treba trpati u neku ozbiljnu ekipu jer da je bio takav potencijal do sada bi to vec realizivao, imao je prilike da se pokaze kroz klub, a i kroz repreznaciju.
pokusat ce on, vjerovatno u rusiji ili gdje na istoku, odradit neki dobar ugovor i to je to!
nije mi jasno cemu krajnosti: cetnik, nije cetknik; bale, nije bale; klasa, kloc; itd. ovoj reprezntaciji nedostaje brzih igraca, kao i trkaca i osim lulica i salihovica gotovo da takvih i nema stoga se naslo mjesta i za maletica, opravdano, ali on ipak nije klasa i po meni sasvim ok je da udje zadnjih 10-20 min i svojom brzinom, koja mu je glavni adut, pukusa napraviti nesto vishe. protiv albanije je uspio, utakmicu prije toga kada je usao (mislim protiv rumunije u ze) sjecam se da je imao nekoliko ocajnih pokusaja centarsuteva i ne mislim da zbog toga treba poslati u neku stvar, niti ga zbog ovog gola treba trpati u neku ozbiljnu ekipu jer da je bio takav potencijal do sada bi to vec realizivao, imao je prilike da se pokaze kroz klub, a i kroz repreznaciju.
pokusat ce on, vjerovatno u rusiji ili gdje na istoku, odradit neki dobar ugovor i to je to!
-
sumirprimus
#106 Re: Darko Maletic
maler izubija cristinu po cvolikama,...

-
todd_smith
#107 Re: Darko Maletic
Iskreno sta god da je po vjeri ili kakve god druga opcija, ma neka je i ljubicaste boje, dosada sam ga vidio samo kako trci i daje 100%, tako da je to i najvaznije
bio sam skeptican na pocetku tj one proslave gola i sve to, ali nemam sta prigovoriti niti pravo da prigovorim nakon njegovih nastupa, sve dok gine u dresu BiH, za mene je

bio sam skeptican na pocetku tj one proslave gola i sve to, ali nemam sta prigovoriti niti pravo da prigovorim nakon njegovih nastupa, sve dok gine u dresu BiH, za mene je
- Creasy
#108 Re: Darko Maletic
todd_smith wrote:Iskreno sta god da je po vjeri ili kakve god druga opcija, ma neka je i ljubicaste boje, dosada sam ga vidio samo kako trci i daje 100%, tako da je to i najvaznije
bio sam skeptican na pocetku tj one proslave gola i sve to, ali nemam sta prigovoriti niti pravo da prigovorim nakon njegovih nastupa, sve dok gine u dresu BiH, za mene je![]()
Kakva proslava gola?
-
Baudelaire
#109 Re: Darko Maletic
Vjerovatno je mislio na Borčevu proslavu titule, kad je bilo svega. Najmanje sporta a najviše Ratka Mladića. Elem nebitno, momak je na mjestu u svakom slučaju. Nek uzme još jednom Ronalda ko u Zenici, živ bio 
- Obuca9
#110 Re: Darko Maletic
Al' što se ismijah u petak poslije utakmice. Na onom zadnjem dnevniku BHT-a, oko 12 naveče, prikazuju atmosferu iz gradova i otišli u Banjaluku u neku zabačenu kafanu, sjede tri čovjeka gledaju utakmicu, jedan Hilmo, Hasan i neki Ognjen.
Kaže Ognjen, ja imam specijalan razlog da bodrim BiH večeras, jer igra moj drug Darko Maletić s kojim sam prije osam godina isao u osnovnu školu.
Šta je on htio reći i na šta je mislio, Bog zna

Kaže Ognjen, ja imam specijalan razlog da bodrim BiH večeras, jer igra moj drug Darko Maletić s kojim sam prije osam godina isao u osnovnu školu.
Šta je on htio reći i na šta je mislio, Bog zna
-
sumirprimus
#111 Re: Darko Maletic
uvod je bio krvaviji,navijalo se kaze i u banjalucihz__semir wrote:Al' što se ismijah u petak poslije utakmice. Na onom zadnjem dnevniku BHT-a, oko 12 naveče, prikazuju atmosferu iz gradova i otišli u Banjaluku u neku zabačenu kafanu, sjede tri čovjeka gledaju utakmicu, jedan Hilmo, Hasan i neki Ognjen.
Šta je on htio reći i na šta je mislio, Bog zna![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#112 Re: Darko Maletic
Mozda su "akšamšule" zavrsavali!hz__semir wrote:Al' što se ismijah u petak poslije utakmice. Na onom zadnjem dnevniku BHT-a, oko 12 naveče, prikazuju atmosferu iz gradova i otišli u Banjaluku u neku zabačenu kafanu, sjede tri čovjeka gledaju utakmicu, jedan Hilmo, Hasan i neki Ognjen.
Šta je on htio reći i na šta je mislio, Bog zna![]()
![]()
![]()
![]()
-
Baudelaire
#113 Re: Darko Maletic
Ne može da ga jebeš, kako god okreneš
Darko, Darko, vazda si loptu ganjao više od knjige 
-
samko1974
#114 Re: Darko Maletic
Izgleda da ce darko od pocetka poceti jer Papac nece igrati.Samo pitanje dal ce ga safet staviti na lijevog il desnog beka