Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
-
Seyfo
#76 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ja sam u sred rata, u svom selu, prvi imao patike "Ruebuak".
Bio sam glavni.
Imao sam izbor između "Reebook", "Rebuak", "Raubeuk", "Abidas" i "Reubeuk". Izabrao sam "Ruebuak" jer su se dale zamijeniti za kokoš, dvije cjepanice drva i ručni sat van funkcije (nije bilo baterija u ratu).
Tek par godina kasnije, kad je rat završio, došla dijaspora i tajkuni i tad se saznalo da je original "Reebok". Odnosno, samo ta se verzija pojavljivala pa se ispostavilo da je i jedina ispravna.
Ali džaba, već je prošlo dovoljno vremena da se moj "Imidž" ustoliči.
Bio sam glavni.
Imao sam izbor između "Reebook", "Rebuak", "Raubeuk", "Abidas" i "Reubeuk". Izabrao sam "Ruebuak" jer su se dale zamijeniti za kokoš, dvije cjepanice drva i ručni sat van funkcije (nije bilo baterija u ratu).
Tek par godina kasnije, kad je rat završio, došla dijaspora i tajkuni i tad se saznalo da je original "Reebok". Odnosno, samo ta se verzija pojavljivala pa se ispostavilo da je i jedina ispravna.
Ali džaba, već je prošlo dovoljno vremena da se moj "Imidž" ustoliči.
Last edited by Seyfo on 08/04/2015 14:40, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#77 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
"Ja sam ambiciozna osoba i znam da cu do 25.godine sigurno imati evropski hit".
Rece doFu kod Mime na OBNu nekad tamo kad je bilo evropsko prvenstvo u Portugalu.
2015.godine, ocjenjuje ko sta nosi po Sarajevu.
Rece doFu kod Mime na OBNu nekad tamo kad je bilo evropsko prvenstvo u Portugalu.
2015.godine, ocjenjuje ko sta nosi po Sarajevu.
- JThomas
#78 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
a hita nema, koncerta nema, ma ni klupske svirke. zna on najbolje na šta bi to ličilo.
- Clan komisije
#79 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Deen je javna licnost. Samim tim imam pravo da pricam o njemu sta hocu.dust in the wind wrote:sta li goni ovaj nas formunski svijet da svakog sa bilo kojim clankom napadne, pljune, vrijeđa.. ovaj fudo nije nista posebno, sam je lazan, ali da ovoliko neke jadne ogorcenosti ima pokaze jedan ovakav clanak, tj.komentari koji uslijede na njega... valjda jer je peder, bogat, babin sin, a moguce i zbog toga sto nas ubi zavist.. svi bi dali sve da i oni u telekomu uhljebe se, da im je babo sda kadar,laganini da zaradjuju. pljuju na ovog malog, a san im je isto i traže famoznu stelu za državni posao.
Ako on moze citavu bosnu okarakterisati kao zaostalu, zatucanu...jer eto bogati njemu na koncert niko nikad nije dosao (pa cak ni bliza familija), tu smo mu mi krivi, mozemo valjda i mi nesta reci...
Ja ne trazim stelu nikakvu, dobio sam posao svojom zaslugom i tako i odrzavam zaposlenje. Da li bih volio da imam sve na gotovo u zivotu, pa naravno da bih. Ali barem se ne bi blamirao ko ovaj degen, kao i njegova familija. Stari mu hladno govori kako je sin normala dobio posao preko biroa. Ma reci ba dobio je preko stele, ja mu sredio i kraj price ...ahah..pa ja...sta se ofiraju. Ili se usuti. Koga boli qrac za tvoje torbice Fudo.
- fidoremilienko
#80 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Deena, Zmaj da opremi.
-
dezurni_ucenik
#81 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Evo jos malo arhive
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/deen ... /091109025
Pop pjevač Fuad Backović Deen reagovao je na članak koji je Sarajevo-x.com posvetio slobodnim umjetnicima kojima građani Kantona Sarajevo plaćaju penziono i zdravstveno osiguranje, a među kojima je i njegovo ime. Deen navodi kako je sve regularno i kako je nakon 14 godina karijere zaslužio da mu se plaćaju doprinosi, te da je on iznad svega dobar i human čovjek.
