Friends with benefits??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
majmunce
#1 Friends with benefits??
Sta mislite o tome da se ima "prijatelja" sa kim obavljas samo sex? Tacnije sex-prijatelja, i sta mislite o ljudima koji su zauzeti a imaju tog sex-prijatelja??
-
FreakyStyley
#2 Re: Friends with benefits??
Volio bi imat prijatelja s kojim imam sex, pod uslovom da je zensko i da je na skali od 0 do 10 vise od 6. Sto se tice ljudi koji su zauzeti i imaju sex prijatelja oni varaju svoje partnere, a to ne odobravam.
-
FreakyStyley
#4 Re: Friends with benefits??
Fizickom izgledu naravno. Dakle, na skali fizickog izgleda od 0-10 osoba mora biti vise od 6.
- Neradnik
#5 Re: Friends with benefits??
Nista.majmunce wrote:Sta mislite o tome da se ima "prijatelja" sa kim obavljas samo sex?
Tacnije nista.majmunce wrote:Tacnije sex-prijatelja, i sta mislite o ljudima koji su zauzeti a imaju tog sex-prijatelja??
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6 Re: Friends with benefits??
aj kako dobra tema

-
FreakyStyley
#7 Re: Friends with benefits??
hahhahahha kraljuChmoljo wrote:aj kako dobra tema
S druge strane, majmunce, sta je s drugaricama koje bi jebo, a one tebe ne bi, cisto iz razloga jer ste drugovi, pa ne bi da kvare prijateljstvo ? Da li je pametno napiti ih ?
-
majmunce
#8 Re: Friends with benefits??
Mislim da niko ne voli da bude prevaren, samo sto danas mnogi odluce varati prije nego ostaviti, tacnije imati sex-prijatelja pored voljene osobe.FreakyStyley wrote:Volio bi imat prijatelja s kojim imam sex, pod uslovom da je zensko i da je na skali od 0 do 10 vise od 6. Sto se tice ljudi koji su zauzeti i imaju sex prijatelja oni varaju svoje partnere, a to ne odobravam.
-
FreakyStyley
#9 Re: Friends with benefits??
Najbolje je ostaviti i imati mnostvo sex-prijatelja, moj majmunce. Samo sto rijetki to mogu.majmunce wrote:Mislim da niko ne voli da bude prevaren, samo sto danas mnogi odluce varati prije nego ostaviti, tacnije imati sex-prijatelja pored voljene osobe.FreakyStyley wrote:Volio bi imat prijatelja s kojim imam sex, pod uslovom da je zensko i da je na skali od 0 do 10 vise od 6. Sto se tice ljudi koji su zauzeti i imaju sex prijatelja oni varaju svoje partnere, a to ne odobravam.
-
majmunce
#10 Re: Friends with benefits??
Za mene koji se sexaju ne mogu biti oni pravi prijatelji, zato postoji rijec sex-prijatelj, samo sex i nista vise. Ko je slobodan i ima sex-prijatelja ok ali kasnije ako nadje djevojku/momka onda ne mozes ostati prijatelj sa osobom sa kojom si imao sex... Imati sex i onda biti samo prijatelji? Ne ide nikako...FreakyStyley wrote:hahhahahha kraljuChmoljo wrote:aj kako dobra tema
S druge strane, majmunce, sta je s drugaricama koje bi jebo, a one tebe ne bi, cisto iz razloga jer ste drugovi, pa ne bi da kvare prijateljstvo ? Da li je pametno napiti ih ?
-
FreakyStyley
#11 Re: Friends with benefits??
Znam, al sta ako je dobra ? 
-
majmunce
#12 Re: Friends with benefits??
Ako volis, ne trebas varati ili ostaviti zbog sexa-moje misljenje.FreakyStyley wrote:Najbolje je ostaviti i imati mnostvo sex-prijatelja, moj majmunce. Samo sto rijetki to mogu.majmunce wrote:Mislim da niko ne voli da bude prevaren, samo sto danas mnogi odluce varati prije nego ostaviti, tacnije imati sex-prijatelja pored voljene osobe.FreakyStyley wrote:Volio bi imat prijatelja s kojim imam sex, pod uslovom da je zensko i da je na skali od 0 do 10 vise od 6. Sto se tice ljudi koji su zauzeti i imaju sex prijatelja oni varaju svoje partnere, a to ne odobravam.
-
FreakyStyley
#13 Re: Friends with benefits??
Ima i ta.
-
majmunce
#14 Re: Friends with benefits??
Znaci samo zato sto je dobra moras imati odnos sa njom? Ako ti se stvarno svidja, kazes joj, pitaj ako mozete postati sex-prijatelji.FreakyStyley wrote:Znam, al sta ako je dobra ?
-
FreakyStyley
#15 Re: Friends with benefits??
Da.majmunce wrote:Znaci samo zato sto je dobra moras imati odnos sa njom? Ako ti se stvarno svidja, kazes joj, pitaj ako mozete postati sex-prijatelji.FreakyStyley wrote:Znam, al sta ako je dobra ?
-
majmunce
#16 Re: Friends with benefits??
Nadji neku za tu stvar i to je toFreakyStyley wrote:Da.majmunce wrote:Znaci samo zato sto je dobra moras imati odnos sa njom? Ako ti se stvarno svidja, kazes joj, pitaj ako mozete postati sex-prijatelji.FreakyStyley wrote:Znam, al sta ako je dobra ?
-
FreakyStyley
#17 Re: Friends with benefits??
To i pokusavam. Sretno i tebi.
- ho oponopono
#18 Re: Friends with benefits??
...ne, hvala!majmunce wrote:Sta mislite o tome da se ima "prijatelja" sa kim obavljas samo sex? Tacnije sex-prijatelja, i sta mislite o ljudima koji su zauzeti a imaju tog sex-prijatelja??
...njihov izbor, poganluk more sve poslati do vraga!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#19 Re: Friends with benefits??
Sljedeca tema koju otvoris bez da pogledas ima li ista jedna ili vise njih, dobit ces ban zbog trollanja.