Frizider
Moderator: anex
- tech10
#1 Frizider
Gdje je u Sarajevu najbolje i najjeftinije kupiti frizider i koji?
-
sulesavic
LG, strujanje, folovi-golovi, zamrzivaè bez leda - i kod mene isto, prije otprilike godinu dana. Jedino mi one police u fri¾ideru djeluju malo nejake, volio bih da su neplastiène...Skyfox wrote:Ja sam uzeo kod Stanica prije 4g LG, fantazija - radi na principu strujanja hladnog vazduha, a predpostavljam da je tehnologija jos uznapredovala od tada...
Kad je aparat s markom nekao mi je veca garancija.
Savjet - uzmi ¹to veæi fri¾ider. Ovi novi mogu da rade na ¹tednim re¾imima (i sliènim kerefekama). Lak¹e je trpjeti prezan prostor u fri¾ideru, nego glavu razbijati gdje ¹ta strpati...
- DobroJutroKolumbo
#6 Re: Frizider
Da si pitao gdje kupiti najbolji i najskuplji frizider ja bi ti ukazao na dva-tri mjesta...tech10 wrote:Gdje je u Sarajevu najbolje i najjeftinije kupiti frizider i koji?
- tech10
#8 Re: Frizider
Nisi ti bez veze otkrivao Ameriku.DobroJutroKolumbo wrote: Da si pitao gdje kupiti najbolji i najskuplji frizider ja bi ti ukazao na dva-tri mjesta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
#9 Re: Frizider
Jebiga , sad jadna nazebla...tech10 wrote:Nisi ti bez veze otkrivao Ameriku.DobroJutroKolumbo wrote: Da si pitao gdje kupiti najbolji i najskuplji frizider ja bi ti ukazao na dva-tri mjesta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- irfan2
#10 Re: Frizider
tech10 wrote:Nisi ti bez veze otkrivao Ameriku.DobroJutroKolumbo wrote: Da si pitao gdje kupiti najbolji i najskuplji frizider ja bi ti ukazao na dva-tri mjesta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
Gorenje ima lijepih modela (ne znam kako se cijene u BiH krecu) ali uporedjivala sam ih sa dosta drugih frizidera i cini mi se da je u njima manje prostora.
moj ti je prijedlog da kupis sto veci frizider, do plafona ako moze
, jer nije problem da ga napunis (ako nista skuhaj graha i ostavi citavu serpu u njemu
).
drugi savjet: posto hoces frizider + zamrzivac moj ti je prijedlog da je frizider gornji, posto ces ipak frizider otvarati cesce nego zamrzivac (cini mi se da je zadnjih godina teze naci da je zamrzivac gornji, ali eto... nije zgoreg pokusati pomoci).
i da
: zamrzivac bez leda (neces se morati zamarati i cistiti svake sekunde led + sto zauzima prostora). 
moj ti je prijedlog da kupis sto veci frizider, do plafona ako moze
drugi savjet: posto hoces frizider + zamrzivac moj ti je prijedlog da je frizider gornji, posto ces ipak frizider otvarati cesce nego zamrzivac (cini mi se da je zadnjih godina teze naci da je zamrzivac gornji, ali eto... nije zgoreg pokusati pomoci).
i da
- tech10
Slazem se sa tobom, posto iz sadasnjeg iskustva kada je zamrzivac gore niko nece da se saginje i ostavi stvari u donjem dijelu frizidera, svi guraju na gornju policu.cHupjahalic@ wrote: drugi savjet: posto hoces frizider + zamrzivac moj ti je prijedlog da je frizider gornji, posto ces ipak frizider otvarati cesce nego zamrzivac (cini mi se da je zadnjih godina teze naci da je zamrzivac gornji, ali eto... nije zgoreg pokusati pomoci).
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
Naravno skuplje je od Bire i ovih sada nekih novih proizvodjaca za koje nisam nikada cuo,ali ipak nije najskuplje,kao LG ili Samsung.Kod mene je u stanu sve Gorenje i vise sam nego zadovoljan!!!
- Pasiflora
Ne kupuj nista u Robotu, ni u ludilu!!!! Ja evo 2 MJESECA cekam rezervni dio bez ikakvih naznaka da ce ikada doci. Bez obzira koju marku kupujes NIKADA U ROBOTU!!!!tech10 wrote:Meni treba sa zamrzivvacem dole. Kakva jeBira? Ima je sigurno u Robotu.
LG, Gorenje provjereno (bilo da je u pitanju omjer novac - kvalitet ili postprodajne usluge - servis).
Sretno.
- HAVANA
#22 Re: Frizider
Znaci pomagajte.Crni frizider Oko 170 visok, a 60 sirok.Gdje,zna li ko? Ko zna vodim ga na sampitu.
Ja kad god nesta trazim nema.Il je bijeli,il veci,il ovo,il ono...Da mi ne treba, svi bi bili 170 crni.
Ja kad god nesta trazim nema.Il je bijeli,il veci,il ovo,il ono...Da mi ne treba, svi bi bili 170 crni.
- kafanski_covjek
#23 Re: Frizider
malo dimenzije odstupajuHAVANA wrote:Znaci pomagajte.Crni frizider Oko 170 visok, a 60 sirok.Gdje,zna li ko? Ko zna vodim ga na sampitu.
https://domod.ba/shop/proizvod/vox-komb ... b/VOX2600B
https://domod.ba/shop/proizvod/samsung- ... cef/SM1509
https://www.mobilmedia.ba/bjela-tehnika ... bc-ef.html
ovaj odgovara
https://www.mobilmedia.ba/bjela-tehnika ... 09ubk.html
- spreca
#24 Re: Frizider
Ima gorenje crne model ORA ITO neznam imali u Sa.....ja imam svu kuhinju iz Modeli Ora Ito.....na frizideru su panel vrata je iz crnog kaljenog stakla ...ja zadovoljan......ono bijelo na vratima je rucka iz brusenog aluminijaHAVANA wrote:Znaci pomagajte.Crni frizider Oko 170 visok, a 60 sirok.Gdje,zna li ko? Ko zna vodim ga na sampitu.

- HAVANA
#25 Re: Frizider
Ma za rentanje je,prvi mi nizak,drugi i treci skupi, a bice da cu morat cetvrti ako ne nadjem.Hvala.Da je kakav za 6,7 stoja