Deen:
Backović, koji se nalazi na spisku 53 slobodna umjetnika, ističe da vrlo pošteno i marljivo radi na svojoj karijeri već punih 14 godina te da nikada za to nije koristio tuđi novac 'a kamoli otimao od gladnog i nesretnog naroda u našem Sarajevu niti bilo gdje drugo'.
Njegovo reagovanje koje je poslao iz Milana, gdje trenutno boravi, prenosimo u cjelosti:
"Svjestan sam da živimo u jednom teškom vremenu gdje je puno naroda nezadovoljno i tužno, ali zašto u to sve uplitati i dirati mene? Ja sam jedan dobar i human čovjek koji se uvijek trudio da pomogne drugima, a nikako da ih ošteti a u isto vrijeme sam onaj koji se raduje tuđim uspjesima i ponosi dobrim rezultatima našeg naroda.
Što se tiče tog statusa slobodnog umjetnika, mislim da za ovih 14 godina mog rada to zaslužujem te da ispunjavam apsolutno sve kriterije navedene u konkursu, sve je potpuno regularno i legalno bez i jedne jedine trunkice prevare, u što se naravno svi koji to žele vrlo lako mogu i uvjeriti, ništa tu nije tajno. Jako sam tužan zbog silne koncentracije pesimizma, zloće i negativnog među čitateljima vašeg portala, a sve su to većinom mladi ljudi. Fudo nikome ne smeta na životnom putu ka uspjehu i vlastitoj sreći, niti bilo kome šta otima, a ponajmanje novac. Fudo samo može pomoći, ako je u mogućnosti i ništa više.
Nisam ja nikome kriv za vlastiti neuspjeh, neostvarene životne ambicije, tužnu životnu sudbinu. Svjestan sam da ovaj život koji živimo nije podjednako pravedan prema svima, ali šta ja tu mogu? Da ispravljam krivu Drinu? Pa, čini mi se da ni tada ne bih bio previše drag i simpatičan u očima mnogih "dušebrižnika", "dobronamjernika" i "visokih moralista" u našem društvu, pa se zato neću ni truditi previše, ali moram reći da nepravda boli!
Istina je da sam navikao na sve i svašta kroz cijelu svoju karijeru, ali brate sto je dosta, dosta je! Ja sam najmanja smetnja na putu ka opštem napretku u tom potpuno rasutom sistemu.
Dragi moji , vi koji pljujete po forumima vječito nezadovoljni, reći ću vam samo jedno: Vi u tom Sarajevu i Bosni živite kao kraljevi s obzirom da se jako mali procenat trudi da bilo šta radi u životi osim da brblja po netu, pije kafu i puši cigarete kriveći sve i svakoga za životni neuspjeh
Toga u Milanu nema! Ljudi danonoćno rade i ubijaju se od posla kako bi sebi mogli priuštiti da u petak naveče izađu na piće, eventualno dva jer svako košta 10 eura, jedna kutija cigareta je 4,5 do 7 eura. Velika većina u kućama uopšte nema TV jer za to nema vremena kao ni internet jer sistem melje, a da bi se izašlo u neki osrednji disco, za to se mora platiti ulaz od 35 do 50 eura , zavisno od kluba....
Da ne spominjem one malo bolje i "luksuznije" Pa, i pored svega toga narod na ulicama je nasmijan i vedar, a ne pun gorčine i kletvi za druge. Mi stalno kukamo i kunemo, a ulice su nam pune ljudi, na kafama, pijankama, teferičima. Restorani i klubovi nam razvaljuju od posla pa čak i tokom cijele radne sedmice gdje apsolutno niko ne štedi na opijanju, cigaretama pa boga mi ni na raznoraznim drogama koje je kod nas lakše nabaviti nego kupiti hljeb u pekari.
