BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Očekivanje BiH - Grčka

1. Pobjeda BiH
77
50%
2. Pobjeda Grčke
33
21%
3. Neriješeno
45
29%

Total votes: 155

bosnianidiot

#401 Re: BiH - Grčka

Post by bosnianidiot »

Ako Papac stane na lijevog bocnog, dobra opcija bi bila probati Lulica na desnoj strani (to je Pape ocito isprobavao veceras, nebrojeno puta se Lulic nasao na desnoj strani, i snalazio se prilicno dobro)...
Licilo bi to otprilike na nesto ovako:

Mujdza - Mravac ( :shock: ) - Spaha - Papac
Zahirovic - Medunjanin
Lulic - Pjanic - Salihovic
Dzeko
mikogoago

#402 Re: BiH - Grčka

Post by mikogoago »

Nego zna li ko reći šta je sa Jahićem? Imam osječaj da bi se on sada fino uklopio u ovaj tim?
Dupli_skalp

#403 Re: BiH - Grčka

Post by Dupli_skalp »

mislim da tu 4-2-3-1 kod papeta nikad nećemo vidjeti.
Madrid

#404 Re: BiH - Grčka

Post by Madrid »

bosnianidiot wrote: Mujdza - Mravac ( :shock: ) - Spaha - Papac
Zahirovic - Medunjanin
Dzeko
Upravo tako bi nesto i ja, ono sto je sigurno jeste da Salihovic jednostavno MORA igrati, njegova agresivnost nam je nedostajala u kvalifikacijama do sada ;-)

Inace dobra igra, iznenadili su me...
solo2

#405 Re: BiH - Grčka

Post by solo2 »

Ima li gdje snimak utakmice?
zecko_kupuz

#406 Re: BiH - Grčka

Post by zecko_kupuz »

mikogoago wrote:Nego zna li ko reći šta je sa Jahićem? Imam osječaj da bi se on sada fino uklopio u ovaj tim?
Ma Jahić je gotova priča mislim. Klupski rejting mu se srozao. :D
Frankyee wrote: Gdje staviti Salihovica ? ako Papac pocne onda Lulic ide naprijed ili na klupu ( ili Salihovic na klupu)
Salihović na klupu? Dont tink souuu. Čovjek je najvrijedniji igrač, uz Džeku. Nosi tu auru robusnosti i pouzdanosti. :D
Baltazar_khan

#407 Re: BiH - Grčka

Post by Baltazar_khan »

postoji li išta iritantnije od pravljenja formacije od strane forumaša? uhhhhhhhhh :x
Frankyee

#408 Re: BiH - Grčka

Post by Frankyee »

bosnianidiot wrote:Ako Papac stane na lijevog bocnog, dobra opcija bi bila probati Lulica na desnoj strani (to je Pape ocito isprobavao veceras, nebrojeno puta se Lulic nasao na desnoj strani, i snalazio se prilicno dobro)...

Zahirovic - Medunjanin
Dzeko
Zamjeni Medu i Lulica.
solo2

#409 Re: BiH - Grčka

Post by solo2 »

Baltazar_khan wrote:postoji li išta iritantnije od pravljenja formacije od strane forumaša? uhhhhhhhhh :x
je.iga Obama nisam te prepozn'o, malo diskutijemo :run:
bosnianidiot

#410 Re: BiH - Grčka

Post by bosnianidiot »

Baltazar_khan wrote:postoji li išta iritantnije od pravljenja formacije od strane forumaša? uhhhhhhhhh :x
Ima. Ljudi koji dodju na forum, i cude se sto forumasi izrazavaju svoja misljenja.
Koshpa

#411 Re: BiH - Grčka

Post by Koshpa »

Susic, Dzeko i Papac prezadovoljni Zahirovicem :dance:
bosnianidiot

#412 Re: BiH - Grčka

Post by bosnianidiot »

Frankyee wrote:
bosnianidiot wrote:Ako Papac stane na lijevog bocnog, dobra opcija bi bila probati Lulica na desnoj strani (to je Pape ocito isprobavao veceras, nebrojeno puta se Lulic nasao na desnoj strani, i snalazio se prilicno dobro)...

