Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
razonoda

#151 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

hizo ramidovic wrote:samo oni koi nenose orginalne marke il koi mrze uspijesne mlade ljude mogu ovako pljuvat po dinu pa svakom normalnom covijeku koi se zavali par hiljada za odjelo bilo bi krivo kad vidi da neki djiber nosi isto tako odjelo dupljak huggo bos koe je platijo 25 km na pijaci
Moze biti i ova situacija===Deen ,iznosao pradu majicu i na kraju je pokloni prosjaku na Ferahadiji. Ko ce vjerovati prosjaku da ima -original-- :shock:
jao_situacije

#152 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by jao_situacije »

tvsabina wrote:I svaki put kada pomislim da se ne mogu začuditi začudim se.
Malo.
Ne čudim se njima , čudim se nama , koliko trpimo , koga trpimo i kako trpimo.
Svemu smo sami krivi. Ali je problem što generacijama koje dolaze , djeci rođenoj u ratu i nakon njega a koja postaju ljudi , ostavljamo sve ono što smo sami prezirali jer smo bili nemoćni da promijenimo bilo šta.

U javnost šalje poruke muzičar koji nikada nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup.
U javnost šalje poruke muzičar kojeg kompletno društvo ismijava već godinama unedogled ali on se opet javi i društvo opet ismijava itd...
U javnost šalje poruke muzičar za kog se zna da ima zajebanog tatu...niko ne zna njegove pjesme...
U javnost šalje poruke muzičar koji je nastupao na Evroviziji iako nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup iako niko ne zna njegove pjesme , a ako kažemo da je to zbog toga jer ima zajebanog tatu onda u ovoj državi možemo biti optuženi i za krivokletstvo.
U javnost šalje poruke muzičar koji nikada nije prodao niti jednu ulaznicu za vlastiti muzički nastup ali je već sada u penziji na teretu poreznih obveznika Kantona Sarajevo jer ima zajebanog tatu a ako kažemo da je to zbog toga jer ima zajebanog tatu onda u ovoj državi možemo biti optuženi i za krivokletstvo.

U zemlji u kojoj stanovništvo bukvalno SKAPAVA od neimaštine , modne poruke šalje muzičar koji nikada u životu nije ZARADIO JEDNU JEDINU PAŠTETU vlastitim radom , te poruke se primaju a oni mladi su zbunjeni i njihov sistem vrijednosti je poremećen a da jadni još nisu ni krenuli u život.

I onda se pitamo zašto kupujemo lažnjake ?
čuj paštetu :shock: pljuni me ako je čunga lunga kupio
Dozer

#153 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Dozer »

razonoda wrote: :roll: a joj.... nije sve do njega.....
Naravno da nije. Babuka i majka ga usmjerise, ali pitanje je onda - sta se koji q..c petlja u sve i svasta i laprda o svemu i svacemu...
razonoda

#154 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

Dozer wrote:
Naravno da nije. Babuka i majka ga usmjerise, ali pitanje je onda - sta se koji q..c petlja u sve i svasta i laprda o svemu i svacemu...
Nisam sigurna da su roditelji sretni sa njegovim opredeljenjem. Mislim ---srce im se para, kad ga gledaju--pogotovo ponasanje. :sad: Kod mene radi malac 20 god gay, nekad ne znam jel se sali ili zbilja tako prica. Al , definitvo su 'u drugom svijetu''
simonese

#155 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by simonese »

Buckethead wrote:pratim
dobro ti ide
Dozer

#157 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Dozer »

razonoda wrote:
Dozer wrote:
Nisam sigurna da su roditelji sretni sa njegovim opredeljenjem. Mislim ---srce im se para, kad ga gledaju--pogotovo ponasanje. :sad: Kod mene radi malac 20 god gay, nekad ne znam jel se sali ili zbilja tako prica. Al , definitvo su 'u drugom svijetu''
Ne kontas ti mene... Nemam ja nista protiv toga sto je on gay. Ako je, jer koliko znam on tvrdi da nije... Meni je to nebitno. Jednostavno je lik sega pojavom, stasom i glasom, i to je to. A da li ga prima ili ne - njegova stvar.
Šveđanin

#158 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Šveđanin »

Jedina smjesnija kvazi elita od bosanske i uopsteno ex yu elite je ona ruska.
Doduse pricam o njihovoj djeci koju sam imao prilike upoznati. Kakva razmisljanja, kakvi rezoni. :-)

Primjer najveceg moguceg neukusa, papanluka i licemjerja.
VCorp

#159 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by VCorp »

Poznajem dosta ljudi koji spadaju u tu LGBT populaciju, prije bih volio da mi koji od sinova bude gay ili trandža nego Deen.
jao_situacije

#160 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by jao_situacije »

ovakve teme su pozitivne, ovo je neka vrsta grupne terapije.
drago mi je vidjeti da je ovoliki broj forumaša osudio debilno ponašanje nesposobnjakovića, ipak nije sve otišlo u qratz.
ako ništa barem ovako izražavamo nezadovoljstvo i nadam se da će to u nekom trenutku dovesti do konkretnih koraka koji će marginalizirati ovakve debile.
razonoda

#161 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

jao_situacije wrote:ovakve teme su pozitivne, ovo je neka vrsta grupne terapije.
drago mi je vidjeti da je ovoliki broj forumaša osudio debilno ponašanje nesposobnjakovića, ipak nije sve otišlo u qratz.
ako ništa barem ovako izražavamo nezadovoljstvo i nadam se da će to u nekom trenutku dovesti do konkretnih koraka koji će marginalizirati ovakve debile.
Koga nazivas -debilima-?
jao_situacije

#162 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by jao_situacije »

razonoda wrote:
jao_situacije wrote:ovakve teme su pozitivne, ovo je neka vrsta grupne terapije.
Koga nazivas -debilima-?
one koji su debili :roll:
Ramzess Veliki

#163 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Ramzess Veliki »

madner wrote:Ma vi nemate ni Patek Philippe sat a nesto o Deenu raspravljate.