A, na skijanje i more se ide bez problema, Makarska, Bjelašnica, Jahorina su blizu. To ovdje nema , takvog života nema! Taj život, dragi moji forumaši koji vi tamo živite, ovdje živi samo i isključivo aristokracija i to ona na najvišem mogućeg nivoa koja ne zna koliko je teška novčano. Samo takvi mogu da ispijaju kafe, plešu mortus pijani svaki dan, da šmrču , švrljaju po netu,... Zato malo osmjeha na lice, zdrave ambicije i sklanjanja sa te fotelje ispred kompa vam ne bi škodilo.
A, u svakom slučaju vam od sveg srca želim da uđemo svi više u ovu Evropu koju toliko željno prizivate pa ću onda da vas pitam hoćete li imati vremena da sjedite za računarom 24 sata dnevno, u toplom , osvjetljenom prostoru sa koliko toliko punim frižiderom i 15 KM spremnim da potrošite na pijanku. Nije vama baš toliko teško čim imate vremena da sjedite ispred monitora 24 sata i redovno plaćate internet kako bi imali pristup da sto više blatite.
Za to vrijeme koje vi pojedini provodite ispred monitora, ja možda boravim u Milanu, svjetskoj prijestonici mode i luskuza, ali zato 24 sata boravim na Institutu Marangoni i za knjigom, a eventualno izađem subotom (i to definitivno ne svakom) naveče, ako za to uopšte imam vremena i ako mi nije žao potrošiti novac jer izaći ovdje bez najmanje 150 eura za noć je jednostavno nemoguće, pa čak i za najmanju zabavu.
Zato češće biram kućnu varijantu uz večericu i vino sa dragim ljudima. Nemate mi za sto biti zavidni jer vi tamo živite kao malo ko ovdje bez obzira na sve okolnosti koje nisu nimalo lijepe. Ja samo činim za sebe što mislim da je najbolje bez prijetnje da ikoga ugrožavam. Ako je to loša stvar, onda se zaista izvinjavam svim oštećenima od srca. Dragi Bog će nam svima podjednako suditi za sve dobro i loše pa tako i meni. Od toga pobjeći ne možemo".

http://www.klix.ba/magazin/showbiz/deen ... /091109025
Pop pjevač Fuad Backović Deen reagovao je na članak koji je Sarajevo-x.com posvetio slobodnim umjetnicima kojima građani Kantona Sarajevo plaćaju penziono i zdravstveno osiguranje, a među kojima je i njegovo ime. Deen navodi kako je sve regularno i kako je nakon 14 godina karijere zaslužio da mu se plaćaju doprinosi, te da je on iznad svega dobar i human čovjek.
Deen:
Backović, koji se nalazi na spisku 53 slobodna umjetnika, ističe da vrlo pošteno i marljivo radi na svojoj karijeri već punih 14 godina te da nikada za to nije koristio tuđi novac 'a kamoli otimao od gladnog i nesretnog naroda u našem Sarajevu niti bilo gdje drugo'.
Njegovo reagovanje koje je poslao iz Milana, gdje trenutno boravi, prenosimo u cjelosti:
"Svjestan sam da živimo u jednom teškom vremenu gdje je puno naroda nezadovoljno i tužno, ali zašto u to sve uplitati i dirati mene? Ja sam jedan dobar i human čovjek koji se uvijek trudio da pomogne drugima, a nikako da ih ošteti a u isto vrijeme sam onaj koji se raduje tuđim uspjesima i ponosi dobrim rezultatima našeg naroda.
Što se tiče tog statusa slobodnog umjetnika, mislim da za ovih 14 godina mog rada to zaslužujem te da ispunjavam apsolutno sve kriterije navedene u konkursu, sve je potpuno regularno i legalno bez i jedne jedine trunkice prevare, u što se naravno svi koji to žele vrlo lako mogu i uvjeriti, ništa tu nije tajno. Jako sam tužan zbog silne koncentracije pesimizma, zloće i negativnog među čitateljima vašeg portala, a sve su to većinom mladi ljudi. Fudo nikome ne smeta na životnom putu ka uspjehu i vlastitoj sreći, niti bilo kome šta otima, a ponajmanje novac. Fudo samo može pomoći, ako je u mogućnosti i ništa više.
