Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#376 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

moonca wrote:
MarlboroGold wrote: Što su duže sami/e sve je teže naći nekog... jebena je to kolotečina ko se sa njom ne zna izboriti.

Mnogi se pronalaze u samoći, ali ipak smatram da i oni najveći zagovornici iste negdje u dubini duše žele imati nekoga pored sebe do kraja života.
Imam ja par prijateljica i prijatelja koji su sticajm okolnosti sami,udovci/razvedeni. i svi me pitaju :daj nam nadji nekoga /neku.
I ja to radim, koliko vidim da bi mogli kliknuti. No, nekoga predlozim, onda dodje komentar -uuu ne svidja joj ili njenu neki detalj. :-) :roll:
Niko ne zeli biti sam, jednostavno je, ne nadju se u isto vrijeme na istom mjesti dvije osobe. Cista sreca.
Ma ljudi najčešće sami izaberu da budu sami... u tome je kvaka. Nemoguće je da jedna osoba ne može naći ni jednu drugu osobu koja barem pribiližno odgovara zadatim (normalnim) kriterijima. Ljudi jednostavno ne žele da se sa time zamaraju, pa se odlučuju za samački život.
A te priče "de mi nađi nekog" su obično iz svrbiguza ili da pokažu kako nisu patetične pred drugim osobama, ono da se potrude, a jedva čekaju da nađu neku manu. Prosipanje iz šupljeg u prazno.
xoklix

#377 Re: Friendzone

Post by xoklix »

Pratiim :mrgreen:
moonca

#378 Re: Friendzone

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:
moonca wrote:
MarlboroGold wrote: Što su duže sami/e sve je teže naći nekog... jebena je to kolotečina ko se sa njom ne zna izboriti.

Mnogi se pronalaze u samoći, ali ipak smatram da i oni najveći zagovornici iste negdje u dubini duše žele imati nekoga pored sebe do kraja života.
Imam ja par prijateljica i prijatelja koji su sticajm okolnosti sami,udovci/razvedeni. i svi me pitaju :daj nam nadji nekoga /neku.
I ja to radim, koliko vidim da bi mogli kliknuti. No, nekoga predlozim, onda dodje komentar -uuu ne svidja joj ili njenu neki detalj. :-) :roll:
Niko ne zeli biti sam, jednostavno je, ne nadju se u isto vrijeme na istom mjesti dvije osobe. Cista sreca.
Ma ljudi najčešće sami izaberu da budu sami... u tome je kvaka. Nemoguće je da jedna osoba ne može naći ni jednu drugu osobu koja barem pribiližno odgovara zadatim (normalnim) kriterijima. Ljudi jednostavno ne žele da se sa time zamaraju, pa se odlučuju za samački život.
A te priče "de mi nađi nekog" su obično iz svrbiguza ili da pokažu kako nisu patetične pred drugim osobama, ono da se potrude, a jedva čekaju da nađu neku manu. Prosipanje iz šupljeg u prazno.
Ma nije da zele biti sami. Poznajem par koji su vrlo bili zainteresovani da nandju partnera, sto je najgore ne mogu da nadju ni prijatelja za druzenje. Ne mora niko nikome biti teret, jednostavno da provedu neko vrijeme skupa.Druzenje suprotnih polova je prirodno. Zene sa zenama ili muskarci sa muskarcima mi uzas. :-)
jedan prijatelj mi je ganjao dosta mladje, znala sam da tu nema nista- sada je sam, -prestario hahahah
MarlboroGold

#379 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Moonca zvana teta sa primjerima :D

Imam i ja primjera, ali ne bih sad o detaljima. Ljudi biraju takvu vrstu zivota, a to se ne desava odmah vec nakon duzeg perioda... do tad varaju semi sebe a i druge.
Drugo je visa sila u vidu smrti partnera i slicno... to se ne broji.
Last edited by MarlboroGold on 26/07/2018 09:57, edited 1 time in total.
SmokingMan

#380 Re: Friendzone

Post by SmokingMan »

Na korak sam da postanem mizantrop. :D
moonca

#381 Re: Friendzone

Post by moonca »

To bas ne razumijem. :-)
Zejnep

#382 Re: Friendzone

Post by Zejnep »

SmokingMan wrote:Na korak sam da postanem mizantrop. :D

Pih :lol: Ja sam to otkadikad :diva:
SmokingMan

#383 Re: Friendzone

Post by SmokingMan »

Ta će mi ko,kada sam ters. :D

Dosta mi je ljudi koji su se fakat pretvarali kao moja donedavna "prijateljica".Nije jedini primjer.Fakat,što si iskreniji sa ljudima,oni su sve gori.Dap i m,psrt oni hoće ruku.

