Umjetnik a wrote:nikad_izvini wrote:
Za pristalice SDA i ZaBIHga, 60 minuta(uglavnom) nikada nije imala smisla i kredibiliteta:run:
Jes, jes, za sve je kriv Bakir i 60 minuta i da ne zaboravim SDP, dok naš bajni narod(nepismeni i polupismeni) predvođen vama koji ste evoluirali i dalje glasaju za iste one koji su nas doveli u ovakvu situaciju u kakvoj jesmo
Ne stoji ti nick umjetniče, previše si mi režimski nastrojen

Doduše, bilo je i takvih moralnih verikala.
nisam ja neki fan SDA a SBIH pogotovo nisam, nego kažem ako 60minuta želi da bude objektivna onda bi morala malo i u SDPovo dvorište zaorati
[/quote]
Pozicija vs opozicija(vrlo bitna razlika);
Nemoj me pogrešno razumjeti, al oni ne vladaju kao ovi dugi niz godina.A kad su bili na vlasti, nije bilo previše afera.Niko nije čist, to ne sporim, al je SDP za ove oličenje poštenja, kakav god bio a daleko od toga da je divan.
Dalje, koji režimski medij se bavi "svojim lopovima"? Glupo bi bilo da i 60 minuta počne da napada opoziciju, kad ih već napadaju režimski mediji.Tek bi onda bili krivi u očima nepismenog naroda.Ionako su krivi, a ne bi trebali biti.Logika stvari, zar ne?
Nije opozicija kriva što je koalicioni partner SDA oborio ustane reforme i dao vjetar u krila dodiku.Niti su krivi što nafta nije pojeftinila koliko je trebala i što je poskupila i više nego što je trebala kad su krenula poskupljenja, što nas pljačkaju gdje stignu, što se tek formiralo fiskalno vijeće, što nema robnih rezervi ili što su užegle.Nisu krivi što se 30-ak km autoputa gradi 4-5 godina i tako te sitnice koje nam uljepšavaju život svaki dan.
Ne porede se kruške i jabuke.