BHFanaticosi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Casual_boy
#101 Re: BHFanaticosi
jest vama dosadno u zivotu ocito da nemate privatnog zivota ili ste previse gledali seherzadu pa se nafurali ! izadjite malo iz soba pokusaj te sta guziti a ne drkati cijeli dan po racunaru !
- bingov buraz
#102 Re: BHFanaticosi
Edin H. wrote:Desi sebingov buraz wrote:Podrska Sefina onom videu se bas vidi da ga muci zgaravica
, ali tu smo da se pomognemo
![]()
Simptomi se mogu ublažiti lekovima, ali je nužno paziti na ishranu. Osim kisele hrane i pica, želudac mogu nadražiti masna i zacinjena hrana, beli luk, luk, biber, kofein, alkohol i dr. Nakon obroka trebalo bi izbegavati ležanje i savijanje u struku. Osim toga, treba izbaciti i kasnovecernje obroke prie spavanja. Osim prehrambenih navika, treba promeniti i stil života. Poželjno je smanjiti prekomernu težinu i prestati pušiti da bi se smanjili simptomi žgaravice...
ili nek kontaktira ovog vrhunskog strucnjaka

-
Ripicipi
#103 Re: BHFanaticosi
Evo jedna zanimljiva slika

-
-bhfanaticos-
#104 Re: BHFanaticosi
ljubomorne dushe mogu da nam pushe
BHF
indijance
BHF
- Edin H.
#105 Re: BHFanaticosi
Mislim da je ova slika iz Portugala. Nakon ovoga je nastala marisana sa murijom, jer momci poceli preskakati rampu, a tamo valjda sveranje nije dozvoljenopotres_mozga wrote:Evo jedna zanimljiva slika
-
-bhfanaticos-
#106 Re: BHFanaticosi
ovo je Dortmund 
- Edin H.
#107 Re: BHFanaticosi
Ma kont'o sam da mozda grijesim, jer kad je bila ona frka u Lisabonu vec je pao mrak, cini mi se.-bhfanaticos- wrote:ovo je Dortmund
-
-bhfanaticos-
#108 Re: BHFanaticosi
Dortmund, jedno od jacih gostovanja BHF-a sto se tice organizacije, sloge i svega...
http://www.bhfanaticos.com/slike/main.p ... temId=3806
http://www.bhfanaticos.com/slike/main.p ... temId=3806
-
ters84
#109 Re: BHFanaticosi
-bhfanaticos- wrote:ljubomorne dushe mogu da nam pushe
BHFindijance
Pocuclali bi rado da mogu
-
Casual_boy
#110 Re: BHFanaticosi
pogresno si konto ! nemoj pricati gluposti i o stvarima gdje nisi bio ....Edin H. wrote:Ma kont'o sam da mozda grijesim, jer kad je bila ona frka u Lisabonu vec je pao mrak, cini mi se.-bhfanaticos- wrote:ovo je Dortmund
Da ovo je dortmund !
a u lisabonu nije bilo nikakve marisane da smo mi zapoceli sranje !
i da prije nego me pocnes pljuvati da sam dijasporska picka zivim u bosni !
-
Prijatelj Omladine
#111 Re: BHFanaticosi
Edine nije on ljut na tebe..
Ja mislim da je na Sefu zbog znas vec kojih razloga...
Pozdrav za fanatikose gotivimo vas.
Ja mislim da je na Sefu zbog znas vec kojih razloga...
Pozdrav za fanatikose gotivimo vas.
- Edin H.
#112 Re: BHFanaticosi
Nadobudni djecace, na pogresnu si se adresu obratioCasual_boy wrote:pogresno si konto ! nemoj pricati gluposti i o stvarima gdje nisi bio ....Edin H. wrote:Ma kont'o sam da mozda grijesim, jer kad je bila ona frka u Lisabonu vec je pao mrak, cini mi se.-bhfanaticos- wrote:ovo je Dortmund
Da ovo je dortmund !
a u lisabonu nije bilo nikakve marisane da smo mi zapoceli sranje !![]()
Ja imam vise gostovanja nego vecina iz novije generacije BHF-a, pa i vise gostovanja od mnogih iz stare garde. I nisam nikada bio clan.
Stoga ostav
-
-bhfanaticos-
#113 Re: BHFanaticosi
nije covjek nista lose rekaoCasual_boy wrote:pogresno si konto ! nemoj pricati gluposti i o stvarima gdje nisi bio ....Edin H. wrote:Ma kont'o sam da mozda grijesim, jer kad je bila ona frka u Lisabonu vec je pao mrak, cini mi se.-bhfanaticos- wrote:ovo je Dortmund
Da ovo je dortmund !
a u lisabonu nije bilo nikakve marisane da smo mi zapoceli sranje !![]()
pogrijesio grad, pa sta...opusti se "kezualac"
blago majci svi smo kezualci
-
chsk
#114 Re: BHFanaticosi
Zar nije Frankfurt k'o što na ovom videu pise?
- lester burnham
#115 Re: BHFanaticosi
...bingov buraz wrote:Edin H. wrote:Desi sebingov buraz wrote:Podrska Sefina onom videu se bas vidi da ga muci zgaravica
, ali tu smo da se pomognemo
![]()
Simptomi se mogu ublažiti lekovima, ali je nužno paziti na ishranu. Osim kisele hrane i pica, želudac mogu nadražiti masna i zacinjena hrana, beli luk, luk, biber, kofein, alkohol i dr. Nakon obroka trebalo bi izbegavati ležanje i savijanje u struku. Osim toga, treba izbaciti i kasnovecernje obroke prie spavanja. Osim prehrambenih navika, treba promeniti i stil života. Poželjno je smanjiti prekomernu težinu i prestati pušiti da bi se smanjili simptomi žgaravice...
ili nek kontaktira ovog vrhunskog strucnjaka
ma jok bakice od robije, prva ruka...
- Edin H.
#116 Re: BHFanaticosi
chsk wrote:Zar nije Frankfurt k'o što na ovom videu pise?
Da ovo su definitivno slike sa utakmice u Frankfurtu.
Ja sam istina ko' hadzo dosao tramvajem do stadiona (satro hadzo, jedva se moglo disati kolika je bila guzva, jos raja ljuljaju tramvaj uz skandiranje "Ko' ne skace mrzi Bosnu
-
-bhfanaticos-
#117 Re: BHFanaticosi
jes frankfurt, do mene je ...

