Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
triconja

#351 Re: Friendzone

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:Jbg što duže čekaš sa pravim namjerama normalno je da će te staviti u friendzone i da to prijateljstvo ne želi razjebati... treba biti direktan od samog starta. Ne želi vezu - hajd zdravo i ideš dalje.

Oni komentari ti si fin i sve to, ali... to i nema neke veze sa friendzone jer se može i na samom početku čuti. Jednostavno nisi materijal za momka i opet hajd zdravo idemo dalje.
Jasta, jebo ti prijateljstvo ako ti se cuna dize na drugu stranu (sad jel jaran ili jaranica necemo cjepidlacit) :lol: :lol: :lol: :thumbup:
gilla

#352 Re: Friendzone

Post by gilla »

FZ znaci u 90% slucajeva da joj fizicki nisi napet ali nece konflikt pa hajmo biti raja da skakutas oko mene, da budes emotivni tampon a ako do 30-te ne stavim pod kontrolu kakvog alfu onda te mozda nazovem da probamo nesto. Ovih 10% se pojavi izuzetak tipa dolazis iz nenormalne familije, ili je vec udata ili u vezi. Mada i tada hipergamija cini svoje pa zna momka nogirati expresno. Daleko vise znam slucajeva gdje je ona nogirala momka i odmah nasla drugog. Zenu zanima:

- izgled muskarca
- novac
- pozicija u drustvu

neke preferiraju jedno, neke drugo. Ako imas kombinaciju onda si zlatan i dovoljno je da nisi retardiran i da mozes voditi normalnu konverzaciju.
Samopouzdanje, humor su obicne floskule koej se prodaju ispodprosjecnim muskarcima da ne polude pa pocnu divljati i praviti haos po zajednici. Moze proci bas u rijetkim slucajevima.

Uglavnom ako dozivis ovo, samo je nextaj, i produzi dalje, nema nista pametnije. Imaj nekog postovanja prema sebi. MOzes ostati u nekom povrsnom kontaktu. Kao mladji prosao ovo. Muskarci obicno ovo sasjeku (ako im se cura en svidja) dok zene vole tako da imaju kakvu rezervu ili nekakav muski kontakt za ne daj Boze.,
triconja

#353 Re: Friendzone

Post by triconja »

gilla wrote:FZ znaci u 90% slucajeva da joj fizicki nisi napet ali nece konflikt pa hajmo biti raja da skakutas oko mene, da budes emotivni tampon a ako do 30-te ne stavim pod kontrolu kakvog alfu onda te mozda nazovem da probamo nesto. Ovih 10% se pojavi izuzetak tipa dolazis iz nenormalne familije, ili je vec udata ili u vezi. Mada i tada hipergamija cini svoje pa zna momka nogirati expresno. Daleko vise znam slucajeva gdje je ona nogirala momka i odmah nasla drugog. Zenu zanima:

- izgled muskarca
- novac
- pozicija u drustvu

neke preferiraju jedno, neke drugo. Ako imas kombinaciju onda si zlatan i dovoljno je da nisi retardiran i da mozes voditi normalnu konverzaciju.
Samopouzdanje, humor su obicne floskule koej se prodaju ispodprosjecnim muskarcima da ne polude pa pocnu divljati i praviti haos po zajednici. Moze proci bas u rijetkim slucajevima.

Uglavnom ako dozivis ovo, samo je nextaj, i produzi dalje, nema nista pametnije. Imaj nekog postovanja prema sebi. MOzes ostati u nekom povrsnom kontaktu. Kao mladji prosao ovo. Muskarci obicno ovo sasjeku (ako im se cura en svidja) dok zene vole tako da imaju kakvu rezervu ili nekakav muski kontakt za ne daj Boze.,
Ili u prevodu cim se pocnes osjecat fino (kae zaljubljen) odmah to razjebi dok nije pustilo korijene i tako to :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#354 Re: Friendzone

Post by Truba »

Image
-storm-

#355 Re: Friendzone

Post by -storm- »

