kween wrote:Stari frizider crko preko noci

otiso motor nema mu pomoci tj ima al vise se isplati kupit nov..
Interesuje me koja marka je ok kako se krecu cijene i gdje..ima li neka akcija u toku, jel se neko kucio nedavno pa je pun friski inforamacija
Samo mi je ovaj trosak jos falio malo sto sam krenula kupovat kuhinju sad ovaj neplanski trosak tacno mi nije trebao shit

Otidji u Beko prodavnicu (imas na Grbavici i na Dobrinji), tamo su najbolji i mogu se naci povoljni, zavisi sta trazis i koliki ti frizider treba, a imas i garanciju 5 godina, ako kupujes npr. Beko u Merkatoru, bi ce ti skuplji, valjda dok ga oni nabave ili sta vec, uglavnom, mi imamo ovaj i prezadovoljni smo, inace nam je sva bijela tehnika ove marke i prezadovljni smo. Nesto moze biti i poskupo, ali Boga mi vrijedi svake potrosene marke. Koliko sam cula daju nesto na rate, a mozda su sad i neki popusti u toku zbog praznika (ovo ne znam tacno samo predpostavljam zbog praznika). Robot zaobilazi u najsirem mogucem krugu, em sto su nekvalitetni, em sto su skupi, a dostave ujutru oko 8-9h kad si inace na poslu i njega ne interesuje sto ti ne mozes uzeti izlaz, jer zaboga i on radi do 16h i dovuci ce ti to sto si kupila u 9h ujutru ili se snalazi za prevoz. Neko i svojim autom prevlaci, ali Boga mi frizider mi ne bi mogao stati ili kamin ili nesto vece pa je njihova dostava potrebna. Uglavnom prodaju proizvode marke Bira, a to je meni najgora moguca marka, ja sam prije nekoliko godina dobila za rodjendan peglu za kosu ove marke, mozes misliti koliko mi je trajala, a znam i dosta ljudi koji se zalete, kupe kao povoljno i za kratko im treba majstor, pa dok poprave istrose se toliko da mogu novo kupiti