Darko Maletic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

todd_smith

#101 Re: Darko Maletic

Post by todd_smith »

ultrarajvoSA wrote:
casper_ wrote::thumbup:

mislim da je vrijeme da obrisete temu o edinu dzeki i da se posvetimo nekim drugim nasim junacima

jel te stid ? ? ? ?

Dzeko nije u formi a vi jedva docekaste da ga spustate, ponizavate i pricate gluposti o njemu. Dok je bio u formi ti i ostali d.kali ste na njega i njegove golove i samu pomisao na njega. STIDI SE ! ! ! !

e sad malo o tom tvom "junaku".
Prvo se raspitaj koga taj tvoj "junak" podrzava i cije pjesme pjeva. Pogledaj malo proslavu titule u Banja Luci. Pogledaj ko je dizao tri prsta i pjevao o cetnicima.
neka nisam jedini :-)
Edin H.

#102 Re: Darko Maletic

Post by Edin H. »

Pa dobro decko je versatile sto kazu Englezi :D , iliti svestran, prilagodjava se situaciji.

Jeste Medunjaninov gol bitniji, ali ovaj je bolji, momak je presjekao loptu, pretrcao citav teren i dobro je raspalio sa nekih cetrnaest metara. Netipican gol za nas tim. Prije toga istina nije nista napravio osim zutog kartona.
Edin H.

#103 Re: Darko Maletic

Post by Edin H. »

rufas wrote:
ganjeta wrote:Moze li kod nas ista proci bez prebojavanja krvnih zrnaca ? Momak zabio gol reko kome ga je posvetio i kraj price.
Kome ga je posvetio.
Nisam bio u toku :D
To mi bas glupo,da gol i kao posveti nekome.
Pa nije dao gol barceloni,vec nesretnim albancima.
Prosjecan igrac,sa mnogo godina da bi uspjeo nesto vise u zivotu.
Niko ne pominje prvi gol od medunjanina,koji je 99% bio vazniji od ovog maleticevog.
Nigdje teme o njemu.
Jaaao kako bih vas sve...

Proslavio sam gol i posvetio ga publici na Bilinom polju, posebnom i neosvojivom stadionu, na kojem je zadovoljstvo igrati. Bio sam sretan, a i sad se osječam fenomenalno, iako pomalo iscrpljen od svega i hronično neispavan! - rekao je Maletić, koji nije stigao slaviti pobjedu sa saigračima iz reprezentacije, jer je morao odmah krenuti za Banjaluku.

- Ne postižu se golovi za rezprezentaciju svaki dan, pa supruga i roditelji nisu mogli čekati, nego su me odmah zatrpali SMS čestitkama - istakao je Maletić.

:oops:
Borej

#104 Re: Darko Maletic

Post by Borej »

bash se pitam na sto li bi licila reprezentacija kad bi se uvazili svi zahtjevi fudbalskih znalaca i njihovog znanja plasiranog preko neta :D

nije mi jasno cemu krajnosti: cetnik, nije cetknik; bale, nije bale; klasa, kloc; itd. ovoj reprezntaciji nedostaje brzih igraca, kao i trkaca i osim lulica i salihovica gotovo da takvih i nema stoga se naslo mjesta i za maletica, opravdano, ali on ipak nije klasa i po meni sasvim ok je da udje zadnjih 10-20 min i svojom brzinom, koja mu je glavni adut, pukusa napraviti nesto vishe. protiv albanije je uspio, utakmicu prije toga kada je usao (mislim protiv rumunije u ze) sjecam se da je imao nekoliko ocajnih pokusaja centarsuteva i ne mislim da zbog toga treba poslati u neku stvar, niti ga zbog ovog gola treba trpati u neku ozbiljnu ekipu jer da je bio takav potencijal do sada bi to vec realizivao, imao je prilike da se pokaze kroz klub, a i kroz repreznaciju.
pokusat ce on, vjerovatno u rusiji ili gdje na istoku, odradit neki dobar ugovor i to je to!
4m3l