Vidim, friendzone ovdje figurira, kao forte musko- zenskih odnosa, kroz prizmu...taslacina ili ništa :lol:
Kakav udarac na ego homobalkanicusa ako nije ultrapichkohvatan, te mu se meta ne podastre pod noge. :lol:
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#356 Re: Friendzone

Post by lmo »

ja i dalje ne kontam te zone.
beni-bu-man

#357 Re: Friendzone

Post by beni-bu-man »

lmo wrote:ja i dalje ne kontam te zone.
pa kako bona
prva druga...... isto ko parking po gradu :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#358 Re: Friendzone

Post by Truba »

kako ne kontaš

http://ispovesti.com/ispovest/2439194

ovako bi trebalo komunicirati i ne bi bilo problema

Izašla sam sa dečkom na piće i pošto smo odlučili da krenemo kućama on je insistirao da plati a ja mu rekoh platiću ja onda sledeći put, on je samo rekao: opušteno neće biti sledećeg puta... KRETEN!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#359 Re: Friendzone

Post by lmo »

aha...fala @benči, fala i tebi labudane.
S4mpion

#360 Re: Friendzone

Post by S4mpion »

Black swan wrote:Image
Ono kad te žensko voda uokolo k'o trofej. :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#361 Re: Friendzone

Post by Bloo »

lmo wrote:ja i dalje ne kontam te zone.
yep, ni ja...
To neka novotarija..
Xavier1

#362 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote:
moonca wrote:
Xavier1 wrote: Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene. :zzzz:
Zar ti nisi ko' maneken? :)
Joj, Monco... :pisnula:

Xavier, biraj pri sebi, što se kaže. :mrgreen:
Sta ti znaci biraj pri sebi?

Izgledam dobro, ali nisam bas maneken.
Xavier1

#363 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

gilla wrote: Zenu zanima:
- izgled muskarca
- novac
- pozicija u drustvu
:thumbup:

I redoslijed ovoga se mijenja godinama. Sa 18 joj je izgled najbitniji. Sa 28 novac i pozicija.
triconja

#364 Re: Friendzone

Post by triconja »

Xavier1 wrote:
cendlerbing wrote: Joj, Monco... :pisnula:

Xavier, biraj pri sebi, što se kaže. :mrgreen:

Najljepsi si u matere ti, eee, ja sam drugi najljepsi kod moje matere :lol:
MarlboroGold

#365 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

triconja wrote:
MarlboroGold wrote:Jbg što duže čekaš sa pravim namjerama normalno je da će te staviti u friendzone i da to prijateljstvo ne želi razjebati... treba biti direktan od samog starta. Ne želi vezu - hajd zdravo i ideš dalje.

Oni komentari ti si fin i sve to, ali... to i nema neke veze sa friendzone jer se može i na samom početku čuti. Jednostavno nisi materijal za momka i opet hajd zdravo idemo dalje.
Jasta, jebo ti prijateljstvo ako ti se cuna dize na drugu stranu (sad jel jaran ili jaranica necemo cjepidlacit) :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Baš to, ali ne važi u slučaju kad ipak želimo samo prijateljicu. Tad se zna desiti i obrnuti friendzone, a žene još rjeđe prve probiju led ako im se neko sviđa (pogotovo naše žene - na zapadu su dosta slobodnije i fleksibilnije).
cendlerbing

#366 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

Xavier1 wrote:

Znači da, ako si ti normalan momak, nisi umišljen i ne ložiš se npr. na marke i novac, tražiš sebi djevojku sličnih sklonosti. Kad ti neka djeluje umišljeno, to može biti i iz razloga što nije raspoložena baš svakom ko pokuša s njom da objašnjava zašto joj se ne dopada. Iz tog razloga ili nekog drugog, mene stvarno interesuje, kad primijetiš taj gard kod neke cure, zašto bi se ti baktao uopšte oko nje i dalje?
Dakle zapitaj se, ako ti "gotovo svaka djevojka" djeluje umišljeno, što apsolutno nema veze s vezom, da li te zapravo samo privlači pogrešan tip djevojaka? :( :mrgreen:
Xavier1