Nisam ja nikome kriv za vlastiti neuspjeh, neostvarene životne ambicije, tužnu životnu sudbinu. Svjestan sam da ovaj život koji živimo nije podjednako pravedan prema svima, ali šta ja tu mogu? Da ispravljam krivu Drinu? Pa, čini mi se da ni tada ne bih bio previše drag i simpatičan u očima mnogih "dušebrižnika", "dobronamjernika" i "visokih moralista" u našem društvu, pa se zato neću ni truditi previše, ali moram reći da nepravda boli!
Istina je da sam navikao na sve i svašta kroz cijelu svoju karijeru, ali brate sto je dosta, dosta je! Ja sam najmanja smetnja na putu ka opštem napretku u tom potpuno rasutom sistemu.
Dragi moji , vi koji pljujete po forumima vječito nezadovoljni, reći ću vam samo jedno: Vi u tom Sarajevu i Bosni živite kao kraljevi s obzirom da se jako mali procenat trudi da bilo šta radi u životi osim da brblja po netu, pije kafu i puši cigarete kriveći sve i svakoga za životni neuspjeh
Toga u Milanu nema! Ljudi danonoćno rade i ubijaju se od posla kako bi sebi mogli priuštiti da u petak naveče izađu na piće, eventualno dva jer svako košta 10 eura, jedna kutija cigareta je 4,5 do 7 eura. Velika većina u kućama uopšte nema TV jer za to nema vremena kao ni internet jer sistem melje, a da bi se izašlo u neki osrednji disco, za to se mora platiti ulaz od 35 do 50 eura , zavisno od kluba....
Da ne spominjem one malo bolje i "luksuznije" Pa, i pored svega toga narod na ulicama je nasmijan i vedar, a ne pun gorčine i kletvi za druge. Mi stalno kukamo i kunemo, a ulice su nam pune ljudi, na kafama, pijankama, teferičima. Restorani i klubovi nam razvaljuju od posla pa čak i tokom cijele radne sedmice gdje apsolutno niko ne štedi na opijanju, cigaretama pa boga mi ni na raznoraznim drogama koje je kod nas lakše nabaviti nego kupiti hljeb u pekari.
A, na skijanje i more se ide bez problema, Makarska, Bjelašnica, Jahorina su blizu. To ovdje nema , takvog života nema! Taj život, dragi moji forumaši koji vi tamo živite, ovdje živi samo i isključivo aristokracija i to ona na najvišem mogućeg nivoa koja ne zna koliko je teška novčano. Samo takvi mogu da ispijaju kafe, plešu mortus pijani svaki dan, da šmrču , švrljaju po netu,... Zato malo osmjeha na lice, zdrave ambicije i sklanjanja sa te fotelje ispred kompa vam ne bi škodilo.
A, u svakom slučaju vam od sveg srca želim da uđemo svi više u ovu Evropu koju toliko željno prizivate pa ću onda da vas pitam hoćete li imati vremena da sjedite za računarom 24 sata dnevno, u toplom , osvjetljenom prostoru sa koliko toliko punim frižiderom i 15 KM spremnim da potrošite na pijanku. Nije vama baš toliko teško čim imate vremena da sjedite ispred monitora 24 sata i redovno plaćate internet kako bi imali pristup da sto više blatite.
Za to vrijeme koje vi pojedini provodite ispred monitora, ja možda boravim u Milanu, svjetskoj prijestonici mode i luskuza, ali zato 24 sata boravim na Institutu Marangoni i za knjigom, a eventualno izađem subotom (i to definitivno ne svakom) naveče, ako za to uopšte imam vremena i ako mi nije žao potrošiti novac jer izaći ovdje bez najmanje 150 eura za noć je jednostavno nemoguće, pa čak i za najmanju zabavu.
