Fuad Kasumovic i vrh SDA

Post Reply
alome

#1 Fuad Kasumovic i vrh SDA

Post by alome »

Gledajuci emisiju 60 minuta na federalnoj tv nemogu a da se ne ljutim na samog sebe kome sam ja punio kesu svaki puta kad sam glasao za ovako bezobrazne mangupe kao sto je Fuad Kasumovic, Sahinpasic, Bicakcic, Rasim Delic, bossovi Cengic od Visokog i ostali. Cijela stranka je u sluzbi pojedinaca i bori se kako izgleda samo za pojedine Bosnjake i kako smo vidjeli i za pojedine Hrvate kao Covic i kompanija oko aluminijuma. Prije ce biti da to i nije stranka nego interesna grupa kojoj mi od izbora do izbora dajemo legitimitet a oni nas sisaju ko na vlasicu ovce. Bruka. Tako je i sa strankom za SBiH te njihovim favoritima kao Jata i kompanija. Vjerovatno je isto kod srba i hrvata medjutim na njih se manje ljutim jer za njih nisam licno glasao i to prepustam njihovim biracima. Najzalosnije od svega je i sto je cijeli pravosudni sistem u jos goroj situaciji pa lopove nema ko ni goniti. U kratkom uzas.
zlatan01

#2 Re: Fuad Kasumovic i vrh SDA

Post by zlatan01 »

Dugo ti je trebalo da skontas...ali bolje ikad nego nikad (jedna ovca manje u stadu-nista licno...).
Epitop

#3 Re: Fuad Kasumovic i vrh SDA

Post by Epitop »

Koja stranka nije interesna grupa? Svi lažu dok ne sjednu u fotelju, a onda nas još i pokradu.
privremeni

#4 Re: Fuad Kasumovic i vrh SDA

Post by privremeni »

Epitop wrote:Koja stranka nije interesna grupa? Svi lažu dok ne sjednu u fotelju, a onda nas još i pokradu.
Ali normalnog covjeka mogu lagati jedan mandat a ne 20 godina.
:oops:
Epitop

#5 Re: Fuad Kasumovic i vrh SDA

Post by Epitop »

privremeni wrote:
Epitop wrote:Koja stranka nije interesna grupa? Svi lažu dok ne sjednu u fotelju, a onda nas još i pokradu.
Ali normalnog covjeka mogu lagati jedan mandat a ne 20 godina.
:oops:
Ja mislim da smo dokazali svojim glasanjem da smo nenormalni, jer skoro 20 godina jednim te istima dajemo glasove.
Post Reply