#367 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote:
Xavier1 wrote:

Znači da, ako si ti normalan momak, nisi umišljen i ne ložiš se npr. na marke i novac, tražiš sebi djevojku sličnih sklonosti. Kad ti neka djeluje umišljeno, to može biti i iz razloga što nije raspoložena baš svakom ko pokuša s njom da objašnjava zašto joj se ne dopada. Iz tog razloga ili nekog drugog, mene stvarno interesuje, kad primijetiš taj gard kod neke cure, zašto bi se ti baktao uopšte oko nje i dalje?
Dakle zapitaj se, ako ti "gotovo svaka djevojka" djeluje umišljeno, što apsolutno nema veze s vezom, da li te zapravo samo privlači pogrešan tip djevojaka? :( :mrgreen:
Ima veze s vezom da je gotovo svaka umisljena. Da tebe sada pitam sta ti je bitno kod muskarca sastavila bi listu od minimalno dvadeset stavki. :D
Ja ni ne trazim neke instagram fufice sa napumpanim usnama, vec prosjecne cure. Samo sto su i takve otisle nebu pod oblake.
moonca

#368 Re: Friendzone

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
cendlerbing wrote:
Xavier1 wrote:

Ima veze s vezom da je gotovo svaka umisljena. Da tebe sada pitam sta ti je bitno kod muskarca sastavila bi listu od minimalno dvadeset stavki. :D
Ja ni ne trazim neke instagram fufice sa napumpanim usnama, vec prosjecne cure. Samo sto su i takve otisle nebu pod oblake.
Ako ti vidis da je svaka djevojka umisljena, ond nesto nije ok sa tobom. Ako nakon kontakta bas svaka okrece glavu i bjezi, nesto radis neuobicajeno.
One samo misle da su nebu pod oblake, na tebi je da ih spustis na zemlju.
Da, ako ih pitas imati ce listu-no kada naidje 'taj' lista se cijepa. :-)
Xavier1

#369 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

moonca wrote:
Xavier1 wrote: Ima veze s vezom da je gotovo svaka umisljena. Da tebe sada pitam sta ti je bitno kod muskarca sastavila bi listu od minimalno dvadeset stavki. :D
Ako ti vidis da je svaka djevojka umisljena, ond nesto nije ok sa tobom. Ako nakon kontakta bas svaka okrece glavu i bjezi, nesto radis neuobicajeno.
Hajde dobro onda da pitam vas forumasice. Da li ste pronasle tog koji je doveo do cijepanja liste?
Gledam i svoje prijateljice i poznanice vecinom same. Ne mogu naci odgovarajuceg.
moonca

#370 Re: Friendzone

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
moonca wrote:
Xavier1 wrote: Ima veze s vezom da je gotovo svaka umisljena. Da tebe sada pitam sta ti je bitno kod muskarca sastavila bi listu od minimalno dvadeset stavki. :D
Hajde dobro onda da pitam vas forumasice. Da li ste pronasle tog koji je doveo do cijepanja liste?
Gledam i svoje prijateljice i poznanice vecinom same. Ne mogu naci odgovarajuceg.
Ti si vjerovatno u dvadesetim ..zar ne. U tim godinama mozda djevojke imaju neke liste, u sta sumnjam, ali jednostano mislim da je u pitanju mali strah, nesigurnost, samopouzdanje i iz tog razloga bjeze od nekog 'formalnog' udvaranja.
duminjo

#371 Re: Friendzone

Post by duminjo »

