FTV sprema *Big Brother* sa Sulejmanom Tihicem!?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
lindjo

#1 FTV sprema *Big Brother* sa Sulejmanom Tihicem!?

Post by lindjo »

ja nacuo ..jos neko :?

naime,ova karikatura od politicara,SANUov placenik, i freak od homosapiensa..ce dobiti svoj šov :shock:

to je logican slijed dogadja,jer taj covjek je od maticara evuluirao u sveckog ,pro-evropskog demokratu,koji vodi SDA.....ka sigurnoj provaliji

eto tako,sad cemo uzivati gledajuci skoro 24/7 gollum himselfa

ono, zorom,kamere snimaju suljagu kako krisom ...bilda,i pjevusi rizzine hitove,dok na sijalici susi svoju rascerupanu kosu.
prije podne( na puzi s radje),caj sa hanumom:) ,vickaste dosjetke,koje su blagodet za ljudske usi
poslije popodneva...nema progarama...jerbo ne smijemo gledati niti citi suljine tel.razgovore sa centralom...SANU :oops:(..strogo.pov. 8)

u neka doba,iz ponoci... ..probudi nas breking news ...zagrizeni fanovi,i podjahkoji perverznjak se namjesti,ocekivajuci sex(da prostite,molim za trenutak zamislite tu scenu:D ),neko pomisli,tihic duma o sudbini svog naroda,ili mozda ga probudila savjest...:? ...no..nista od tog..suljo je samo pustio dimnu,prevrno se na drugu stranu i zapilao snom pravednika

fakat,ja ovo opravdano ocekujem i prizeljkujem od FTVa,taj covjek nas od kad je evulirao u pozitvca,terorise o ma kojoj temi...samo jednog dana ocekujem da pocne prenositi L.P. kao su-komentator

imam ideju,i za orginalni show sa Zlatkom Lagumdzijom..ali morace mi platiti za patent :oops:

p.s.ne pomejrajte mi temu...ovdje je prometnije :oops: ...a i moze se povest diskusija(kao sto sam pdf-glasi)...o ZA :-D ili protiv :oops: ove plemenite ideje
Chischo

Post by Chischo »

bilo na vijestima!
lindjo

Post by lindjo »

yuhuu..za mustuluka si..its ofisl Image
senada

Post by senada »

poreski obveznici placaju animal planetu il je dovoljno imat animalan izgled :?
amrino

Post by amrino »

Ljudi poslusajte savjet ovih pripametnih ljudi pa iduci put obavezno glasajte za nekoga ko je "lep"! Ruzni i celavi ne dolaze u obzir!
Sta sve ljudi nece izmisliti...
Image
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:Ljudi poslusajte savjet ovih pripametnih ljudi pa iduci put obavezno glasajte za nekoga ko je "lep"! Ruzni i celavi ne dolaze u obzir!
Sta sve ljudi nece izmisliti...
Image
Pa Lepi nam i jest na vlasti :D

Prco, Tihi & co. su davno ispali iz fazona...

A svi smo mi otpisani :D
sulesavic

#7 Re: FTV sprema *Big Brother* sa Sulejmanom Tihicem!?

Post by sulesavic »

lindjo wrote:ja nacuo ..jos neko :?

naime,ova karikatura od politicara,SANUov placenik, i freak od homosapiensa..ce dobiti svoj ¹ov :shock:

to je logican slijed dogadja,jer taj covjek je od maticara evuluirao u sveckog ,pro-evropskog demokratu,koji vodi SDA.....ka sigurnoj provaliji
®ivio Tihiæ!
Pemarshlee

Post by Pemarshlee »

See me phucking her!
http://klix.com/tcx83
samurai_jack

Post by samurai_jack »

ja ž jako da to gledam...vjerujem da ce biti duhovito
Amemenlem

Post by Amemenlem »

tako je to

Post by tako je to »

muka mi je vise od Bakira Hadziomerovica.... a sve ovo i previse lici na njega :x
Post Reply