Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O.o wrote:Sjedim ja tako kod svog frizera (istina, lik je zgodan) i odjednom skontam kako nikad nisam bila sa frizerom! Wonder how would that look like?
Seks na hidraulicnoj stolici... hmmm
People: any experiences?
Disclaimer: Ne, necu se pokupit sa svojim frizerom nit mi to pada na pamet!
ma samo se pokupi ba...dzaba da ti mi dajemo ansVere, dok ti to sama ne opipas
tech10 wrote:Ja uvijek frizerkama, kada me sisaju, uvalim lakat na naslon. Ne moze mi prici, a da se na njega ne nabije. Ogradim se k'o Ronaldinjo loptu.
Eh kad se sjetim frizerke Merime... citava se mahala sisala redovnije nego smo se kupali :D
tech10 wrote:Ja uvijek frizerkama, kada me sisaju, uvalim lakat na naslon. Ne moze mi prici, a da se na njega ne nabije. Ogradim se k'o Ronaldinjo loptu.
O.o wrote:Sjedim ja tako kod svog frizera (istina, lik je zgodan) i odjednom skontam kako nikad nisam bila sa frizerom!
Wonder how would that look like?
Seks na hidraulicnoj stolici... hmmm
People: any experiences?
Disclaimer: Ne, necu se pokupit sa svojim frizerom nit mi to pada na pamet!
mogu ti rec' da ima nesto u nacinu na koji dira kosu
steta sto su svi pederi :D
Meni je frizer jednom "pokazivao" vrhove poslije feniranja, ali sa prednje strane...posto je duga kosa, vi skontajte dokle je dosao.....Ja ostala
Prosle godine ja u Turskoj i otisla se fenirati....udjem u radnju, tip kopija Tarkana....crn, visok, plave oci, bijela raskopcana lanena kosulja ....ali ne prica Engleski, ali...Ma pustila sam ga da me fenira kako hoce i vracala se svaki dan poslije kupanja na feniranje
Dena wrote:Meni je frizer jednom "pokazivao" vrhove poslije feniranja, ali sa prednje strane...posto je duga kosa, vi skontajte dokle je dosao.....Ja ostala
Prosle godine ja u Turskoj i otisla se fenirati....udjem u radnju, tip kopija Tarkana....crn, visok, plave oci, bijela raskopcana lanena kosulja ....ali ne prica Engleski, ali...Ma pustila sam ga da me fenira kako hoce i vracala se svaki dan poslije kupanja na feniranje
Jeste li razmijenili misljenje o make-up i lakovima za nokte?
Dena wrote:Meni je frizer jednom "pokazivao" vrhove poslije feniranja, ali sa prednje strane...posto je duga kosa, vi skontajte dokle je dosao.....Ja ostala
kad su zgodni, i pocnu da se uvaljivaju (mada su pederi), i sa tim ti malo ego podignu...
LJEPOTA
moj frizer nije peder, ali frajer zna flirtovati kao NIKO
njamiiii