Zato češće biram kućnu varijantu uz večericu i vino sa dragim ljudima. Nemate mi za sto biti zavidni jer vi tamo živite kao malo ko ovdje bez obzira na sve okolnosti koje nisu nimalo lijepe. Ja samo činim za sebe što mislim da je najbolje bez prijetnje da ikoga ugrožavam. Ako je to loša stvar, onda se zaista izvinjavam svim oštećenima od srca. Dragi Bog će nam svima podjednako suditi za sve dobro i loše pa tako i meni. Od toga pobjeći ne možemo".
-
Seyfo
#82 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Lično znam par individua poput Fude, koji imaju svaku privilegiju u životu, od Telekoma do afterparty-a, i koji stvarno, ali STVARNO misle za sebe da su više vrijedni jer su nečija djeca; oni misle da njima stvarno sljeduje sve to samo po sebi ("moj je babo dao 30. hiljada KM za ovaj posao", " ja vozam babin službeni auto jer mi se može") i da jednostavno više vrijede od nekog drugog-bez trunke empatije, suosjećanja ili realnog gledanja na svijet oko sebe! U tom kontekstu je i ovaj njegov tekst, kao on je u tim krugovima pa zna to što mi (obični smrtnici)ne znamo.
Pravi autizam pored bogom dane zdrave pameti!
Ili što bi sam Deen rekao u zadnjem intervjuu: " nemam potrebu da se pravdam za bilo šta"(u kontekstu da mu je otac političar).
Ili što bi sam Deen rekao u zadnjem intervjuu: " nemam potrebu da se pravdam za bilo šta"(u kontekstu da mu je otac političar).
- fidoremilienko
#83 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Fudo, ako čitaš ovaj forum i ovu temu, obliži mi mudo.
- dječak sa šibicama
#84 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Eno sad mi ljubomorni 
Pa ne pisemo o Bill Gatesu, vec o Fudi Backovicu.
Eto on kao prepoznaje originale i laznjake... nego futavcu smeta sto gomila raje po gradu nosi lazne Gucci torbice i Tom Tailor majice, pa onda on sa svojim skupo placenim originalima ne dolazi do izrazaja. Pred kim vec zeli doci do izrazaja... i glumi nekog modnog gurua, kao on pise kolumne za modne portale oouuujeeeaaaa sav sam si vazan trep trep.
Pa ne pisemo o Bill Gatesu, vec o Fudi Backovicu.
Eto on kao prepoznaje originale i laznjake... nego futavcu smeta sto gomila raje po gradu nosi lazne Gucci torbice i Tom Tailor majice, pa onda on sa svojim skupo placenim originalima ne dolazi do izrazaja. Pred kim vec zeli doci do izrazaja... i glumi nekog modnog gurua, kao on pise kolumne za modne portale oouuujeeeaaaa sav sam si vazan trep trep.
-
franceska
#85 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
A duša draga. Jest se ONO meni ispatilo u Milanu 
- dječak sa šibicama
#86 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Pa imaju oni svoj mikro svijet, zlatna omladina, krecu se samo u probranom drustvu, onoSeyfo wrote:Lično znam par individua poput Fude, koji imaju svaku privilegiju u životu, od Telekoma do afterparty-a, i koji stvarno, ali STVARNO misle za sebe da su više vrijedni jer su nečija djeca; oni misle da njima stvarno sljeduje sve to samo po sebi ("moj je babo dao 30. hiljada KM za ovaj posao", " ja vozam babin službeni auto jer mi se može") i da jednostavno više vrijede od nekog drugog-bez trunke empatije, suosjećanja ili realnog gledanja na svijet oko sebe! U tom kontekstu je i ovaj njegov tekst, kao on je u tim krugovima pa zna to što mi (obični smrtnici)ne znamo.
-
dezurni_ucenik
#87 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Fuad Backović, nekada poznat i kao Deen, nikada nije bilo veliki miljenik ovdašnje javnosti, ionako mediokritetske, provincijske nenavikle na bilo šta što odstupa od njenog palanačkog mentalnog sklopa. Backović je bio taj koji je tokom svoje karijere, o kojoj možete misliti šta god želite, ali momak i dalje nastupa i snima, rušio stereotipe i zbog toga bio redovito ismijavan. Odakle je i iz čije glave je izašla sintagma „Torbicom ga, Fuade”, nije baš poznato, no poznato je da Fuad Backović i njegova kolekcija torbica u ovoj zemlji predstavljaju najmanji problem. Zna to i Backović Junior i kaže istinu koju bi trebalo svakog dana ponavljati. Problem nije Fudina torbica, problem su oni koji u torbicama nose pištolje i noževe. Fudo Backović, ovakav ili onakav, ne nosi u svojoj famoznoj torbici ni pištolj ni nož, on samo pjeva, ponekad šokira javnost zna reći i ponešto vrlo pametno.
http://www.azramag.ba/cafe/fuad-backovi ... e-problem/
Jaoooo
.
Jaoooo
-
dezurni_ucenik
#88 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
dječak sa šibicama wrote:Pa imaju oni svoj mikro svijet, zlatna omladina, krecu se samo u probranom drustvu, onoSeyfo wrote:Lično znam par individua poput Fude, koji imaju svaku privilegiju u životu, od Telekoma do afterparty-a, i koji stvarno, ali STVARNO misle za sebe da su više vrijedni jer su nečija djeca; oni misle da njima stvarno sljeduje sve to samo po sebi ("moj je babo dao 30. hiljada KM za ovaj posao", " ja vozam babin službeni auto jer mi se može") i da jednostavno više vrijede od nekog drugog-bez trunke empatije, suosjećanja ili realnog gledanja na svijet oko sebe! U tom kontekstu je i ovaj njegov tekst, kao on je u tim krugovima pa zna to što mi (obični smrtnici)ne znamo.
Bio sam im jednom na derneku. 15 minuta, i muka mi je bila.Al ne od pica.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#89 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
u ratu komsija kupio adias i adibas komplet za sport

- klaki
#90 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Njegovo malo naporno i snobovsko pisanje po stranu, nije nista netacno rekao.
Mada pametnom ne treba niko da mu kaze da je bolje nositi neku no name majicu od 20km koja je iole dobrog kvaliteta nego neku "original" od sintetike za iste pare.
Mada pametnom ne treba niko da mu kaze da je bolje nositi neku no name majicu od 20km koja je iole dobrog kvaliteta nego neku "original" od sintetike za iste pare.
- Pryda
#91 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ima mu smisla prica, ruzno je vidjet nekog u armaniju i guciju a nema za kafe kako treba.
Sad ima i drugi problem, zasto se prodaje fus roba u buticima (ovim za srednju klasu) pod cijenom originala. Ja sam imao priliku uporedjivati polo majicu kupljenu u bbi i na pijaci. Identicna 2 modela, sa istim oznakama, etiketama i materijalom.
Sad ima i drugi problem, zasto se prodaje fus roba u buticima (ovim za srednju klasu) pod cijenom originala. Ja sam imao priliku uporedjivati polo majicu kupljenu u bbi i na pijaci. Identicna 2 modela, sa istim oznakama, etiketama i materijalom.
- dječak sa šibicama
#92 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Platio babo tekst u Azridezurni_ucenik wrote:Fuad Backović, nekada poznat i kao Deen, nikada nije bilo veliki miljenik ovdašnje javnosti, ionako mediokritetske, provincijske nenavikle na bilo šta što odstupa od njenog palanačkog mentalnog sklopa. Backović je bio taj koji je tokom svoje karijere, o kojoj možete misliti šta god želite, ali momak i dalje nastupa i snima, rušio stereotipe i zbog toga bio redovito ismijavan. Odakle je i iz čije glave je izašla sintagma „Torbicom ga, Fuade”, nije baš poznato, no poznato je da Fuad Backović i njegova kolekcija torbica u ovoj zemlji predstavljaju najmanji problem. Zna to i Backović Junior i kaže istinu koju bi trebalo svakog dana ponavljati. Problem nije Fudina torbica, problem su oni koji u torbicama nose pištolje i noževe. Fudo Backović, ovakav ili onakav, ne nosi u svojoj famoznoj torbici ni pištolj ni nož, on samo pjeva, ponekad šokira javnost zna reći i ponešto vrlo pametno.
