Friends with benefits??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
majmunce

#1 Friends with benefits??

Post by majmunce »

Sta mislite o tome da se ima "prijatelja" sa kim obavljas samo sex? Tacnije sex-prijatelja, i sta mislite o ljudima koji su zauzeti a imaju tog sex-prijatelja??
FreakyStyley

#2 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

Volio bi imat prijatelja s kojim imam sex, pod uslovom da je zensko i da je na skali od 0 do 10 vise od 6. Sto se tice ljudi koji su zauzeti i imaju sex prijatelja oni varaju svoje partnere, a to ne odobravam.
majmunce

#3 Re: Friends with benefits??

Post by majmunce »

Po cemu vise od 6?
FreakyStyley

#4 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

Fizickom izgledu naravno. Dakle, na skali fizickog izgleda od 0-10 osoba mora biti vise od 6.
Neradnik

#5 Re: Friends with benefits??

Post by Neradnik »

majmunce wrote:Sta mislite o tome da se ima "prijatelja" sa kim obavljas samo sex?
Nista.
majmunce wrote:Tacnije sex-prijatelja, i sta mislite o ljudima koji su zauzeti a imaju tog sex-prijatelja??
Tacnije nista.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6 Re: Friends with benefits??

Post by Chmoljo »

aj kako dobra tema

Image
FreakyStyley

#7 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

Chmoljo wrote:aj kako dobra tema

Image
hahhahahha kralju

S druge strane, majmunce, sta je s drugaricama koje bi jebo, a one tebe ne bi, cisto iz razloga jer ste drugovi, pa ne bi da kvare prijateljstvo ? Da li je pametno napiti ih ? 8-)
majmunce

#8 Re: Friends with benefits??

Post by majmunce »

FreakyStyley wrote:Volio bi imat prijatelja s kojim imam sex, pod uslovom da je zensko i da je na skali od 0 do 10 vise od 6. Sto se tice ljudi koji su zauzeti i imaju sex prijatelja oni varaju svoje partnere, a to ne odobravam.
Mislim da niko ne voli da bude prevaren, samo sto danas mnogi odluce varati prije nego ostaviti, tacnije imati sex-prijatelja pored voljene osobe.
FreakyStyley

#9 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

majmunce wrote:
FreakyStyley wrote:Volio bi imat prijatelja s kojim imam sex, pod uslovom da je zensko i da je na skali od 0 do 10 vise od 6. Sto se tice ljudi koji su zauzeti i imaju sex prijatelja oni varaju svoje partnere, a to ne odobravam.
Mislim da niko ne voli da bude prevaren, samo sto danas mnogi odluce varati prije nego ostaviti, tacnije imati sex-prijatelja pored voljene osobe.
Najbolje je ostaviti i imati mnostvo sex-prijatelja, moj majmunce. Samo sto rijetki to mogu.
majmunce

#10 Re: Friends with benefits??

Post by majmunce »

FreakyStyley wrote:
Chmoljo wrote:aj kako dobra tema

Image
hahhahahha kralju

S druge strane, majmunce, sta je s drugaricama koje bi jebo, a one tebe ne bi, cisto iz razloga jer ste drugovi, pa ne bi da kvare prijateljstvo ? Da li je pametno napiti ih ? 8-)
Za mene koji se sexaju ne mogu biti oni pravi prijatelji, zato postoji rijec sex-prijatelj, samo sex i nista vise. Ko je slobodan i ima sex-prijatelja ok ali kasnije ako nadje djevojku/momka onda ne mozes ostati prijatelj sa osobom sa kojom si imao sex... Imati sex i onda biti samo prijatelji? Ne ide nikako...
FreakyStyley

#11 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

Znam, al sta ako je dobra ? 8-)
majmunce

#12 Re: Friends with benefits??

Post by majmunce »

FreakyStyley wrote:
majmunce wrote:
Najbolje je ostaviti i imati mnostvo sex-prijatelja, moj majmunce. Samo sto rijetki to mogu.
Ako volis, ne trebas varati ili ostaviti zbog sexa-moje misljenje.
FreakyStyley

#13 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

Ima i ta.
majmunce

#14 Re: Friends with benefits??

Post by majmunce »

FreakyStyley wrote:Znam, al sta ako je dobra ? 8-)
Znaci samo zato sto je dobra moras imati odnos sa njom? Ako ti se stvarno svidja, kazes joj, pitaj ako mozete postati sex-prijatelji.
FreakyStyley

#15 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

majmunce wrote:
Znaci samo zato sto je dobra moras imati odnos sa njom? Ako ti se stvarno svidja, kazes joj, pitaj ako mozete postati sex-prijatelji.
Da.
majmunce

#16 Re: Friends with benefits??

Post by majmunce »

FreakyStyley wrote:
majmunce wrote:
Da.
Nadji neku za tu stvar i to je to :lol:
FreakyStyley

#17 Re: Friends with benefits??

Post by FreakyStyley »

To i pokusavam. Sretno i tebi.
ho oponopono

#18 Re: Friends with benefits??

Post by ho oponopono »

majmunce wrote:Sta mislite o tome da se ima "prijatelja" sa kim obavljas samo sex? Tacnije sex-prijatelja, i sta mislite o ljudima koji su zauzeti a imaju tog sex-prijatelja??
...ne, hvala! 8-)

...njihov izbor, poganluk more sve poslati do vraga! :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#19 Re: Friends with benefits??

Post by ladyblue18 »

Sljedeca tema koju otvoris bez da pogledas ima li ista jedna ili vise njih, dobit ces ban zbog trollanja.
Locked