Post edited by: InfraRedRidinghood
i za kraj slika govori vise nego tisucu rijeci

Moderator: anex

ja mogu shvatiti da se neko ne slaze sa nekim, da se ne slaze sa njegovim stavovima, da ga ne voli ali tvoj nacin objasnjavanja kako mrzis Bakira je gnusan i imam zastoki osjecaj da i te kakve veze imas i ti sa njim ili neko sa kim si blizak. Ili jednostavno pjenis sto je dobro nagazio nekoga koga ti zestoko simpatises. Zar nije jednostavnije reci da je covjek pristrasan i da se ne slazes sa njim nego vise nego primitivno mu kaciti epitete krmka, jebenog jadnika, mentalnog bolesnika, marve itd. Jednostavno tvoj text je ogledalo samoga tebe a nacin izrazavanja ogledalo tvoje kulture. Samo spominjanje imena pokazuje ciji si navijac ali jarane ti za koje navijas su nas i doveli do ovoga a ne Bakir, Zlatko, Miletic i ini na koje si mislio a nisi ih spomenuo. Ja bih se jedino slozio sa tobom da postoji ta pristrasnost koja nije dobra i da vec ako kaci sve redom onda ne treba da pravi izuzetke a sve ostalo u tvom textu smatram najobicnijom bljuvotinom.rado_sam_vidjen wrote:
Edited by: InfraRedRidinghood
i za kraj slika govori vise nego tisucu rijeci...
ne moze novinar biti 100% nepristrasan. Normalno je da kao i svaki drugi gradjanin ima odredjene politicke stavove. Poznato je da u Njemackoj CDU i SPD dijele izmedju sebe ARD i ZDF. Ovo ima za posljedicu da dvije javne TV kuce potpuno razlicito informiraju o istim dogadjajima kao npr. o ratu u Libanu.Avax_ wrote:Da je Bakir Hadziomerovic pristrasan i obicno potrckalo vec je svima jasno.
To je novinar koji iza sebe ima pet do sest ljudi za koje radi i koje slusa, a koji kada upere prst u nekoga, Bakir zna sta treba da radi. Medijska ofanziva naravno!
SDP-ov kongres je prosao, ...ni rijeci o tome. Lagumdzija istjerao Bogica, ...nista o tome. I tako se moze beskonacno, kao sto rekoh to je vec jasno...
Profesionalizam, nepristrasnost, druga strana, ...sta je to...? Da nije neka hrana...
Ono sto mi nije jasno, zasto niko od celnika te televizije, koji se pozivaju na profesionalizam, ne reaguje na Bakirovu degutantnost, pristrasnost, bezobrazluk, papanluk i jednostranost, zasto?
Da, tema nije Havaz. Ali kod nas su stvari na malo cudan nacin povezane.Avax_ wrote:Tema nije Havaz. Problematika oko havaza nije opravdanje za bakira...Svemirski_Jebach wrote:a tek havaz![]()
skojotovski wrote:ovo veceras je dno dna!
ne znam da li je tacno, ali pricaju ljudi da mu se redakcija IP-a raspada. navodno slijedi masovni odlazak FTV-ovaca na BHT.
Avax_ wrote:Da je Bakir Hadziomerovic pristrasan i obicno potrckalo vec je svima jasno.
To je novinar koji iza sebe ima pet do sest ljudi za koje radi i koje slusa, a koji kada upere prst u nekoga, Bakir zna sta treba da radi. Medijska ofanziva naravno!
SDP-ov kongres je prosao, ...ni rijeci o tome. Lagumdzija istjerao Bogica, ...nista o tome. I tako se moze beskonacno, kao sto rekoh to je vec jasno...
Profesionalizam, nepristrasnost, druga strana, ...sta je to...? Da nije neka hrana...
Ono sto mi nije jasno, zasto niko od celnika te televizije, koji se pozivaju na profesionalizam, ne reaguje na Bakirovu degutantnost, pristrasnost, bezobrazluk, papanluk i jednostranost, zasto?
Avax_ wrote:Da je Bakir Hadziomerovic pristrasan i obicno potrckalo vec je svima jasno.