Frizure

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

shin

Post by shin »

Sad sam se sjetio na koga mi baca ona Viktoria Beckham frizurica. Ona mesnata voditeljica sa TV Vogosca :lol: samo sto je ona jos i pramenka :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Minnela wrote:
shin wrote:
Lace wrote:ovako nesto

Image

Ovakvu frizuru je imao Zele Lipovaca dok je bio u fazonu :lol:

:lol: :lol: ..

@mamice,ja ti ne mogu pomoci :D ne volim kratko,a i ne stoji mi :D ruzan mi oblik glave :D:D
vi nista ne kontate :D uopce nije kratka kosa, neko do ispod brade. I nema veze sa Viktoriom Bekam :-) :-) :-)
cak malo vuce na punk frizure :oops:
mamica papucarka

Minnela wrote:
shin wrote:

Image

:lol: :lol: ..

@mamice,ja ti ne mogu pomoci :D ne volim kratko,a i ne stoji mi :D ruzan mi oblik glave :D:D
jel ti to loptasta glava :P :D

salim se ja :)
shin

Post by shin »

mamica papucarka wrote:
vi nista ne kontate :D uopce nije kratka kosa, neko do ispod brade. I nema veze sa Viktoriom Bekam :-) :-) :-)
aha...

Image
Image
mamica papucarka

shin wrote:
mamica papucarka wrote:
aha...

Image
Image
a vela halve vela kuvete :oops:
Shin, meni se svidja ta frizura, ali ne trzim to. Daleko sam ja od sredjene dotjerane zenice u markiranoj odjeci i slicno:D Veze s vezom. ali nije bitno....Kad se osisam stavit cu sliku pa gledajte :oops:

btw. ne moze se reci da V.B nije lijepa zena. E sad sto je odvratna, to je druga stvar :oops:
mamica papucarka

ovo je cak najblize. Nesto slicno samo u kracoj varijanti. Siske su genijalne 8-) I nema ovoliko cupa sa strane. Ipak sam ja majka dvoje malodobne djece i uz to djuturumka :oops:

Image
sumiko

Post by sumiko »

mamica papucarka wrote:ovo je cak najblize. Nesto slicno samo u kracoj varijanti. Siske su genijalne 8-) I nema ovoliko cupa sa strane. Ipak sam ja majka dvoje malodobne djece i uz to djuturumka :oops:

Image
Mamice, ovakve su moje frizure kad mi je "duga" kosa, ove čupice sa strane se samo počešljaju i imaš finu, mirnu, dnevnu varijantu.. Ja sam po danu kao ozbiljna, a noću 'poludim' tako da volim upravo ove fleksibilne frizure - imaš frizuru i kada samo osušiš kosu, a možeš i budalaluke praviti od iste :oops:

Pretraži ovaj web,

http://toniguy.com/home.aspx#

a probaj i Tigi ukucati, pa samo slike progooglaj, to su preparati za kosu, ali baš za ovakve frizure....

:)
Lace

Post by Lace »

shin wrote:

Image

ja ba..neopunk pa ti sad vidi :D
mamica papucarka

ova je odlicna s tim da bi kosa pozada trebala biti mnogo kraca od ovog sprijeda- Plus obavezno skroooz kratke siske
Image

hvala ti, super su frizure :)
maccarona

Post by maccarona »

evo igrajte se malo :D
http://www.clairol.com/security/login.jsp
ali morate se registrovati, naravski :oops:

ja nabacila sebi crnu kosu :shock: :-) gjocno :( :oops:
mamica papucarka

#36 Re: Frizure

nebolino, evo ti :D
nebojeplavo

#37 Re: Frizure

Post by nebojeplavo »

Brza si, svaka cast :D hvala :kiss:
ps. Jesi se ti ikad oshishala? :D
mamica papucarka

#38 Re: Frizure

nebojeplavo wrote:Brza si, svaka cast :D hvala :kiss:
ps. Jesi se ti ikad oshishala? :D
nisam, ali imam u planu krajem sedmice :oops: i nemam pojma kako. Ali, kosa mi toliko opada da je to grozno :roll: I definitivno sam presla na kanu, pa je sad malo ko ljepsa, ali je moram uoblicit :D
hajd ako nadjes kakvu frizuru, turi link :mrgreen:
semmy

#39 Re: Frizure

Post by semmy »

mamica papucarka

#40 Re: Frizure

nece ti link :D
nebolino hoce da se sishne, pa je njoj zapelo, a Boga mi i ja sam ko vjestica :lol: (jos uvijek :D )

nebolino, dokle su ti ruse kose :oops: :D
nebojeplavo

#42 Re: Frizure

Post by nebojeplavo »

mamice, imam ja duzu kosu, skoro do polovine ledja, i vec godinama se isto shisham, ono stepenasto :roll:
Sad mi dosadilo, da mi je kako promijeniti, imam nesto u svojoj glavi, al ako budem tako objasnjavala frizerki, bogtepitaj kako bi ispalo :D
Btw, ovo par linkova nista ne valja, nema nista zanimljivo :D hajte, zene, dajte mi jos linkova za frizure :D

ps. Mamice, znam jako puno ljudi koji su koristi Fitovalov sampon za opadanje kose, i prestalo im je. Ne znam ko je prozvodjac, da li neka slovenacka ili hrvatska firma :? elem, ako ga mozes nabaviti, probaj, nije on skup, mozda 10ak maraka :D
mamica papucarka

#43 Re: Frizure

kod mene obicno opada kada je kosa preduga (uzasno je gusta) i kada nisam dugo bila kod frizera. A bas je sad takva. Glava ko cocin bubanj :lol: imam kose za tri glave :lol: ja cu nesto do brade. Ipak necu skroz kratko.Svidja mi se ona frizura od one glumice, sto smo neki dan raspravljali na nekoj temi, ali necu jer fakat za to trebas biti ekstra faca :oops: :D
nebojeplavo

#44 Re: Frizure

Post by nebojeplavo »

:lol: ma ja sam godinama imala kracu kosu, i sve moguce frizure, pa mi i to dosadilo :roll: :D
I uvijek mi je bilo lakse kracu kosu oblikovati, sad s ovom dugom kosom mucim se :roll: ja po svom, ona po svom :D :lol:
Post Reply