Ima ovoga pajdu,sa njim jedva izlazim na kraj,sreća pa je se oženio,popio bi mi krv,kako nema sreće u ljubavi,a da oproste žene i djevojke,jebavao je onoliko koliko sam ja imao čarapa za presvući.Svako malo pa je vodao sa sobom neke sisate,sisa joj ko moja glava.Hajde,razumijem ja poriv za seksualni odnos,ali zar mu tada nije bila jedna dovoljna... :oops:
Last edited by SmokingMan on 26/07/2018 12:53, edited 2 times in total.
gidra

#384 Re: Friendzone

Post by gidra »

xoklix wrote:Pratiim :mrgreen:
čitaj i uči da ne budu oni belvederčići i motečići uzalud :lol:
xoklix

#385 Re: Friendzone

Post by xoklix »

gidra wrote:
xoklix wrote:Pratiim :mrgreen:
čitaj i uči da ne budu oni belvederčići i motečići uzalud :lol:
Puši ga crncu :mrgreen:
moonca

#386 Re: Friendzone

Post by moonca »

SmokingMan wrote:Ta će mi ko,kada sam ters. :D

Dosta mi je ljudi koji su se fakat pretvarali kao moja donedavna "prijateljica".Nije jedini primjer.Fakat,što si iskreniji sa ljudima,oni su sve gori.Dap i m,psrt oni hoće ruku.

Ima ovoga pajdu,sa njim jedva izlazim na kraj,sreća pa je se oženio,popio bi mi krv,kako nema sreće u ljubavi,a da oproste žene i djevojke,jebavao je onoliko koliko sam ja imao čarapa za presvući.Svako malo pa je vodao sa sobom neke sisate,sisa joj ko moja glava.Hajde,razumijem ja poriv za seksualni odnos,ali zar mu tada nije bila jedna dovoljna... :oops:
Kako se ti nadje u njegovom drustvu. :lol: Ima takvih tipova :lol: :lol: imaju oni i dijagnozu. Svako drvo bi da zapisaju. :lol:
Nemoj gubiti nadu ima jako puno normalnih oba pola sa malim manama koje trebas tolerisati.
SmokingMan

#387 Re: Friendzone

Post by SmokingMan »

moonca wrote:
SmokingMan wrote:Ta će mi ko,kada sam ters. :D

Kako se ti nadje u njegovom drustvu. :lol: Ima takvih tipova :lol: :lol: imaju oni i dijagnozu. Svako drvo bi da zapisaju. :lol:
Nemoj gubiti nadu ima jako puno normalnih oba pola sa malim manama koje trebas tolerisati.
Neba mi nije loš lik,znamo se od osnovne škole,igrom slučaja bio sam mu i kum. :oops: :mrgreen:

Zna ga čitava Dobrinja. :D

Ma o ljudima inače znam sve,moram znati sve kada ih upoznajem,do najmračnijih detalja,ne volim laganje,nikakvo,ako si bila kurva reci,bila sam kurva i gotovo,mene privlači ljudska istina,i u mnogima pronađem sebe.

Volio sam svoju jaranicu,ali nekada i previše,realno,to me je iznutra "isušilo" i izmorilo,teško da bi nekoga drugog onako mogao voljeti,znap onaj osjćaj kada ti se neko uvuče u grudi,a ne pod kožu,i nastani u srcu.Kako se počinjala ophoditi prema meni prije nego što ćemo prekinuti bilo kakav kontakt,ostao sam iznenađen.Pa u najmanju ruku kao da me je se htjela otarasiti,i ako jeste,ne znam iz kojih razloga. :|

Ne krivim je što je takva,znam je kakva je i kakva joj je prošlost bila.Volio bih da je sada mrzim,iz dna duše,nesnosno,do srži,ali nikako ne mogu...

I ja sam sam kriv, zbog toga što mi se dešava to što se mi dešava sa drugim ljudima,realno.

A li jednostavno,mnogi me putevi odvedu do takvih ljudi,tako je bilo čitav život,ja sam uvijek težio da bude sve ok,ali to je išlo i na štetu mog psihičkog zdravlja.