- Edin H.
#118 Re: BHFanaticosi
Sad si nastradao kada se casual boy probudi iz svojih snova i mastarija velikog zavodnika-bhfanaticos- wrote:jes frankfurt, do mene je ...![]()
- lester burnham
#120 Re: BHFanaticosi
hehhehee... kad neko zna zna!Edin H. wrote:Sad si nastradao kada se casual boy probudi iz svojih snova i mastarija velikog zavodnika-bhfanaticos- wrote:jes frankfurt, do mene je ...![]()
-
Casual_boy
#121 Re: BHFanaticosi
da se opustim zato sto neko pljuje rad moje grupe ??
i da slusam kako neko pametuje kako ima gostovanja pa nek ima vise gostovanja sta me boli k ... i da je bio na mjesecu vazda ce ostati ljakse ... nemoj te pljuvati po radu ljudi koji su 10 godina zivota halali i mi ne pljujemo po radu drugi ljudi i grupa !
i da slusam kako neko pametuje kako ima gostovanja pa nek ima vise gostovanja sta me boli k ... i da je bio na mjesecu vazda ce ostati ljakse ... nemoj te pljuvati po radu ljudi koji su 10 godina zivota halali i mi ne pljujemo po radu drugi ljudi i grupa !
- R9..
#122 Re: BHFanaticosi
Da li nesto uzimas i sta uzimas?Casual_boy wrote:da se opustim zato sto neko pljuje rad moje grupe ??
Izgleda da si osto u svima poznatom filmu Rane....lose je to i za tebe i za okolinu...
Over
- sinuhe
#123 Re: BHFanaticosi
Pustite ljude. Sta ce, Sefa im vodja. Nisu oni krivi 
-
tapeta_10
#124 Re: BHFanaticosi
zgradasibice sto se bolan se ne prestavis kosi jer mnogo znas o sefi, da nisi ogorcan na njega da ti nije sta za zenom imo, jer ocito sefa mnogo voli da guzi 
-
-bhfanaticos-
#125 Re: BHFanaticosi
To je ono sto ti ne shvatas...ZgradaSibica wrote:Casual_boy wrote:Mozes ga i meni i sefi obaliti !sinuhe wrote:Pustite ljude. Sta ce, Sefa im vodja. Nisu oni krivi
Mali djecace moj... 88 sam isao Sarajevo gledati - ti nisi bio ni u planu, 1993 sam bio na liniji - ti bio u mudima, 1995e sam gledao Bosnu protiv Albaniji a 2010 sam isao gledati Bosnu u Portugalu sa sinom.
I lazes ko stoka kada kazes da nije bila frka sa murijom u Portugalu, stajao sam mirno sa strane i posmatrao kako 20tak momaka krecu prema muriji u onome tunelu a specijalna policija mase pendrecima.
Sefalija i jos 3-4 momka stoje skroz gore na onome salteru i deru se vracajte se. I to je moja poenta kako taj tip uvijek smiruje situaciju i kako uvijek povlaci drustvo (primjer Tirana,primjer Lisabon, primjer tekma neki dan u Zenici) i zato nema muda. A ti si obicni indijanac sto se ovdje kurcis, jel mu mozda dudlas?
Ne kontas neke stvari...
Vi..indijanci, koji se prikljucite nama ste krivi za vecinu stvari koje se dese nema...primjer Frankfurt korteo po gradu, prikljucile su se mnoge "mame sa djecom" babe dide i vi ostali...neka, fino je to...al kada mi kao grupa naletimo na provokacije od strane domacih ultras firmi kao sto se desilo u Frankfurtu, sta trebamo uraditi? Ugroziti zivote te djece? Hooligani ne gledaju ko je sa nama nego redom udaraju...a to Sefa i ekipa nije dozvolila da se desi...pa su samo "iskulirali" provokacije i nastavili dalje svojim putem...
U Zenici ste "vi" indijanci u dzekinim dresovima prvi pobjegli od murije...
Nisu vasi ljudi zavrsili u policijskim podrumima MUP-a nego opet BHF...
Ima tako tih situacija, svi bi da su BHF u dobrim trenutcima, u onim trenutcima kada u 120 minuti protiv Rumunije u Zenici BHF slavi sa navijacima....a ostale tribine prazne...a kad je belaj onda serete po BHFu.
zato, ne seri po BHFu jer nemas validnih argumenata...a ovo sto petljas privatni zivot naseg vodje sa grupom ti je jadno..
Uzivaj...
http://youtu.be/Vqq1L9I2Ph0