Fuad Muzurović novi selektor BiH!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alphonse kauders
- karanana
#2 Re: Fuad Muzurović novi selektor BiH!!
Pa gdje si cuo ovo? Jeli od Herbiona u slicnoj temi ili ima negdje da je potvrdjeno? Gledam sve nase sajtove, nista nema jos.alphonse kauders wrote:Aman
- alphonse kauders
#3 Re: Fuad Muzurović novi selektor BiH!!
Maločas objavili na Dnevniku.karanana wrote:Pa gdje si cuo ovo? Jeli od Herbiona u slicnoj temi ili ima negdje da je potvrdjeno? Gledam sve nase sajtove, nista nema jos.alphonse kauders wrote:Aman
-
Grom iz vedra neba
Dajdza je po meni najbolji izbor od ponudjenih kandidata...
- alphonse kauders
E hajde to objasni??Grom iz vedra neba wrote:Dajdza je po meni najbolji izbor od ponudjenih kandidata...
Ko je u svijetu fudbala Fuad Muzurović? - Apsolutni anonimus.
Koliko je titula osvojio Fuad Muzurović? - Nijedna
Reputacija klubova koje je trenirao i jačina liga u kojima je trenirao? -smiješno
Profil trenera? - kafanski demagog.
Čovjek je bio onako rješenje iz nužde nakon rata pa postao selektor, a sad ga fino postaviše za finu platicu da mogu preko njega preprodavati novih Jakirevića, Krivića, Bošnjaka i co...
Piši- propalo. Jedan je http://www.bazdarevic.net/index.php
-
Grom iz vedra neba
Pa pogledaj druga dva kandidata?! Ja sam rekao od ponudjenih...on ima referencu da je bio selektor, po meni solidan selektor s nekoliko dobrih utakmica kada je BiH bila na 170. mjestu fifine tabele...ali selektori po meni i nisu neki problem, problem je u strukturi saveza...alphonse kauders wrote:E hajde to objasni??Grom iz vedra neba wrote:Dajdza je po meni najbolji izbor od ponudjenih kandidata...
Ko je u svijetu fudbala Fuad Muzurović? - Apsolutni anonimus.
Koliko je titula osvojio Fuad Muzurović? - Nijedna
Reputacija klubova koje je trenirao i jačina liga u kojima je trenirao? -smiješno
Profil trenera? - kafanski demagog.
Čovjek je bio onako rješenje iz nužde nakon rata pa postao selektor, a sad ga fino postaviše za finu platicu da mogu preko njega preprodavati novih Jakirevića, Krivića, Bošnjaka i co...
Piši- propalo.
-
paauk
ja sam navijao da to bude stepanovic (ja ne znam o njemu puno a vjerujem da ima jos takvih)! drago mi je sto su izabrali Muzurovica, reprezentacija je igrala najljepse u njegovo vrijeme. vjerujem da sad nece biti tako i vjerujem da ce igraci oni koji su potpisali pismo ostat pri svom stavu i da ce bojkotovat nastup.
drago mi je sto nisu izabrali Bazdarevica jer bi vjerovatno zavrsio kao Hadzibegic ili bio njihov potrcko kao Sliskovic. da je kojim slucajem izabran Bazdarevic vjerujem da bi mnogi igraci popustili kao i navijaci, ovako se nadam da se to nece desit i da ce igraci i navijaci bojkotovat utakmice. ovu bagru iz saveza mozemo otjerat samo bojkotom i zato mi je drago sto nisu izbrali i potrosili ime bazdarevica. samo bojkot ovje ima smisla...
drago mi je sto nisu izabrali Bazdarevica jer bi vjerovatno zavrsio kao Hadzibegic ili bio njihov potrcko kao Sliskovic. da je kojim slucajem izabran Bazdarevic vjerujem da bi mnogi igraci popustili kao i navijaci, ovako se nadam da se to nece desit i da ce igraci i navijaci bojkotovat utakmice. ovu bagru iz saveza mozemo otjerat samo bojkotom i zato mi je drago sto nisu izbrali i potrosili ime bazdarevica. samo bojkot ovje ima smisla...
- alphonse kauders
Mislim da mu se i dalje niko neće odazvati..
- Bosanac in Lederhosen
ja im necu ni na jednu utakmicu otic...
- GandalfSivi
Tuzno ali istinito, uopste me ne zanima ko je selektor drzavnog tima. A nekada nisam utakmice mogao propustiti. Eto, dokle je doslo.
Bojkot
Bojkot
- alphonse kauders
Ama, što kaže jedan momak - misliš da će se on javno buniti kad mu počnu sastavljati spisak pred utakmice??Santos wrote:To mafijo radi sta hoces boli te kurac nemoze ti niko nista.Jebo Mesu sta ce nam on Muzur je pravi.Pa ljudi gdje to on koga trenira.
Da je normalan Savez izbor bi bio katastrofalan, ali ovako Muzur najbolje oslikava sliku saveza..
- alphonse kauders
evo na FTV- u "Pećnici" gost novopečeni selektor + direktor reprezentacije

- alphonse kauders
Počinje tek u 21.20harmin00 wrote:hajd molim te poslje napisi sta su pricali i kako se slazu selektor + direktor, jer pasalic je muzura otjero 98 koliko znam
- Patron of Formello
Fuad Muzurović sa svojom stručnošću i sa svojim znanjem ne bi uspješno vodio ni Saobraćajac.Možemo očekivati još gore rezultate reprezentacije. 
- alphonse kauders
Stepanović im je danas održao lekciju iz poštenja, čovjek zabezeknut reakcijom gledalaca, a Pašalić i onaj deba sa seljačkim naglaskom (Branko) zavalili se u stolice, malo im fali da zadrijemaju.
Fuj, stoke.
Fuj, stoke.
-
in33sa
Pasalic nahvali sam sebe, ja sam ovo, ja sam ono, ovo ono, bez mene je BH fudbal mrtav, JA sam obezbjedio selektoru placu, JA JA JA.
Nikada ovaj nece otici, nikada. Njega ce iz fotelje izbaciti samo poplava.
Koji demagog, ali neinteligentni demagog. On prica o sredstvima, pa idiote nenormalni, govorimo o rezultatima kojih nema. Govorimo o lopovluku, kojeg ima.
Jebala te sredstva, vodis ekipu po Iranu i prostituiras i sebe i nas za saku dolara. Jebem ti mentalitet balkanski, da ti jebem,.
Nikada ovaj nece otici, nikada. Njega ce iz fotelje izbaciti samo poplava.
Koji demagog, ali neinteligentni demagog. On prica o sredstvima, pa idiote nenormalni, govorimo o rezultatima kojih nema. Govorimo o lopovluku, kojeg ima.
Jebala te sredstva, vodis ekipu po Iranu i prostituiras i sebe i nas za saku dolara. Jebem ti mentalitet balkanski, da ti jebem,.
- alphonse kauders
Jao, svaka čast raji što se javaljala u program, Muzur ne zna šta da kaže, sjebao se totalno:))) A, Paša, zalibo ga racku..
A, onaj Boško k'o kakav ratar ili predjsednik MZ-a Dubice Gornje...
A, onaj Boško k'o kakav ratar ili predjsednik MZ-a Dubice Gornje...