Zahirovic - Medunjanin
Dzeko
Zamjeni Medu i Lulica.
Sta ce Lulic na zadnjem veznom :?
palermo

#413 Re: BiH - Grčka

Post by palermo »

Zahirovic - Medunjanin
Dzeko
Ko će go dati ? Faliće nam dosta Vedad.
I ja bih ipak Medu bliže golu, a saliha nazad.
I ako ćemo igrati sa dva napadača,mislim da se onda opet treba razmišljati o Ibričiću ( iako nerado)

naprdujemo :D ali šta fali
zlatanko

#414 Re: BiH - Grčka

Post by zlatanko »

mikogoago wrote:Nego zna li ko reći šta je sa Jahićem? Imam osječaj da bi se on sada fino uklopio u ovaj tim?
Navodno zbog povrede nije pozvan. Oporavljen je. On obavezno mora biti ako nista na klupi, ko god da se povrijedi (aBd nece niko) on ce to nekako zakrpati.
Dzeko fenomenalan veceras, gol Interu, gol Manchesteru, veceras strasna partija - here we go again.

Zahirovic :thumbup: :bih: :bih:
Madrid

#415 Re: BiH - Grčka

Post by Madrid »

Do neki dan pola nacije pljuvalo Ibisevica, a sada se ipak pokaza da nam fali :-D
mikogoago

#416 Re: BiH - Grčka

Post by mikogoago »

Madrid wrote:Do neki dan pola nacije pljuvalo Ibisevica, a sada se ipak pokaza da nam fali :-D
Čekaj dok se vrati ,onda će opet pljuvati po njemu :mrgreen:
splend

#417 Re: BiH - Grčka

Post by splend »

odigrali smo jako dobro, protiv jako teskog protivnika. rezultat je na kraju realan.
sa ovakvim pristupom, i sa misketom i ostalima koji su falili u ovoj utakmici, je realno uzeti 4 boda protiv bjelorusije.

PS. gdje sad onaj strucnjak, koji je neki dan govorio, kako je stilic bolji igrac od misimovica :mrgreen:
D spešl van

#418 Re: BiH - Grčka

Post by D spešl van »

splend wrote:odigrali smo jako dobro, protiv jako teskog protivnika. rezultat je na kraju realan.
sa ovakvim pristupom, i sa misketom i ostalima koji su falili u ovoj utakmici, je realno uzeti 4 boda protiv bjelorusije.

PS. gdje sad onaj strucnjak, koji je neki dan govorio, kako je stilic bolji igrac od misimovica :mrgreen:
Ps. mislim da kritike upucene Stilicu nisu fer, momak nije krilo vec tipicna "10"ka ili playmaker, kako god hoces..

Stilica bi tek mogli ocjeniti da je igro na svojoj poziciji kao playmaker..
soccerfan88

#419 Re: BiH - Grčka

Post by soccerfan88 »

trcicu trceci wrote:ja jos ne kontam sta bi dzeku veceras :D
Cuj sta mu bi? Nije bilo Misketa da ga uspori. Pljujte vi mene do mile volje i recite da sam najgori navijac repke ikad ali ja bi Misketa,dok se ne vrati u formu, na klupu. Pa taj vise potrcati ne mere. Haj ja sam tolerisao dok je golove iz slobodnjaka davao, al sad ni to ne mere. Elem il udi u formu, il klupa! Halalite! :-D
zecko_kupuz

#420 Re: BiH - Grčka

Post by zecko_kupuz »

I Džeko i Muslimović i Zec.. i Ibišević se troše tamo gdje ne trebaju, a to je samo pokazatelj da nam fali konkretnija vezna linija. I danas nigdje sredine, sve nešto kliže po stranama i tu opet nadolazi drugi problem. Napadači su se već navikli vraćati po loptu i onda kad se uputi centaršut s boka, nigdje nikoga u kaznenom prostoru. :-)

Kad bi se ovakvi problemi izgladili odčepio bi napad sigurno. Tup nam je špic u zadnje vrijeme. :roll:
mikogoago

#421 Re: BiH - Grčka

Post by mikogoago »

