Toliko sam se ismijala kako su nakon par minuta pocele da trce po kuci, sve su se isto ponasale..... Ja pretpostavljam da je to reakcija na djelovanje
neznam dali je to bas za smijanje, ocigledno su imali alergicnu reakciju i jako njih to peklo :-(((
U glavnom frontline je jako dugo na evropskom trzistu, uospte nije kvalitet koliko je ulozeno para do reklame i vetovi imaju jako dobu zaradu na tome pa to prodavaju i jako znaju da to vec nedjeluje. Znam sad neko kaze kod nas djelovalo pa imate srecu da zivite u mjestu kde jos nije rezistencia ali u obilaskog drugog parka pokupite krpelja sad pa sada.
mnogo jeftinije i vrloefektije je sredstvo
EXPOT ili SPOT ON no medju tim polamog copora nepodnosi expot pocnuimati alergicnereakcie ako su blage onda samo trce po kuci i luduju ako je losa alergie ispadne dlaka koza mnogo atece pas dobije temperaturu.
Za sada savrsno iskustvo imam sa ADVANTIX jeste bogami skupo ali sto postnoi nepoznam pesa koji bi imao alergicnu reakciju. djeluje 3 mjeseca i pas se moze sa svim ok kupati.
Jako dobar i jako skup je STRONG HOLD, je i za unutrasnje parazite i srcanog crva i usnog svraba, koristimo i to kao prevenciu.
PS ako dolazido blage alergie uzime krem sa kamilicom ili panthenol ili nesto na opekotine i odmah stavite preko mjesta kde ste postavili kapi, jako to pesekuodmah ublazava stanje ako nije teska alergia jer tu je potreban calcium u venu.