Confederation Cup
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#51 Re: Confederation Cup
jeste cikcanga, ne 'trubi' nam vise 
- cyprus
#52 Re: Confederation Cup
Oj, stvarno, neće valjda zujat i na SP? 
- karanana
#53 Re: Confederation Cup
ljudi, ono je fakat neizdrzivo i ubitacno. treba sto prije intervenisati i pisati fifi da se ona sranja zabrane na svjetskom prvenstvu jer cemo izluditi bili mi pred malim ekranima bili na stadionima i gledali ljiljane uzivo.
edit: evo ja him napiso.
Hello,
I have been following FIFA Confederation Cup on TV and I am extremely annoyed by some types of horns that many of the fans/supporters use. I am not sure what kind of noise making devices are those, but I was wondering if they will be allowed for the World Cup games. My recommendation is that they be banned and not allowed at the matches, as they are making terrible sounds not appropriate to follow up with live TV broadcasts, and I am sure that they are annoying for the players and fans not using those horns. Besides, real fans do not need such requisites as their troats and songs will be sufficient to cheer and back up their national team. So, FIFA, please ban those annoying horns from World Cup 2010 stadiums. Thank you.
edit: evo ja him napiso.
Hello,
I have been following FIFA Confederation Cup on TV and I am extremely annoyed by some types of horns that many of the fans/supporters use. I am not sure what kind of noise making devices are those, but I was wondering if they will be allowed for the World Cup games. My recommendation is that they be banned and not allowed at the matches, as they are making terrible sounds not appropriate to follow up with live TV broadcasts, and I am sure that they are annoying for the players and fans not using those horns. Besides, real fans do not need such requisites as their troats and songs will be sufficient to cheer and back up their national team. So, FIFA, please ban those annoying horns from World Cup 2010 stadiums. Thank you.
Last edited by karanana on 18/06/2009 00:15, edited 1 time in total.
- Edin H.
#54 Re: Confederation Cup
Uzese oni spanski klosari Irak 
- Baltazar_khan
#55 Re: Confederation Cup
Evo, trubi se i na utakmici Brazil-USA 
- veliki štrumf
#56 Re: Confederation Cup
Ajoj,pa gdje(na kojem)TV, kanalu da večeras gledam Italiju kad BHT,prenosi rukomet
,jel'neko zna!?!?
- karanana
#57 Re: Confederation Cup
DSF papa shtrumfe, DSF.
jebale ih trube. jos kad ih srbi nauce mars na drinu da trubadaju, ima da razbijem tv za vrijeme svjetskog.
jebale ih trube. jos kad ih srbi nauce mars na drinu da trubadaju, ima da razbijem tv za vrijeme svjetskog.
- veliki štrumf
#58 Re: Confederation Cup
@karanana:zahvaljujem! 
- elixiaboy
#59 Re: Confederation Cup
ta truba se zove vuvuzela
http://en.wikipedia.org/wiki/Vuvuzela
vec se par tv stanica i igraca (xabi alonso) zalilo kod fife zbog vuvuzele, medjutim blatter je to dosad sve odbio s obrazlozenjem da se igra u juznoj africi a ne u zapadnoj europi i da treba prihvatiti domace obicaje. kuku nama, cijeli world cup ce nam biti vuvuzela.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 106502.stm
http://en.wikipedia.org/wiki/Vuvuzela
vec se par tv stanica i igraca (xabi alonso) zalilo kod fife zbog vuvuzele, medjutim blatter je to dosad sve odbio s obrazlozenjem da se igra u juznoj africi a ne u zapadnoj europi i da treba prihvatiti domace obicaje. kuku nama, cijeli world cup ce nam biti vuvuzela.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 106502.stm
- Baltazar_khan
-
vjecnobordo
#61 Re: Confederation Cup
Tačno one Afrikance ni za šta Bog nije dao nego da budu roblje
Popeli mi se na vrh neke stavri s onim trubama. kad ih prikažu na tribini, da Bog sačuva. Ko da su pošli na neko tradicionalno okupljanje plemena u džunglu. Druga stavr, što mi nikako nije jasno: U Evropi masovno jebu klubove, reprezentacije, bilo koga, akd crncima uzvikuju, ili rade bilo šta. Nek' je neko nešto opsov'o, odmah neki rasizam i sl., a sinoć mamlazi urliču kad onaj bijeli primi loptu, pa nikom ništa. Kud im neće oduzeti organizaciju prvenstva, na bilo kakav način. Ne mogu ih gledati.
