naime,ova karikatura od politicara,SANUov placenik, i freak od homosapiensa..ce dobiti svoj šov
to je logican slijed dogadja,jer taj covjek je od maticara evuluirao u sveckog ,pro-evropskog demokratu,koji vodi SDA.....ka sigurnoj provaliji
eto tako,sad cemo uzivati gledajuci skoro 24/7 gollum himselfa
ono, zorom,kamere snimaju suljagu kako krisom ...bilda,i pjevusi rizzine hitove,dok na sijalici susi svoju rascerupanu kosu.
prije podne( na puzi s radje),caj sa hanumom:) ,vickaste dosjetke,koje su blagodet za ljudske usi
poslije popodneva...nema progarama...jerbo ne smijemo gledati niti citi suljine tel.razgovore sa centralom...SANU
u neka doba,iz ponoci... ..probudi nas breking news ...zagrizeni fanovi,i podjahkoji perverznjak se namjesti,ocekivajuci sex(da prostite,molim za trenutak zamislite tu scenu:D ),neko pomisli,tihic duma o sudbini svog naroda,ili mozda ga probudila savjest...
fakat,ja ovo opravdano ocekujem i prizeljkujem od FTVa,taj covjek nas od kad je evulirao u pozitvca,terorise o ma kojoj temi...samo jednog dana ocekujem da pocne prenositi L.P. kao su-komentator
imam ideju,i za orginalni show sa Zlatkom Lagumdzijom..ali morace mi platiti za patent
p.s.ne pomejrajte mi temu...ovdje je prometnije