Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne brini nista bug, najgore sto moze da ti se desi je da dobijes virus... A jos uvijek nema tako dobrog softvera da neko moze da surfa po tvom telefonu. A sad taj virus moze da ti trosi bateriju, da sam poziva brojeve, salje poruke... Koji telefon imas usput? Instaliraj neki AV, ili ako nista s vremena na vrijeme format mu dobro dode...
Pozdrav
bug ti ti si primila virus od Marka al' se Marko malo zajebo posto .sis ja mislim radi samo na symbian platformi tako da se ne sekiras al' za svaki slucaj vidi jel ko prima kakve nemoralne poruke sa tvog telefona :D
Qler wrote:bug ti ti si primila virus od Marka al' se Marko malo zajebo posto .sis ja mislim radi samo na symbian platformi tako da se ne sekiras al' za svaki slucaj vidi jel ko prima kakve nemoralne poruke sa tvog telefona :D
jos se niko nije zalio bar nije dobio drugacije od onih koje inace saljem
da pronasla sam i ja da sis stands for symbian installation system sto je jako dobro ali sam ja to dobila i ne bih bas grah da bacam jesam li ili nisam zarazena
strong69 wrote:Ne brini nista bug, najgore sto moze da ti se desi je da dobijes virus... A sad taj virus moze da ti trosi bateriju, da sam poziva brojeve, salje poruke
ova ti je dobra :D sad mi je lakse :D
pokusala sam naci antivirus, nisam uspjela... izgleda da mi je nezarazljiv telefoncic
nisi zarazena i nemoj vise da ti zenska znatizelja radi prekovremeno kad bi ja svaki put kik'o na yes kad mi tako neko nesto posalje nikad se ne bih rijesio virusa zato pamet u glavu... a ..... dalje necemo
Qler wrote:nisi zarazena i nemoj vise da ti zenska znatizelja radi prekovremeno kad bi ja svaki put kik'o na yes kad mi tako neko nesto posalje nikad se ne bih rijesio virusa zato pamet u glavu... a ..... dalje necemo