Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ta frljoka i luda sreca za prolaz se moze desiti samo u nekom paralelnom univerzumu. ne vjerujem da ce biti rez kao meksiko, klinsman je pragmatican i risk averse trener, nece se ici otvarati i fantazirati o "nadigravanju" sa argentinom.
speaking of argentina, kucamo na vrata zaboravljenih asova
ne znam otkud to wikipediji, ja otkako znam za batistutu znam da drzi rekord sa ta 54 gola. uvijek bila 54 gola. jedino da tu nije ukljuceno nesto sto se ne broji kao zvanicno.
ne znam otkud to wikipediji, ja otkako znam za batistutu znam da drzi rekord sa ta 54 gola. uvijek bila 54 gola. jedino da tu nije ukljuceno nesto sto se ne broji kao zvanicno.
Kod rezultata 6;0 korner za Chile , bez uspjeha. Lopta dolazi do meksikanaca brza kontra ......Alexis sprinta nazad do svojih 16 metara i uzima loptu. To je samo jedna scena a bilo ih je 100
Ovakvo zalaganje na terenu , borbu, trku , pokrivanje 90 min jednog tima dugoooo nisam vidio ...pa 7;0 me i ne cudi
.....kod 6;0 on sprinta nazad
i naravno na um mi padnu nase zvijezde....al' opet ih volim moji su
Ma mexe su ciganija i protiv nas su isto, cim nije po njihovoj volji odma se to gadja, ali vjerovatno su mislili da smo i mi ko i ostali i da necemo nista poduzet onda im je slijedilo ovo:
Rob_Atl wrote:Ma mexe su ciganija i protiv nas su isto, cim nije po njihovoj volji odma se to gadja, ali vjerovatno su mislili da smo i mi ko i ostali i da necemo nista poduzet onda im je slijedilo ovo: