plači voljena zemljo !
Fuad Muzurović novi selektor BiH!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Hantraga
Igraci ne trebaju da se javlajju na utakmice, navijaci ne trebaju da idu na utakmice...
Stadioni ce biti prazni, igrace drugorazredni igraci, automatski nece biti sponzora za takve neutakmice...
Pa da vidimo onda kako ce Pasaliceva sredstva poceti da se tope...
Pasalicu je bitno da je obrno lovu na utakmici protiv Grcke, a za rezultat ga nije briga...
Zato treba bojkotovati utakmice, pa kad im se isprazni kasa, sami ce se razici...
Treba ih udariti tamo gdje im je najmilije, finansijski...
Stadioni ce biti prazni, igrace drugorazredni igraci, automatski nece biti sponzora za takve neutakmice...
Pa da vidimo onda kako ce Pasaliceva sredstva poceti da se tope...
Pasalicu je bitno da je obrno lovu na utakmici protiv Grcke, a za rezultat ga nije briga...
Zato treba bojkotovati utakmice, pa kad im se isprazni kasa, sami ce se razici...
Treba ih udariti tamo gdje im je najmilije, finansijski...
-
lindjo
agonija se nastavlja...
ja sam fakat kont'o da ce stepanovica izabrati,jer je red za jednog srbina na selekorskoj funkciji.Ali onda sam skont'o da je muzurovic ipak najidealniji,i najpodobniji.Stepanovic je ipak covjek koji decenijama radi u inostranstvu(uglavnom bundesliga)i ima izgradjeno ime,i tesko je vjerovati se da ce se utopiti u javasluk mafije iz fudbaalskog saveza.Covjek je profesionalac,a ne poput mahalskog strucnjaka muzurovica,koji je stavio obraz pod guzicu za 10ak hiljada mjesecno u padze.
Ostaje sve po starom,muzurovic je klimoglavac,nekonfliktna licnost,dakle nagodan za svaku rabotu,i prema tome najidealniji.Kao i u prvom mandatu ,muzurovic ce sutit i pusit dok bagra hapala iza zavjese,dajuci sebi bajramluk,utajom poreza,preprodajom igraca(ne samo iz A tima,nego i iz svih ostalih selekcija,velika lova se vrti u mladjim selekcijama,imas pare i kupis mjesto,otud poplava netalentovanih ino-anonimusa)
Poznacavajuci mentalitet ovog podneblja,prica o bojkotu je suplja.Ako prijateljsku (ako igrali 27 feb)odigramo kvalitetno-zenica ce biti k'o sibica
Zato konkretan prijedlog,formirati odrede za batinjanje stoke koja pohrli iz pizde materine,odvajajuci djetetu od usta,da bi napunili pashalicu vrecu
Dakle,doslovce i bukvalno, BRUTALNO tuci sve one koji dodju pred stadion,ma gdje se igralo.Nije kriv demagog pashalic,sto se ovcice primaju na svaku njegovu ublehu,tipa: kako je on obezbjedio kopacke igracima(jer eto neke selekcije valjda igraju bose);kako je wels bogate fudbalke tradicije a nije se uspio u 100god svog postojanja nijednom kvalifikovati nigdje(osim giggsa je nisam cuo za asove iz te prejebene fudbaslke nacije) i td.
Eto,nek su latvija,slovenija,pa i svica ,ukrajina,austrija ,skotska i td.fudbalske velesile,pa im se nekad zalomi da odu na veliko takmicenje.Samo nama nikad,jbg...sabur ljudi , sta hocete,ovaj rat je tek nedavno stao,treba jos vremena,nemamo uslova,mrze nas sudije,repka je ogledalo drustava i ostatak supljaka covjeka koji da je srece jedini njegov nastup na tv-u bi bio live -prenos sopstvenog vjesanja .Zivio Irak
ja sam fakat kont'o da ce stepanovica izabrati,jer je red za jednog srbina na selekorskoj funkciji.Ali onda sam skont'o da je muzurovic ipak najidealniji,i najpodobniji.Stepanovic je ipak covjek koji decenijama radi u inostranstvu(uglavnom bundesliga)i ima izgradjeno ime,i tesko je vjerovati se da ce se utopiti u javasluk mafije iz fudbaalskog saveza.Covjek je profesionalac,a ne poput mahalskog strucnjaka muzurovica,koji je stavio obraz pod guzicu za 10ak hiljada mjesecno u padze.
Ostaje sve po starom,muzurovic je klimoglavac,nekonfliktna licnost,dakle nagodan za svaku rabotu,i prema tome najidealniji.Kao i u prvom mandatu ,muzurovic ce sutit i pusit dok bagra hapala iza zavjese,dajuci sebi bajramluk,utajom poreza,preprodajom igraca(ne samo iz A tima,nego i iz svih ostalih selekcija,velika lova se vrti u mladjim selekcijama,imas pare i kupis mjesto,otud poplava netalentovanih ino-anonimusa)
Poznacavajuci mentalitet ovog podneblja,prica o bojkotu je suplja.Ako prijateljsku (ako igrali 27 feb)odigramo kvalitetno-zenica ce biti k'o sibica
Zato konkretan prijedlog,formirati odrede za batinjanje stoke koja pohrli iz pizde materine,odvajajuci djetetu od usta,da bi napunili pashalicu vrecu
Dakle,doslovce i bukvalno, BRUTALNO tuci sve one koji dodju pred stadion,ma gdje se igralo.Nije kriv demagog pashalic,sto se ovcice primaju na svaku njegovu ublehu,tipa: kako je on obezbjedio kopacke igracima(jer eto neke selekcije valjda igraju bose);kako je wels bogate fudbalke tradicije a nije se uspio u 100god svog postojanja nijednom kvalifikovati nigdje(osim giggsa je nisam cuo za asove iz te prejebene fudbaslke nacije) i td.
Eto,nek su latvija,slovenija,pa i svica ,ukrajina,austrija ,skotska i td.fudbalske velesile,pa im se nekad zalomi da odu na veliko takmicenje.Samo nama nikad,jbg...sabur ljudi , sta hocete,ovaj rat je tek nedavno stao,treba jos vremena,nemamo uslova,mrze nas sudije,repka je ogledalo drustava i ostatak supljaka covjeka koji da je srece jedini njegov nastup na tv-u bi bio live -prenos sopstvenog vjesanja .Zivio Irak
-
mostarac
ako cemo posteno ni po jednoj referenci mesha nije bolji od Muzurovica. Meshin najveci uspjeh je da je ko kanta ispo u francuskoj ligi. Muzorovicev uspjeh je da je od govneta napravio pitu i reprezentaciju. Stepanovic ima najbolje reference i nije mi jasno zasto on nije izabran
- vatana
Uopste nije bitno ko je novi-stari selektor. Jedino bitno je to da su isti ljudi ostali u savezu i oko njega.
Sve je to OK, drugo nisam ni ocekivao. Fazon je sto lindjo kaze: "Poznacavajuci mentalitet ovog podneblja,prica o bojkotu je suplja. Ako prijateljsku (ako igrali 27 feb)odigramo kvalitetno-zenica ce biti k'o sibica"
Ne treba niko da ih ode gledat, nek igraju godinu-dvije pred praznim tribinama i kuci i vani. Ne treba im bolja kazna kad im ne dodje 20.000 dusa i plati ulaznicu po cenera. Samo ih po dzepu treba.
Pitam se samo da li ce onih 13 "glavnih" igraca ispostovat svoje odluke do kraja. Ako oni zaigraju ponovo za ovaj isti savez, e onda nam stvarno nema pomoci. Treba im jebat majku svima.
Sve je to OK, drugo nisam ni ocekivao. Fazon je sto lindjo kaze: "Poznacavajuci mentalitet ovog podneblja,prica o bojkotu je suplja. Ako prijateljsku (ako igrali 27 feb)odigramo kvalitetno-zenica ce biti k'o sibica"
Ne treba niko da ih ode gledat, nek igraju godinu-dvije pred praznim tribinama i kuci i vani. Ne treba im bolja kazna kad im ne dodje 20.000 dusa i plati ulaznicu po cenera. Samo ih po dzepu treba.
Pitam se samo da li ce onih 13 "glavnih" igraca ispostovat svoje odluke do kraja. Ako oni zaigraju ponovo za ovaj isti savez, e onda nam stvarno nema pomoci. Treba im jebat majku svima.
-
Stari
Sa ostatkom tvog posta nemam problema sa kontanjem (premda se ne slazem ) ...ali ovaj ovdje dio bas ne kontam... Tuci ljude koji hoce da pogledaju utakmicu....Sto ne bi pokusao tuci one za koje mislis da su krivi za situaciju....??? ako je vec dotle doslo da ti je do tucnjave ???...A ? Velis, oni mozda imaju miliciju uz sebe .... pa je onda lakse tuci ove jadnike sto dodju gledati utakmicu... oni se ne znaju braniti....ili su mozda i oni krivi sto Reprezentacija ne igra kako bi ti htio da igra....lindjo wrote:agonija se nastavlja...
jah Boze sacuvaj ...
A inace ....ako je Stjepanovic trazio 200.000 eura (kako vele)...onda ih razumijem zasto su stavili Muzurovica....Inace ja bih volio da se dala sansa nekom drugom...ovako ce Muzurovic ispasti nasa varijanta M.Miljanica.
Al' hajd mozda nesto bude ...premda male su sanse. Volio bih kad bi imali petlje ...pa rasformirali kompletnu ovu sadasnju ekipu...i poceli graditi tim zasnovan na omladinskoj reprezentaciji....vec sam ranije pisao o tome....islo bi lose u pocetku....sigurno bi zijanili nekoliko prvih utakmica.... (a Oslu Atini i Stambolu bi zijanili svakako ma ko da izadje na teren)...ali za slijedece kvalifikacije (SP2010) bi imali ekipu ...mladu a ugiranu.
Medjutim tu su samo moji snovi...
-
lul
valjaš gluposti druže.meša je jedan mladi ambiciozan stručnjak koji zna sve o fudbalu.koji je prvo bio pomocni trener sochauxa,preuzeo istres klub koji je bio zadnji u tom momentu u drugoj ligi i u istoj godini ih uveo u prvu ligu,ekipa koja nije imala ni svoj stadion pa su igrali u prvoj ligi u drugim gradovima,igrao afričku ligu šampiona....mostarac wrote:ako cemo posteno ni po jednoj referenci mesha nije bolji od Muzurovica. Meshin najveci uspjeh je da je ko kanta ispo u francuskoj ligi. Muzorovicev uspjeh je da je od govneta napravio pitu i reprezentaciju. Stepanovic ima najbolje reference i nije mi jasno zasto on nije izabran
-
Dino007
Ti druze nemas pojma o cemu pricas!!!Stari wrote:Sa ostatkom tvog posta nemam problema sa kontanjem (premda se ne slazem ) ...ali ovaj ovdje dio bas ne kontam... Tuci ljude koji hoce da pogledaju utakmicu....Sto ne bi pokusao tuci one za koje mislis da su krivi za situaciju....??? ako je vec dotle doslo da ti je do tucnjave ???...A ? Velis, oni mozda imaju miliciju uz sebe .... pa je onda lakse tuci ove jadnike sto dodju gledati utakmicu... oni se ne znaju braniti....ili su mozda i oni krivi sto Reprezentacija ne igra kako bi ti htio da igra....lindjo wrote:agonija se nastavlja...
jah Boze sacuvaj ...
A inace ....ako je Stjepanovic trazio 200.000 eura (kako vele)...onda ih razumijem zasto su stavili Muzurovica....Inace ja bih volio da se dala sansa nekom drugom...ovako ce Muzurovic ispasti nasa varijanta M.Miljanica.
Al' hajd mozda nesto bude ...premda male su sanse. Volio bih kad bi imali petlje ...pa rasformirali kompletnu ovu sadasnju ekipu...i poceli graditi tim zasnovan na omladinskoj reprezentaciji....vec sam ranije pisao o tome....islo bi lose u pocetku....sigurno bi zijanili nekoliko prvih utakmica.... (a Oslu Atini i Stambolu bi zijanili svakako ma ko da izadje na teren)...ali za slijedece kvalifikacije (SP2010) bi imali ekipu ...mladu a ugiranu.
Medjutim tu su samo moji snovi...
Kakvu repreztenatciju da se pravi sa ovim ljudima na celu, to su kriminalci koji nas svijetla obraza gledaju u lice dok nas svijulazu. Selektor je ovdje najmanje bitan, mnoge stvari treba da se dovedu u red, da se postave pravi ljudi u savez, pa da onda oni biraju selektora koji posteno raditi to o cemu ti pricas.
OVAKO SVE JE TO BESMISLENO!!!!
-
Dino007
YBM-liga ...ha nemere svak na ovom svijetu biti ostrouman ko ti...Stari wrote:Dino007 wrote:
Ti druze nemas pojma o cemu pricas!!!
OVAKO SVE JE TO BESMISLENO!!!!
PS.Jel ti to podrzavas ovu teoriju o tome da treba tuci ljude koji dodju na utakmicu ?[/quot
Izvini ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera, ali ne radi se o tome.
Meni nije jasno kako neko jos ima energiju da se nada necemu, i da podrzava ove lopove koji gledaju svoj interes i jos u tome vidi neki izlaz.
Ja samo hocu da kazem da mi s ovim ljudima na celu ne mozemo ici naprijed, ma ko da je selektor , dok su oni u poziciji da biraju.
A mislim da je ovo za tuci ljude bilo vise figurativno, verovatno je covjek frustriran kao i ja i ne moze da razumije da jos neko NJIMA MOZE DATI PODRSKU, TO SU KRIMINALCI KOJI BI U NORMALNIM DRZAVAMA VEC ODAVNO BILI IZA RESETAKA ( sto mi nazalost nismo i cini se dugo necemo biti ).
ZATO JE BOJKOT SVIH NASTUPA REPREZENTACIJE PO MOM SKROMNOM MISLJENJU JEDINO PRAVO RJESENJE, NEKA IGRAJU PRED PRAZNIM TRIBINAMA, PA CE SE I ONI, VALJDA, ZAPITATI SAMI PRED SOBOM, MADA JE TO MALO VJEROVATNO!!!
DJONERI SU TO NEVIDJENI!!!
-
Stari
Kako ima ljudi koji se velis jos uvijek mogu nadati...?!? ...ne znam , da ti pravo kazem, ni sta bih imao reci po tom pitanju. To je valjda zbog toga sto ja licno nemam rezervnu drzavnu reprezentaciju (Svedska mi se doduse svidja...ali oni igraju malo drugacije...vise su ziherasi....i nije to -to) za koju bih mogao onako strastveno gubiti zivce.
Kad reprezentacija BiH prestane postojati...onda cu valjda i ja prestati navijati za nju ...a do tad...u kvalifikacijama navijam za BiH ...a na velikim turnirima najcesce za Svedsku ...jer oni su uglavnom tu.
Kad reprezentacija BiH prestane postojati...onda cu valjda i ja prestati navijati za nju ...a do tad...u kvalifikacijama navijam za BiH ...a na velikim turnirima najcesce za Svedsku ...jer oni su uglavnom tu.
-
radeljas
potpisujem sve navedeno. ironicno dodajem da je trenirao prishtinu nekad kad je bila u prvoj yu ligi. mora da je baho opet imao uticaja u biranju selektora. sta su htjeli s ovim. mesha koji je mlad i koji ima odlicne rezultate, covjek koji je doveo istres iz druge lige u prvu i odrzao ih tamo, koji je stovrio brojne igrace u sosho-u ne valja. boje se da bi sa meshom dosli ljudi iz njegove generacije, ljudi koji imaju veze sa fudbalom. znaci napretka nema, nece ga biti, a ni mene na utakmicama reprezentacija ni za 10 godina vjerovatno.alphonse kauders wrote:E hajde to objasni??Grom iz vedra neba wrote:Dajdza je po meni najbolji izbor od ponudjenih kandidata...
Ko je u svijetu fudbala Fuad Muzurović? - Apsolutni anonimus.
Koliko je titula osvojio Fuad Muzurović? - Nijedna
Reputacija klubova koje je trenirao i jačina liga u kojima je trenirao? -smiješno
Profil trenera? - kafanski demagog.
Čovjek je bio onako rješenje iz nužde nakon rata pa postao selektor, a sad ga fino postaviše za finu platicu da mogu preko njega preprodavati novih Jakirevića, Krivića, Bošnjaka i co...
Piši- propalo. Jedan je http://www.bazdarevic.net/index.php
stavljaju covjeka pred penziju da nesto zaradi ... smjeshno.
-
radeljas
i ova ima smisla. uzeli su covjeka po svojoj mjeri. muzurovic je tu negdje po intelektu i svemu u rangu ushanovica i pashe. mesha, castan igrac i trener, legenda, nema sta da trazi u takvom savezu. kad napravi jos uspjeha spomenuce ga prodane dushe iz avaza i to je sve.Hantraga wrote:Bojkot
Neka nije Bazdarevic, bas mi je drago...Jel Mesinim izborom bi se samo zataskalo vec zaljuljani Savez...
Ovim izborom je Savez sebi iskopao jos vecu rupu u koju ce ih javnost ugurati...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Nije uopste poenta izbor Muzurovica nego je poenta cjelokupnog stanja u zemlji sto se vec 15 godina vrte u svim sferama jedni te isti ljudi od politike do sporta. Bio je Muzurovic selektor i zaista nemam lose misljenje o njemu pogotovo kao covjeku ali njegov povratak je povratak na nesto sto smo vec imali i to imali bez uspjeha. Globalno gledajuci Dajdza ima od sve trojice najsalbije refernece sto naravno opet ne znaci da mozda i nije najbolje rjesenje ali najbolje rjesenje za sve u nasoj zemlji je totalno novi ljudi. Mesa nije izabran jer im je postavio zestoke uslove u kojima niko iz svaeza ne moze primirisati ekipi a Pasalic najmanje i naravno da je otpao. Stepanovic kao stari fudbalski vuk nije sigurno puno drukcije razmisljao a Dajdza je neko sa kim se moze manipulisati i zato je i izabran. Bez obzira na sve lose stvari Sliskovic je napravio od svih selektora ubjedljivo najbolje rezultate i dva puta doveo reprezentaciju pred sama vrata velikih takmicenja sto niko do sada ni priblizno nije uspio pa ni Muzurovic. Dakle u ovoj igranci opet su stradali selektori a oni koji su u stvari najkrivlji i dalje sjede gdje sjede i ova tuzna prica se samo nastavlja.
A ovaj tip sto kaze da treba tuci one koji dodju na stadion da gledaju pa bujrum jarane da te vidim, jer ja cu uvijek ici da bodrim svoju zemlju pa makar je vodio i sam djavo.
A ovaj tip sto kaze da treba tuci one koji dodju na stadion da gledaju pa bujrum jarane da te vidim, jer ja cu uvijek ici da bodrim svoju zemlju pa makar je vodio i sam djavo.
-
zzzzz
E boga ti ne lupaj, po cemu je Mesa pokazao da je castan igrac i trener, mozda sto slihtajuci se po Beogradu naziva reprezentaciju Srbije svojom???radeljas wrote:
i ova ima smisla. uzeli su covjeka po svojoj mjeri. muzurovic je tu negdje po intelektu i svemu u rangu ushanovica i pashe. mesha, castan igrac i trener, legenda, nema sta da trazi u takvom savezu. kad napravi jos uspjeha spomenuce ga prodane dushe iz avaza i to je sve.
Poenta je u tome, nama ne pomaze da su nam izabrali Capela, mi bi kukali kako je ovaj u talu sa savezom. Dok je Pasalica, ova reprezentacija nece imati napretka.
Sto se tice Mese i Stepanovica, Srecko Katanec je doktor za obojicu (makar je sa Slovenijom pokazao sta zna) pa je potpisao ugovor sa Makedonijom za 85.000 eura godisnje...... a Stepanovic hoce dvjesto milja, ma neka razgazi. Meni je zao sto smo propustili priliku da angazujemo Kataneca na kraju proslih kvalifikacija, on bi sigurno prije vodio BiH nego Makedoniju, zbog igrackog kadra.
ps.
Porediti vrijeme Muzurovica i Sliskovica je krajnje diletanstski, uslovi u kojima su radili ne daju se porediti. Bolic je izjavio da je Muzurovic selektor kojeg su najvise postovali jer je i on imao krajnje korektan odnos prema igracima.
-
in33sa
Koga je Slaven Bilic vodio u svojo0j karijeri?
Pa je danas po zvanicnom izboru FIFA-e najbolji mladi trener svijeta, rookie takozvani.
I zvanicno je medju pet najboljih trenera svijeta za tekucu odlazecu godinu. Po izboru FIFA-e.
Ja sam uvjeren da vi Bazdarevic bio ako ne jednako uspjesan, bar priblizno kvalitetan. Naravno, ne uz ovaj sastav Saveza. Riba smrdi od glave.
Treba skinuti govnare iz Saveza, a sve dalje bi islo svojim tokom. Dosao bi i normalan selektor i postizali bi se rezultati. To sve ide po sistemu domino kockica.
Pa je danas po zvanicnom izboru FIFA-e najbolji mladi trener svijeta, rookie takozvani.
I zvanicno je medju pet najboljih trenera svijeta za tekucu odlazecu godinu. Po izboru FIFA-e.
Ja sam uvjeren da vi Bazdarevic bio ako ne jednako uspjesan, bar priblizno kvalitetan. Naravno, ne uz ovaj sastav Saveza. Riba smrdi od glave.
Treba skinuti govnare iz Saveza, a sve dalje bi islo svojim tokom. Dosao bi i normalan selektor i postizali bi se rezultati. To sve ide po sistemu domino kockica.
-
Stari
Ne znam ljudi moji ni sta bih vam rekao. Sva ova halabuka i skalemerija oko pokusaja da se rukovodstvo fudbalsko-nogometnog saveza Bih smijeni, otjera ili na neki drugi nacin sprijeci u daljem onemogacavanju reprezentacije da fino igra...mi nekako ... cudno pocinje zvucati.
Prvo su neki ocito mislili da ce demostracije, psovke i "uaa" poklici smjeniti tipove sa pozicija...oni se na to nisu ni osvrnuli...Nesto docnije su se aktivnosti transformisale u formulaciju "rusimo savez" (sta god je sad moglo podrazumjevati)...cak je bilo zagovaranja da ih se pokusa legalno smjeniti...i na kraju krajeva bojkot i publike i igraca....pa i (istina sad jos uvjek sporadicni) fizicki incidenti....i sta?....pa rezultati nisu bas nesto impresivni...uspjelo se otjerati selektora. Ali oni glavni jebachi ...su samo dodatno utvrdili pozicije na kojima se nalaze. Kad malo bolje razmislim .... mensecini ...da su, ili oni sami ili tipovi slicni njima upravo i bili ti koji su ih postavili na te i takve pozicije...i mensecini da ih samo oni (sami) mogu odatle skinuti. Dakle kako skinuti sa pozicije onog koji se na tu poziciju sam stavio...ili (sto je jos gore) onog kojeg je na tu poziciju postavio neko ko je i gori od njega?
Sve nesto hocu da postavim jedno pitanje ...al me je strah samom sebi priznati da je to mozda tako....pitanje bi glasilo.
Je li to stvarno tako da oni koji su sad u rukovodstvu imaju interes u tome da ekipa igra lose? ...Ili je to samo do toga da oni zele dobro, samo ne znaju kako se to radi?
Prvo su neki ocito mislili da ce demostracije, psovke i "uaa" poklici smjeniti tipove sa pozicija...oni se na to nisu ni osvrnuli...Nesto docnije su se aktivnosti transformisale u formulaciju "rusimo savez" (sta god je sad moglo podrazumjevati)...cak je bilo zagovaranja da ih se pokusa legalno smjeniti...i na kraju krajeva bojkot i publike i igraca....pa i (istina sad jos uvjek sporadicni) fizicki incidenti....i sta?....pa rezultati nisu bas nesto impresivni...uspjelo se otjerati selektora. Ali oni glavni jebachi ...su samo dodatno utvrdili pozicije na kojima se nalaze. Kad malo bolje razmislim .... mensecini ...da su, ili oni sami ili tipovi slicni njima upravo i bili ti koji su ih postavili na te i takve pozicije...i mensecini da ih samo oni (sami) mogu odatle skinuti. Dakle kako skinuti sa pozicije onog koji se na tu poziciju sam stavio...ili (sto je jos gore) onog kojeg je na tu poziciju postavio neko ko je i gori od njega?
Sve nesto hocu da postavim jedno pitanje ...al me je strah samom sebi priznati da je to mozda tako....pitanje bi glasilo.
Je li to stvarno tako da oni koji su sad u rukovodstvu imaju interes u tome da ekipa igra lose? ...Ili je to samo do toga da oni zele dobro, samo ne znaju kako se to radi?
-
radeljas
ne izmisljaj ni ti. zasto bi mesha rekao da je srbija njegova reprezentacija? jugoslavija jeste bila i sta s tim. to se ne da izbrisati. castan je jer je borac bio na terenu, jer se i kao trener dokazao uvodjenjem istres-a u prvu francusku ligu. na kraju igrao je ne pocetku i za tu bih u ratu. nije do sad imao posla sa pashalicem i ushanovicem. a muzurovic jeste. da ne pricamo sad o fk sarajevo i mutnim poslovima tamo.zzzzz wrote:E boga ti ne lupaj, po cemu je Mesa pokazao da je castan igrac i trener, mozda sto slihtajuci se po Beogradu naziva reprezentaciju Srbije svojom???radeljas wrote:
i ova ima smisla. uzeli su covjeka po svojoj mjeri. muzurovic je tu negdje po intelektu i svemu u rangu ushanovica i pashe. mesha, castan igrac i trener, legenda, nema sta da trazi u takvom savezu. kad napravi jos uspjeha spomenuce ga prodane dushe iz avaza i to je sve.
.
rezultati ce pokazati, a ja sam ubjedjen da oni sa muzurovicem, koji ne radi nigdje godinama, nece doci.
-
Dino007
Stari ja moslim da njih zaboli za igru reprezentacije, njima je bitan samo njihov konto, ali uredu recimo da se to i moze razumjeti, ljudi sebi zele dobru zaradu pa eto makar i na nelegalan nacin i preko tudih leda.Stari wrote:Ne znam ljudi moji ni sta bih vam rekao. Sva ova halabuka i skalemerija oko pokusaja da se rukovodstvo fudbalsko-nogometnog saveza Bih smijeni, otjera ili na neki drugi nacin sprijeci u daljem onemogacavanju reprezentacije da fino igra...mi nekako ... cudno pocinje zvucati.
Meni nije jasno kako sada kad svi znaju sta oni rade i na koji nacin nisu se nimalo postidili i povukli ( sjetimo se Bolinih rijeci za Iran ), skontali da vise neide tako!!! Ma ne, oni nemaju stida niti obraza!!! Ali nazalost i dalje ide tako, oni biraju, umjesto da su u zatvoru, i to na koji nacin, na isti nacin kao i do sada, nacin koji iritira mase, ali mase ne mogu nista, mase mogu jedino ne otici na utkmice i pokazati na taj nacin svoju frustraciju.
Da nije zalosno, bilo bi stvarno smijesno, ali ovo je Bosna, odnosno ovo su bosanci, od Bosne bi neko znao napraviti lijepu zemlju, mi na zalost neznamo!!! Ustvari oni koji bi mozda i znali nemaju priliku za to, ovi destruktivci su se toliko ukorijenili da me je strah za nas sve i za nasu djecu koja treba da gaje neke nade i ambicije u ovome propalom drustvu, to je zalosno!!!
- uvjek dobar gost
Fakat komentari gledalaca su bili mrak... posebno lik kad je napao onog merteka iz komisije kako sjedi i nije tude nego tu... umro sam od smijeha.... al sve skupa tuga fakat... i onaj Senad P. morao je pozvati nekog sportskog novinara da mu pruži neke informacije...
Vrijeme je da se krene !!!
Vrijeme je da se krene !!!