Jaoooo.
- fidoremilienko
#93 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
U BBI kupuju teški kompleksaši. misle da je tamo original roba, a u rangu je ona na pijaci.
Ali dok ima ovaca i vune će biti.
Ali dok ima ovaca i vune će biti.
-
sumirprimus
#94 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
totalni otklon od realnosti,druga dimenzija.zanimljivo.
-
hizo ramidovic
#95 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
fudo backovic-dino je upravu uovom tekstu 100% jerje stvarno smijesno vidijeti ljude po srcu bascarsije kako setaju u odjeci koja je ne markirana il ima marke reubok abidas made in kina ili sa suncnim cvikama koje nisu guci reiban polis ito sve iz prodavnica sekondhend il sa pijace otoka sirano tako da ovo stoje on napiso je tacno sve i tako je u sarajvu vec godinama i nemoze se to vise trpit neka je jednom neko smogo snage i to javno reko
- Joe McCarthy
#96 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Jeli degen pričao u trećem licu o sebi?dezurni_ucenik wrote:Fuad Backović, nekada poznat i kao Deen, nikada nije bilo veliki miljenik ovdašnje javnosti, ionako mediokritetske, provincijske nenavikle na bilo šta što odstupa od njenog palanačkog mentalnog sklopa. Backović je bio taj koji je tokom svoje karijere, o kojoj možete misliti šta god želite, ali momak i dalje nastupa i snima, rušio stereotipe i zbog toga bio redovito ismijavan. Odakle je i iz čije glave je izašla sintagma „Torbicom ga, Fuade”, nije baš poznato, no poznato je da Fuad Backović i njegova kolekcija torbica u ovoj zemlji predstavljaju najmanji problem. Zna to i Backović Junior i kaže istinu koju bi trebalo svakog dana ponavljati. Problem nije Fudina torbica, problem su oni koji u torbicama nose pištolje i noževe. Fudo Backović, ovakav ili onakav, ne nosi u svojoj famoznoj torbici ni pištolj ni nož, on samo pjeva, ponekad šokira javnost zna reći i ponešto vrlo pametno.
Jaoooo.
- supercali
#97 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
bit price je pogodio
samo problem sve te price je ko je tu pricu ispricao tj napisao
on je fake od svojih pocetaka kopirajuci nick cartera pa sve do sada kopirajuci onog celavog iz dvojca d&g a vjerovatno i jos ponekog iz milananama nepoznatog jetsetera
isto tako dosta forumasa a i vjerovatno onih koji nisu na forumu se pronaslo ili bi se pronasli u ovoj prici
kupujuci kojekakve brand torbe cipele i sta jos da bi pokazali da su neka elita a u dzepu je cener
to se moze prenijeti i na papke sto ih zovu ovi fudasi samo sto se to na drugoj strani ogleda najvise na autima vozim opasan bmw sipam plin i ne dizem haubu po 5 godina
samo problem sve te price je ko je tu pricu ispricao tj napisao
on je fake od svojih pocetaka kopirajuci nick cartera pa sve do sada kopirajuci onog celavog iz dvojca d&g a vjerovatno i jos ponekog iz milananama nepoznatog jetsetera
isto tako dosta forumasa a i vjerovatno onih koji nisu na forumu se pronaslo ili bi se pronasli u ovoj prici
kupujuci kojekakve brand torbe cipele i sta jos da bi pokazali da su neka elita a u dzepu je cener
to se moze prenijeti i na papke sto ih zovu ovi fudasi samo sto se to na drugoj strani ogleda najvise na autima vozim opasan bmw sipam plin i ne dizem haubu po 5 godina
-
sumirprimus
#98 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
u stednji je spas, i brend i valter kostaju. 
- astrid
#99 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
:shock:Vid' Muhemuha_sa wrote:
- astrid
#100 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Nekome su bitne Fudine izjave