FTV-Pozitivna geografija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
banjaluka078

#1 FTV-Pozitivna geografija

Post by banjaluka078 »

Imam jednu ogromnu molbu za forumase koji, za razliku od mene u ovom entitetu u kojem je fastisickom naredbom Mileta&co. zabranjen signal FTV-a, mogu gledati Federalnu televiziju, a imaju mogucnost snimanja preko TV kartice i sl. da snime emisiju koja je pravljena u BL i postave na Rapidshare (ili slicno) i posalju mi link.

Radi se o emisiji „Pozitivna geografija: Banja Luka po Irfanu“ koja ce biti emitovana u 18:56 danas, ako je tacna ova najava: http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 8&ftv=true

Neki dragi ljudi su ucestvovali u snimanju, cak se i pojavljuju u emisiji, a sada nemaju mogucnost da pogledaju emisiju, kao ni masa Banjalucana koji bi jednostavno da pogledaju tu emisiju o BL.

Unaprijed zahvaljujem na pomoci i dugujem ogromnu uslugu onome ko mi ispuni molbu.
botanicar

#2 Re: FTV-Pozitivna geografija

Post by botanicar »

pa takva su to govna....al nece jos dugo akobogda!!!!!!!!!
sheilak

#3 Re: FTV-Pozitivna geografija

Post by sheilak »

Ne, mislio je na tiraniju u RS-u.

@ banjaluka078

Sinoc sam gledala Pozitivnu geografiju. U Novoseliji prikazali Behram- efendijinu dzamiju i mezarje, sto me posebno obradovalo ( tamo je mezar moga rahmetli dide ). I Vrbas , naravno, moju ljubav. Kako mi nedostaje Banja Luka.

Tebi puno hvala sto si spomenula da ce biti emitirano. :)
banjaluka078

#4 Re: FTV-Pozitivna geografija

Post by banjaluka078 »

Sheila, hvala za informaciju.

Cini mi se da mi ovdje zaista necemo imati prilike da vidimo tu emisiju. Nazalost. Signala FTV nema, a nijedna od molbi koje sam odaslala po netu nije imala rezultata. :(
Post Reply