Sve kada se sagleda Štilić za onoliko koliko je igrao solidan je bio,malo pod pritiskom možda zato što nije igrao svoju poziciju pa ono podsvjesno u glavi kako će to ispasti.Sve u svemu dobar on je mlad i prednjim je budučnost.Siguran sam da će u narednim mečevima dobivati više prilike :thumbup:
and

#422 Re: BiH - Grčka

Post by and »

iako igrači nisu još u punoj takmičarskoj formi odigrali su dobro i borbeno i na borbenosti im se mora čestitati.
uz punu formu i par igrača koji nedostaju,ovo će biti super ekipa.neki od igrača su zalutali i vidi se da su klasa ispod one koja je potrebna da bi se igralo u ovakvom timu.pape,obavezno se izvini begoviću i stavi ga na gol. :mrgreen:
koliko bi samo večeras vrijedila ona njegova precizna ispucavanja.
zahirović je odigrao odlično.
pape dobro treba analizirati ova ubacivanja koja su crnogorci mahali kao osajde,a nisu bili,jer tu je škripalo par puta.
to bi u kvalifikacionoj utakmici bili golovi.
campa_xxx

#423 Re: BiH - Grčka

Post by campa_xxx »

Ovi Grci su kanta ekipa, jos sad kad im poslije ovih kvalifikacija ode ovih par starih igraca moci ce se fino igrati sa njima...Najjace oruzje im je provokacija i ubjedjen sam da ce u takmicarskoj utakmici ici na provokaciju ovih igraca koji imaju malo kraci fitilj... :mrgreen:
Veceras me jako pozitivno iznenadio ovaj Zahirovic ... po meni najveci dobitak nakon ove utakmice a iskreno bio sam pun predrasuda prema njemu na pocetku utakmice, sve nesto kontam "joj vidi ovog cupe, ko je on? Sjebat ce nas nesto garant" :mrgreen:
Last edited by campa_xxx on 11/08/2011 00:27, edited 1 time in total.
JEDRILICA

#424 Re: BiH - Grčka

Post by JEDRILICA »

Ovaj tim bi trebao da izadja protiv Bjelorusije.

---------------------------Hasagic--------------------

Mujdza--------Pandza--------------Spahic-------Papac

------------------Zahrovic-------Medunjanin----------

Lulic----------------------Pjanic----------------Salihovic

--------------------------Dzeko--------------------------

Klupa:
Sehic
Avdukic
Mravac
Rahimic
Maletic
Stilic
Misimovic
Muslimovic

Zec nije za reprezentacije, Rahimic prestar i nije u formi, Misimovic isto tako, Muslimovic nije u formi, Stilic je ipak ispod Pjanica, Besic nek ide u mladu reprezentaciju, Ibricic dok ne zaigra u punoj formi nema mjesta u reprezentaciji.
Eborg

#425 Re: BiH - Grčka

Post by Eborg »

Zahirović odlično odigrao! :thumbup: Čak bih se usudio reći da je na momente korisniji od Rahimića i svakako bi trebao postepeno da se navikava na to njegovo mjesto mada ga čeka dug put do toga, Rahimićeve godine mu idu na ruku. Alternativa nam je pravolinijski Ibričić kao zamjena, daleko više bih volio vidjeti Zahirovića koji ima tu neku smirenost da ulazi kada Rahimić fizički padne.

Zaigrao sa Čelik sa 18 godina i sjećam se da je na prvoj utakmici protiv Sarajeva kupio lopte ispred Dure a iskusniji igrači Čelika nisu smjeli ući u duel s njim. Kasnije je bio i kapiten Čelika i organizator igre mada je njegova prava pozicija defanzivni vezni s tim da je ofanzivniji od Rahimića i Makelelea koji su po principu: "Uzmi loptu i dodaj prvom do sebe." :)

Nadajmo se da će ga povrede zaobići i da će mu klub ostati u ligi.

Ali džaba mi ovo sve pričamo, selektor odlučuje šta i kako. Samo, bojim se da su nam Misimović i Pjanić opet suđeni u narednoj tekmi, iako ni jedan ni drugi trenutno ne zaslužuju da igraju, ni zajedno ni odvojeno.
Locked