Popeli mi se na vrh neke stavri s onim trubama. kad ih prikažu na tribini, da Bog sačuva. Ko da su pošli na neko tradicionalno okupljanje plemena u džunglu. Druga stavr, što mi nikako nije jasno: U Evropi masovno jebu klubove, reprezentacije, bilo koga, akd crncima uzvikuju, ili rade bilo šta. Nek' je neko nešto opsov'o, odmah neki rasizam i sl., a sinoć mamlazi urliču kad onaj bijeli primi loptu, pa nikom ništa. Kud im neće oduzeti organizaciju prvenstva, na bilo kakav način. Ne mogu ih gledati.
- karanana
#62 Re: Confederation Cup
Pa dobro, mislim da govore nesto kao Boooooth kad onaj njihov bijelac lijevi bek Matthew Booth primi loptu. ne mislim da je rasisticki usklik ali mozda nisam upoznat sa pozadinom pa ne znam.
ali da su divljaci sto se truba tice to je nepobitno. i nece im moci ono sranje zabranit. cuj fifa nece da zabranjuje domace obicaje. stoka mafijaska, dabogda blatteru i platiniju servirali leso kuhano ljudsko meso za gala vecere pa da onda vidimo hoce li ovi kriminalci imati sta da kazu sto se tice africkih obicaja
ali da su divljaci sto se truba tice to je nepobitno. i nece im moci ono sranje zabranit. cuj fifa nece da zabranjuje domace obicaje. stoka mafijaska, dabogda blatteru i platiniju servirali leso kuhano ljudsko meso za gala vecere pa da onda vidimo hoce li ovi kriminalci imati sta da kazu sto se tice africkih obicaja
-
mikelandjelo
#63 Re: Confederation Cup
joj stvarno one trube smorise 
ko ce pratiti svijetsko uz ono zujanje ko da mi se komaraci oko glave vrte.
ko ce pratiti svijetsko uz ono zujanje ko da mi se komaraci oko glave vrte.
- cyprus
#64 Re: Confederation Cup
Koliko god i meni na nerve išla vuvuzela, te također ne mogu da vjerujem da se onako odnose prema svom reprezentativcu Boothu, ipak mislim da je i tvoja izjava dosta nekorektnavjecnobordo wrote:Tačno one Afrikance ni za šta Bog nije dao nego da budu roblje![]()
![]()
![]()
-
vjecnobordo
#65 Re: Confederation Cup
Moguće da i jeste, ali vala mi se popeli na neku stvar. Pa sjevernoafrikanci druga priča, pa čak i oni Kamerunci, Senegalci i sl.cyprus wrote:Koliko god i meni na nerve išla vuvuzela, te također ne mogu da vjerujem da se onako odnose prema svom reprezentativcu Boothu, ipak mislim da je i tvoja izjava dosta nekorektnavjecnobordo wrote:Tačno one Afrikance ni za šta Bog nije dao nego da budu roblje![]()
![]()
![]()
- scheph
#66 Re: Confederation Cup
bubnjeve i mogu podnijeti jer nisu tako bucni ali ove "zvrcalice" jako tesko, nije mi jasna jedna stvar razumijem da trube kada igra domacin Juzna Afrika ali zasto kada igraju druge reprezentacije skojima oni nemaju nikakve veze zasto nas barem tada ne postede dosadnih truba...evo jos mi zuji u usima od danasnje tekme a vec sad Italija pocinje eh koce ovo izdrzati...mora se nesto smislit u vezi ovoga...
- Charuga
- Globalni moderator
#67 Re: Confederation Cup
Svjetski prvaci porazeni od faraona .. 
-
Art-Vandaley
#68 Re: Confederation Cup
oj zabari zabari sta vam se to dogodi!
- zalizani
#69 Re: Confederation Cup
Trener je zaslužan za fantasticnu igru faraona.
Cestitamo,sa zeljom da tako nastavi.
Cestitamo,sa zeljom da tako nastavi.
- hidrant
#70 Re: Confederation Cup
Predlazem da se talijanski nogometni savez prebaci dole u Oceaniju pa ce imati dostojne protivnike
u Fidiju, Zapadnoj Samoi i velikom Novom Zelandu.
u Fidiju, Zapadnoj Samoi i velikom Novom Zelandu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#71 Re: Confederation Cup
Ispocetka i nekako...hajde izdrzi se,ali kada pocne da zuli u glavi od onih truba i fanfara...
Iskljucujem ton svakih 10tak minuta ,da malo dodjem sebi,pa opet ukljucujem,i sve tako,red iskljucivanja,red ukljucivanja tona....jebote fakat nisu normalni

A Egipcani fino otresli Italijane
.
Prizeljkujem u finalu Egipat -Spanija

Iskljucujem ton svakih 10tak minuta ,da malo dodjem sebi,pa opet ukljucujem,i sve tako,red iskljucivanja,red ukljucivanja tona....jebote fakat nisu normalni

A Egipcani fino otresli Italijane
Prizeljkujem u finalu Egipat -Spanija
-
FrancescoTotti
#72 Re: Confederation Cup
Talijano osvajaju sigurno
Ton sma skroz iskljucio ovo vise nije normalno
- cyprus
#73 Re: Confederation Cup
Mada kad vidim kolko nervira raju, lagano postajem fan vuvuzele

- bijelo_dugme
#74 Re: Confederation Cup
Ko, Cikcanga ili afrikanci?cyprus wrote:Oj, stvarno, neće valjda zujat i na SP?
- cyprus
#75 Re: Confederation Cup
Ma ovaj prvi meščini neće dotle preživit na forumubijelo_dugme wrote:Ko, Cikcanga ili afrikanci?cyprus wrote:Oj, stvarno, neće valjda zujat i na SP?