Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako Papac stane na lijevog bocnog, dobra opcija bi bila probati Lulica na desnoj strani (to je Pape ocito isprobavao veceras, nebrojeno puta se Lulic nasao na desnoj strani, i snalazio se prilicno dobro)...
Licilo bi to otprilike na nesto ovako:
Upravo tako bi nesto i ja, ono sto je sigurno jeste da Salihovic jednostavno MORA igrati, njegova agresivnost nam je nedostajala u kvalifikacijama do sada
bosnianidiot wrote:Ako Papac stane na lijevog bocnog, dobra opcija bi bila probati Lulica na desnoj strani (to je Pape ocito isprobavao veceras, nebrojeno puta se Lulic nasao na desnoj strani, i snalazio se prilicno dobro)...
bosnianidiot wrote:Ako Papac stane na lijevog bocnog, dobra opcija bi bila probati Lulica na desnoj strani (to je Pape ocito isprobavao veceras, nebrojeno puta se Lulic nasao na desnoj strani, i snalazio se prilicno dobro)...
Ko će go dati ? Faliće nam dosta Vedad.
I ja bih ipak Medu bliže golu, a saliha nazad.
I ako ćemo igrati sa dva napadača,mislim da se onda opet treba razmišljati o Ibričiću ( iako nerado)
mikogoago wrote:Nego zna li ko reći šta je sa Jahićem? Imam osječaj da bi se on sada fino uklopio u ovaj tim?
Navodno zbog povrede nije pozvan. Oporavljen je. On obavezno mora biti ako nista na klupi, ko god da se povrijedi (aBd nece niko) on ce to nekako zakrpati.
Dzeko fenomenalan veceras, gol Interu, gol Manchesteru, veceras strasna partija - here we go again.
odigrali smo jako dobro, protiv jako teskog protivnika. rezultat je na kraju realan.
sa ovakvim pristupom, i sa misketom i ostalima koji su falili u ovoj utakmici, je realno uzeti 4 boda protiv bjelorusije.
PS. gdje sad onaj strucnjak, koji je neki dan govorio, kako je stilic bolji igrac od misimovica
splend wrote:odigrali smo jako dobro, protiv jako teskog protivnika. rezultat je na kraju realan.
sa ovakvim pristupom, i sa misketom i ostalima koji su falili u ovoj utakmici, je realno uzeti 4 boda protiv bjelorusije.
PS. gdje sad onaj strucnjak, koji je neki dan govorio, kako je stilic bolji igrac od misimovica
Ps. mislim da kritike upucene Stilicu nisu fer, momak nije krilo vec tipicna "10"ka ili playmaker, kako god hoces..
Stilica bi tek mogli ocjeniti da je igro na svojoj poziciji kao playmaker..
trcicu trceci wrote:ja jos ne kontam sta bi dzeku veceras
Cuj sta mu bi? Nije bilo Misketa da ga uspori. Pljujte vi mene do mile volje i recite da sam najgori navijac repke ikad ali ja bi Misketa,dok se ne vrati u formu, na klupu. Pa taj vise potrcati ne mere. Haj ja sam tolerisao dok je golove iz slobodnjaka davao, al sad ni to ne mere. Elem il udi u formu, il klupa! Halalite!
I Džeko i Muslimović i Zec.. i Ibišević se troše tamo gdje ne trebaju, a to je samo pokazatelj da nam fali konkretnija vezna linija. I danas nigdje sredine, sve nešto kliže po stranama i tu opet nadolazi drugi problem. Napadači su se već navikli vraćati po loptu i onda kad se uputi centaršut s boka, nigdje nikoga u kaznenom prostoru.
Kad bi se ovakvi problemi izgladili odčepio bi napad sigurno. Tup nam je špic u zadnje vrijeme.
Sve kada se sagleda Štilić za onoliko koliko je igrao solidan je bio,malo pod pritiskom možda zato što nije igrao svoju poziciju pa ono podsvjesno u glavi kako će to ispasti.Sve u svemu dobar on je mlad i prednjim je budučnost.Siguran sam da će u narednim mečevima dobivati više prilike
iako igrači nisu još u punoj takmičarskoj formi odigrali su dobro i borbeno i na borbenosti im se mora čestitati.
uz punu formu i par igrača koji nedostaju,ovo će biti super ekipa.neki od igrača su zalutali i vidi se da su klasa ispod one koja je potrebna da bi se igralo u ovakvom timu.pape,obavezno se izvini begoviću i stavi ga na gol.
koliko bi samo večeras vrijedila ona njegova precizna ispucavanja.
zahirović je odigrao odlično.
pape dobro treba analizirati ova ubacivanja koja su crnogorci mahali kao osajde,a nisu bili,jer tu je škripalo par puta.
to bi u kvalifikacionoj utakmici bili golovi.
Ovi Grci su kanta ekipa, jos sad kad im poslije ovih kvalifikacija ode ovih par starih igraca moci ce se fino igrati sa njima...Najjace oruzje im je provokacija i ubjedjen sam da ce u takmicarskoj utakmici ici na provokaciju ovih igraca koji imaju malo kraci fitilj...
Veceras me jako pozitivno iznenadio ovaj Zahirovic ... po meni najveci dobitak nakon ove utakmice a iskreno bio sam pun predrasuda prema njemu na pocetku utakmice, sve nesto kontam "joj vidi ovog cupe, ko je on? Sjebat ce nas nesto garant"
Last edited by campa_xxx on 11/08/2011 00:27, edited 1 time in total.
Zec nije za reprezentacije, Rahimic prestar i nije u formi, Misimovic isto tako, Muslimovic nije u formi, Stilic je ipak ispod Pjanica, Besic nek ide u mladu reprezentaciju, Ibricic dok ne zaigra u punoj formi nema mjesta u reprezentaciji.
Zahirović odlično odigrao! Čak bih se usudio reći da je na momente korisniji od Rahimića i svakako bi trebao postepeno da se navikava na to njegovo mjesto mada ga čeka dug put do toga, Rahimićeve godine mu idu na ruku. Alternativa nam je pravolinijski Ibričić kao zamjena, daleko više bih volio vidjeti Zahirovića koji ima tu neku smirenost da ulazi kada Rahimić fizički padne.
Zaigrao sa Čelik sa 18 godina i sjećam se da je na prvoj utakmici protiv Sarajeva kupio lopte ispred Dure a iskusniji igrači Čelika nisu smjeli ući u duel s njim. Kasnije je bio i kapiten Čelika i organizator igre mada je njegova prava pozicija defanzivni vezni s tim da je ofanzivniji od Rahimića i Makelelea koji su po principu: "Uzmi loptu i dodaj prvom do sebe."
Nadajmo se da će ga povrede zaobići i da će mu klub ostati u ligi.
Ali džaba mi ovo sve pričamo, selektor odlučuje šta i kako. Samo, bojim se da su nam Misimović i Pjanić opet suđeni u narednoj tekmi, iako ni jedan ni drugi trenutno ne zaslužuju da igraju, ni zajedno ni odvojeno.