#105 Re: Darko Maletic

Post by 4m3l »

Dobar je Dare :)
sumirprimus

#106 Re: Darko Maletic

Post by sumirprimus »

maler izubija cristinu po cvolikama,... :D :thumbup:
todd_smith

#107 Re: Darko Maletic

Post by todd_smith »

Iskreno sta god da je po vjeri ili kakve god druga opcija, ma neka je i ljubicaste boje, dosada sam ga vidio samo kako trci i daje 100%, tako da je to i najvaznije

bio sam skeptican na pocetku tj one proslave gola i sve to, ali nemam sta prigovoriti niti pravo da prigovorim nakon njegovih nastupa, sve dok gine u dresu BiH, za mene je :thumbup: :bih:
Creasy

#108 Re: Darko Maletic

Post by Creasy »

todd_smith wrote:Iskreno sta god da je po vjeri ili kakve god druga opcija, ma neka je i ljubicaste boje, dosada sam ga vidio samo kako trci i daje 100%, tako da je to i najvaznije

bio sam skeptican na pocetku tj one proslave gola i sve to, ali nemam sta prigovoriti niti pravo da prigovorim nakon njegovih nastupa, sve dok gine u dresu BiH, za mene je :thumbup: :bih:

Kakva proslava gola? :?
Baudelaire

#109 Re: Darko Maletic

Post by Baudelaire »

Vjerovatno je mislio na Borčevu proslavu titule, kad je bilo svega. Najmanje sporta a najviše Ratka Mladića. Elem nebitno, momak je na mjestu u svakom slučaju. Nek uzme još jednom Ronalda ko u Zenici, živ bio :D
Obuca9

#110 Re: Darko Maletic

Post by Obuca9 »

Al' što se ismijah u petak poslije utakmice. Na onom zadnjem dnevniku BHT-a, oko 12 naveče, prikazuju atmosferu iz gradova i otišli u Banjaluku u neku zabačenu kafanu, sjede tri čovjeka gledaju utakmicu, jedan Hilmo, Hasan i neki Ognjen.

Kaže Ognjen, ja imam specijalan razlog da bodrim BiH večeras, jer igra moj drug Darko Maletić s kojim sam prije osam godina isao u osnovnu školu.

Šta je on htio reći i na šta je mislio, Bog zna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#111 Re: Darko Maletic

Post by sumirprimus »

hz__semir wrote:Al' što se ismijah u petak poslije utakmice. Na onom zadnjem dnevniku BHT-a, oko 12 naveče, prikazuju atmosferu iz gradova i otišli u Banjaluku u neku zabačenu kafanu, sjede tri čovjeka gledaju utakmicu, jedan Hilmo, Hasan i neki Ognjen.

Kaže Ognjen, ja imam specijalan razlog da bodrim BiH večeras, jer igra moj drug Darko Maletić s kojim sam prije osam godina isao u osnovnu školu.

uvod je bio krvaviji,navijalo se kaze i u banjaluci :D
BHF_Manijak

#112 Re: Darko Maletic

Post by BHF_Manijak »

hz__semir wrote:Al' što se ismijah u petak poslije utakmice. Na onom zadnjem dnevniku BHT-a, oko 12 naveče, prikazuju atmosferu iz gradova i otišli u Banjaluku u neku zabačenu kafanu, sjede tri čovjeka gledaju utakmicu, jedan Hilmo, Hasan i neki Ognjen.

Mozda su "akšamšule" zavrsavali! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Baudelaire

#113 Re: Darko Maletic

Post by Baudelaire »

Ne može da ga jebeš, kako god okreneš :D Darko, Darko, vazda si loptu ganjao više od knjige :D
samko1974

#114 Re: Darko Maletic

Post by samko1974 »

Izgleda da ce darko od pocetka poceti jer Papac nece igrati.Samo pitanje dal ce ga safet staviti na lijevog il desnog beka
USAblues

#115 Re: Darko Maletic

Post by USAblues »

Hvala Ti Darko!! :bih: :bih:
Post Reply