Neki ko da su pali s neba pa ne znaju da Se uvijek gledalo ko si i sta si.. Jedno je pubertetsko zabavljanje a drugo su godine kada zena već razmišlja o tome da bi svaki slijedeci mogo biti i onaj kome će dijete roditi. Pa nije budala da ga radja manekenu koji sjedi kuci po vazdan i za koga Jos mora da rinta. Ako je lijepa, zgodna i ako ima ista u glavi, Normalno je da ce gledati nekoga s Kim moze, bar po pola, obezbjediti sebi i djeci što misli da im treba u zivotu.
Je li u cetrdesetim zena treba da rinta zä sebe, za djecu, za roditelje i jos muza da gura na grbaci ili da ima pored sebe nekoga ko joj ne moze pomoci u tome? Ne treba vala.
Sada je ovo moderno kako one vole reci "da Se imaju na koga oslonuti, da se osjećaju sigurno" :mrgreen:
Jebiga.. Ja ih razumijem.
Govorim o Normalnim zenama, ne o onima koje bi da Se uvale nekome, sve da imaju i da nista ne rade.

Što Se tice teme i ovih zona, nisam pametan :lol:
Xavier1

#372 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

moonca wrote: Ti si vjerovatno u dvadesetim ..zar ne. U tim godinama mozda djevojke imaju neke liste, u sta sumnjam, ali jednostano mislim da je u pitanju mali strah, nesigurnost, samopouzdanje i iz tog razloga bjeze od nekog 'formalnog' udvaranja.
Jesam. Pa imaju dok su mlade mnoge zahtjeve. Vjerujem da kasnije, kada vide da im je vremena sve manje, odluce da spuste loptu.
Ne bih rekao da su nesigurne i da im fali samopouzdanja. Ni najmanje. :D
MarlboroGold

#373 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Xavier1 wrote: Gledam i svoje prijateljice i poznanice vecinom same. Ne mogu naci odgovarajuceg.
Nevezano za spol, ljudi koji su sami su obično egoisti koji ne žele ili nisu sposobni ulaziti u vezu, pa ih nakon nekog perioda uhvati svrbiguz i počnu razmišljati na šta su vrijeme potrošili. Nisu to više ni nenormalni kriteriji. Jednostavno ne žele ništa da žrtvuju i vole svoju comfort zonu sa kojom se identificiraju (prednosti samoće). Ako i uđu u neku vezu i ako vlastiti egoizam ne dovedu u red tj. ako ga ne potisnu za dobrobit veze, onda su takve veze uglavnom osuđene na propast. Što su duže sami/e sve je teže naći nekog... jebena je to kolotečina ko se sa njom ne zna izboriti.

Mnogi se pronalaze u samoći, ali ipak smatram da i oni najveći zagovornici iste negdje u dubini duše žele imati nekoga pored sebe do kraja života.
moonca

#374 Re: Friendzone

Post by moonca »

A kako ce ona znati ili on kakav je ko i sta ko ima, kakvog je imucnog stanja.Po odjeci, autima..tesko. Vrlo je jasna razlika izmedju zgubidana i momka koji ima cilj, srudira ili vec radi.
Sve ostalo je do nje, sta je privlaci.
Moja komsinica(opet ja) zavrsila pravo udala se za lokalnog zgubidana, koji nije imao ni srednju mislim- nije krao , bio je miran ali nije radio.Uvijek je bio uredan. iz vedra neba nam je bilo da se njih dvoje spoje, pogotovo da i njega privuce takva djevojka iz konzervativne familije.
moonca

#375 Re: Friendzone

Post by moonca »

MarlboroGold wrote: Što su duže sami/e sve je teže naći nekog... jebena je to kolotečina ko se sa njom ne zna izboriti.

Mnogi se pronalaze u samoći, ali ipak smatram da i oni najveći zagovornici iste negdje u dubini duše žele imati nekoga pored sebe do kraja života.
Imam ja par prijateljica i prijatelja koji su sticajm okolnosti sami,udovci/razvedeni. i svi me pitaju :daj nam nadji nekoga /neku.
I ja to radim, koliko vidim da bi mogli kliknuti. No, nekoga predlozim, onda dodje komentar -uuu ne svidja joj ili njenu neki detalj. :-) :roll:
Niko ne zeli biti sam, jednostavno je, ne nadju se u isto vrijeme na istom mjesti dvije osobe. Cista sreca.
Post Reply