moonca wrote:SmokingMan wrote:Ta će mi ko,kada sam ters.
Dosta mi je ljudi koji su se fakat pretvarali kao moja donedavna "prijateljica".Nije jedini primjer.Fakat,što si iskreniji sa ljudima,oni su sve gori.Dap i m,psrt oni hoće ruku.
Ima ovoga pajdu,sa njim jedva izlazim na kraj,sreća pa je se oženio,popio bi mi krv,kako nema sreće u ljubavi,a da oproste žene i djevojke,jebavao je onoliko koliko sam ja imao čarapa za presvući.Svako malo pa je vodao sa sobom neke sisate,sisa joj ko moja glava.Hajde,razumijem ja poriv za seksualni odnos,ali zar mu tada nije bila jedna dovoljna...

Kako se ti nadje u njegovom drustvu.

Ima takvih tipova

imaju oni i dijagnozu. Svako drvo bi da zapisaju.
Nemoj gubiti nadu ima jako puno normalnih oba pola sa malim manama koje trebas tolerisati.
Neba mi nije loš lik,znamo se od osnovne škole,igrom slučaja bio sam mu i kum.
Zna ga čitava Dobrinja.
Ma o ljudima inače znam sve,moram znati sve kada ih upoznajem,do najmračnijih detalja,ne volim laganje,nikakvo,ako si bila kurva reci,bila sam kurva i gotovo,mene privlači ljudska istina,i u mnogima pronađem sebe.
Volio sam svoju jaranicu,ali nekada i previše,realno,to me je iznutra "isušilo" i izmorilo,teško da bi nekoga drugog onako mogao voljeti,znap onaj osjćaj kada ti se neko uvuče u grudi,a ne pod kožu,i nastani u srcu.Kako se počinjala ophoditi prema meni prije nego što ćemo prekinuti bilo kakav kontakt,ostao sam iznenađen.Pa u najmanju ruku kao da me je se htjela otarasiti,i ako jeste,ne znam iz kojih razloga.
Ne krivim je što je takva,znam je kakva je i kakva joj je prošlost bila.Volio bih da je sada mrzim,iz dna duše,nesnosno,do srži,ali nikako ne mogu...
I ja sam sam kriv, zbog toga što mi se dešava to što se mi dešava sa drugim ljudima,realno.
A li jednostavno,mnogi me putevi odvedu do takvih ljudi,tako je bilo čitav život,ja sam uvijek težio da bude sve ok,ali to je išlo i na štetu mog psihičkog zdravlja.
Realno,bojim se da bilo koga više upoznajem,pogotov da uđem u vezu sa nekom djevojkom,iako bi to strašno volio,to mi strašno mnogo nedostaje u zadnje vrijeme,ali ne mogu zbog toga jer sam još anksiozan i zbog svoje emicionalne nestabilnosti ne bi volio da se osjeća neugodno i da joj nešto fali.Previše se dajem,previše se trošim,ne znam naći mjere umnogim stvarima,fanatiačan sam ponekada,mnogi to i ne razumiju,ali i općenito ne i ljubomoran koliko bi shodno svom mentalitetu trebao i biti.
Nisam idealan,ali takav sam kakav sam.