Stoka sitnog zuba. :D
Stvar ukusa i modnog trenda. Za mene je jedina muška marka koju nosim Catterpillar, Lakeland i Mallory.
Fudo pojedi se od muke ... 8-)

Image
jao_situacije

#164 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by jao_situacije »

Ramzess Veliki wrote:
madner wrote:Ma vi nemate ni Patek Philippe sat a nesto o Deenu raspravljate.

Stoka sitnog zuba. :D
Stvar ukusa i modnog trenda. Za mene je jedina muška marka koju nosim Catterpillar, Lakeland i Mallory.
Fudo pojedi se od muke ... 8-)

Image
catterpillar čizme strašne :oops:
Ramzess Veliki

#165 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Ramzess Veliki »

VCorp wrote:Poznajem dosta ljudi koji spadaju u tu LGBT populaciju, prije bih volio da mi koji od sinova bude gay ili trandža nego Deen.
Slažem se. Bolje i to nego da su Pitari ... :shock:
VCorp

#166 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by VCorp »

Ramzess Veliki wrote:
VCorp wrote:Poznajem dosta ljudi koji spadaju u tu LGBT populaciju, prije bih volio da mi koji od sinova bude gay ili trandža nego Deen.
Slažem se. Bolje i to nego da su Pitari ... :shock:
To ti vidi sa svojim Sarajlijama, nemoj mene u to :mrgreen:
Snake Eyes

#167 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Snake Eyes »

Reče lik sa lažnim usnama :lol: , pardon, usne su mu natekle nakon stomatološkog zahvata na gornjim jedinicama, kako već jednom reče :D
Ramzess Veliki

#168 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Ramzess Veliki »

Nije ba on kriv jadnik što je takav ispao ... :sad:
Definitivno ne bih volio da sam u njegovoj koži, ali nije jedini. Iritantniji su mi naši mediji koji su nevjerovatni ... takve "intelektualne" bljuzgarije objavljivati? Pročitao sam cijeli tekst, milamajko ... :shock: Više mudrosti je sažeto u vicu kad medo obriše dupe zekom jer se ovaj ne linja.
razonoda

#169 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by razonoda »

Ko god ima djecu--trebao bi se suzdrzati komentara. sto kazu nasi stari= what goes around comes around :roll:
jao_situacije

#170 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by jao_situacije »

Ramzess Veliki wrote:
Nije ba on kriv jadnik što je takav ispao ... :sad:
Definitivno ne bih volio da sam u njegovoj koži, ali nije jedini. Iritantniji su mi naši mediji koji su nevjerovatni ... takve "intelektualne" bljuzgarije objavljivati? Pročitao sam cijeli tekst, milamajko ... :shock: Više mudrosti je sažeto u vicu kad medo obriše dupe zekom jer se ovaj ne linja.
ma ja ne kontam što se uopće javlja :-)
aktivacija

#171 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by aktivacija »

Nego, ka'će nam se Fu-do ženit'? Pusti ti ovaj šupljak oko krpica...
It_is_a_Leclerc

#172 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by It_is_a_Leclerc »

Eminentni bosanskohercegovački muzičar, društveni hroničar, intelektualac, usudim se reći, Fuad Backović, za scenu - Deen, ovim je tekstom, šta tekstom, tekstčinom vrlo jasno secirao jedan krupni socio-politički fenomen u Bošnjaka, te njeggove reperkusije, kako kratkoročne, tako i dalekosežne posljedice po modnu industriju, i industriju uopće. Očekujem da se u skorije vrijeme pozabavi problemom uticaja modnog izričaja lidera stranaka u BIH na rješenje pitanja uspostave efikasnog mehanizma koordinacije u procesu pristupnih pregovora BiH sa EU.

Razmislit ću da glasam za Deena !

:oops:
jao_situacije

#173 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by jao_situacije »

misliš njegovog babu ? :-?
relevantan

#174 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by relevantan »

aktivacija wrote:Nego, ka'će nam se Fu-do ženit'? Pusti ti ovaj šupljak oko krpica...
Zaista ga nikako ne mogu zamisliti kao supruga, roditelja, domaćina koji radi i hrani porodicu od vlastitog rada. Vjerujem da mu ni roditeljima nije svejedno kada pogledaju kakvog uhljupa imaju.
vivak

#175 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by vivak »

relevantan wrote:
aktivacija wrote:Nego, ka'će nam se Fu-do ženit'? Pusti ti ovaj šupljak oko krpica...
Zaista ga nikako ne mogu zamisliti kao supruga, roditelja, domaćina koji radi i hrani porodicu od vlastitog rada. Vjerujem da mu ni roditeljima nije svejedno kada pogledaju kakvog uhljupa imaju.

:lol:
Post Reply