Realno,bojim se da bilo koga više upoznajem,pogotov da uđem u vezu sa nekom djevojkom,iako bi to strašno volio,to mi strašno mnogo nedostaje u zadnje vrijeme,ali ne mogu zbog toga jer sam još anksiozan i zbog svoje emicionalne nestabilnosti ne bi volio da se osjeća neugodno i da joj nešto fali.Previše se dajem,previše se trošim,ne znam naći mjere umnogim stvarima,fanatiačan sam ponekada,mnogi to i ne razumiju,ali i općenito ne i ljubomoran koliko bi shodno svom mentalitetu trebao i biti.

Nisam idealan,ali takav sam kakav sam. :P
hadzinicasa

#388 Re: Friendzone

Post by hadzinicasa »

SmokingMan wrote:
Neba mi nije loš lik,znamo se od osnovne škole,igrom slučaja bio sam mu i kum. :oops: :mrgreen:

Ma o ljudima inače znam sve,moram znati sve kada ih upoznajem,do najmračnijih detalja,ne volim laganje,nikakvo,ako si bila kurva reci,bila sam kurva i gotovo,mene privlači ljudska istina,i u mnogima pronađem sebe.

Volio sam svoju jaranicu,ali nekada i previše,realno,to me je iznutra "isušilo" i izmorilo,teško da bi nekoga drugog onako mogao voljeti,znap onaj osjćaj kada ti se neko uvuče u grudi,a ne pod kožu,i nastani u srcu.Kako se počinjala ophoditi prema meni prije nego što ćemo prekinuti bilo kakav kontakt,ostao sam iznenađen.Pa u najmanju ruku kao da me je se htjela otarasiti,i ako jeste,ne znam iz kojih razloga. :|

Ne krivim je što je takva,znam je kakva je i kakva joj je prošlost bila.Volio bih da je sada mrzim,iz dna duše,nesnosno,do srži,ali nikako ne mogu...

I ja sam sam kriv, zbog toga što mi se dešava to što se mi dešava sa drugim ljudima,realno.

A li jednostavno,mnogi me putevi odvedu do takvih ljudi,tako je bilo čitav život,ja sam uvijek težio da bude sve ok,ali to je išlo i na štetu mog psihičkog zdravlja.

Realno,bojim se da bilo koga više upoznajem,pogotov da uđem u vezu sa nekom djevojkom,iako bi to strašno volio,to mi strašno mnogo nedostaje u zadnje vrijeme,ali ne mogu zbog toga jer sam još anksiozan i zbog svoje emicionalne nestabilnosti ne bi volio da se osjeća neugodno i da joj nešto fali.Previše se dajem,previše se trošim,ne znam naći mjere umnogim stvarima,fanatiačan sam ponekada,mnogi to i ne razumiju,ali i općenito ne i ljubomoran koliko bi shodno svom mentalitetu trebao i biti.

mozda ti se osjecala preblizu, pa je pozeljela da pobjegne, a to nije lako kad si s nekim blizak ili kad ti je stalo do nekoga. no nije ona tema nego ti i sta je ta situacija (mislim da si to pominjao) uradila tebi.
meni se cini da ti jos nisi nacisto sa sobom - volio bi strasno i nedostaje ti veza odnosno bliskost s nekim, ali se bojis da ti ne budes opet povrijedjen, pa si jos pri tome nesiguran u percepciju druge osobe, koliko joj mozes dati, a onda za sebe kazes da se previse dajes.
zao mi je da te neko povrijedio, ali zaista ne mislim da trebas svoj zivot ili karakter ravnati, da ne kazem mijenjati prema jednoj osobi. ne bih bas rekla da je ona to zasluzila.
previse se dajes, trosis se i to je ok. takav si, sve drugo bi te cinilo zapravo nesretnim. iz ovoga nauci da budes malo manje strog prema sebi, da malo vise volis sebe i sebi ugadjas, stavis i svoj ceif u prvi plan, postavi odredjene granice i zivi. zivot je zapravo, sad zvuci kao floskula, ali jako ruzan ponekad i vecina "razloga" vremenom prestane da vazi i izgube smisao. pocnes ich nazivati glupostima i shvatis koliko malo vrijede.
ho oponopono

#389 Re: Friendzone

Post by ho oponopono »

SmokingMan wrote:

...evo ostataka od persone kad ga bičarka dotuče, krepaj budalo...uči se mjeri...reciprocitet mora postojati...ljudi su stoka uglavnom...ili se začahuri, sve je do tebe...:pusi2:
Xavier1

#390 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

moonca wrote:

Nije cista sreca. Eto i sama kazes da koga im god predlozis njima ne valja. To su vecinom umisljene osobe koje o sebi misle sve naj i malo ko je dostojan njih.
Nastasia

#391 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

MarlboroGold wrote: Ma ljudi najčešće sami izaberu da budu sami... u tome je kvaka. Nemoguće je da jedna osoba ne može naći ni jednu drugu osobu koja barem pribiližno odgovara zadatim (normalnim) kriterijima. Ljudi jednostavno ne žele da se sa time zamaraju, pa se odlučuju za samački život.

Ma jašta. Ko hoće taj i nađe.
Ili ako su baš neke posebne čvake pa ih niko neće.
A vala i za čvaku se nađe veća budala pa je hoće. :)
Nastasia

#392 Re: Friendzone

Post by Nastasia »

SmokingMan wrote:

Boga mi, ti kao da si moj "bivši" najbolji prijatelj.
Joj al' mrzim to BIVŠI, pogotovo kad su prijatelji u pitanju.

:)
MarlboroGold

#393 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Nastasia wrote:
MarlboroGold wrote: Ma ljudi najčešće sami izaberu da budu sami... u tome je kvaka. Nemoguće je da jedna osoba ne može naći ni jednu drugu osobu koja barem pribiližno odgovara zadatim (normalnim) kriterijima. Ljudi jednostavno ne žele da se sa time zamaraju, pa se odlučuju za samački život.

Ma jašta. Ko hoće taj i nađe.
Ili ako su baš neke posebne čvake pa ih niko neće.
A vala i za čvaku se nađe veća budala pa je hoće. :)
Čvaka inače nađe čvaku :D
Russki

#394 Re: Friendzone

Post by Russki »

SmokingMan wrote:Na korak sam da postanem mizantrop. :D
Ajde, ajde, još malo.

Podržavam :D :lol:
Ramzess Veliki

#395 Re: Friendzone

Post by Ramzess Veliki »

lmo wrote:ja i dalje ne kontam te zone.
Imas jarana koji ti je k'o sestra. A on bi da te kresne jer nema nista blizu. Glumi ti sestru jer nema petlje da te ono muski zgrabi, a misli da ako je fin k'o curica da ces se jednom sjetit' da I on treba jebat. A tebi normalno nije stalo da dijelis na humanitarnom principu, ali ti ga zao otjerat jer je sav ono jadan i nemocan.
Ramzess Veliki

#396 Re: Friendzone

Post by Ramzess Veliki »

MarlboroGold wrote:Ma ljudi najčešće sami izaberu da budu sami... u tome je kvaka. Nemoguće je da jedna osoba ne može naći ni jednu drugu osobu koja barem pribiližno odgovara zadatim (normalnim) kriterijima. Ljudi jednostavno ne žele da se sa time zamaraju, pa se odlučuju za samački život.
Da. Samoca je izbor.
Belay Queen

#397 Re: Friendzone

Post by Belay Queen »

Ramzess Veliki wrote:
lmo wrote:ja i dalje ne kontam te zone.
Imas jarana koji ti je k'o sestra. A on bi da te kresne jer nema nista blizu. Glumi ti sestru jer nema petlje da te ono muski zgrabi, a misli da ako je fin k'o curica da ces se jednom sjetit' da I on treba jebat. A tebi normalno nije stalo da dijelis na humanitarnom principu, ali ti ga zao otjerat jer je sav ono jadan i nemocan.
ojjjj Ramo ahhahha :lol: :lol:
Karabaja

#398 Re: Friendzone

Post by Karabaja »

Karabaja wrote:Neka stoji ovo ovdje:

http://www.svastara.com/razno/kako_osvojiti_zenu.pdf
Nemojte prditi, podrigivati i češkati jaja.
triconja

#399 Re: Friendzone

Post by triconja »

Karabaja wrote:
Karabaja wrote:Neka stoji ovo ovdje:

http://www.svastara.com/razno/kako_osvojiti_zenu.pdf
Nemojte prditi, podrigivati i češkati jaja.
Cuj 85 strana, sa tolikim volumenom literature mozes nauciti osnove c++ i to dobro :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#400 Re: Friendzone

Post by Truba »

ženska logika skraćeno izdanje veličina knjihe = Grička vještica, čitav serijal
muška logika prošireno izdanje= Stranac, bez predgovora i pogovora
Post Reply